Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gayet guzel senın neden zayıf oldugun bellı
Yesıl cay sut azaltır
Mandalına da sutun tadını bozar
Paylasmak ıstedm :)

Cok duzensız bır beslenme bu ya
Ben sevmıyrm böyle beslenmeleri

Gayet guzel senın neden zayıf oldugun bellı
Yesıl cay sut azaltır
Mandalına da sutun tadını bozar
Paylasmak ıstedm :)
Canım mesajlarımdan okuduysan ben Türkmenistan lıyım bizim orda yeşil çay içilir hep tıpkı burda siyah çay içildiği gibi emzirenler çok bilmiyorum ki etkisi varmı süte :) ben zaten çok nadir içiyorum
Mandalina da çok seviyorum hergün veya iki güne bir tane çok etki edermi

Cok duzensız bır beslenme bu ya
Ben sevmıyrm böyle beslenmeleri
Negen kizz hafta sonu ev kalabalik olunca böyle hafta ici sabahlari zeytinim incirim var ama ac degilim tokum bayagi ben arayi 5-6 saat ac kalınca kg veriyom yani leptin hormonlari devreye giriyor yoksa yok arada bazen meyva yogurt olcak... normal de yemegin yaninda meyve yemicem ama tatli istegim bastirsin die yiyorum.

Bılmıyrm kı cnm o kadar etkı eder mi
Yesil cay da belkı bır bardak sorun olmuyordur

Sen kendını daha ıyı tanıyorsun cnm

Valla suan bebis olsa kg asla umrumda olmaz nasılsa dogum yaptimmi verirdim oncelik bebek allah tan zayifsin bende bi zayif olum ard ârda tedavi gorcem
İnşallah en kısa zamanda bebiş hayaline kavuşursunMesele sağlıklı yaşam aslında öyle olsa hiç şişman olamaycağızda işler öyle yürümüyor ne yazık ki

E elaalemi seni ekliyimmi spora yapacakmısın gülüm
Yaparım çok severim hatta eklersen çok sevinirim

Öğlen ve ara öğünler sağlıklı beslenmede olmalı canım ama önceki beslenmeni takip etmedim belki bünyeni buna alıştırmışsındır o nedenle bir şey diyemiyorum.

Merhaba bir yeni anne menüsü daha. İyi görünüyor galiba Aslında alınması gereken kalori ve besin dağılımını bilsem belki yorum yapabilirdim. Neyse Allah sizede bebişi sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin. Tanıştığıma memnun oldum:)

Gruba yeniden dahil olmadan menümü paylaşayım.
Kahvaltı
Yarım domates
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 avuç nane
1.5 kibrit kutusu tulum peyniri
1 çay kaşığı pekmez
1.5 dilim kepek ekmeği
Öğlen
2 sütlü kahve
Akşam
Haşlanmış brokoli
2 su bardağı ayran
Çeyrek haşlanmış patates
5 köfte
Yarım haşlanmış patlıcan
Akşam atıştırmalık
Sütlü kahve
1 küçük hurma
Su 2 lt
Spor sabah 20 dk kendimce evde pilates topu aktiviteleri
Not tezimle uğraşmak için bugün okula gittim yanıma bir şeyler hazırlamadığım içinde kahveyi abartmış olabilirim

Valla suan bebis olsa kg asla umrumda olmaz nasılsa dogum yaptimmi verirdim oncelik bebek allah tan zayifsin bende bi zayif olum ard ârda tedavi gorcem
Yok ya 70.kiloyum benim biraz daha vermem gerekli kalite için özellikle...

Aynen sen ne durumdasın??
Bende 68e kadar düştüm ama şuan 70 kiloyum aşılama oldum hamile kaldım düşük yaptım kilolar kaldı ama

Teşekkürler :) bende memnun oldum
Sizde mi yeni doğum yaptınız

Teşekkürler :) bende memnun oldum
Sizde mi yeni doğum yaptınız
Yok lilipit in menüsüne yorum yazıktan sonra üat üste gelince öyle yazdım.
Ben 26 yaşındayım bekarım . Çalışıyorum bir yandan yüksek lisans yapıyorum ailemle yaşıyorum. O nedenle bebek aile işlerine biraz uzağım açıkcası

Yok ya 70.kiloyum benim biraz daha vermem gerekli kalite için özellikle...

Bende 68e kadar düştüm ama şuan 70 kiloyum aşılama oldum hamile kaldım düşük yaptım kilolar kaldı ama
Canım benim... gider o iki kilo biraz spor ve sağlıklı beslenmeye bakar. Moralini yüksek tut hep beraber veririz kiloları

Hem şehriye çorbası hem bulgur pilavı olmayaymış diyecemde kelin ilacı olsa diyeceksin benimde akşamım kötü
Dünden sporun varmıydı canım ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…