Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım yazık ya nası bağlı anneye bakarmısın ay ne tatlı üzüldüm benim oğlan hemen koşar arkadaşlarına anne git diye bağırır utanıyo bırakıyom okula diye ama dünyada neler var görüyoruz bırakırım daha okula birkaç sene daha yada arkadan arkaya takip ederim heralde ama bırakmayanlar var şaşırıyorum onlara ya
Biz yeni basladik bu sene okula canim anaokuluna gidiyo kizim:anne: bana aşırı düşkün aşk yaşıyoruz kizimla:halay::KK200: bende birakamam sinifa girene kadar gözüm onda ilk biraktigimda cok tuhaf hissetmistim ama alıştık simdi Allah korusun evlatlarimizi:anne:

Katılıyorum valla cocuk bizim ve saglikli yemeye alıştırmak bizim elimizde benim kizimin 3 yaşına kadar yedigi tek abur cubur %70 bitterlerdendi simdi tabi büyüdü bazen yiyor ama alışkın olmadigindan bi tane iki tane alip bırakıyor
Şimdi okulda da bizim beslenme listemizde sali gunleri kofte patates kizartmasi var ama ben sadece kofte koyuyorum kizartma her hafta yediremem
Carsamba gunu cikolatali ekmek var listede ama ben kendi yaptığım fındıklı üzümlü ekmeğe tahinpekmez sürüyorum onu götürüyor hic de demiyor ben neden cikolatali ekmek yemiyorum diye küçüklükten alışırsa cocuk sorun çıkarmıyor :anne:
Ayy inşallah ya :dua:

Aaaa şekerpancarıııı gıcık oluyorum sanaaaaa çok kıskanıyoruuuuum oooof 57 kilosun yaaaaaa çok sinir çok gıcııııık :KK11::KK11:
Sen bide beni 53 kiloylan gör coh daha gıcık oluyom o kiloda ahahahahah:KK70: ayy kilo aldim kiz ben normalde 53 kiloydum 3 senedir koruyorum kilomu:dua: darisi sizlere :dua: senin bir cocugun mu var kiz boyun kac benim 165En Büyük TÜRKİYE

hee doğru sen zorlanırsın uygulamakta bende ne yapsam bilemedim liste oluşturmadan kilo veremicem gibi
haftalık yemek menüsü yapalım beybisi bn evdeki sebzelere göre menü ayarlıyaym diyorum bigün baklıyat günü bigün et günü fln düzenli olsa sorun olmaz bence diyet uygulanır

hee doğru sen zorlanırsın uygulamakta bende ne yapsam bilemedim liste oluşturmadan kilo veremicem gibi
Ben dün yidim:işsiz: cok az yedim iki gün midem küçülsün diye bana yaramadi saldirdim:KK70: bugun dengeli beslenecem verecem kilo :mad:

Spor Etabı Başladi:KK49:

Azimli Fitttt Hatunlar ♡

(20+30+68+71+22 dk) SekerPancarii SekerPancarii
(40+70+120) BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim
(20+40) SchonerDuft SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60) Favelayn Favelayn

Skor: 871:KK12:

Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿

(30+50+40+30+40+60 ) kaptinn kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20) mihracee mihracee
(65+30+60+30) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85+85) Luluuu94 Luluuu94

Skor: 1065:halay:

Sonuc:

Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak

Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak:dondurma:

Fitlerr haydııı:KK49: durmak yokk

lilipit lilipit
SekerPancarii SekerPancarii BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Buki_89 Buki_89 SchonerDuft SchonerDuft Favelayn Favelayn
Luluuu94 Luluuu94 M Melekemal mihracee mihracee @Blacksee55

Merional 75 ml vuruldum tuptede bunu kullandım ama yüksek dozda 2 ilaç vardı 450 ile başlayıp 600e çıktığı oldu baskılayıcı ve çatlama ayrı çatlama ödem yapıyor zaten bunda da oldu..valla önce srn kendini düşüneceksin kimse düşünmez 2 3 ayda gitme bahçeye kendine gel biraz soğuk yememen lazım hani günlük yaşama devam et diyorlar ya etmemek lazım kötü bir tecrübe ile öğrendim dikkat hep gerekli her aşamada verdin mi bu hafta kilo
Himm bende neler öğrendim kk kulubunden yasadigim şeyler cok tecrube oldu vermisimdir kg da iki gun tartilmadim bugun regl oldum karnim 3-4 aylik gibi icime bile cekemiyorum agridan bu ay sanki incirin faydasi oldu tupte tek sol kasigimda yumos vardi hissediyirdum simdide iki kasikta sagda bile az agrim var buna bile seviniyorum.adetim bitsin aslanpencesine polende icecegim inciride her sabah kukkanacagim zati tedaviye iki ay ksla kullanmamiz lazim.sen naptin birsey kullaniyonmu kullandinmi yada

Tamam yemiyecem makarna pilav filan ya anam yapmış yedik oturup gece gece aman ua en zormuş diyet yapması
Ama nesfiti bıraktım az yicem açlıktan saldırıyorum yoksaaaa
Ne yedin dün bakimmmm:cool: bulabilirsem yorumlicam:kahve: ac kalmak en büyük hata diyette tabi mideyi cok doldurmucan ama cok ac da olmucak yoksa dayanamiyo insan hele de diyetin baslarinda:sus:

haftalık yemek menüsü yapalım beybisi bn evdeki sebzelere göre menü ayarlıyaym diyorum bigün baklıyat günü bigün et günü fln düzenli olsa sorun olmaz bence diyet uygulanır
haftalık yapamıyorum pazar alışverişi yapamıyorum her zaman ama akşamları standart 1 kase çorba ayarlarsam biraz fark edecek yada öğlenleri çorba içecem akşam et yada sebze pöff ya

Ben dün yidim:işsiz: cok az yedim iki gün midem küçülsün diye bana yaramadi saldirdim:KK70: bugun dengeli beslenecem verecem kilo :mad:
yok ya az yiyince toparlanmıyor mide :D :D daha çok yiyesim geliyor

haftalık yapamıyorum pazar alışverişi yapamıyorum her zaman ama akşamları standart 1 kase çorba ayarlarsam biraz fark edecek yada öğlenleri çorba içecem akşam et yada sebze pöff ya

yok ya az yiyince toparlanmıyor mide :KK70: :KK70: daha çok yiyesim geliyor
Hee bende oyle dayaniyom iki gün sonra patlak veriyo:confused: ben en iyisi eski duzenime dönüyüm az az olsun veririm:KK34:

Ay afiyet olsun canım balık çekti akşam yeriz belki ama evde yapamıyorum ben heryer yağ oluyo ya nasıl yaptın üşenmeden temizleme dersi var bi
Ben annemde pisirdim :)
kokusu için komsu yumusatici kaynat diyor gerci yutuptan bi bakmak lazim
Bugunde uskumru pisirecem izgara gibi tavada ayy yogurdu izledim bugunde yimicem

Back
X