- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.701
çay cok severmçay içmiyorum pek bol su içiyorum sadece
Sabah ne yedin k speşela devam mı sabah akşam bıraktın inşallah bende nesfit yiyim dedim daha ilk gün beceremedimdidiyete guzel devam ediyorum ama kacgundur duzenli su icmeyi oturtamamistim cok sukur bugun 1.5 lt ictim aksama kadar 3 e tamamlarim ins simdi papatya cayi ve 2 galettayla ara ogun yapicam
Kendime demliyom ohh çay keyfiiiçay cok severm
bende akşamları demliyoruuum tv karsısında yayılıyorm mis gibiiiSabah ne yedin k speşela devam mı sabah akşam bıraktın inşallah bende nesfit yiyim dedim daha ilk gün beceremedimdi
Kendime demliyom ohh çay keyfiii
bende seviyorum öellikle evde tv karşısında iş yaparken ama azaltmayı başardımçay cok severm
bnm uykum geliyo bişey içmedikce o yüzdn ramazanda dökülüyorm iş yerindebende seviyorum öellikle evde tv karşısında iş yaparken ama azaltmayı başardım
Evet beybililipit sen bankacıydın dimi
Onceden o kadar cok su icerdim ama son zamanlarda hic icmiyordum once unutuyordum ama sonralari icmemek aliskanlik oldu icmek icin kendimi zorluyorum acikcasi yeniden alisacam instatlım su içmeyi unutuyo musun yoksa içemiyo musun
Evet spesial k ile kahvalti yaptim icinede 1 kivi dogradim yarim bardak az yagli sutle hazirladim ay ben cok sevdim onu ya aksamada ondan yapicam su 14 gunlum programini deniycem bakalimSabah ne yedin k speşela devam mı sabah akşam bıraktın inşallah bende nesfit yiyim dedim daha ilk gün beceremedimdi
Kendime demliyom ohh çay keyfiii
ya x bankasında mtv ödemesi yaptım kendi sayfası üzerinden mükerrer oldu birde pazartesi yaptım işlem halen beklemede provizyon numaralarını verdiler daireye gittim bakıldı görünmüyor ... dekont görmek istiyorum onu de alamıyorum sistemden belki yanlışlık olmuştur diye onu da göndermiyorlar dekont veremeyiz diyorlar kafayı yedim 4 gündür sinirden kartı kapattırdımEvet beybi
Ticari pazarlama
ben sürekli müzik dizi açıyorum beynimi açık tutuyor yoksa uykum gelir benimdebnm uykum geliyo bişey içmedikce o yüzdn ramazanda dökülüyorm iş yerinde
Cagri merkezi gorur aslindaya x bankasında mtv ödemesi yaptım kendi sayfası üzerinden mükerrer oldu birde pazartesi yaptım işlem halen beklemede provizyon numaralarını verdiler daireye gittim bakıldı görünmüyor ... dekont görmek istiyorum onu de alamıyorum sistemden belki yanlışlık olmuştur diye onu da göndermiyorlar dekont veremeyiz diyorlar kafayı yedim 4 gündür sinirden kartı kapattırdım
içeriği görmüyorlarmış dekont gönderemiyorlar hayır arabanın satışı verilecek yanlış ödeme yaptıysam nasıl görecem öyle saçmalık olur muCagri merkezi gorur aslinda
Yardimci olmadilar mi cnm
kızlarrr favelayn bildirimde bulunmadı mı ben mesai bittikten sonra biraz zorlanırım***14. TAKİM 542. ETAP***
lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6/65.1/0.5/0,76%)
Favelayn(66.3 / / / %)
Yeni uye başlangıç tarihi 15 ekim 2017, başlangıç kilo:68, hedef kilo:55
14. Takim ortalamasi: %
Cok sacma yaiçeriği görmüyorlarmış dekont gönderemiyorlar hayır arabanın satışı verilecek yanlış ödeme yaptıysam nasıl görecem öyle saçmalık olur mu
telefona uygulama indir kuzu hatırlatıcı yanında da su bulundr muakkak bi süre onra alışıyonOnceden o kadar cok su icerdim ama son zamanlarda hic icmiyordum once unutuyordum ama sonralari icmemek aliskanlik oldu icmek icin kendimi zorluyorum acikcasi yeniden alisacam ins
Evet spesial k ile kahvalti yaptim icinede 1 kivi dogradim yarim bardak az yagli sutle hazirladim ay ben cok sevdim onu ya aksamada ondan yapicam su 14 gunlum programini deniycem bakalim
uykusuzlk başa belaben sürekli müzik dizi açıyorum beynimi açık tutuyor yoksa uykum gelir benimde
canım bizde onu bekliyoruz ben 5.45e kadar burdayım beklerimkızlarrr favelayn bildirimde bulunmadı mı ben mesai bittikten sonra biraz zorlanırım
düşmemiş beklemede görünyor ... v.dairsine gittim provizyondan bakıldı yok o onaylamadan görünmüyor dediler daireden dekont istiyorum ona yok diyorlar verlmiyormuş sanki ben posttan çekim yapmışım delirttilerCok sacma ya
Islem gecer gecmez kac ıslem gecmıs gorulur
Mtv ödemesi dıye duser sısteme
ben alamıyorum uykumu zatentelefona uygulama indir kuzu hatırlatıcı yanında da su bulundr muakkak bi süre onra alışıyon
uykusuzlk başa bela
canım bizde onu bekliyoruz ben 5.45e kadar burdayım beklerimgelemzse de bu hafta giremez listeye bi iki hafta daha ertelenir. ama keske gelse Favelayn
anlamadım ki bende önden haber verilmiştir herhaldeben alamıyorum uykumu zaten
haberi yok mu acaba bu hafta listeye gireceğinden
tamam canım ben eve gittikten sonra biraz sıkıntı oluyor da o yüzden gitmeden ekleyeyim demiştim o zaman ben 5,15 te çıkıyorum sen 5,45 e kadar gelirse ekle eger sonradan gelirse ben arar ara bakıp düzeltme yapmaya çalışırımtelefona uygulama indir kuzu hatırlatıcı yanında da su bulundr muakkak bi süre onra alışıyon
uykusuzlk başa bela
canım bizde onu bekliyoruz ben 5.45e kadar burdayım beklerimgelemzse de bu hafta giremez listeye bi iki hafta daha ertelenir. ama keske gelse Favelayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?