• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ogle evde degiĺdim canim kuran dersindeydim sabah alel acele yumurtslari agzima deptim doymadim gittim yerde bi guzel ikram vardi baktim oyle niye yemiyon yedim yedim dedim yemedin diyenude tehdit ettim :)))
Canım uygun birsey yoksa ikramliklarda 1 2 kaşıkla yetin ac kalma. Benim gibi :işsiz:

Evet digilmi yorum yapsam acep uzulurmusun @Blacksee55 hani hep kotu az diyok ya rahatsiz oluyonmu
Az be kuzum korkuyorum vitaminsiz olmandan
Hayır canım saçmalama ben kendimde diyorum zaten istediğiniz gibi yorum yapın tabikide hatta memnun olurum gaza gelirim. @ParteMoralll partem beni hep gaza getiriyordu :KK43:
Ama çalıştığım günler kendim hazirlayamıyorum vaktim olmuyor cok. Bugün hatta iyi bile yedim :KK70:

Diyorum şimdiden biliyorlar katı olduğumu ama ne bilim yukarı katta eltim var oda çok dertli kızları alıştı böyle şeylere onlardan görünce isterse :KK43: hiç yemeyecek diye bişey de yok tabi yiyecek arada çocuk bu sonuçta da amaaannn Allah yardımcımız olsun :)
İşte o yüzden önce kendi beslenmemi düzeltiyorum :)
Istemez cnm sen yedırme tamamdır
Mıllet verıyor verıyor
Sonra sevıyor dıyor
Bebege sen ne verırsen onu yer
Hersey kontrol altında ta kı ıkı yasına kadar
Bnm gorumcemın kocası bılıyor cok kızdıgımı
7-8 aylıklen cıkolata yalatmıs
Salona gırdım hemen panıkledıler
Yıne kızdım anladm
E bısey olmaz cok tatlı yıyor dıyorlar
Dunyanın lafını soyledım
Kendı cocuklarını bebeklıkten berı yedırıyor aptal herıf
Sonra nasıl sakınacaksın dıyor
Yahu bu cocugun organları 4 yasına kadar gelısıyor
Ben o zaman sakınayımda buyuyunce yerse yesın
Sana ne cocuk bnm
Asla tavız verme cnm
Dısıplınlı ol bu konuda
Onune gelenı edırmesınler cocuga
1,5 yasına kadar tek yedıgı sekerlı sey yaptıgımız kuru meyvelı keklerdı

Spor Etabı Başladi:KK49:

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71 dk) SekerPancarii SekerPancarii
(40+70+120) BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
(20 ) denetim
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60) Favelayn Favelayn

Skor: 809:KK12:

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40 ) kaptinn kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee mihracee
(65+30+60+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85) Bir garip

Skor: 850:halay:

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak:dondurma:

Fitlerr haydııı:KK49: durmak yokk

lilipit lilipit
SekerPancarii SekerPancarii BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Buki_89 Buki_89 @denetim Favelayn Favelayn
@Bir garip M Melekemal mihracee mihracee @Blacksee55

Istemez cnm sen yedırme tamamdır
Mıllet verıyor verıyor
Sonra sevıyor dıyor
Bebege sen ne verırsen onu yer
Hersey kontrol altında ta kı ıkı yasına kadar
Bnm gorumcemın kocası bılıyor cok kızdıgımı
7-8 aylıklen cıkolata yalatmıs
Salona gırdım hemen panıkledıler
Yıne kızdım anladm
E bısey olmaz cok tatlı yıyor dıyorlar
Dunyanın lafını soyledım
Kendı cocuklarını bebeklıkten berı yedırıyor aptal herıf
Sonra nasıl sakınacaksın dıyor
Yahu bu cocugun organları 4 yasına kadar gelısıyor
Ben o zaman sakınayımda buyuyunce yerse yesın
Sana ne cocuk bnm
Asla tavız verme cnm
Dısıplınlı ol bu konuda
Onune gelenı edırmesınler cocuga
1,5 yasına kadar tek yedıgı sekerlı sey yaptıgımız kuru meyvelı keklerdı
Aynen tam benliksin elimden geldigi kadar organik herseyi kendi elimden yapar yedirir has baldan tut pekmeze kadar kendimiz yapar yeriz çocuklarım bile alisti ayda bi musade edrim ben ne yersem ne yapiyim istahla yerler nasil alistirsan oyle devam ediyor cocuklar bile neyin saglik oldugunu biliyorlar

Ekledim cnm cok sagol
Calismanin arkasina siginma bakayim
Kola nedir ya
Az da yiyorsun
Yemek mi yok
Cok sukur yemek var canim ama ya istahim olmuyor yada hazir birsey olmuyor. Cola dedigim cola light canım kalorisi hic yok gibi birsey. Öğle saydıklarım dolu doluydu kiz baya doydum onla. Akşamda çorba ictim oda tıkadı beni valla açlık hissetmiyorum suanda lilimmm
Yarın evdeyim kendime yemek yapicigimmm

Hayır canım saçmalama ben kendimde diyorum zaten istediğiniz gibi yorum yapın tabikide hatta memnun olurum gaza gelirim. @ParteMoralll partem beni hep gaza getiriyordu :KK43:
Ama çalıştığım günler kendim hazirlayamıyorum vaktim olmuyor cok. Bugün hatta iyi bile yedim :KK70:
Kiz sen ailenle beraber oturmuyonmu
Annen yapsin sen al malzemelerini bari hazir oturup yen vitaminsizLik zor kuzu ilaclar kg yapiy onun icin sağlıklı zayifla

Kiz sen ailenle beraber oturmuyonmu
Annen yapsin sen al malzemelerini bari hazir oturup yen vitaminsizLik zor kuzu ilaclar kg yapiy onun icin sağlıklı zayifla
Canım annem hergun yemek pişiriyor ama bana uygun diyetime uygun olmuyor. Dün pide yapmış mesela çok düşündüm sonra yok yaaa dedim :D geçen lahmacun yapmis. Bana dioki senin icin özel hamurunu incecik actim :D bende zaten vitaminin v'si yok

Cok sukur yemek var canim ama ya istahim olmuyor yada hazir birsey olmuyor. Cola dedigim cola light canım kalorisi hic yok gibi birsey. Öğle saydıklarım dolu doluydu kiz baya doydum onla. Akşamda çorba ictim oda tıkadı beni valla açlık hissetmiyorum suanda lilimmm
Yarın evdeyim kendime yemek yapicigimmm
Tmm cnm
Ben kolaya karsiym
Diyete uygun bir icecek degil
Kefir ic :D

Aynen tam benliksin elimden geldigi kadar organik herseyi kendi elimden yapar yedirir has baldan tut pekmeze kadar kendimiz yapar yeriz çocuklarım bile alisti ayda bi musade edrim ben ne yersem ne yapiyim istahla yerler nasil alistirsan oyle devam ediyor cocuklar bile neyin saglik oldugunu biliyorlar
Kim bilir sen neler dokturuyorsundur cnm ya :)

Eeee herkes bir parte olamaz cinim:lülülü::KK37:
Ben sana daha ne diiyiiim kiiii cok kotu sagligindan olmazsin insallah boyle diyetleri sonradan patlak veriyo. Yagdan verme olayinida gectim organlara zararlar gibi....

Eeee herkes bir parte olamaz cinim:lülülü::KK37:
Ben sana daha ne diiyiiim kiiii cok kotu sagligindan olmazsin insallah boyle diyetleri sonradan patlak veriyo. Yagdan verme olayinida gectim organlara zararlar gibi....
Sen başkasın ♡
Daha fazla sebze yemekleri yemege calisicam kuşum. Yemekten kısmıyorum vallahi sadece diyete uygun olmayan şeylerden ya hiç ya 1 2 kaşık yiyorum

Sen başkasın ♡
Daha fazla sebze yemekleri yemege calisicam kuşum. Yemekten kısmıyorum vallahi sadece diyete uygun olmayan şeylerden ya hiç ya 1 2 kaşık yiyorum
Cnm bak @Bir garip olsun M Melekemal olsun Favelayn Favelayn olsun guzel menuler cikartiyorlar
Isteyincd aslinda sende yapiyorsun ama bayadir az yiyorsun
Ornek al bu arkadaslarin menulerini bence
Saglikli beslenmek kalici zayiflamak :) ki sen ilacada baslayinxa rahat zayiflayacaksun

Sen başkasın ♡
Hayirrrrr black!
Ben burda okadar cok insan gordum ki bana anlatma! Sen turkiyeye geldiginde hasta oldugunda zayifladn ve bunu almamak adina az yiyosun ama kac haftadr bu kilolardsn.
Bence tamamen psikoljk aksami sadece corbayla gecistirmek bana hic saglkli gelmiyor kusurabkma
Kuru kuurru koftelerden ve yayla corbasindan baska yemek goremiyorm. Birsuru sebzeee birsuru yemek cesiti var allah askina yapma!

Back
X