- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #241.121
Nasil guzel degilMenulerım hıc guzel degıl![]()

Lilimm spor dakikaları ekledinmi kusum yoksa ben yapimmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil guzel degilMenulerım hıc guzel degıl![]()
Evet digilmi yorum yapsam acep uzulurmusun @Blacksee55 hani hep kotu az diyok ya rahatsiz oluyonmuMenulerım hıc guzel degıl![]()
Canım uygun birsey yoksa ikramliklarda 1 2 kaşıkla yetin ac kalma. Benim gibiOgle evde degiĺdim canim kuran dersindeydim sabah alel acele yumurtslari agzima deptim doymadim gittim yerde bi guzel ikram vardi baktim oyle niye yemiyon yedim yedim dedim yemedin diyenude tehdit ettim :)))
Hayır canım saçmalama ben kendimde diyorum zaten istediğiniz gibi yorum yapın tabikide hatta memnun olurum gaza gelirim. @ParteMoralll partem beni hep gaza getiriyorduEvet digilmi yorum yapsam acep uzulurmusun @Blacksee55 hani hep kotu az diyok ya rahatsiz oluyonmu
Az be kuzum korkuyorum vitaminsiz olmandan
Istemez cnm sen yedırme tamamdırDiyorum şimdiden biliyorlar katı olduğumu ama ne bilim yukarı katta eltim var oda çok dertli kızları alıştı böyle şeylere onlardan görünce istersehiç yemeyecek diye bişey de yok tabi yiyecek arada çocuk bu sonuçta da amaaannn Allah yardımcımız olsun :)
İşte o yüzden önce kendi beslenmemi düzeltiyorum :)
Yaz kiz listeye oluyir tabikiYuruyus sayiliyo dimii ben bugun 60 dk yurudum tempolu iki ev arasi mekik dokudum![]()
Ekledim cnm cok sagolNasil guzel degilben çok beğenerek yiyorum lilim
çalıştığım günler bukadar oluyor ama napiyimmm.
Lilimm spor dakikaları ekledinmi kusum yoksa ben yapimmi
Aynen tam benliksin elimden geldigi kadar organik herseyi kendi elimden yapar yedirir has baldan tut pekmeze kadar kendimiz yapar yeriz çocuklarım bile alisti ayda bi musade edrim ben ne yersem ne yapiyim istahla yerler nasil alistirsan oyle devam ediyor cocuklar bile neyin saglik oldugunu biliyorlarIstemez cnm sen yedırme tamamdır
Mıllet verıyor verıyor
Sonra sevıyor dıyor
Bebege sen ne verırsen onu yer
Hersey kontrol altında ta kı ıkı yasına kadar
Bnm gorumcemın kocası bılıyor cok kızdıgımı
7-8 aylıklen cıkolata yalatmıs
Salona gırdım hemen panıkledıler
Yıne kızdım anladm
E bısey olmaz cok tatlı yıyor dıyorlar
Dunyanın lafını soyledım
Kendı cocuklarını bebeklıkten berı yedırıyor aptal herıf
Sonra nasıl sakınacaksın dıyor
Yahu bu cocugun organları 4 yasına kadar gelısıyor
Ben o zaman sakınayımda buyuyunce yerse yesın
Sana ne cocuk bnm
Asla tavız verme cnm
Dısıplınlı ol bu konuda
Onune gelenı edırmesınler cocuga
1,5 yasına kadar tek yedıgı sekerlı sey yaptıgımız kuru meyvelı keklerdı
Cok sukur yemek var canim ama ya istahim olmuyor yada hazir birsey olmuyor. Cola dedigim cola light canım kalorisi hic yok gibi birsey. Öğle saydıklarım dolu doluydu kiz baya doydum onla. Akşamda çorba ictim oda tıkadı beni valla açlık hissetmiyorum suanda lilimmmEkledim cnm cok sagol
Calismanin arkasina siginma bakayim
Kola nedir ya
Az da yiyorsun
Yemek mi yok
Kiz sen ailenle beraber oturmuyonmuHayır canım saçmalama ben kendimde diyorum zaten istediğiniz gibi yorum yapın tabikide hatta memnun olurum gaza gelirim. @ParteMoralll partem beni hep gaza getiriyordu
Ama çalıştığım günler kendim hazirlayamıyorum vaktim olmuyor cok. Bugün hatta iyi bile yedim![]()
Canım annem hergun yemek pişiriyor ama bana uygun diyetime uygun olmuyor. Dün pide yapmış mesela çok düşündüm sonra yok yaaa dedimKiz sen ailenle beraber oturmuyonmu
Annen yapsin sen al malzemelerini bari hazir oturup yen vitaminsizLik zor kuzu ilaclar kg yapiy onun icin sağlıklı zayifla
Tmm cnmCok sukur yemek var canim ama ya istahim olmuyor yada hazir birsey olmuyor. Cola dedigim cola light canım kalorisi hic yok gibi birsey. Öğle saydıklarım dolu doluydu kiz baya doydum onla. Akşamda çorba ictim oda tıkadı beni valla açlık hissetmiyorum suanda lilimmm
Yarın evdeyim kendime yemek yapicigimmm
Kim bilir sen neler dokturuyorsundur cnm ya :)Aynen tam benliksin elimden geldigi kadar organik herseyi kendi elimden yapar yedirir has baldan tut pekmeze kadar kendimiz yapar yeriz çocuklarım bile alisti ayda bi musade edrim ben ne yersem ne yapiyim istahla yerler nasil alistirsan oyle devam ediyor cocuklar bile neyin saglik oldugunu biliyorlar
Cok denedim ama içemiyorum lilimmmTmm cnm
Ben kolaya karsiym
Diyete uygun bir icecek degil
Kefir ic![]()
Eeee herkes bir parte olamaz cinimHayır canım saçmalama ben kendimde diyorum zaten istediğiniz gibi yorum yapın tabikide hatta memnun olurum gaza gelirim. @ParteMoralll partem beni hep gaza getiriyordu
Ama çalıştığım günler kendim hazirlayamıyorum vaktim olmuyor cok. Bugün hatta iyi bile yedim![]()
Sen başkasın ♡Eeee herkes bir parte olamaz cinim
Ben sana daha ne diiyiiim kiiii cok kotu sagligindan olmazsin insallah boyle diyetleri sonradan patlak veriyo. Yagdan verme olayinida gectim organlara zararlar gibi....
Cnm bak @Bir garip olsun M Melekemal olsunSen başkasın ♡
Daha fazla sebze yemekleri yemege calisicam kuşum. Yemekten kısmıyorum vallahi sadece diyete uygun olmayan şeylerden ya hiç ya 1 2 kaşık yiyorum
Hayirrrrr black!Sen başkasın ♡
Daha fazla sebze yemekleri yemege calisicam kuşum. Yemekten kısmıyorum vallahi sadece diyete uygun olmayan şeylerden ya hiç ya 1 2 kaşık yiyorum
Msj yeni gordum kuzu gündüz okuyamadim tmm yapelimYapalim gel![]()