Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şimdi cuma sabahı ne yapıyoruz ben tartılacammı tartılıp yazacammı size beden ölçüleri yazıyozmu ben liatede deilim tartılmayacammı yoksam naapiyim bem kafalar karışık
Spora listeye girecem yarın onu anladımda

Cnm kaptan bı lıste paylasıyor
O losteye herkes kılosunu eklıyor
Ornek gosterırım sana

Kiymali borek
Elmali turta
Aglayan pasta
Kuskus salata
Lahana sarma

Bu menuye neler ılave edılebılır
Salata tarzı falan
brokoli karnıbaharlı salata olur içine kornişon ve mısır koyabilirsin , kırmızı lahana ile pembe sultan olabilir yada yoğurtlu havuç yapabilirsin patates salatası olabilir sonra sıraysır olabilir buğdayı haşlayıp yoğurtlayabilirsin içine az sarımsak üstüne pul biber biraz zeytinyağı olabilir

Kızlar ornek amaclı paylasıyrm

Lısteyı duzenlenmıs sekılde @Blacksee55 hazırlar

***ADAYLAR LİSTESİ***

Mihracee (68.5///%)yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,

Favelayn(68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55

Melekemal( 71/ / /%) yeni uye baslangic tarihi 22 ekim 2017, başlangıç kilo:71, hedef kilo:60

Bir garib( / / /%) Yeni uye baslangic tarihi 24 ekim 2017, baslangic kilo 56 , hedef kilo 50

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerininhesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
[/QUOTE]

Pembe sultanı merak ettım cnm

rendeliyorsun içine sarımsak ve yoğurt konuluyor nefis yemek tariflerinden bkabilirsin ben onu güzel yapamıyorum
msafir mi geliyor kuzum
Evet cnm haftaya davet ettım sımdıden dusunuyrm
Arkadas mayonez sevmez dereotu sevmez
Erkeklerde brokolı falan yemez
Tavuklu salata yapsam
Hoc yapmadım rısklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…