- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.461
Kız cıddı mısınayy bunu ben bdv konusu sandım biliyon mu hangi kafa ile okuduysam artık ...
öldürürdüm ben kocamı böyle bişi olsa nasıl sakin kalmışşsınlilipit
iç iç sen seninki geliyor bu hafta düşünde variçiyom şuan tiksindirme bak beni
bakması yeterdi sanırım niyet kötü değildir tabi kötü olsa iz bırakmazdıKiz deme öyle sendeben olsam iki söylenirdim ama kiskanmazdim. Bence kötü bi niyeti yoktur adamin
iç iç sen seninki geliyor bu hafta düşünde var
bakması yeterdi sanırım niyet kötü değildir tabi kötü olsa iz bırakmazdı
cık bakmıyorum aklıma bile gelmedi bunca seneKız cıddı mısın
Sen kendın hıc bakmıyor musun merak edıp
Ne var onda
merhaba canım hoş geldin aynı kiloymuşuz hedeflerimizde yakın hayal deme ama başaracağız ::))Günaydın arkadaslar
lilipit @heksi @Bir garip @SaiKing günaydın
Bende yeniyim burda inş yapabilirimde aranızda uzun kalırım
29yasındayım
2kızım var;6yasında ve 5,5aylık
60ile hamile kaldım 75ile doguma gittim
Şuan 59-58arası gidip geliyorum
Amacım bekarlık kilom 53e düşmek hayal ama olsun
Bide göbegi eritmek
Kızım annesütüyle beslendigi için sürekli acıkıyorum ve tatlı yeme istegim cok fazla
İnş sizleri görüp kendimi dizginleyebilirim
Günde kırk mekik cekiyorum fırsatım olursa bide internette alt karın calıştırma hareketleri var otuz tane kadar yapıyorum
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bütün arkadaslara bol sporlar,nefis körlügü ,bol azimler diliyorum
bak harika bir karisim buldum kahvalti yerine yapiyorum bir muz bir portakalin suyu bi kasik Quark (bu cok faydali birsey ama türkiyede Hazir satilmio galiba ama kendimiz yapabiliyoruz tarifi vercem hemen) bide süt ben badem süzü kullaniyorum bayadir normal süz yerine.... acayip güzel bir tat ve acayip faydali besin olmus oluo...
unuttum bile ben onu valla protein diyeti yapacam öğlene onu eklerim artık protein sütte alırım
cok sagol tatlim mutlaka denicem, cünki fistik ezmesi diyetlerde cok iyimis tabi kendin yapinca:)Amin inşallah amin
Hoşgeldin canım neden hayal olsun beş kilo sadece ben ilk hafta bir kilodan fazla vermiştim
Göbekten bende muzdaribim malesefsen doğum yaptın inmez diyenlere inat insin düp düzzzzzz olsun istiyorum inşallah
Canım bir bardak fıstığı kabuklarını soyup tavada biraz çevirdim 3-4dk sonra blenderdan geçirdim ara ara durdurup karıştırdım iyice ezilince vanilya bir yemek kaşığı bal ekledim ben ama bir tatlı kaşığı olsa da yetermiş çok tatlı sevmiyorum çünkü ben bide zeytinyağı bir yemek kaşığı ve tekrar karıştırdım kıvamı katı oldu gibi geldi tarifte yoktu ama sütte ekledim biraz ve tekrar geçir blenderdan tamam
tarif süper deneyeceğim mutlakabak harika bir karisim buldum kahvalti yerine yapiyorum bir muz bir portakalin suyu bi kasik Quark (bu cok faydali birsey ama türkiyede Hazir satilmio galiba ama kendimiz yapabiliyoruz tarifi vercem hemen) bide süt ben badem süzü kullaniyorum bayadir normal süz yerine.... acayip güzel bir tat ve acayip faydali besin olmus oluo...
Quark (proteinli yogurtda diyebiliriz) yapmak icin; kefiri bi firin kabina döküp 100derecede 1 Saat pisirip makarna süzgecinin üstüne kagit havlu koyup süzmemiz gerekio... süzüldükden sonra elde edilen quark oluokefiri az yagli kulanmak gerekio ama
ooo süper ozaman migrosda varsa ben izine gitigimde türkiyede bikac defa aramistim ama bulamamistim. Dene canim kendin yapinca hem kesin daha saglikli olur.tarif süper deneyeceğim mutlaka
quark Migroslar da var. ben de evde yapıldığını bilmiyordum.
o ne tatlim?Seker ilaci kullanan varmi
Ben kullanıyorum noldu ki emel de kullanıyorduSeker ilaci kullanan varmi
iptal olma ihtimali var mı kiay inşallah gelir ya hala cıkamadı
geçmiş olsun kuzm ne ilcıGunaydin kizlar dikyora gittim sejer ilaci verdi bana
Seker olduğu icin vermedi sana dimi bebek icin verdi yumurtaliklari etraftaki yaglari yakar hem kg vermenide istemistirGunaydin kizlar dikyora gittim sejer ilaci verdi bana
iptal olma ihtimali var mı ki
geçmiş olsun kuzm ne ilcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?