- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.361
Ben suyu cok seviyorum ama unutuyorum canim. Spor listemizin yanina birde su listesi yapalim herkes kac bardak icti yazsinsu hayattır çok önemli bir gıda aslında biz önemsemiyoruz
Yarina kadar 2 kilo vermeliyim ozaman agahah kızlar hangi detoxa basliyimo zaman tamamdır yarınki listenin durumunu bi görelim ona göre bi şeyler yaparız
Zayıflamak isteyenler bölümünden Bir üye gönderdim buraya belki o yüzden akılda kalmisimdir önemli değil başarılar dilerim
rekor bende olur o zamanBen suyu cok seviyorum ama unutuyorum canim. Spor listemizin yanina birde su listesi yapalim herkes kac bardak icti yazsin
Olur cnmbende kapannmasın istiyorum ama bu kaptanlık olayı cok zorluyo @SekerPancarii da beni de sizi de yani sorumluluk tek kişide olunca insan bıkıyo haliyle ama dediğin gibi biz idare edebilirz
kuzum bi hafta daha listede kalabilir misiniz @Blacksee55 yle beraber ? haftaya yeni üyeler eklenck zaten sonra ayrılırsınız olur mu
ahahahahYarina kadar 2 kilo vermeliyim ozaman agahah kızlar hangi detoxa basliyim
aynen canım muhtemelen öyle olmuştur size de basarılaarrrZayıflamak isteyenler bölümünden Bir üye gönderdim buraya belki o yüzden akılda kalmisimdir önemli değil başarılar dilerim
Olur cnm
Yesıl cay ıc hemen koşYarina kadar 2 kilo vermeliyim ozaman agahah kızlar hangi detoxa basliyim
Yesıl cay ıc hemen koşYarina kadar 2 kilo vermeliyim ozaman agahah kızlar hangi detoxa basliyim
Yuuuhhh nasil aldim kiz okadar kiloyu ozaman. Çok su içen kilo almaz derlerya. Demekki doğru değilmişrekor bende olur o zaman4 lt ye yakın içiyorum
Kosuyom lilimm tutmayın beni ahahahYesıl cay ıc hemen koş
Tamam benii onuda yapicam. Eliptik yapalim baaaariiahahahahakşam yourt kürü yap bence
Bnm kılom sabıt yaYuuuhhh nasil aldim kiz okadar kiloyu ozaman. Çok su içen kilo almaz derlerya. Demekki doğru değilmiş
Kosuyom lilimm tutmayın beni ahahahburda daha saat 3 canım ben daha akşam yemeğini yemedim kiz
Tamam benii onuda yapicam. Eliptik yapalim baaaarii
bence sen akşam yemegide yeme DYuuuhhh nasil aldim kiz okadar kiloyu ozaman. Çok su içen kilo almaz derlerya. Demekki doğru değilmiş
Kosuyom lilimm tutmayın beni ahahahburda daha saat 3 canım ben daha akşam yemeğini yemedim kiz
Heee sonra beni topa tutuyorlar beni burdabence sen akşam yemegide yeme D:
Biz dayakla çalışıyoruz demekki
kafadanaldım o kilolarıYuuuhhh nasil aldim kiz okadar kiloyu ozaman. Çok su içen kilo almaz derlerya. Demekki doğru değilmiş
dayak iyidir atana da yiyene de kalori yaktırırHeee sonra beni topa tutuyorlar beni burdabi dayak yemedigim kalıyor
Biz dayakla çalışıyoruz demekkiahahah
hangi konuBdv yorum yaptım ustume gelıyollar
Bayılıyrm bu bdv ye
Cok aktrasyonlu
Kadın ask yasamıshangi konudeli konular vardı gerildim kapattım bende
aşk yaşar tabiki ama edebiyle benceKadın ask yasamıs
Bosanmıs cocuklu
Netten kendınden on yas kucuk adamın pesıne gıtmıs
Yorum yaptım kızıyollar :)
Ask yasayamazmıymıs
Bıde adama dememıs çocuğum var yasım 38 falan
Sevindim canım çözülmesine ♡ millet stresten kilo verir biz aliriz anlamadim gittikafadanaldım o kilolarıboğazdan değil depresyon bana aldırıyor biraz sıkıntılar vardı kısmen çözüldü iner kilolarım
Ben sevmiiimdayak iyidir atana da yiyene de kalori yaktırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?