- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.721
Valla cnm bılemedımdüşmemiş beklemede görünyor ... v.dairsine gittim provizyondan bakıldı yok o onaylamadan görünmüyor dediler daireden dekont istiyorum ona yok diyorlar verlmiyormuş sanki ben posttan çekim yapmışım delirttiler
o daSpor yarışması ne oldu hani
tm canım ben paylaşım alanına paylaşırım ama 5ç45ten sonra kontrol etme imkanım yok sen bakarsan eger belki denk gelirde ekleriz onun sonucunudatamam canım ben eve gittikten sonra biraz sıkıntı oluyor da o yüzden gitmeden ekleyeyim demiştim o zaman ben 5,15 te çıkıyorum sen 5,45 e kadar gelirse ekle eger sonradan gelirse ben arar ara bakıp düzeltme yapmaya çalışırım
son 1 saati kaldı zaten onunda bir sürü sıkıntısı vardı cenazesi ev taşıması birde yeğeni amelyat oldu unutmuş bile olabiliranlamadım ki bende önden haber verilmiştir herhalde
sekerpancarı da söylemişti diye hatırlıyorumbakalm 1 saat daha beklerm
beklemede olan işleme müdahale ediliyor mu peki bana hiç yrdımcı olmadı banka hele dekont yok dedi ya çıldırdım yıllardır kredi kartlarından dairelere ödeme yapıyorum daha ilk defa böyle oldu v.dairesinde de provizyondan görünmüyorValla cnm bılemedım
Bız sıstemde provızyonu goruyruz
Islem yapılır yapılmaz dusuyor
En azından mukerrer ıslem olup olmadıgını soyleyıp ıptalı ıcın yapılacak seylerı soylerlerdıbeklemede olan işleme müdahale ediliyor mu peki bana hiç yrdımcı olmadı banka hele dekont yok dedi ya çıldırdım yıllardır kredi kartlarından dairelere ödeme yapıyorum daha ilk defa böyle oldu v.dairesinde de provizyondan görünmüyor
En azından mukerrer ıslem olup olmadıgını soyleyıp ıptalı ıcın yapılacak seylerı soylerlerdıbeklemede olan işleme müdahale ediliyor mu peki bana hiç yrdımcı olmadı banka hele dekont yok dedi ya çıldırdım yıllardır kredi kartlarından dairelere ödeme yapıyorum daha ilk defa böyle oldu v.dairesinde de provizyondan görünmüyor
pazartesi yapıldı mükrer ödenmiş bu kesin ama beklemede görünüyor sarı yanıyor 4 günden fazla oldu düşmedi normal mi bu senceEn azından mukerrer ıslem olup olmadıgını soyleyıp ıptalı ıcın yapılacak seylerı soylerlerdı
İşlem bugun yapıldıysa aksam gunsonu aldıklarında gorunur belkı
Evet oluabilir insallah bu hafta vericem normalde yemegimi kistimda bile en az 1 kilo farkederdi tartidaÇorbayı sordum bizim komşuya yaeım lase diyo bak melek ona öyle vermişler yemeğin suyına yağı geçiyo yemesin ekmek banmasın diyo banmazsın zaten su benee az içiyom ya artıralım
Normal degl cnm ıkı gunde dusmesı lazımpazartesi yapıldı mükrer ödenmiş bu kesin ama beklemede görünüyor sarı yanıyor 4 günden fazla oldu düşmedi normal mi bu sence
nolmuş yineebdv kapatılmalı ya valla sinir saçma sapan konula ile dolu
bende anlamadım daireden dediler dairede baktı görünmüyor sence bankadan mı daireden miNormal degl cnm ıkı gunde dusmesı lazım
kadın evli kaynı zihinsel engelli çıplak görmüş çocuğu yanlışlıkla birde çiş yaparken eşinden boşanıyor diğeri psikoloij manyak bir koca temizlik hasta kadını sıkıştırıyornolmuş yinee
onun güzel hatırı için olur
Canim onu eklemeyeceksin haftaya girer artiko dalilipit te canııımm bekliyodu herkes sporunu bildirsin diye
tm canım ben paylaşım alanına paylaşırım ama 5ç45ten sonra kontrol etme imkanım yok sen bakarsan eger belki denk gelirde ekleriz onun sonucunuda
ama o zaman listeyi nasıl paylaşcm bildirim yapmadı diye mi yoksa hiç eklemiyeym mi
Bence daıreden kaynaklıbende anlamadım daireden dediler dairede baktı görünmüyor sence bankadan mı daireden mi
o ne biçim konu bekadın evli kaynı zihinsel engelli çıplak görmüş çocuğu yanlışlıkla birde çiş yaparken eşinden boşanıyor diğeri psikoloij manyak bir koca temizlik hasta kadını sıkıştırıyor
onun güzel hatırı için olur
tamamdır paylaştmmm cok teşekkür ediyorumCanim onu eklemeyeceksin haftaya girer artik
Daire görmedi ama baktı pazartesi tekrar gideyim sağol kuzum teşekkür ederimBence daıreden kaynaklı
Spor Etabı Başladi
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
(20+30+68+71+22 +60dk)SekerPancarii
(40+70+120) selcanmehmetcan
(20+40)SchonerDuft
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30+60)Favelayn
Skor: 931
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
(30+50+40+30+40+60+40 )kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20)mihracee
(65+30+60+30+20) M Melekemal
(80+15+65+65+55+85+85+45) Bir garip
Skor: 1130
Sonuc:
Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak
Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak
M mihrace buraya yazmıstık aana yırmı dk
Buna ılava bıda mı var??
Eklemek ısteyen var mı
lilipit
SekerPancarii @selcanmehmetcan Buki_89 SchonerDuft Favelayn
@Bir garip M Melekemalmihracee @Blacksee55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?