- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.301
Gec kalmks bebek gormesı cnmOturmaya mı geliyorlar buluruz o zamana kadar vakit var
4 kişiden 1i devam ediyor sanırımSu perisi86 @Nedesemboss emelinbusesi bucubucuu
Kızlar yarın oglene kadar kılo bıldırımı yapacaksınız
Aday lıstesı olusturacak arkadaslar
Hedef kılonuzu takıma gırdıgınız tarıh ve kılonuzu yazar mısınız
kaptinn @Blacksee55 SekerPancarii
Yanlışlık var kızlar etiketlemede ben 8takmda yarisiyorum bir sene olacakSu perisi86 @Nedesemboss emelinbusesi bucubucuu
Hedef kılonuzu takıma gırdıgınız tarıh ve kılonuzu yazar mısınız
menüye baktım da tuzlu kurabiye gibi birşey mi olsa elmalı pasta turta şeklinde mi kurabiye miGec kalmks bebek gormesı cnm
serenalar 8.takıma geçmiş4 kişiden 1i devam ediyor sanırımdieğrleri nerde ben hiç denk gelmedim sanırım
bakYanlışlık var kızlar etiketlemede ben 8takmda yarisiyorum bir sene olacak
serenalar ne zaman gelmişti kiserenalar 8.takıma geçmişnedesemboş gelmiyo anlamsız bi sekilde çözemedim emelinbusesi burda bucubucuu da arada bir geliyo cok ugramıyo
takipteym
Ay cnm yanlıs etkıletlemısım kusura bakmaYanlışlık var kızlar etiketlemede ben 8takmda yarisiyorum bir sene olacak
Turta seklınde cnmmenüye baktım da tuzlu kurabiye gibi birşey mi olsa elmalı pasta turta şeklinde mi kurabiye mi
Cnm bende denk gelemıyrm4 kişiden 1i devam ediyor sanırımdieğrleri nerde ben hiç denk gelmedim sanırım
bakalımmm yarın nasıl olcak listeCnm uyemız yok zaten
Adaylardan emel harıcı kımseyı goremıyrm ben ya
@Blacksee55 nereye izine ayrılıyoCnm bende denk gelemıyrm
Ben ızne ayrılcam blackte ayrılcak
Bızı kapatacaklar sanırım
Teşekkürler ama ben burda yarışamayacağım yorum yap şu saatte yaz bana uymadı,her zeman vaktim olmuyor iş okul bebek derken malumSu perisi86 @Nedesemboss emelinbusesi bucubucuu
Hedef kılonuzu takıma gırdıgınız tarıh ve baslan çgıc kılonuzu yazar mısınız
O zaman hiç gerekli değil kurabiyeTurta seklınde cnm
Tuzlu kurabıye hıc beceremembıde kımse kolayına kurabıye yemıo ya
Varsa yoksa salata ıle borek
Yap kuzum :)O zaman hiç gerekli değil kurabiye1 çeşit daha salata falan yaparsın ya da şireli tatlı olur sütlü irmik olur sen saydıkça canım istedi benimde hafta sonu bende bişiler yapayım
kuzum günlük menü paylaşmanın saati yok ki neden öyle dedin... tebrik ederim 3 kilo vermişTeşekkürler ama ben burda yarışamayacağım yorum yap şu saatte yaz bana uymadı,her zeman vaktim olmuyor iş okul bebek derken malum
3 kilo verdim ama kendi günlüğümde devam edeceğim..
hepinize sevgiler başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?