Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cevızlı su ben denemıstım ılk dıyetr basladıgımda
Sankı benı sısırdı gıbı gelmıstı
Kılom gıtmıyordu ben ona baglamıstım
Bıraktım
Bıde senın kılon cok degıl ya dırenc gosterıyor galıba

***14. TAKİM 542. ETAP***

lilipit (75.1 / )
Blacksee55 (65.6/)

14. Takim ortalamasi:

gecen haftaki listenizi güncelledim listeye yeni girecek arkadaş var mı?
kaptan yardımcıları bana yardımcı olabilir mi?

Kolay gelsin canım hiç tanışamadık galiba işlerin bitince tanışırık inşallah
Inan sımdı yapamıyrm yetısemıyrm dedıgın seylerın on mıslıni yapacaksın evlenınce :)
Evet çok doğru
Lilim 19 gün sonra 33 yaşıma giricem InsAllah ne kadar bekliyim evlendikten sonra
35 e kadar yolu var erkek eve girince evlenince değişir aman geç kaldım yaşlandım koştur çocuk yapak deme herife bak önce azcık bakalım iyi baba olacakmı

Evet canım 53.... -900
Hani bennnn

lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6///%)

14. Takim ortalamasi: %

Keptin kız ben niye yokum aday bile diilmiyim ya ben

merhaba arkadaslar araniza kabul ettiginiz icin cok tesekkur ederim cok mutlu oldum ins hep beraber bir doLu eksilerimiz olsun budefa cok kararliyim 3. Gunum hersey guzel olacak inaniyorum
Merhaba öörtmenim ne haber bende burdayım günlüğünü bırakıp burayamı geldin yalnız olmaz iyi ettin hoşgeldin bakalım

lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6///%)
Favelayn(66.3 / / / %)

Yeni uye başlangıç tarihi 15 ekim 2017, başlangıç kilo:68, hedef kilo:55

14. Takim ortalamasi: %

günaydınlarrr
kızlar sanırım bugün kaptanınız sekerpancari nin işleri yoğun olacak bildirim için yardıma geldim bir ihtiyacınız olursa mesaj atmanız yeterli
Canim benim

lilipit (75.1 / )
Blacksee55 (65.6/)

14. Takim ortalamasi:

gecen haftaki listenizi güncelledim listeye yeni girecek arkadaş var mı?
kaptan yardımcıları bana yardımcı olabilir mi?
Listeye girecek uyeyi ekledim canim ben öğleden sonra hic gelemicem

acaba o mu yaptı ya
yok direnç falan değil ben bu yemeye rahat 1,5 kg vermem lazımdı bir haftada bu sabah bende içmedim belki cevizli su gerçekten şişirmiştir
çok canım sıkıldı ya

Merhaba öörtmenim ne haber bende burdayım günlüğünü bırakıp burayamı geldin yalnız olmaz iyi ettin hoşgeldin bakalım
Evet bende geldim ya gunlugumede devam edecem aslinda burda yarisma havasinda hirslanirim ins kendi gunlugumdede daha istikrarli devam ederim diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…