- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.781
Lili ben oğlana evde yapıyorum hambırgeri kendim köfte yapıyorum ev lftesi ama daha büyük sonra da haöburger ekmeğinin arasına domates marul turşuyla koyuyorm yanında fırın pattisle sende yapabilrian dışarda yime pis oluyo hepTabi cnm bnm kastim diyetten saglikli beslenmek
Ben normalde de bu tarz beslenen bir insanim aslinda
Bayadir tatli yemiyrm yemedikce de cnm cekmiyor
Son zamanlarda aklima hamburger vuruyor
Ama su zincir hamburgerlerden degil
Bilgidin adam akilli hamburgerci hambugeri :)
Dr bize kan tahlili yapti lokosit cikti, tahmin ettigim gibi et sut protein alerjisi dedi
Bende diyetimde her sabah haslanmis yumurta yerdim
Peynir cok severim
Kopuk oluyr diyr sut icmiyor yogurt yemiyordum zaten
Peyniri yumurtayi kestim artik
Arada labne yiyyrm
Bazen ayran iciyrm
Kakasi hic yemesemde duzelmiyor zaten
Mukus sizde hep var mi
Kendimize kiyiyoruz canım kim ne ikram ederse reddettkii bak o mutluluğu bı gör kendinle kurur duyarsin.sen suyunu bol iç pazartesi kg vermezsen ben selcanMehmetcan değilim :)))Acma yemiycktim dede almis gelmis bende kiyamadim
Çok tatlı sin yaamsjlari okudukça gülüyorumr ne kadar çalışkan hatunsun valla inş olmusundur başkan :)
Başka topikmiş canım onlar bizle ilfisi yok ay Allah koruusn kızo ne kiz ne bicim seyler anlatiyon anlamadim
Oyy hamsiler yenmiş çok iyiiiiBugnku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim acma
3 zeytin
2 batdak cay sekersiz acik
1 yemek kasigi menemen
Ara
2 kuru incir
1 bardak bol limomlu meyve cayi sekersiz
Oylen
4 yemek kasigi kabuska suyu icilmedi
1 domates
1 turp
1 dilim ekmek
Ara
1 mandalin
Aksam
1 dilim ekmek
Bolca bol sirkeli tussuz salata
Balik hamsi
Aynen canım sade balkabagi delikli çelik süzgeçe dizdim tencerenin üstüne koydum Buharda pişti :)Teşkür canım
Ooov balkabağı pekiy şekersiz pekmezsizmi
Çok tatlı bi menü kız afiyet olsun lili
Valla bizlik şeyler değilo ne kiz ne bicim seyler anlatiyon anlamadim
Valla erteleme derim hemen yaptır toparlarsın hiç olmazsaBende bı ara giderim Dr baktiriyim o değere
Bemdede kadın soğımcu demişti kansızlık vardıe diye 3 kutu demir yut dedi yuttum te 15 sene önce inşallah düşmemiştir gene bak aklıma gelmedi hiçValla bizlik şeyler değil
Ya sen tedavi mi oluyordun bebiş için
Valla erteleme derim hemen yaptır toparlarsın hiç olmazsa
Harikasın lili tek yek yazmışın bide ha kafaya takmazsan olmuyo dayan bence ayrılma izne 2 kiloyuda ver gitİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, çeri domates, kırmızı bıber
Ara ogun 1o:30
1 tane mını popkek
Oglen 11:30
1 tabak brokoli yemeği
1 tabak kabuska
1 dılım ekmek
Ara öğün 15:30
5-6 badem
2 hurma
2 fındıklı burma tatlı
Aksam 19:00
1 Porsıyon tepsı kebabı
Domates
Turp
1 dılım ekmek
Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
On besinci hafta kilo kaybi:0
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800
Ana hedefe kalan:2100"
Cnm ben cok yoruluyrmHarikasın lili tek yek yazmışın bide ha kafaya takmazsan olmuyo dayan bence ayrılma izne 2 kiloyuda ver git
Canim insallah veririm cok istiyorum tedaviye basladim doktora gidicem sali yumurta kontrolune eger yumrtlama olursa spor yapamam ayyyy yaccok zor bu isler hamile kaliram kilolu olmak istemiyorumKendimize kiyiyoruz canım kim ne ikram ederse reddettkii bak o mutluluğu bı gör kendinle kurur duyarsin.sen suyunu bol iç pazartesi kg vermezsen ben selcanMehmetcan değilim :)))
Evet canim polikistik over var 4 sene olucak cocugum olmadi bi hamilelik oldu oda 1 aylikken dusk oldu iki sene olucak olmayinca doktora gittim klomene basladik 5 ay olmassa asilanaya gecicez dedi insallah hormon tahlillerim temiz cikar onlara daha doktor bakmadiValla bizlik şeyler değil
Ya sen tedavi mi oluyordun bebiş için
Valla erteleme derim hemen yaptır toparlarsın hiç olmazsa
Bi düsün bakalimmmm nedenNegenn gıcık oldunseni gorunce
Niye direk aşılama yapmıyor zaten 4 sene geçmiş yaş geçiyor zaman geçiyorEvet canim polikistik over var 4 sene olucak cocugum olmadi bi hamilelik oldu oda 1 aylikken dusk oldu iki sene olucak olmayinca doktora gittim klomene basladik 5 ay olmassa asilanaya gecicez dedi insallah hormon tahlillerim temiz cikar onlara daha doktor bakmadi
Benden dayak yidigin icinBi düsün bakalimmmm neden
Rahim film en zoru onu atlattin digerleri muayene den hic korkma.bol su ic yumurtalarin buyusun herseyin ilaci su unutmaa.sen nerdesin bilmiyorum vakit kaybetme tip fakulteye git asilama yaptir rabbim hakkinda hayirli en guzel evladi versin..Once ilac dedi daha uzn surerdi bu is allahtan benim rahim filmim cekildi esimin sipermiyografi yapildi hazir diye direk ilac tedavisine basladik yoksa bir kerede 4 5 ay o seylerle ugres hazirla daha da uzardi bu is insallah ilacla olur asilamaya gerek kalmaz rahim filminden sonra muane bile olamiyorum cok korkuyorum kasiyorum kendimi
istanbul da oturuyorum canim hemen asilama yaptirmak istemiyorum bi once ilac tedavisi olsun belki doktor ilac kullanirkn baska bisey farkeder baska basit bir tedavi olur diye umut ediyorumRahim film en zoru onu atlattin digerleri muayene den hic korkma.bol su ic yumurtalarin buyusun herseyin ilaci su unutmaa.sen nerdesin bilmiyorum vakit kaybetme tip fakulteye git asilama yaptir rabbim hakkinda hayirli en guzel evladi versin..
Tabiki canim önce ilac tedavini ol hic ne asilamaya ne tup bebege gerek kalmadan bebisin olur inşallah. .sen kac kg dasin isminin altina yazsan olmazmi hem hamis olursan kac kd kaldigin belli olur :))istanbul da oturuyorum canim hemen asilama yaptirmak istemiyorum bi once ilac tedavisi olsun belki doktor ilac kullanirkn baska bisey farkeder baska basit bir tedavi olur diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?