• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm bak Luluuu94 Luluuu94 olsun M Melekemal olsun Favelayn Favelayn olsun guzel menuler cikartiyorlar
Isteyincd aslinda sende yapiyorsun ama bayadir az yiyorsun
Ornek al bu arkadaslarin menulerini bence
Saglikli beslenmek kalici zayiflamak :) ki sen ilacada baslayinxa rahat zayiflayacaksun
Canım gece çalıştığımda saat 8 gibi yatiyorum saat 14 gibi kalkiyorum. Kahvalti edemiyorum. Sonra ne yesem diye düşünerken aksam oluyor yine iş saatim geliyor. Düzenli iş saatlerim olsa böyle olmaz. Öğlen çalıştığımda mesela saat 13 de çıkıyorum 22de evdeyim. Ne sabah duzgun yiyebiliyorum ne aksam. Isyerine biraz götürüyorum sabah hazirlayabilirsem onu yiyorum. Zor yani benim saatlerle

Hayirrrrr black!
Ben burda okadar cok insan gordum ki bana anlatma! Sen turkiyeye geldiginde hasta oldugunda zayifladn ve bunu almamak adina az yiyosun ama kac haftadr bu kilolardsn.
Bence tamamen psikoljk aksami sadece corbayla gecistirmek bana hic saglkli gelmiyor kusurabkma
Kuru kuurru koftelerden ve yayla corbasindan baska yemek goremiyorm. Birsuru sebzeee birsuru yemek cesiti var allah askina yapma!
Dovseydin:D canım inan kilodan değil iş saatlerim yüzünden düzensizlik var bende. O çorba doyurucu ve hafif olduğu icin ve sevdigim icin yiyorum. Bu hafta yine düzelticem yemeklerimi InsAllah evdeyim cunki pazartesiye kadar :21:

Canım gece çalıştığımda saat 8 gibi yatiyorum saat 14 gibi kalkiyorum. Kahvalti edemiyorum. Sonra ne yesem diye düşünerken aksam oluyor yine iş saatim geliyor. Düzenli iş saatlerim olsa böyle olmaz. Öğlen çalıştığımda mesela saat 13 de çıkıyorum 22de evdeyim. Ne sabah duzgun yiyebiliyorum ne aksam. Isyerine biraz götürüyorum sabah hazirlayabilirsem onu yiyorum. Zor yani benim saatlerle

Dovseydin:KK70: canım inan kilodan değil iş saatlerim yüzünden düzensizlik var bende. O çorba doyurucu ve hafif olduğu icin ve sevdigim icin yiyorum. Bu hafta yine düzelticem yemeklerimi InsAllah evdeyim cunki pazartesiye kadar :21:
Ne yesem diye dusunmene gerek yok ki
Kahvalti yap iste en guzel ogun
Sonra yanina kurumeyve ve kuruyemis al ise giderken
Isterinde de onlari ye

Dovseydin:KK70: canım inan kilodan değil iş saatlerim yüzünden düzensizlik var bende. O çorba doyurucu ve hafif olduğu icin ve sevdigim icin yiyorum. Bu hafta yine düzelticem yemeklerimi InsAllah evdeyim cunki pazartesiye kadar :21:
Tamamm.

Aciktim ya
Iki bardak su ictim
Istahim cok acik bi zayiflasam
Birakicam kendimi cilginlar gibi
:KK70:
Daha ne olsun lilimmm baya verdik güzel verdik.ve unutma almamak üzere verdik :KK70: bak benim beğenmediğiniz çorbamla ben tokum ahahaha :KK70:
Ne yesem diye dusunmene gerek yok ki
Kahvalti yap iste en guzel ogun
Sonra yanina kurumeyve ve kuruyemis al ise giderken
Isterinde de onlari ye
Haklısınız kizlar ne diyim ama bende durumumu açıkladım. Isteksizlikten değil yani

Aciktim ya
Iki bardak su ictim
Istahim cok acik bi zayiflasam
Birakicam kendimi cilginlar gibi
:KK70:
Daha ne olsun lilimmm baya verdik güzel verdik.ve unutma almamak üzere verdik :D bak benim beğenmediğiniz çorbamla ben tokum ahahaha :D

Istemez cnm sen yedırme tamamdır
Mıllet verıyor verıyor
Sonra sevıyor dıyor
Bebege sen ne verırsen onu yer
Hersey kontrol altında ta kı ıkı yasına kadar
Bnm gorumcemın kocası bılıyor cok kızdıgımı
7-8 aylıklen cıkolata yalatmıs
Salona gırdım hemen panıkledıler
Yıne kızdım anladm
E bısey olmaz cok tatlı yıyor dıyorlar
Dunyanın lafını soyledım
Kendı cocuklarını bebeklıkten berı yedırıyor aptal herıf
Sonra nasıl sakınacaksın dıyor
Yahu bu cocugun organları 4 yasına kadar gelısıyor
Ben o zaman sakınayımda buyuyunce yerse yesın
Sana ne cocuk bnm
Asla tavız verme cnm
Dısıplınlı ol bu konuda
Onune gelenı edırmesınler cocuga
1,5 yasına kadar tek yedıgı sekerlı sey yaptıgımız kuru meyvelı keklerdı
Çok sağol canım inşallah bende başarırım

Aynen tam benliksin elimden geldigi kadar organik herseyi kendi elimden yapar yedirir has baldan tut pekmeze kadar kendimiz yapar yeriz çocuklarım bile alisti ayda bi musade edrim ben ne yersem ne yapiyim istahla yerler nasil alistirsan oyle devam ediyor cocuklar bile neyin saglik oldugunu biliyorlar
Çevreye karşı nasıl davrandın canım

Cnm bak Luluuu94 Luluuu94 olsun M Melekemal olsun Favelayn Favelayn olsun guzel menuler cikartiyorlar
Isteyincd aslinda sende yapiyorsun ama bayadir az yiyorsun
Ornek al bu arkadaslarin menulerini bence
Saglikli beslenmek kalici zayiflamak :) ki sen ilacada baslayinxa rahat zayiflayacaksun
Teşekkürler :)
@Blacksee55 başaracağız inşallah ;)

Çok sağol canım inşallah bende başarırım

Çevreye karşı nasıl davrandın canım

Teşekkürler :)
@Blacksee55 başaracağız inşallah :KK66:
Cevreye kalsa sagliksiz yedirirler canim ben saglikli ve herseyi organik yerken çocuklara yedirmemezlik yapamam mesala az tuzluya az yagli yemek piser evimde simdi cocuklar annenim babanin ayak izine basarlar ben ne yersem cocuklarda yiyorlarda benimkiler 8-9 yasindalar abur cubura duskunlar her cocuk gibi ama ben zararli dedimmi israr etmez mesala eve kola tur sade gazoz olur cikalat biskuvi cesitleri illaki olur benim koca sever esimnen yerler cips evimize girmez nadir allirim meyve suyu bile kendim kati neyve sikacagindan yaparim.cevrem disardakiler yesin der onlar getirdiginde seslenmem nasilsa ben dikkat ettigim icin onu avantaj olarakta kullanirim harç lik verirler kendileri alistigi icin kumbaraya atarlar istediginiz bisey varsa alin yiyin yik anne biriktirmeyi tercih ederler.
Seninki 5,bucuk aylik degilmi kesinlikle taviz verme sen kaeali durursan kimse birsey diyemez kimi kati görür,seni kimi takdir eder seni biraz mucadele edersiniz bisey olmaz millet alisir hem çocuğun.

Cevreye kalsa sagliksiz yedirirler canim ben saglikli ve herseyi organik yerken çocuklara yedirmemezlik yapamam mesala az tuzluya az yagli yemek piser evimde simdi cocuklar annenim babanin ayak izine basarlar ben ne yersem cocuklarda yiyorlarda benimkiler 8-9 yasindalar abur cubura duskunlar her cocuk gibi ama ben zararli dedimmi israr etmez mesala eve kola tur sade gazoz olur cikalat biskuvi cesitleri illaki olur benim koca sever esimnen yerler cips evimize girmez nadir allirim meyve suyu bile kendim kati neyve sikacagindan yaparim.cevrem disardakiler yesin der onlar getirdiginde seslenmem nasilsa ben dikkat ettigim icin onu avantaj olarakta kullanirim harç lik verirler kendileri alistigi icin kumbaraya atarlar istediginiz bisey varsa alin yiyin yik anne biriktirmeyi tercih ederler.
Seninki 5,bucuk aylik degilmi kesinlikle taviz verme sen kaeali durursan kimse birsey diyemez kimi kati görür,seni kimi takdir eder seni biraz mucadele edersiniz bisey olmaz millet alisir hem çocuğun.
İnşallah canım bizimde babamız düşkün öyle şeylere sağolsun oda bu sıra azaltmaya çalışıyor :)

Haydi hayırlısı ins rabbim gonlunun muradini versin ins..
Ben bu ay dikkat edim dedim hep sürekli agir işlerde calistim regl me iki gun kaldi ve uc gündür kasiklarim belim bir ağrıyor goguslerim ne ama umudum yok rabbim buyuk..
Ben buraya ara verdim mecburl7ktan toparlayamadim cok sey yaşadım ve nerden baksan 5 aya yakin bahecede calistim kendime bakmaya bile firsatim olmadi simdi diyorum yeter beni rahat birakin benim zamanim geçiyor siz napiyorsaniz yâpin ben gelmem diyorum ve cok cok hareketliydim herkesin sorunu farkli nerden baksan 1,5 yildir dr gitmedim belki hormonlar alt ust olmus olabilir sadece saglik ocaginda kan test yaptirmistim kan değerler hep dusmus kimi cikmis insülin direcin var seker var dedi cikti buna bagli da kg veremedim bu yaz ama onumuzdeki haftalar da göreceğim verip vermedigimi.
Ben seni tüp bebekte gibi vuruldun saniyordum ben cok 4cesit 5kutu bir 3kutubir 2kutu bir 2kutu catlatma ignesi vuruldum hormon yukluyorlar o bakimdan dedim.. bana menogondan 3toz bi su seklinde vurulduydum abovvv.
Demekki bak kg verdiginin cok faydasi 75lik vurmuslar bu güzel yumoslarin alitesi artmış :)
Off neler yazdim sacmaladim neyse idareedin bu iki gundur hassasim
Merional 75 ml vuruldum tuptede bunu kullandım ama yüksek dozda 2 ilaç vardı 450 ile başlayıp 600e çıktığı oldu baskılayıcı ve çatlama ayrı çatlama ödem yapıyor zaten bunda da oldu..valla önce srn kendini düşüneceksin kimse düşünmez 2 3 ayda gitme bahçeye kendine gel biraz soğuk yememen lazım hani günlük yaşama devam et diyorlar ya etmemek lazım kötü bir tecrübe ile öğrendim dikkat hep gerekli her aşamada verdin mi bu hafta kilo

Günnaydın herkesleeeer
Cnm abur cubur hic bilmez ki cocuk
Uc yasina kadar sakinilabilir
Sen hic endise etme
Bnm oglum hic bilmedi
Markette o reyona bile gitmez
Istemez
Gorunce kaciyordu
Simdi sut dilimi falan yiyor alistirdik :KK70: ama biz alistirdik
Vermesem yemezdi
Gelenlere ben vermiyrm de kati ol bu konuda
Benim oğlan bi tek çubuk krakeri bilir pekmez bilir tatlı oalrak ama okulda milletten görüyo cips mips tabi ya çok kötü
Engelleyemedigim tek sey babamin oglumu ankara havalarina slistirmasi idi :KK70:
Ayaga dikildiginden beri oynatiyor dedesi
En son bu aksam erik dali ve degirmenin bendine oynadik :KK70:
İyi bişi boşver hareketli neşeli olsun benimkide oynar açarım radyoyu oh karşılıklı
45 nedir kiz :KK70: tövbe tövbe başımıza taş yağacak:KK70: :KK70: ben 60 olunca takla aticam sevinçten
60 candır yaaa şaşırıyorum 45 filan diyince siz kaşça malça kalmaz çöp gibi
Bende yapim faydasini gordunuzmu
Ben internete baktım su içmek faydalı ceviz zaten faydalı demiş vücuda ama cevizi suda bekletmek mekletmek zatıflamaya yaramaz demiş bak istersen canım tek abşına hiçbişi zayıflatmaz diyor ünlü diyetisyenler ama zararı yok iç gitsin bence
Bugnku menum
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 armut
1 kuck mandalin

Oylen

2 kozlenmis. Krmizi biber
1dilim ekmek
1 kozlrnmiz. Patlican
Salatasinini yaptim

Ara
Yok

Aksam 2 kasik yogurtlu makarna kendimiz kestik
Cok az tavuk az ekmek

Ara
2 bardak sekersiz cay
1 avuc patlamis misir
Çok güzel menü bence tebrik
Büyük gün 6 kasım ama belirti yok bacım zaten geçen ay belirtilerim düşükten dolayı fazlaydı bel kasık ayak ağrıları dizime kadar inmişti bunlar düşük belirtisiymiş meğer...
Ben ilaçtan kilo almadım bu sefer 75 ml vuruldum 10 gün boyunca düşükten sonra psikolojik olarak yıkıldım şükür bu hafta iyiyim topladım kendimi hareketimde arttı hep uyuyordum eve gelince ... kilo bizim için çok önemli göz ardı edilmemeli aslında sana örnek olayım
Allah gönlüne göre verisn bu sefer inşallah kilo verince hamile kalan çok var hormoblar düzeliyo çünkü kaç komşum öyle oldu biri 90 kilodayken olmaz dediler azmetti verdi ilaçsız hamile şimdi şükür çok üzülüyodu geçti o günler

Menu
Sabah 7:00 1incir 7 zeytin yarim lt su

Kahvaltı 10:00 iki haslanmis yumurta iki yk kaşık aci sos sekersiz cay
15:00 misafirlijtydim cok aciktim 5yaprak sarmasi , iki çatal şekeri kit ayva tatlisi bol sekersiz cayy

Aksam 19:30 evde degildim bir porsiyon hamsi tavada pisirdim yagsi kit bi tabak domates marul
Şekersiz cay
Soda
Ara kucuk elma havuc
Spor 100 dk (bugunku) +(dunku) 20=120dk 2, 5 su
Ay afiyet olsun canım balık çekti akşam yeriz belki ama evde yapamıyorum ben heryer yağ oluyo ya nasıl yaptın üşenmeden temizleme dersi var bi

lilipit lilipit canımcım ben dün 30 dakika yürüyüş gece 5 dakika eliptik bisiklet yaptım 35 dakika spor eklermisin dün için bana bende giriyim siiznle yatışa yoksa zor vericem evde kös kös kışın böyle çıkılmıyo

lilipit lilipit canımcım ben dün 30 dakika yürüyüş gece 5 dakika eliptik bisiklet yaptım 35 dakika spor eklermisin dün için bana bende giriyim siiznle yatışa yoksa zor vericem evde kös kös kışın böyle çıkılmıyo
Tatlım lıste cumadan cumaya oldugu ıcın cuma eklerız
Ancak lısteyı bırıne devretmem lazım
Ben ızın almayı dusunuyrm

Spor Etabı Başladi:KK49:

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71+22 dk) SekerPancarii SekerPancarii
(40+70+120) BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
(20 ) SchonerDuft SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60) Favelayn Favelayn

Skor: 809:KK12:

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee mihracee
(65+30+60+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85) Luluuu94 Luluuu94

Skor: 850:halay:

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak:dondurma:

Fitlerr haydııı:KK49: durmak yokk

lilipit lilipit
SekerPancarii SekerPancarii BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Buki_89 Buki_89 SchonerDuft SchonerDuft Favelayn Favelayn
Luluuu94 Luluuu94 M Melekemal mihracee mihracee @Blacksee55

Spor Etabı Başladi:KK49:

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71+22 dk) SekerPancarii SekerPancarii
(40+70+120) BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
(20 ) SchonerDuft SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60) Favelayn Favelayn

Skor: 831:KK12:

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee mihracee
(65+30+60+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85+70) Luluuu94 Luluuu94

Skor: 920:halay:

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak:dondurma:

Fitlerr haydııı:KK49: durmak yokk

lilipit lilipit
SekerPancarii SekerPancarii BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Buki_89 Buki_89 SchonerDuft SchonerDuft Favelayn Favelayn
Luluuu94 Luluuu94 M Melekemal mihracee mihracee @Blacksee55

Aynen tam benliksin elimden geldigi kadar organik herseyi kendi elimden yapar yedirir has baldan tut pekmeze kadar kendimiz yapar yeriz çocuklarım bile alisti ayda bi musade edrim ben ne yersem ne yapiyim istahla yerler nasil alistirsan oyle devam ediyor cocuklar bile neyin saglik oldugunu biliyorlar
Benimkine ek gıdadan beri brokoli alıştırdım pek arkadaşlarından yiyrn yokmuş ama yer mesela
Tatlım lıste cumadan cumaya oldugu ıcın cuma eklerız
Ancak lısteyı bırıne devretmem lazım
Ben ızın almayı dusunuyrm
Öylemi şimdi anladım canım listeyi ben alabilirim isterse herkes
Gunaydin kizlar gelemiyorum eşim yıllık izne ayrıldı 1 hafta yokum fırsat buldukca giricem yinede:KK15:
Tatile mi gideceksinizz ohh

Engelleyemedigim tek sey babamin oglumu ankara havalarina slistirmasi idi :KK70:
Ayaga dikildiginden beri oynatiyor dedesi
En son bu aksam erik dali ve degirmenin bendine oynadik :KK70:
:D:D ahahah :D dedelere malesef hiç bi şekilde müdehale edemiyosun :D

Çok dogru soyluyirsun ivir zivir cok para tutuyor @poncikbirgelincik dile kim ne alirsa kabul et
:super::super: evetttt kuzum dinlemiyo ki o kadar söylüyorumda :tokat:
:KK19: gidecegim iki ay sonra once:spor: zayifliyacagim sonra:anneadayı: rabbim nasip ederse:rolleyes::KK6:
:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Back
X