- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.101
Büyük gün 6 kasım ama belirti yok bacım zaten geçen ay belirtilerim düşükten dolayı fazlaydı bel kasık ayak ağrıları dizime kadar inmişti bunlar düşük belirtisiymiş meğer...Kiz kg almasi normal tamam yemistir ama kullandığı ilaclarin etkisi 6 ay suruyor bén iki tupten 8 kg aldim iki ay sonra kendimi zor zabddettim istek dışı asiri istah acildiydi oyle boyle değil
SchonerDuft in kg almasida normal ama bundan sonra artik toplanmistir artik vermeye başlar once su bi haftayi bekleyelim dimi denetinm ins guzel haber gelir..
Haydi hayırlısı ins rabbim gonlunun muradini versin ins..Büyük gün 6 kasım ama belirti yok bacım zaten geçen ay belirtilerim düşükten dolayı fazlaydı bel kasık ayak ağrıları dizime kadar inmişti bunlar düşük belirtisiymiş meğer...
Ben ilaçtan kilo almadım bu sefer 75 ml vuruldum 10 gün boyunca düşükten sonra psikolojik olarak yıkıldım şükür bu hafta iyiyim topladım kendimi hareketimde arttı hep uyuyordum eve gelince ... kilo bizim için çok önemli göz ardı edilmemeli aslında sana örnek olayım
Canım spor yaptığın iletilere liliyide eklermisin.Bana 30 dakikada eliptik bisiklet yazin untmayin ama bize sisman dersiniz bide
Canım doktora git mutlaka aksatma :/Haydi hayırlısı ins rabbim gonlunun muradini versin ins..
Ben bu ay dikkat edim dedim hep sürekli agir işlerde calistim regl me iki gun kaldi ve uc gündür kasiklarim belim bir ağrıyor goguslerim ne ama umudum yok rabbim buyuk..
Ben buraya ara verdim mecburl7ktan toparlayamadim cok sey yaşadım ve nerden baksan 5 aya yakin bahecede calistim kendime bakmaya bile firsatim olmadi simdi diyorum yeter beni rahat birakin benim zamanim geçiyor siz napiyorsaniz yâpin ben gelmem diyorum ve cok cok hareketliydim herkesin sorunu farkli nerden baksan 1,5 yildir dr gitmedim belki hormonlar alt ust olmus olabilir sadece saglik ocaginda kan test yaptirmistim kan değerler hep dusmus kimi cikmis insülin direcin var seker var dedi cikti buna bagli da kg veremedim bu yaz ama onumuzdeki haftalar da göreceğim verip vermedigimi.
Ben seni tüp bebekte gibi vuruldun saniyordum ben cok 4cesit 5kutu bir 3kutubir 2kutu bir 2kutu catlatma ignesi vuruldum hormon yukluyorlar o bakimdan dedim.. bana menogondan 3toz bi su seklinde vurulduydum abovvv.
Demekki bak kg verdiginin cok faydasi 75lik vurmuslar bu güzel yumoslarin kalitesi artmış :)
Off neler yazdim sacmaladim neyse idareedin bu iki gundur hassasim
Menu
Sabah 7:00 1incir 7 zeytin yarim lt su
Kahvaltı 10:00 iki haslanmis yumurta iki yk kaşık aci sos sekersiz cay
15:00 misafirlijtydim cok aciktim 5yaprak sarmasi , iki çatal şekeri kit ayva tatlisi bol sekersiz cayy
Aksam 19:30 evde degildim bir porsiyon hamsi tavada pisirdim yagsi kit bi tabak domates marul
Şekersiz cay
Soda
Ara kucuk elma havuc
Spor 100 dk (bugunku) +(dunku) 20=120dk 2, 5 su
Canım doktora git mutlaka aksatma :/
InsAllah canımgidecegim iki ay sonra once zayifliyacagim sonra rabbim nasip ederse
Ogle evde degiĺdim canim kuran dersindeydim sabah alel acele yumurtslari agzima deptim doymadim gittim yerde bi guzel ikram vardi baktim oyle niye yemiyon yedim yedim dedim yemedin diyenude tehdit ettim :)))
Menulerım hıc guzel degılEe bende paylasiyim bari
Sabah
Yarim kaşarlı tost
2 bardak cay
Öyle
2 yk pırasa yemeği
3 yk fasulye turşusu
1 kase chilli con carne
Akşam
1 tabak yayla çorbası
1 bardak cola light
Az yemıssın ama yedıklerım guzel cnmBugnku menum
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 armut
1 kuck mandalin
Oylen
2 kozlenmis. Krmizi biber
1dilim ekmek
1 kozlrnmiz. Patlican
Salatasinini yaptim
Ara
Yok
Aksam 2 kasik yogurtlu makarna kendimiz kestik
Cok az tavuk az ekmek
Ara
2 bardak sekersiz cay
1 avuc patlamis misir
Az yemıssın ama yedıklerım guzel cnmBugnku menum
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 armut
1 kuck mandalin
Oylen
2 kozlenmis. Krmizi biber
1dilim ekmek
1 kozlrnmiz. Patlican
Salatasinini yaptim
Ara
Yok
Aksam 2 kasik yogurtlu makarna kendimiz kestik
Cok az tavuk az ekmek
Ara
2 bardak sekersiz cay
1 avuc patlamis misir
Yuruyus sayiliyo dimii ben bugun 60 dk yurudum tempolu iki ev arasi mekik dokudumSpor Etabı Başladi
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
(20+30+68+71 dk)SekerPancarii
(40+70)BitmeyenUmidim
(20 )SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30)Favelayn
Skor: 629
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
(30+50+40 )kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20)mihracee
(65+30+60+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85) Bir garip
Skor: 850
Sonuc:
Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak
Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak
Fitlerr haydıııdurmak yokk
lilipit
SekerPancarii BitmeyenUmidim Buki_89 SchonerDuft Favelayn
@Bir garip M Melekemalmihracee @Blacksee55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?