- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.261
düğünden sonrası tehlike hep sende kapılma aman dikkat etInsAllah canım en azindan düğüne kadarsonra 60 olsamda farketmez
Getirene kadar ara sınır et sendeay valla sinir bozucular benımde kıyafetım yok haftaya nişanlım geliyo nasıl gidip alıyım kargo teeee neresi sinir
Ben hemen olursaki cocuk düşünüyorum canım hamilelikte kesin kilo alirim zaten dikkat etsemde. Hadi sende 6lara gel yinedüğünden sonrası tehlike hep sende kapılma aman dikkat et
ders olsun
bnmki pek sebze yemediğinden bilmiyo tadlarını ama daha hiç bn bunu yemem demedi yaptıklarımın içinde
bnde her şeyi yerim hiç ayırt etmem
pırasada nohut mu
kuzu allah için bari bnm mesajıma ayrı cvp ver bulana kadar cnm cıkıyo bi sürü kişiye aynı anda cvp veriyosn
bana özel ayrı cvp ver diğerlerine toplu versende olur
Getirene kadar ara sınır et sendepeşini bırakma. Insanlar ya ugrasamicam diyorlar ama uğraşabilirsen uğraş derim. Ben uğraşamadım cunki telefonlara kimse cevap vermemişti
Canim onceden sabahlari yiyordum en fazla üç dilim ya tam bugday ya cavdar ekmek yerdim simdi iki hafta oldu bırakalı biyle daha rahatim onun yerine corbam yemegim fazla oluyir yada bir yerine misafirlige gittigimde bi iki isirik ikramdan alirim degerlendiririm ogun misafilikte yedimse bisey yemeklerden kisarim dengelerim poaca kete neym hiç canim cekmez yemem tatliya duskunum ama hafif olursa diyetimi husrana ugratmicak tatli meyva yerim.kiz simdi kafada bitince canim hic istemez misal evde bi tepsi seker pare yaptim yemedim bi tepsi bol tarcinli cevizli kek yaptim ama ondan bugun aldim yedim esim guya sevmedim senlik olmus sekeri kit deyince merak ettim tadina baktim gayet mükemmel cocuklarda begendi nidim yemezse yemesin..Akşama eşim gelene kadar kalmaz heralde bende alsam çatal kaşık iyi plur evde fazladan hemen bitiyo makineye attınca
Dukan biraası neymişki
Eşim internettem bişiler almış hep evde olmama rağmen bulamadık gelin alın demişler ama evdeydim hep sonra aradık maradık kaç sefer oluyo çıkmaya üşeniyolar yalan yazıyolar evde yok diye çok yer dolanmamak için
Bi kerede aslında yetişmemiş kargo geri akşam merkeze gitmiş arabadaymış ona rağmen geldik bulamadık diye mesaj geldi sonra erteai gün kendileri getşrdiler hiç aramadan ya saçmalık
İyi yapmışsın senin konuştuğun kimdiki bemce mail at şikayet et kesinlikle ağladığını bile yaz ya terbiyesiz seviyesiz herife bak sen hele kargpyu getiren bişi demez merak etöe ne diyecek değişiyo onlar sürekli aynı adam hiç görmedim
Hiçmi ekmek yemiyosun selcan inanamıyorum çok ağır olmuş peki hedefe ulaşıncadamı yemiyceksin
Eşin uyuyosa buna iyi benimki pilavın yanında ekmek yiyo ya nası bi saçma
ahaha ısındın demek hamama dönmedi mi odavalla bilmiyorumki kuzu ama sıcak yani suanda isindım
üşüyorum ya napayimmm
boşverdim kargomu getirsinler yeter
ay valla sinir bozucular benımde kıyafetım yok haftaya nişanlım geliyo nasıl gidip alıyım kargo teeee neresi sinir oldum
çok lezzetli oluyor içine biraz pirinçte at ..ders olsun
bnmki pek sebze yemediğinden bilmiyo tadlarını ama daha hiç bn bunu yemem demedi yaptıklarımın içinde
pırasada nohut mu
kuzu allah için bari bnm mesajıma ayrı cvp ver bulana kadar cnm cıkıyo bi sürü kişiye aynı anda cvp veriyosn
ya bir insem ineceğime çıkıyorum ne yazık kiBen hemen olursaki cocuk düşünüyorum canım hamilelikte kesin kilo alirim zaten dikkat etsemde. Hadi sende 6lara gel yinehamile kalicaksin sende kilolu hamile olmayalim
Cnm ıcmesen daha ıyıyeşil çayda mı içilmiyor çörek otu yağı var onu içmeye başlayım kuru incir keçi boynuzu pekmezi var tüketiyorum sürekli
Bana boy sormaaaa :))( cok küçük tipim kucuk durmuy istedim topuklari giyebilirim ama giymiyorum 1,51 boy..bana 65kg ve 60 kg cok yakışır 40 beden cok güzel oluyor gobus o kg hic olmuyor popo tam orantili güzel olurum omrumde hic 50lili kg ya dusmedim hic 14yilim kan ilac vitamin hap kulkanmaktan kg aldim hormonlardan hep 14 yilda 3-4 defa kg alıp verdim 10 ar kg verdim hepsindede.hayatimdada en son 88 kg oldum iki tup bebek yaptirdim iki ay arayla 8 kg ondan aldim burda izne ayrilmadan 13 kg verdimdi ayrılınca surekli gelen gidenden ve zaman ayirmayisimdan aldim misal iki hafta önce ekmek biraktim 80 oldum vermeyi beklerken cuma 81,4 ciktim ogun hemen dikkat edip pazartesi 79,7 ciktim verecem ya napiyim geriye donup tuh demenin faydasi yok önümüzdeki maclara bakacagim bide normal yiyim bir haftada 5 kg alma kapasitesi var bendeAç kalınca fena oluyom ben ya şeker hapı atıyorum zaten ya ondan belki
Aay hedef listesimi var hiç haber vermiyonuz kız bende giretim ya benide katın
Selcan boyun kaç canım inşallah vereceksin vak kafana takma bende çok şişmandım ara ara rejim yapıp durdum dahada vermem lazım arada tökezliyom ama
kilo verirsem kesinkıskanıp merak edip gelirler buraya zaten biri burda kilo vermiş başka takımda
Eşin yemekmi yapıyo vaaaayyyy
Dışarı çıkınca üşür hasta olursun kız ponçik kapat klimayı neyim az aç
Pırasa yaptım bende sabahtan düdüklüde vallaha tesadüfe bak
Yanohut mercimek gaz yapmazmı hepmi yeniyo bütün gün bi kahvaltımı var ben listeye girince yapıyım bakiyim bi öğrenip dayanırsam tabi kaç gündü
Terbiyesiz psikolojiki bozuktur onun boşver
ders olsun
pırasada nohut mu
Canım hiç moralini bozma bendede o ptansiyel var 2 günde 2 kilo alıyorum hele abandıysam hamura tatlıya evde fena olıyo arada yapıyorum istiyo eşim çocuk napiyim nefsime hakim olamadığım çok olduBana boy sormaaaa :))( cok küçük tipim kucuk durmuy istedim topuklari giyebilirim ama giymiyorum 1,51 boy..bana 65kg ve 60 kg cok yakışır 40 beden cok güzel oluyor gobus o kg hic olmuyor popo tam orantili güzel olurum omrumde hic 50lili kg ya dusmedim hic 14yilim kan ilac vitamin hap kulkanmaktan kg aldim hormonlardan hep 14 yilda 3-4 defa kg alıp verdim 10 ar kg verdim hepsindede.hayatimdada en son 88 kg oldum iki tup bebek yaptirdim iki ay arayla 8 kg ondan aldim burda izne ayrilmadan 13 kg verdimdi ayrılınca surekli gelen gidenden ve zaman ayirmayisimdan aldim misal iki hafta önce ekmek biraktim 80 oldum vermeyi beklerken cuma 81,4 ciktim ogun hemen dikkat edip pazartesi 79,7 ciktim verecem ya napiyim geriye donup tuh demenin faydasi yok önümüzdeki maclara bakacagim bide normal yiyim bir haftada 5 kg alma kapasitesi var bende
Çok güzel incecik bir gelin olacaksın gelinlik nasıl hazırmı ben balık istemiştim ama kaşça geniş yakışmadıInsAllah canım en azindan düğüne kadarsonra 60 olsamda farketmez
evetttt portakal suyu ve limonnnn sahane oluyoahaha ısındın demek hamama dönmedi mi oda
çok lezzetli oluyor içine biraz pirinçte at ..
yada şöyle yaparım ben havuç elma ve portakal suyu süper oluyor
ya bir insem ineceğime çıkıyorum ne yazık ki
Kız gelmeden önceki gün al o zamana kaar zayıflarsın hem belki son 2 gün detoks yaparsınvalla bilmiyorumki kuzu ama sıcak yani suanda isindım
üşüyorum ya napayimmm
boşverdim kargomu getirsinler yeter
ay valla sinir bozucular benımde kıyafetım yok haftaya nişanlım geliyo nasıl gidip alıyım kargo teeee neresi sinir oldum
en azından 2 mesaj birleştir 3 4 olmasnay kız napiyim toplıca okuyup çoklu alontı yapıyom bi yandan ev işi oğlanı alıcam çıkıp bi yandan burdan kopmayım istiyom sizden tamam tamam çoklu mesajı az yapıcam söz evet karışıyo haklısın
sen öyle deyince olduğu gibi bıraktım içmedimCnm ıcmesen daha ıyı
Ödem atan hersey bu durumlarda onerılmıyor
evetttt az daha konuşursak canım pırasa çekecekevetttt portakal suyu ve limonnnn sahane oluyo
döndü ama güzel seviyorum böyleahaha ısındın demek hamama dönmedi mi oda
çok lezzetli oluyor içine biraz pirinçte at ..
yada şöyle yaparım ben havuç elma ve portakal suyu süper oluyor
ya bir insem ineceğime çıkıyorum ne yazık ki
Kız gelmeden önceki gün al o zamana kaar zayıflarsın hem belki son 2 gün detoks yaparsın
E iyi geldiklerinde koyarsın masaya 3 ekmek yanına bi çorba yeter demekCanim onceden sabahlari yiyordum en fazla üç dilim ya tam bugday ya cavdar ekmek yerdim simdi iki hafta oldu bırakalı biyle daha rahatim onun yerine corbam yemegim fazla oluyir yada bir yerine misafirlige gittigimde bi iki isirik ikramdan alirim degerlendiririm ogun misafilikte yedimse bisey yemeklerden kisarim dengelerim poaca kete neym hiç canim cekmez yemem tatliya duskunum ama hafif olursa diyetimi husrana ugratmicak tatli meyva yerim.kiz simdi kafada bitince canim hic istemez misal evde bi tepsi seker pare yaptim yemedim bi tepsi bol tarcinli cevizli kek yaptim ama ondan bugun aldim yedim esim guya sevmedim senlik olmus sekeri kit deyince merak ettim tadina baktim gayet mükemmel cocuklarda begendi nidim yemezse yemesin..
Kiz benimki hatta kv kp gorumcegil kayseri mantiyi bir ekmekle yerler ben cook kizarim bir kase corbayi bir ekmekle yerler cok yemek cesidi olmucakmis öyle alismislar ben iki uc cesit yemek yapsam ariya gider nie bu kadar pisiriyorsun derler gormemisler..yada ertesi gune artmicak iyide ozaman ben kafa yerim hergun ne pisirsem die corbam arttiysa onun yanina bi cesit yemek pisiririmki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?