• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugnku menum
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 armut
1 kuck mandalin

Oylen

2 kozlenmis. Krmizi biber
1dilim ekmek
1 kozlrnmiz. Patlican
Salatasinini yaptim

Ara
Yok

Aksam 2 kasik yogurtlu makarna kendimiz kestik
Cok az tavuk az ekmek

Ara
2 bardak sekersiz cay
1 avuc patlamis misir

Kiz kg almasi normal tamam yemistir ama kullandığı ilaclarin etkisi 6 ay suruyor bén iki tupten 8 kg aldim iki ay sonra kendimi zor zabddettim istek dışı asiri istah acildiydi oyle boyle değil
SchonerDuft SchonerDuft in kg almasida normal ama bundan sonra artik toplanmistir artik vermeye başlar once su bi haftayi bekleyelim dimi denetinm ins guzel haber gelir..
Büyük gün 6 kasım ama belirti yok bacım zaten geçen ay belirtilerim düşükten dolayı fazlaydı bel kasık ayak ağrıları dizime kadar inmişti bunlar düşük belirtisiymiş meğer...
Ben ilaçtan kilo almadım bu sefer 75 ml vuruldum 10 gün boyunca düşükten sonra psikolojik olarak yıkıldım şükür bu hafta iyiyim topladım kendimi hareketimde arttı hep uyuyordum eve gelince ... kilo bizim için çok önemli göz ardı edilmemeli aslında sana örnek olayım

Büyük gün 6 kasım ama belirti yok bacım zaten geçen ay belirtilerim düşükten dolayı fazlaydı bel kasık ayak ağrıları dizime kadar inmişti bunlar düşük belirtisiymiş meğer...
Ben ilaçtan kilo almadım bu sefer 75 ml vuruldum 10 gün boyunca düşükten sonra psikolojik olarak yıkıldım şükür bu hafta iyiyim topladım kendimi hareketimde arttı hep uyuyordum eve gelince ... kilo bizim için çok önemli göz ardı edilmemeli aslında sana örnek olayım
Haydi hayırlısı ins rabbim gonlunun muradini versin ins..
Ben bu ay dikkat edim dedim hep sürekli agir işlerde calistim regl me iki gun kaldi ve uc gündür kasiklarim belim bir ağrıyor goguslerim ne ama umudum yok rabbim buyuk..
Ben buraya ara verdim mecburl7ktan toparlayamadim cok sey yaşadım ve nerden baksan 5 aya yakin bahecede calistim kendime bakmaya bile firsatim olmadi simdi diyorum yeter beni rahat birakin benim zamanim geçiyor siz napiyorsaniz yâpin ben gelmem diyorum ve cok cok hareketliydim herkesin sorunu farkli nerden baksan 1,5 yildir dr gitmedim belki hormonlar alt ust olmus olabilir sadece saglik ocaginda kan test yaptirmistim kan değerler hep dusmus kimi cikmis insülin direcin var seker var dedi cikti buna bagli da kg veremedim bu yaz ama onumuzdeki haftalar da göreceğim verip vermedigimi.
Ben seni tüp bebekte gibi vuruldun saniyordum ben cok 4cesit 5kutu bir 3kutubir 2kutu bir 2kutu catlatma ignesi vuruldum hormon yukluyorlar o bakimdan dedim.. bana menogondan 3toz bi su seklinde vurulduydum abovvv.
Demekki bak kg verdiginin cok faydasi 75lik vurmuslar bu güzel yumoslarin kalitesi artmış :)
Off neler yazdim sacmaladim neyse idareedin bu iki gundur hassasim

Haydi hayırlısı ins rabbim gonlunun muradini versin ins..
Ben bu ay dikkat edim dedim hep sürekli agir işlerde calistim regl me iki gun kaldi ve uc gündür kasiklarim belim bir ağrıyor goguslerim ne ama umudum yok rabbim buyuk..
Ben buraya ara verdim mecburl7ktan toparlayamadim cok sey yaşadım ve nerden baksan 5 aya yakin bahecede calistim kendime bakmaya bile firsatim olmadi simdi diyorum yeter beni rahat birakin benim zamanim geçiyor siz napiyorsaniz yâpin ben gelmem diyorum ve cok cok hareketliydim herkesin sorunu farkli nerden baksan 1,5 yildir dr gitmedim belki hormonlar alt ust olmus olabilir sadece saglik ocaginda kan test yaptirmistim kan değerler hep dusmus kimi cikmis insülin direcin var seker var dedi cikti buna bagli da kg veremedim bu yaz ama onumuzdeki haftalar da göreceğim verip vermedigimi.
Ben seni tüp bebekte gibi vuruldun saniyordum ben cok 4cesit 5kutu bir 3kutubir 2kutu bir 2kutu catlatma ignesi vuruldum hormon yukluyorlar o bakimdan dedim.. bana menogondan 3toz bi su seklinde vurulduydum abovvv.
Demekki bak kg verdiginin cok faydasi 75lik vurmuslar bu güzel yumoslarin kalitesi artmış :)
Off neler yazdim sacmaladim neyse idareedin bu iki gundur hassasim
Canım doktora git mutlaka aksatma :/

Menu
Sabah 7:00 1incir 7 zeytin yarim lt su

Kahvaltı 10:00 iki haslanmis yumurta iki yk kaşık aci sos sekersiz cay
15:00 misafirlijtydim cok aciktim 5yaprak sarmasi , iki çatal şekeri kit ayva tatlisi bol sekersiz cayy

Aksam 19:30 evde degildim bir porsiyon hamsi tavada pisirdim yagsi kit bi tabak domates marul
Şekersiz cay
Soda
Ara kucuk elma havuc
Spor 100 dk (bugunku) +(dunku) 20=120dk 2, 5 su

Menu
Sabah 7:00 1incir 7 zeytin yarim lt su

Kahvaltı 10:00 iki haslanmis yumurta iki yk kaşık aci sos sekersiz cay
15:00 misafirlijtydim cok aciktim 5yaprak sarmasi , iki çatal şekeri kit ayva tatlisi bol sekersiz cayy

Aksam 19:30 evde degildim bir porsiyon hamsi tavada pisirdim yagsi kit bi tabak domates marul
Şekersiz cay
Soda
Ara kucuk elma havuc
Spor 100 dk (bugunku) +(dunku) 20=120dk 2, 5 su
lilipit lilipit lilimmm sporları unutma ♡

Menun güzel canım öğle daha çok yeseydin keske

Ee bende paylasiyim bari

Sabah
Yarim kaşarlı tost
2 bardak cay

Öyle
2 yk pırasa yemeği
3 yk fasulye turşusu
1 kase chilli con carne

Akşam
1 tabak yayla çorbası
1 bardak cola light

Kizlar menum gec kaldi ama biliyosunuz bugun annem tasindi

Sabah
Yarim simit
Yarim domates
Bi dilim peynir

Oglen
Tavuk doner
1 dilim lavas

Ara
Komsu kek yollamisti yarim dilim kek

Aksam
Kebap
Ayran

Tasindigimiz icin disardan yedik ondan hazır seyler hep

Spor Etabı Başladi:KK49:

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71 dk) SekerPancarii SekerPancarii
(40+70) BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
(20 ) SchonerDuft SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30) Favelayn Favelayn

Skor: 629:KK12:

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee mihracee
(65+30+60+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85) Bir garip

Skor: 850:halay:

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak:dondurma:

Fitlerr haydııı:KK49: durmak yokk

lilipit lilipit
SekerPancarii SekerPancarii BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Buki_89 Buki_89 SchonerDuft SchonerDuft Favelayn Favelayn
@Bir garip M Melekemal mihracee mihracee @Blacksee55

lilipit lilipit lilimmm sporları unutma ♡

Menun güzel canım öğle daha çok yeseydin keske
Ogle evde degiĺdim canim kuran dersindeydim sabah alel acele yumurtslari agzima deptim doymadim gittim yerde bi guzel ikram vardi baktim oyle niye yemiyon yedim yedim dedim yemedin diyenude tehdit ettim :)))

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(40+70+120) BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
(25+25+45+65+45) Buki_89

Skor: 749:KK12:

(75+25) Blacksee55

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

lilipit lilipit
SekerPancarii SekerPancarii BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Buki_89 Buki_89 SchonerDuft SchonerDuft Favelayn Favelayn

Bugnku menum
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 armut
1 kuck mandalin

Oylen

1dilim ekmek
1 kozlrnmiz. Patlican
Salatasinini yaptim

Ara
Yok

Cok az tavuk az ekmek

Ara
2 bardak sekersiz cay
1 avuc patlamis misir
Az yemıssın ama yedıklerım guzel cnm

Bugnku menum
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 armut
1 kuck mandalin

Oylen

1dilim ekmek
1 kozlrnmiz. Patlican
Salatasinini yaptim

Ara
Yok

Cok az tavuk az ekmek

Ara
2 bardak sekersiz cay
1 avuc patlamis misir
Az yemıssın ama yedıklerım guzel cnm

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(40+70) BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
(25+25+45+65+45) Buki_89

Skor: 629:KK12:

(75+25) Blacksee55

Sonuc:

lilipit lilipit
Yuruyus sayiliyo dimii ben bugun 60 dk yurudum tempolu iki ev arasi mekik dokudum :halay:

Back
X