- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.921
Gayet guzel senın neden zayıf oldugun bellıEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
3fındık
9:00 kahvaltı
Yarım dilim t.b. ekmeği
1,5yumurta (haşlanmış )
Krep (1 yumurta 2,5 y.k. t.b, unuyla yapılmış... Birini pişerken ziyan ettim tabi:) )
Domates, acur
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
11:15
Ülker probis bisküvi (atıştırmalık olan küçük 1tane)
1kuru hurma
Şekersiz yeşil çay
13:30
Et suyuna tel şehriye çorbası çorbası (1tabak )
Bulgur pilavı (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt
17:00
Kavun (2dilim)
18:45
Karnabahar çorbası (3kepçe)
Bir porsiyon balık
Salata
Çok az kavun
Buğday ruşeymli yoğurt
Mandalina
HAFTALIK SPOR YARIŞMASI
(03-10.KASIM)
DOMATESLER:
SchonerDuft
emelinbusesi
@pembebalerin (65+46)
Favelayn (60)
@mihracee
PATATESLER:
lilipit
@keptinn
@Blacksee55
Luluuu94 (45+45)
BitmeyenUmidim
@Melekemal (40)
15 dak eliptik 30 dak yürüyüş yaptım gene ekleyem
Eklenecek kim var daha bacılar ekleyelim[/USER]
Cok duzensız bır beslenme bu yaMenumu yazemm
Kahvalti 11:30 yulaf kepeginden krep yaptim has bal zeytin peynir domates sekersiz cay
Aksam18:30 sehriyeli domates çorbası, bulgur pilav,beyaz lahana salatası, yas uzum,iki çatal karpuz
90 dk yürüyüş 3,5 lt su olcak
Birazda cay koycam ocaga cayda icerim tmm
Haftasonları genelde durgun oluyor cnmbugün kimseler yok sesssiz burası
Canım mesajlarımdan okuduysan ben Türkmenistan lıyım bizim orda yeşil çay içilir hep tıpkı burda siyah çay içildiği gibi emzirenler çok bilmiyorum ki etkisi varmı süte :) ben zaten çok nadir içiyorumGayet guzel senın neden zayıf oldugun bellı
Yesıl cay sut azaltır
Mandalına da sutun tadını bozar
Paylasmak ıstedm :)
Negen kizz hafta sonu ev kalabalik olunca böyle hafta ici sabahlari zeytinim incirim var ama ac degilim tokum bayagi ben arayi 5-6 saat ac kalınca kg veriyom yani leptin hormonlari devreye giriyor yoksa yok arada bazen meyva yogurt olcak... normal de yemegin yaninda meyve yemicem ama tatli istegim bastirsin die yiyorum.Cok duzensız bır beslenme bu ya
Ben sevmıyrm böyle beslenmeleri
Bılmıyrm kı cnm o kadar etkı eder miCanım mesajlarımdan okuduysan ben Türkmenistan lıyım bizim orda yeşil çay içilir hep tıpkı burda siyah çay içildiği gibi emzirenler çok bilmiyorum ki etkisi varmı süte :) ben zaten çok nadir içiyorum
Mandalina da çok seviyorum hergün veya iki güne bir tane çok etki edermi
Sen kendını daha ıyı tanıyorsun cnmNegen kizz hafta sonu ev kalabalik olunca böyle hafta ici sabahlari zeytinim incirim var ama ac degilim tokum bayagi ben arayi 5-6 saat ac kalınca kg veriyom yani leptin hormonlari devreye giriyor yoksa yok arada bazen meyova yogurt olcak... normal de yemegin yaninda meyve yemicem ama tatli istegim bastirsin die yiyorum.
Ben spora bayılırım eklenebilirimHAFTALIK SPOR YARIŞMASI
(03-10.KASIM)
DOMATESLER:
SchonerDuft
emelinbusesi
@pembebalerin (65+46)
Favelayn (60)
@mihracee
PATATESLER:
lilipit
@keptinn
@Blacksee55
Luluuu94 (45+45)
BitmeyenUmidim
@Melekemal (40)
15 dak eliptik 30 dak yürüyüş yaptım gene ekleyem
Eklenecek kim var daha bacılar ekleyelim[/USER]
İnşallah en kısa zamanda bebiş hayaline kavuşursunMesele sağlıklı yaşam aslında öyle olsa hiç şişman olamaycağızda işler öyle yürümüyor ne yazık kiValla suan bebis olsa kg asla umrumda olmaz nasılsa dogum yaptimmi verirdim oncelik bebek allah tan zayifsin bende bi zayif olum ard ârda tedavi gorcem
Yaparım çok severim hatta eklersen çok sevinirim
Öğlen ve ara öğünler sağlıklı beslenmede olmalı canım ama önceki beslenmeni takip etmedim belki bünyeni buna alıştırmışsındır o nedenle bir şey diyemiyorum.Menumu yazemm
Kahvalti 11:30 yulaf kepeginden krep yaptim has bal zeytin peynir domates sekersiz cay
Aksam18:30 sehriyeli domates çorbası, bulgur pilav,beyaz lahana salatası, yas uzum,iki çatal karpuz
Emziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
3fındık
9:00 kahvaltı
Yarım dilim t.b. ekmeği
1,5yumurta (haşlanmış )
Krep (1 yumurta 2,5 y.k. t.b, unuyla yapılmış... Birini pişerken ziyan ettim tabi:) )
Domates, acur
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
11:15
Ülker probis bisküvi (atıştırmalık olan küçük 1tane)
1kuru hurma
Şekersiz yeşil çay
13:30
Et suyuna tel şehriye çorbası çorbası (1tabak )
Bulgur pilavı (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt
17:00
Kavun (2dilim)
18:45
Karnabahar çorbası (3kepçe)
Bir porsiyon balık
Salata
Çok az kavun
Buğday ruşeymli yoğurt
Mandalina
Merhaba bir yeni anne menüsü daha. İyi görünüyor galiba Aslında alınması gereken kalori ve besin dağılımını bilsem belki yorum yapabilirdim. Neyse Allah sizede bebişi sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin. Tanıştığıma memnun oldum:)İşte emziren annenin günlük menüsü...
Merhaba tanışmadık ama yorum yazayım dedim hem bu vesileyle tanışırız bebiş için tebrik ederim allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
Menü bana fazla dolu dolu geldi. Ama emziren biri günde kaç kalori almalı hiçbir fikrim yokO nedenle bana bakma
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, çeri domates, kırmızı bıber
Ara ogun 11:30
6-7 tane badem
Oglen 12:30
Patates tava (mısır unlu)
Sarımsaklı kırmızı bıber sote
1 dılım ekmek
1 bardak komposto
Ara öğün 16:30
5-6 badem
2 yerlı muz mınık
Aksam 18:30
2 tane ızgara tavuk but (açık but)
Marul salatası
1 bardak komposto
1 dılım ekmek
2 tane mınık un kurabiyesi
Ara ogun 21:30
Yok/ya da acıkırsam meyve yerım
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
On besinci hafta kilo kaybi
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800
Ana hedefe kalan:2100"
Yok ya 70.kiloyum benim biraz daha vermem gerekli kalite için özellikle...Valla suan bebis olsa kg asla umrumda olmaz nasılsa dogum yaptimmi verirdim oncelik bebek allah tan zayifsin bende bi zayif olum ard ârda tedavi gorcem
Bende 68e kadar düştüm ama şuan 70 kiloyum aşılama oldum hamile kaldım düşük yaptım kilolar kaldı amaAynen sen ne durumdasın??
Teşekkürler :) bende memnun oldumYaparım çok severim hatta eklersen çok sevinirim
Öğlen ve ara öğünler sağlıklı beslenmede olmalı canım ama önceki beslenmeni takip etmedim belki bünyeni buna alıştırmışsındır o nedenle bir şey diyemiyorum.
Merhaba bir yeni anne menüsü daha. İyi görünüyor galiba Aslında alınması gereken kalori ve besin dağılımını bilsem belki yorum yapabilirdim. Neyse Allah sizede bebişi sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin. Tanıştığıma memnun oldum:)
YokTeşekkürler :) bende memnun oldum
Sizde mi yeni doğum yaptınız
Canım benim... gider o iki kilo biraz spor ve sağlıklı beslenmeye bakar. Moralini yüksek tut hep beraber veririz kilolarıYok ya 70.kiloyum benim biraz daha vermem gerekli kalite için özellikle...
Bende 68e kadar düştüm ama şuan 70 kiloyum aşılama oldum hamile kaldım düşük yaptım kilolar kaldı ama
Hem şehriye çorbası hem bulgur pilavı olmayaymış diyecemde kelin ilacı olsa diyeceksin benimde akşamım kötüMenumu yazemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?