- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.321
siz niye ayrılıyorsunuz @Blacksee55Cnm bende denk gelemıyrm
Ben ızne ayrılcam blackte ayrılcak
Bızı kapatacaklar sanırım
Yap kuzum :)O zaman hiç gerekli değil kurabiye1 çeşit daha salata falan yaparsın ya da şireli tatlı olur sütlü irmik olur sen saydıkça canım istedi benimde hafta sonu bende bişiler yapayım
Cnm ben gırmekte zorluk cekıyrm aslındasiz niye ayrılıyorsunuz @Blacksee55
yaa nasıl sohbet edecez bizCnm ben gırmekte zorluk cekıyrm aslında
Menu bıldırmek falan usenmeye basladım
Bıraz dınlenmek ıstıyrm
@Blacksee55 ılaca baslayacak
Dr ılaç dozunu ayarlayabılmelerı ıcın dıyet yapmamasınınsoylemiş bir ay kadar
Tıroıt ılacı
Bende balık tarzı istiorum canım daha bakmadım ama iki üç internetden gördüğüm var kaynanam yaptiririz dio. Nisanlim prenses istio. Zaten boyum kısa enim boyum bir olucakÇok güzel incecik bir gelin olacaksın gelinlik nasıl hazırmı ben balık istemiştim ama kaşça geniş yakışmadı
Ne ilave edilsin kız daha nası menü bu üstüne 40 kilometre yürüsen olmazKiymali borek
Elmali turta
Aglayan pasta
Kuskus salata
Lahana sarma
Bu menuye neler ılave edılebılır
Salata tarzı falan
Cnm sohbet ıcın ıkımızde burda oluruz kiyaa nasıl sohbet edecez biz
He cnm gun menusu yapcam yemekle ugrasamam :)Ne ilave edilsin kız daha nası menü bu üstüne 40 kilometre yürüsen olmazbizim gün menüleri aynı
Kııız denetiiim anlatmasana fena oluyorum canıö çekiyiiiiiibrokoli karnıbaharlı salata olur içine kornişon ve mısır koyabilirsin , kırmızı lahana ile pembe sultan olabilir yada yoğurtlu havuç yapabilirsin patates salatası olabilir sonra sıraysır olabilir buğdayı haşlayıp yoğurtlayabilirsin içine az sarımsak üstüne pul biber biraz zeytinyağı olabilir
Canım 3 4 hafta ara vermek istiyorum yani yine burdayım takımda yazicam edicem ama hap kullanmalıyım ondan boyle diyet menüsü olmasin istiorum ona gore ayarlicaklar haplarımı. Korkma kiz gitmiyorum
Ya sen cok guzelsınBende balık tarzı istiorum canım daha bakmadım ama iki üç internetden gördüğüm var kaynanam yaptiririz dio. Nisanlim prenses istio. Zaten boyum kısa enim boyum bir olucak
Kim gelecek börülce salatası yaptı geçen bi komşu zeytinyağlı yapmış içine maydonoz koymuş filan limonla güzel olur ama srn yeme gaz yapar bideHe cnm gun menusu yapcam yemekle ugrasamam :)
Kız aslında sen ızne ayrılmasan ama kılo bıldırımı yapsanCanım 3 4 hafta ara vermek istiyorum yani yine burdayım takımda yazicam edicem ama hap kullanmalıyım ondan boyle diyet menüsü olmasin istiorum ona gore ayarlicaklar haplarımı. Korkma kiz gitmiyorum
Aaayyy bencedeeeeeYa sen cok guzelsın
Harıka bır gelın olacaksın
Zarıf kugu gibin
Cnm ben gırmekte zorluk cekıyrm aslında
Menu bıldırmek falan usenmeye basladım
Bıraz dınlenmek ıstıyrm
@Blacksee55 ılaca baslayacak
Dr ılaç dozunu ayarlayabılmelerı ıcın dıyet yapmamasınınsoylemiş bir ay kadar
Tıroıt ılacı
Ay cok severım hıc yapmadım ama :)Kim gelecek börülce salatası yaptı geçen bi komşu zeytinyağlı yapmış içine maydonoz koymuş filan limonla güzel olur ama srn yeme gaz yapar bide
Bence kopma burdan hap içsende menü diyet menüsü olmasada moralin bozulmasın sonradan hap kilomu yapıyomuşCanım 3 4 hafta ara vermek istiyorum yani yine burdayım takımda yazicam edicem ama hap kullanmalıyım ondan boyle diyet menüsü olmasin istiorum ona gore ayarlicaklar haplarımı. Korkma kiz gitmiyorum
Yaa lilimmm canım benimYa sen cok guzelsın
Harıka bır gelın olacaksın
Zarıf kugu gibin
Benimkide premses deniyo herlade tarlatan giymedim ama dahada topaç gibin olurum diye balık iaterdim ama zayıf olmak lazım kalça çok geniş olmayacak üst ince olacak felan zordu banaBende balık tarzı istiorum canım daha bakmadım ama iki üç internetden gördüğüm var kaynanam yaptiririz dio. Nisanlim prenses istio. Zaten boyum kısa enim boyum bir olucak
Aaayyy bencedeeeee
Canım normal şimdi nasil giriyorsam giricem yemeği biraz düzeltmeliyim az daha fazla yemeliyim meselaBence kopma burdan hap içsende menü diyet menüsü olmasada moralin bozulmasın sonradan hap kilomu yapıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?