Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlim ben dün sporlarimi yazmistim yok onlar bu listede neden?

merhaba hoş geldin gülüm ben 1 hafta oldu başlayalı
inş sende takımı seversin kaynaşırsın hemen
spor yapınca dakikasını yazıp bana etiket yap listeye girmek istersen yukarda liste var ya o liste yani istersende haftaya gir bu hafta ısınma olsun
sen çok diyete abanamazsın zaten ama iyi kilo verirsin gene emziren iyi veriyo dikkat edince

eğer sana etkili oluyorsa iyi geliyorsa yap kuzum bu dukan birası demir eksikliğine iyi geliyomuş galiba
etki etmişti o zamanlar .. onu içemiyorum ki yeşil çayda içme demişti lili korunmuyorum ya dikkat ediyorum söylenenlere

benimde eski modellerden ama lastikli değil ....
kuzum ben 78 79 lardan 68 düştüm öncesinde 3 tüp denemem oldu yumurta kalitesiz denildi bende araştırdım kilo etki ediyor zayıflamaya karar verdim kendim içinde görüntümden hoşnut değildim .. 68 olunca aşılama oldum tuttu şok olduk kaltesiz yumurta ile 1.ci aşılamada hamile kalmak çok zor birde yarım rahimliyim ... düşük yaptım verdiğim kilolar gelmeye başladı birde geçen hafta demire baktırdım sağlık ocağında 15 çıktı ilaç kullanmaya başladım hem dengeli beslenmem gerekli hem kilo vermem gerekli aralık adetime kadar en azından tekrar 68 olsam yada 66 olsam süper olacak benim için

03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30

Favelayn 0 + 0 + 20 + 66
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75

PATATESLER

M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0
kaptinn 30 + 60 + 60 +0
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25

@mihracee
M Maridraw
UMEYYE
@munter
@Vanillav
yesiltazenane
SaiKing

kızlar bu spor listemiz
spor takımlarına eklenmek istiyorsanız spor yapıyorsanız beni etiketleyin ekleyim olmazsa haftaya ekliyim

Listedeki kızlar eksik yoktur diye düşünüyom siz de kendinizi kontrol edin ben tüm mesajları okuyup deftere not ediyom ama olabilir yani benim oğlan ve buse başımda dikiliyo şu an dışarı çıkalım deyüüüü havada soğuk ama çıkacaz heralde

Buki_89 cınım buldum buldum dedim ya başımda bunlar ikisi yaaaaa bebeler başımı şişirdi

bende düşük yaptım yumurtalıklarda kist var dediler sonra şeker çıktı filam
inş seninde olacak vakti zamanı gelince hayırlısı ile

bende eyiyim efendim niye gayet eyisin
bilmem keyfim yerinde bugün sen iyi değil misin yoksa

bırak kendi yapsın bakalım napacak ötmeye başlayınca
benim eşim ilk zamanlar mutfağa girmezdi korkudan
kardonhidratı bir gün bıraksam bile bana çok faydası olacak tostoparlak olmaya başladım
tosuncukum bnm

günaydın canım hoşgeldin
sana tek yorumum hiç cocugum yok ve 55kiloyum

anladım canım doğru sen dikkat et iyi gelmiyorsa içme

bilmem keyfim yerinde bugün sen iyi değil misin yoksa

tosuncukum bnm

günaydın canım hoşgeldin
sana tek yorumum hiç cocugum yok ve 55kiloyum
bende iyiyim yaa fena değil

Selam kizlar yeniler hoşgeldiniz
Ne çok yazismissiniz ya okumaya yetisemedim.

lilipit canım çok geçmiş olsun öncelikle. Kocan meraktan aratmistir ismi canim. Bende bazen aklima geliyor bakıyorum ama birsey düşünmeden oylesine. Senden iyisinimi bulacak lilimmm. 2 metre boyun var taş gibi hatunsun

emelinbusesi kiz işyerinde okadar kosturuyorum. Onlari hic gormuyorsun. Sporda spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…