- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.281
döndü ama güzel seviyorum böyle
A ne güzel ben1 beden ufak giysem ohh diyecemzayıflasamda beden farketmez canım o yüzden sorun yok
Şu pembe kutuda hani vanish varya onunla çıkmazmı az üstüne sürüp ıslatıp biraz bekleyip silaenhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/halidaki-leke.1039630/
Kızlar bakar mı sınız
1 kilometre mesaj oluyo ya demien azından 2 mesaj birleştir 3 4 olmasnbn bi tek sabahları yapıyorm akşam giremedigim için bütün sayfaları okuyup herkese aynı anda cvp veriyorm
aynen devamkışın ortasında ne yapacaksın
ben bazen 36 genelde 38 bazenleride 40 giyiyorumA ne güzel ben1 beden ufak giysem ohh diyecem
Sormaya korkuyom kız kaç bedensin diyecem ama 38 in altındaysan alıştıra alıştıra söyle hemizayıflasamda beden farketmez canım o yüzden sorun yok
Aaay söylemiş bile 36 kısmını hiç okumadım sayıyorum kıskançşıktan çatlayacamaynen devam
ben bazen 36 genelde 38 bazenleride 40 giyiyorum
ay yok bn sana söyledigim hiç bişeyi yapamıyorm farkındaysnevetttt az daha konuşursak canım pırasa çekecekdüdüklü ne oldu kullandın mı
hee uzadıkca uzuyo1 kilometre mesaj oluyo ya demi
ahahahaaSormaya korkuyom kız kaç bedensin diyecem ama 38 in altındaysan alıştıra alıştıra söyle hemi
o bazen oluyo çok bazenAaay söylemiş bile 36 kısmını hiç okumadım sayıyorum kıskançşıktan çatlayacam
Cnm kaptan bı lıste paylasıyorŞimdi cuma sabahı ne yapıyoruz ben tartılacammı tartılıp yazacammı size beden ölçüleri yazıyozmu ben liatede deilim tartılmayacammı yoksam naapiyim bem kafalar karışık
Spora listeye girecem yarın onu anladımda
brokoli karnıbaharlı salata olur içine kornişon ve mısır koyabilirsin , kırmızı lahana ile pembe sultan olabilir yada yoğurtlu havuç yapabilirsin patates salatası olabilir sonra sıraysır olabilir buğdayı haşlayıp yoğurtlayabilirsin içine az sarımsak üstüne pul biber biraz zeytinyağı olabilirKiymali borek
Elmali turta
Aglayan pasta
Kuskus salata
Lahana sarma
Bu menuye neler ılave edılebılır
Salata tarzı falan
ay yok bn sana söyledigim hiç bişeyi yapamıyorm farkındaysnhiç vaktm olmuyo yaaa sürekli başka işler cıkıyo
hee uzadıkca uzuyo
Pembe sultanı merak ettım cnmbrokoli karnıbaharlı salata olur içine kornişon ve mısır koyabilirsin , kırmızı lahana ile pembe sultan olabilir yada yoğurtlu havuç yapabilirsin patates salatası olabilir sonra sıraysır olabilir buğdayı haşlayıp yoğurtlayabilirsin içine az sarımsak üstüne pul biber biraz zeytinyağı olabilir
rendeliyorsun içine sarımsak ve yoğurt konuluyor nefis yemek tariflerinden bkabilirsin ben onu güzel yapamıyorumPembe sultanı merak ettım cnm
Evet cnm haftaya davet ettım sımdıden dusunuyrmrendeliyorsun içine sarımsak ve yoğurt konuluyor nefis yemek tariflerinden bkabilirsin ben onu güzel yapamıyorum
msafir mi geliyor kuzum
Oturmaya mı geliyorlar buluruz o zamana kadar vakit varEvet cnm haftaya davet ettım sımdıden dusunuyrm
Arkadas mayonez sevmez dereotu sevmez
Erkeklerde brokolı falan yemez
Tavuklu salata yapsam
Hoc yapmadım rısklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?