- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.821
Aynen iyi bisey gecen donem gecememistk sinifiTeşekkürler
Günaydın canısı
Pek anlamadım ama iyi bişey galiba oleyyy
Oo sporda mi yapiyosn ne guzel caniimm gevrek kullanmasan keseke kahvaltini daha guzel yapsannngunaydin arkadaslar kahvaltimi yaptim bugun haftasonu olunca cocuklara ornek olayim diye saglikli kahvalti yaptimyuMurta peynir zeytin yesil salata vs normalde spesial k kahvalti gevregiyle 14 gunluk bir progran vardi onu uyguluyordum ama artik pzt den itibaren devam edecem simdi spor zamani leslie yapiyorum sabah aksam bugun 4. Gunum
kızlar ben bi spor listesi yapıcam şimdi takımdaki arkadaşlar her hafta değişsin karışsın aynı insanlar olup durmasın diyorum sürekli demi daha zevkli olmazmı
takım adlarınıda değiştirelim hem şimdi yapıp paylaşayım iyimim öneri verin
giren girmeyen ben istemem çıkacam ukalalık yapma deyen desin şimdik
Kapanmocaz allahin izniyle kuzum cabaliyoruzaboooovvvv
8.mi olduk o ne yaaaaa
kapanmayalımda bari yavaş yavaş yükselelim işallah yaaa
iyi yapmılsın hatta bence böyle devam etsen gerçi sen inat ettin du bakalım pembe inş iyi olur sonra normale döner beslenmen hergün tartılıyomusun kız yoksa
spor listesine katacam seni kaç dakka yaptığını yazıp bana etiket et
ooo geçmniş olsun biz hasta olsak onlar olmasa yabende ev işi çok sevmem mecbur yapıyoz yoksa pislikte yaşanmıyo
Beni de yaz beybi karistir ortaligikızlar ben bi spor listesi yapıcam şimdi takımdaki arkadaşlar her hafta değişsin karışsın aynı insanlar olup durmasın diyorum sürekli demi daha zevkli olmazmı
takım adlarınıda değiştirelim hem şimdi yapıp paylaşayım iyimim öneri verin
giren girmeyen ben istemem çıkacam ukalalık yapma deyen desin şimdik
Evet kuzum cok sagol tum listelere girebilirim artik kafam gonlum rahat :)melek üzülme kız banada dediler kaç sene olmaz dediler tüp müp dediler ama olsu yumurtada iki taraflı kist dediler ne zamandır gitmiyom doktora bak ama çocuk oldu bak sıkıntı yapma Allahın izniyle olsun işallah aşısız dua edecem
güzel yemişin balıklı malıklı ama akşam olmuşmu selcan yaaaa hani yimek nerdeeeeeeeeeeeeee
aayy yeğen candır benimkide buraya üye olduum gün buse ondan emelin busesi yazdık birlikte canım benim çok tatlıdır kızım olmadı benim o kızım gibi oldu maşallah
senin yeğenine acil şifalar inşallah
listeye haftaya girersin bu sefer liste saati geçince olmadı demekki
spor listesine girecekmisin canım
günaydın herkesleeer unuttum demeyi laklaktan
Aynen ceki duzen veriyorum bugun tatlim islerimiz var daha ama oturttuk cogu seyi spora mutlaka katilmak istiyorum gunluk yapcam cunkuGözünuz aydin olsun o zaman :) tm canim yogunken diyet falanda zor oluyo zaten yeme duzeni falan bozuluyo hepp
olsun ya en azından oturmuyosun hiç yapmıyo deilsin kız demi bende halter yapmıyom napayımbeni ekle ama ben çok ağır spor yapamıyorum bilgine
inş yaaaaaa inşallaaaahKapanmocaz allahin izniyle kuzum cabaliyoruzdireniyoruz
Beni de yaz beybi karistir ortaligi
giir giirr sevindim cücük kadarız zatenEvet kuzum cok sagol tum listelere girebilirim artik kafam gonlum rahat :)
bende şişyom ya adet olunca bence bitince fos diye ineceksin kızGunaydin kizlar bugun regl üçüncü gun tartildim 80,3 gecen pazartesi 79,7 dum normalde ben 1-1,5kg fazla cikarim regliyken umarim buda böyledir ins carsamba gunu 78kg yu gormek istiyorum gerci sabah7de su ictimdi icmeseydim fark edermi bilmiyorum.
regli olursam 1 hafta dambıl yapacam ama olursamolsun ya en azından oturmuyosun hiç yapmıyo deilsin kız demi bende halter yapmıyom napayım
inş yaaaaaa inşallaaaah
giir giirr sevindim cücük kadarız zaten
bende şişyom ya adet olunca bence bitince fos diye ineceksin kız
sudan sonra tartıldıysan fark eder kuzum .. demir ilacı çok kilo aldırıyor mu ?Gunaydin kizlar bugun regl üçüncü gun tartildim 80,3 gecen pazartesi 79,7 dum normalde ben 1-1,5kg fazla cikarim regliyken umarim buda böyledir ins carsamba gunu 78kg yu gormek istiyorum gerci sabah7de su ictimdi icmeseydim fark edermi bilmiyorum.
Evet bu defa kararliyim citir bir anne olacam ins yaa ben coksevdim o gevrekleri ya onlari yiyince canim hic tatli istemiyor sanki neyse paketim bitince yenisini almayacam zatenAynen iyi bisey gecen donem gecememistk sinifi
Oo sporda mi yapiyosn ne guzel caniimm gevrek kullanmasan keseke kahvaltini daha guzel yapsannn
Bende katilmak istiyorum benide alin bunun icİndemi 3 hafta beklemeliyim yoksa♡♡KASIM AYI HEDEFLERİ♡♡
☆☆☆ 15/11/17 ☆☆☆
SekerPancariiŞ= 57 H=55.5
BitmeyenUmidim Ş= 79,5 H=75
poncikbirgelincik Ş= H=58
Buki_89 Ş= 67,7 H=66
lilipit Ş=76.4 H=74
Blacksee55 Ş= 66.6 H= 65
Nilar Ş=63.6 H=62
senad Ş=56.7 H=55
mihracee Ş= 68.5 H=65
Favelayn Ş=67.8 H=64
emelinbusesi Ş= 73,4 H=71
Başka eklemek isteyen varsa ekleyebilir.
(listedekiler haric cikmak isteyende cikabilir)
NOT: tutturamayanlar 3 gun ağzina karbonhidrat surmeyecek.
dünkülerde dahil şimdi yazsana dün ne yaptın bugün ne yaptın bide dün M Melekemal melek sen yapmıştın spor demi başka dün spor yapan varmı kızlar kaçırdımmı okuacam gene dünü amaemelinbusesi canim ne zamandan itibaren yazayim sooru dunkuler dahilmi sadece bugunkumu
ekle kız kendini en alta kaçla başladın 15 kasımda ne olacaksın hayalin ney felamBende katilmak istiyorum benide alin bunun icİndemi 3 hafta beklemeliyim yoksa
sen çıtır dedikçe benim aklıma simit geliyooo yaaa çıtır simitEvet bu defa kararliyim citir bir anne olacam ins yaa ben coksevdim o gevrekleri ya onlari yiyince canim hic tatli istemiyor sanki neyse paketim bitince yenisini almayacam zaten
ekle kuzum kendini spor listesi ve bunun beklemene gerek yok ...Bende katilmak istiyorum benide alin bunun icİndemi 3 hafta beklemeliyim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?