- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.421
tatlim neden kilo veremiyosun bakim hani benim gibi yogurtlara vercektin kendini@sekerpancarililipit kaptinn poncikbirgelincik
benim durumu biliyorsunuz kilo almaya başladım dikkat edemiyorum açıkçası bir dur demem lazım şok diyet düşünüyorum mesela protein diyeti bir ara @Vanillav ile yapmıştık demir eksikliğime de iyi gelir ne diyorsunuz bu duruma
tatlim ben dün sporlarimi yazmistim yok onlar bu listede neden?03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30
Favelayn 0 + 0 + 20 + 66
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75
PATATESLER
M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0
kaptinn 30 + 60 + 60 +0
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
Buki_89 0 + 0 + 0 + 0
@mihracee
M Maridraw
UMEYYE
@munter
@Vanillav
yesiltazenane
SaiKing
kızlar bu spor listemiz
spor takımlarına eklenmek istiyorsanız spor yapıyorsanız beni etiketleyin ekleyim olmazsa haftaya ekliyim
Listedeki kızlar eksik yoktur diye düşünüyom siz de kendinizi kontrol edin ben tüm mesajları okuyup deftere not ediyom ama olabilir yani benim oğlan ve buse başımda dikiliyo şu an dışarı çıkalım deyüüüü havada soğuk ama çıkacaz heralde
merhaba hoş geldin gülüm ben 1 hafta oldu başlayalıGünaydın arkadaslar
lilipit @heksi @Bir garip SaiKing günaydın
Bende yeniyim burda inş yapabilirimde aranızda uzun kalırım
29yasındayım
2kızım var;6yasında ve 5,5aylık
60ile hamile kaldım 75ile doguma gittim
Şuan 59-58arası gidip geliyorum
Amacım bekarlık kilom 53e düşmek hayal ama olsun
Bide göbegi eritmek
Kızım annesütüyle beslendigi için sürekli acıkıyorum ve tatlı yeme istegim cok fazla
İnş sizleri görüp kendimi dizginleyebilirim
Günde kırk mekik cekiyorum fırsatım olursa bide internette alt karın calıştırma hareketleri var otuz tane kadar yapıyorum
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bütün arkadaslara bol sporlar,nefis körlügü ,bol azimler diliyorum
etki etmişti o zamanlar .. onu içemiyorum ki yeşil çayda içme demişti lili korunmuyorum ya dikkat ediyorum söylenenlereeğer sana etkili oluyorsa iyi geliyorsa yap kuzumbu dukan birası demir eksikliğine iyi geliyomuş galiba
benimde eski modellerden ama lastikli değil ....benimki eski lastiksiz düdüklülerden kullnması çok kolay ya 15 dakkada yapıyo vallaha bulandan Allah razı olsun
canııım denetiiiim moralinimi bozdun sen biraz sanki
anlat bana bende bileyim şok diyet yaparsan sana ii gelirmiki çünkü aşılaman var şimdiden zorlama bünyeni derim sen bilin genede gülüm kaç kilo vermeyi istiyosun aşılamaya kadar
bende düşük yaptım yumurtalıklarda kist var dediler sonra şeker çıktı filametki etmişti o zamanlar .. onu içemiyorum ki yeşil çayda içme demişti lili korunmuyorum ya dikkat ediyorum söylenenlere
benimde eski modellerden ama lastikli değil ....
kuzum ben 78 79 lardan 68 düştüm öncesinde 3 tüp denemem oldu yumurta kalitesiz denildi bende araştırdım kilo etki ediyor zayıflamaya karar verdim kendim içinde görüntümden hoşnut değildim .. 68 olunca aşılama oldum tuttu şok olduk kaltesiz yumurta ile 1.ci aşılamada hamile kalmak çok zor birde yarım rahimliyim ... düşük yaptım verdiğim kilolar gelmeye başladı birde geçen hafta demire baktırdım sağlık ocağında 15 çıktı ilaç kullanmaya başladım hem dengeli beslenmem gerekli hem kilo vermem gerekli aralık adetime kadar en azından tekrar 68 olsam yada 66 olsam süper olacak benim için
tatlim neden kilo veremiyosun bakim hani benim gibi yogurtlara vercektin kendini
Yoğırt diyeti nasıl oluyo ben gene akşam abarttım bu gidişle kilo milo veremem ya
unuttum bile ben onu valla protein diyeti yapacam öğlene onu eklerim artık protein sütte alırım
bende kimyasal oldu erken düşük gelsin o zaman valla çok yoruyor insanı yaklaşık 3,5 4 senedir uğrşıyorum sanırımbende düşük yaptım yumurtalıklarda kist var dediler sonra şeker çıktı filam
inş seninde olacak vakti zamanı gelince hayırlısı ile
bilmem keyfim yerinde bugünbende eyiyim efendimniye gayet eyisin
tosuncukum bnm
bırak kendi yapsın bakalım napacak ötmeye başlayınca
benim eşim ilk zamanlar mutfağa girmezdi korkudan
kardonhidratı bir gün bıraksam bile bana çok faydası olacak tostoparlak olmaya başladım
günaydın canım hoşgeldinGünaydın arkadaslar
lilipit @heksi @Bir garip SaiKing günaydın
Bende yeniyim burda inş yapabilirimde aranızda uzun kalırım
29yasındayım
2kızım var;6yasında ve 5,5aylık
60ile hamile kaldım 75ile doguma gittim
Şuan 59-58arası gidip geliyorum
Amacım bekarlık kilom 53e düşmek hayal ama olsun
Bide göbegi eritmek
Kızım annesütüyle beslendigi için sürekli acıkıyorum ve tatlı yeme istegim cok fazla
İnş sizleri görüp kendimi dizginleyebilirim
Günde kırk mekik cekiyorum fırsatım olursa bide internette alt karın calıştırma hareketleri var otuz tane kadar yapıyorum
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bütün arkadaslara bol sporlar,nefis körlügü ,bol azimler diliyorum
protein yoğurtları varya onu diyor bukiYoğırt diyeti nasıl oluyo ben gene akşam abarttım bu gidişle kilo milo veremem ya
anladım canım doğru sen dikkat et iyi gelmiyorsa içmeetki etmişti o zamanlar .. onu içemiyorum ki yeşil çayda içme demişti lili korunmuyorum ya dikkat ediyorum söylenenlere
benimde eski modellerden ama lastikli değil ....
kuzum ben 78 79 lardan 68 düştüm öncesinde 3 tüp denemem oldu yumurta kalitesiz denildi bende araştırdım kilo etki ediyor zayıflamaya karar verdim kendim içinde görüntümden hoşnut değildim .. 68 olunca aşılama oldum tuttu şok olduk kaltesiz yumurta ile 1.ci aşılamada hamile kalmak çok zor birde yarım rahimliyim ... düşük yaptım verdiğim kilolar gelmeye başladı birde geçen hafta demire baktırdım sağlık ocağında 15 çıktı ilaç kullanmaya başladım hem dengeli beslenmem gerekli hem kilo vermem gerekli aralık adetime kadar en azından tekrar 68 olsam yada 66 olsam süper olacak benim için
bende iyiyim yaa fena değilbilmem keyfim yerinde bugünsen iyi değil misin yoksa
tosuncukum bnm
günaydın canım hoşgeldin
sana tek yorumum hiç cocugum yok ve 55kiloyum
ama sen böyle her gördüğün güzel şeyden yersen işimiz varYav adam gitmiş helva alıp gelmiş en sevdiğim tatlı helva ya böyle suikast olurmu diyete rwzil oldu diyet gene akşam neyse 1 kk yedim sadece
cok işim var binimanladım canım doğru sen dikkat et iyi gelmiyorsa içme
bende iyiyim yaa fena değil
tadı berbat kuzumanladım canım doğru sen dikkat et iyi gelmiyorsa içme
bende iyiyim yaa fena değil
ne işin var benimde çok işim varrrcok işim var binim
ay orası öyle gerçektentadı berbat kuzum
Aa hiç duymadım ya adı neyprotein yoğurtları varya onu diyor bukiöğlen ondan yiyor kendisi bende yicem dedim de yiyemedim daha D: askıda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?