Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok güzel incecik bir gelin olacaksın gelinlik nasıl hazırmı ben balık istemiştim ama kaşça geniş yakışmadı
Bende balık tarzı istiorum canım daha bakmadım ama iki üç internetden gördüğüm var kaynanam yaptiririz dio. Nisanlim prenses istio. Zaten boyum kısa enim boyum bir olucak

Kııız denetiiim anlatmasana fena oluyorum canıö çekiyiiiiii

bakalımmm yarın nasıl olcak liste

@Blacksee55 nereye izine ayrılıyo
Canım 3 4 hafta ara vermek istiyorum yani yine burdayım takımda yazicam edicem ama hap kullanmalıyım ondan boyle diyet menüsü olmasin istiorum ona gore ayarlicaklar haplarımı. Korkma kiz gitmiyorum

Canım 3 4 hafta ara vermek istiyorum yani yine burdayım takımda yazicam edicem ama hap kullanmalıyım ondan boyle diyet menüsü olmasin istiorum ona gore ayarlicaklar haplarımı. Korkma kiz gitmiyorum
Kız aslında sen ızne ayrılmasan ama kılo bıldırımı yapsan
Cunku ılac zayıflatacak senı
Nasıl fıkır

SchonerDuft canim burdayım ben yine normal gelicem takıma bildirim yapicam ama yemeğimi biraz değiştirmem lazım nasil yapicam şuan bilmiyorum ama hani mesela hiç ekmek yememek yer8ne 1 2 dilim yerim yada 2 yk yerine 1 kase yerim biraz daha fazla temeliyim haplar yüzünden yoksa bana faydası olmaz

Bence kopma burdan hap içsende menü diyet menüsü olmasada moralin bozulmasın sonradan hap kilomu yapıyomuş

Bende balık tarzı istiorum canım daha bakmadım ama iki üç internetden gördüğüm var kaynanam yaptiririz dio. Nisanlim prenses istio. Zaten boyum kısa enim boyum bir olucak
Benimkide premses deniyo herlade tarlatan giymedim ama dahada topaç gibin olurum diye balık iaterdim ama zayıf olmak lazım kalça çok geniş olmayacak üst ince olacak felan zordu bana düğün zamanı ben kilo alanlardanım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…