- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.521
Cevızlı su ben denemıstım ılk dıyetr basladıgımdageçen perşembe 61,4 tüm ama 1 haftadir dikkat ediyorum ağzıma abur cubur namına hiçbişey sürmedim ekmek pilav makarna vs zaten 3 kaşıktan fazla yemiyorum niye böyle oldu yacevizli suyla dukan birasıda içiyorum
Kolay gelsin canım hiç tanışamadık galiba işlerin bitince tanışırık inşallahIyi geceler kizlar bu aralae biliyosunuz ev tasima yegenimin ameliyati derken hic giremez oldum sizi cok ozledim. Simdi herkes uyudu bende yatmadan gireyim dedim
Daha dogalgaz acilmadi ocagi kullanamiyoruz ve menum sağlıklı değil pek
menum
Sabah yarim simit
1 bardak ayran
1 dilim peynir
Yarim domates
Ogle
Firinda tavuk kanat
1 bardak ayran
Ara
Kuru üzüm 5 6 adet
1 kase mercimek çorbası
Aksam
Adana kebap 1 sis
Ceyrek lavas
1 kase kadar salata
1 bardak ayran
Evet çok doğruInan sımdı yapamıyrm yetısemıyrm dedıgın seylerın on mıslıni yapacaksın evlenınce :)
35 e kadar yolu var erkek eve girince evlenince değişir aman geç kaldım yaşlandım koştur çocuk yapak deme herife bak önce azcık bakalım iyi baba olacakmıLilim 19 gün sonra 33 yaşıma giricem InsAllahne kadar bekliyim evlendikten sonra
Gunaydın şekerım
Evet canım 53.... -900Uzerım kalınsa cıkartıyrm cnm
Ama uzerım ınceydı
Tartım hep ayni yerde
Aynı sekılde tartılıyrm
Artık zorlastı kılo vermem
Spor yapmam lazım kı zayıflayayım
Oyle cok kacamak yapmıyrm aslında
Sen tartıldın mı
Hani bennnn*** ADAYLAR LİSTESİ***
@mihracee (68,50/ 68,30/0,20 /0,291%) yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
@Favelayn (68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
@Melekemal : ( 71/ 71,7/ /%)22 ekim Pazar Baslangic kilo 71 , hedef kilo 60,
@sweetshoney : ( 72/ / /%)29 ekim Pazar Baslangic kilo 72 , hedef kilo ??
@bucubucuu (80 / / /%)30 ekim pazartesi Baslangic kilo80 , hedef kilo 69
kızlar kilo bildirimlerinizi bu listeden yapıyosunuz. en son listeyi kim paylaştıysa ondan kopyalayın hesaplama yapmayı bilmeyenler de bana özelden ulaşsın burdan ugrasmyalım
***14. TAKİM 542. ETAP***
lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6///%)
14. Takim ortalamasi: %
Keptin kız ben niye yokum aday bile diilmiyim ya ben*** ADAYLAR LİSTESİ***
@mihracee (68,50/ 68,30/0,20 /0,291%) yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
@Favelayn (68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
@Melekemal : ( 71/ 71,7/ /%)22 ekim Pazar Baslangic kilo 71 , hedef kilo 60,
@sweetshoney : ( 72/ / /%)29 ekim Pazar Baslangic kilo 72 , hedef kilo ??
@bucubucuu (80 / / /%)30 ekim pazartesi Baslangic kilo80 , hedef kilo 69
kızlar kilo bildirimlerinizi bu listeden yapıyosunuz. en son listeyi kim paylaştıysa ondan kopyalayın hesaplama yapmayı bilmeyenler de bana özelden ulaşsın burdan ugrasmyalım
Merhaba öörtmenim ne haber bende burdayım günlüğünü bırakıp burayamı geldin yalnız olmaz iyi ettin hoşgeldin bakalımmerhaba arkadaslar araniza kabul ettiginiz icin cok tesekkur ederim cok mutlu oldum ins hep beraber bir doLu eksilerimiz olsun budefa cok kararliyim 3. Gunum hersey guzel olacak inaniyorum
Canim benimgünaydınlarrr
kızlar sanırım bugün kaptanınız sekerpancari nin işleri yoğun olacak bildirim için yardıma geldim bir ihtiyacınız olursa mesaj atmanız yeterli
Listeye girecek uyeyi ekledim canim ben öğleden sonra hic gelemicem***14. TAKİM 542. ETAP***
lilipit (75.1 / )
Blacksee55 (65.6/)
14. Takim ortalamasi:
gecen haftaki listenizi güncelledim listeye yeni girecek arkadaş var mı?
kaptan yardımcıları bana yardımcı olabilir mi?
mesajlardan blacksea nin ban yediğini gördüm eğer sizde cebi varsa ordan öğrenip buraya yazabilirsinizCanim benim
Listeye girecek uyeyi ekledim canim ben öğleden sonra hic gelemicem
Geldim :)
acaba o mu yaptı yaCevızlı su ben denemıstım ılk dıyetr basladıgımda
Sankı benı sısırdı gıbı gelmıstı
Kılom gıtmıyordu ben ona baglamıstım
Bıraktım
Bıde senın kılon cok degıl ya dırenc gosterıyor galıba
Evet bende geldim ya gunlugumede devam edecem aslinda burda yarisma havasinda hirslanirim ins kendi gunlugumdede daha istikrarli devam ederim diye dusundumMerhaba öörtmenim ne haber bende burdayım günlüğünü bırakıp burayamı geldin yalnız olmaz iyi ettin hoşgeldin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?