Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben bi spor listesi yapıcam şimdi takımdaki arkadaşlar her hafta değişsin karışsın aynı insanlar olup durmasın diyorum sürekli demi daha zevkli olmazmı
takım adlarınıda değiştirelim hem şimdi yapıp paylaşayım iyimim öneri verin
giren girmeyen ben istemem çıkacam ukalalık yapma deyen desin şimdik

Teşekkürler

Günaydın canısı

Pek anlamadım ama iyi bişey galiba oleyyy
Aynen iyi bisey gecen donem gecememistk sinifi

Oo sporda mi yapiyosn ne guzel caniimm gevrek kullanmasan keseke kahvaltini daha guzel yapsannn

beni ekle ama ben çok ağır spor yapamıyorum bilgine

Kapanmocaz allahin izniyle kuzum cabaliyoruz direniyoruz

Beni de yaz beybi karistir ortaligi

Evet kuzum cok sagol tum listelere girebilirim artik kafam gonlum rahat :)

Gözünuz aydin olsun o zaman :) tm canim yogunken diyet falanda zor oluyo zaten yeme duzeni falan bozuluyo hepp
Aynen ceki duzen veriyorum bugun tatlim islerimiz var daha ama oturttuk cogu seyi spora mutlaka katilmak istiyorum gunluk yapcam cunku

Gunaydin kizlar bugun regl üçüncü gun tartildim 80,3 gecen pazartesi 79,7 dum normalde ben 1-1,5kg fazla cikarim regliyken umarim buda böyledir ins carsamba gunu 78kg yu gormek istiyorum gerci sabah7de su ictimdi icmeseydim fark edermi bilmiyorum.

beni ekle ama ben çok ağır spor yapamıyorum bilgine
olsun ya en azından oturmuyosun hiç yapmıyo deilsin kız demi bende halter yapmıyom napayım
Kapanmocaz allahin izniyle kuzum cabaliyoruz direniyoruz
inş yaaaaaa inşallaaaah
Beni de yaz beybi karistir ortaligi

Evet kuzum cok sagol tum listelere girebilirim artik kafam gonlum rahat :)
giir giirr sevindim cücük kadarız zaten
bende şişyom ya adet olunca bence bitince fos diye ineceksin kız

regli olursam 1 hafta dambıl yapacam ama olursam
olmazsam leslie 2 mil yaparım

sudan sonra tartıldıysan fark eder kuzum .. demir ilacı çok kilo aldırıyor mu ?

Aynen iyi bisey gecen donem gecememistk sinifi

Oo sporda mi yapiyosn ne guzel caniimm gevrek kullanmasan keseke kahvaltini daha guzel yapsannn
Evet bu defa kararliyim citir bir anne olacam ins yaa ben coksevdim o gevrekleri ya onlari yiyince canim hic tatli istemiyor sanki neyse paketim bitince yenisini almayacam zaten

Bende katilmak istiyorum benide alin bunun icİndemi 3 hafta beklemeliyim yoksa

kızlar yapacak yemek bulamıyorum bana birkaç fikir verin hafta içini öyle ayarlayım ..
aklımda sadece kurufasulye ve pırasa var . pazara yetişirsem bugün alacam sebze yetişirsem yarın 3 çeşit yemek yapıp dolaba koyayım diyoprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…