Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amin inşallah amin

Hoşgeldin canım neden hayal olsun beş kilo sadece ben ilk hafta bir kilodan fazla vermiştim
Göbekten bende muzdaribim malesef sen doğum yaptın inmez diyenlere inat insin düp düzzzzzz olsun istiyorum inşallah
Luluuu94 tatlim bana fistik ezmenin tarifini verirmisin?
Canım bir bardak fıstığı kabuklarını soyup tavada biraz çevirdim 3-4dk sonra blenderdan geçirdim ara ara durdurup karıştırdım iyice ezilince vanilya bir yemek kaşığı bal ekledim ben ama bir tatlı kaşığı olsa da yetermiş çok tatlı sevmiyorum çünkü ben bide zeytinyağı bir yemek kaşığı ve tekrar karıştırdım kıvamı katı oldu gibi geldi tarifte yoktu ama sütte ekledim biraz ve tekrar geçir blenderdan tamam

Iyi cok sukur cnm. Gazi cok oluyor o cok yoruyor. lilipit cnm bana da yardimci olur musun 2 aylik olduk artik fazlaliklari vereyim istiyorum..
munter nasılsın kuzum sana bir denk gelemedim ne zaman dönüyorsun aramıza
Canim cok sukur iyiyim sen nasilsin. Ben cpk giremiyorum takip edemyrm o yuzden hic gorusemyrz.Alsaniz beni hemen donmek istiyorum
Kiz 2 aylik olduk biz 1 ay daha mi bekleyeyimm

K
liliye ne olmuş ben niye görmedim

Babam gelince ondan bağlanıyorum kuzum internete öğle arasına geldi su an akşam 6 gibi geri gelirim

Aa hiç duymadım ya adı ney
sek quart mı ne markası buki demişti

dukan birasını mı
evettt sütlü detoksu da içebiliyorsun sen

maşallah canım ya verirsin kiloları merak etme 1 2 hfta daha geçir öyle gel istersen süt gerekli şimdi bebişe

SchonerDuft

Cnm burda baya bı emzıren anne varız
Gel sende :)

Hiç deme yaa çok sıkıcı oluyor böyle

sagol tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…