Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay eskiden hava iyiydi yürüyoduk felam komşukardan birine takılıyosum kimi aşapda kamelya var orda çekirdek dedikodu filan küçük tüpte çay keyfi meyfi yapıyo ama onlara takılınca çekirdek 1 kilo yersin vallaha bide moralim bozuluyo önümüzden kim gelip geçse bi dedikodusu bi lafları var demekki ben geçincede benim için kimbili nelr diyolar
Aslında hiç kötü gözle bakmıycaksın kimseye kimbili kimin ne derdi tasası var demi işte ama

merhaba canım hoş geldin aynı kiloymuşuz hedeflerimizde yakın hayal deme ama başaracağız ::))

unuttum bile ben onu valla protein diyeti yapacam öğlene onu eklerim artık protein sütte alırım
bak harika bir karisim buldum kahvalti yerine yapiyorum bir muz bir portakalin suyu bi kasik Quark (bu cok faydali birsey ama türkiyede Hazir satilmio galiba ama kendimiz yapabiliyoruz tarifi vercem hemen) bide süt ben badem süzü kullaniyorum bayadir normal süz yerine.... acayip güzel bir tat ve acayip faydali besin olmus oluo...

Quark (proteinli yogurtda diyebiliriz) yapmak icin; kefiri bi firin kabina döküp 100derecede 1 Saat pisirip makarna süzgecinin üstüne kagit havlu koyup süzmemiz gerekio... süzüldükden sonra elde edilen quark oluo kefiri az yagli kulanmak gerekio ama

Selamlar herkese bende iş yerinde öğle arasında önümde müslim yazıyorum
bugün bir türü kendime gelemedim bir uyuşukluk var havadan herhalde. Sporumu yapamadım akşam yapınca kendime geleceğim inşallah.

cok sagol tatlim mutlaka denicem, cünki fistik ezmesi diyetlerde cok iyimis tabi kendin yapinca:)

tarif süper deneyeceğim mutlaka
quark Migroslar da var. ben de evde yapıldığını bilmiyordum.

Kizlar yani yeni üyler napiyosunuz tanisalim bence isimlerinizi tutamadim ama mesajimi okuyanlar cevablarsa sevinirim

ben 28 yasindayim boyum 179 kilom suan 66-68 arasi gidip geliyo... 79 dan düstüm asil hedefim 68 di bi gaza gelip 65e düsürdüm ama bitürlü o rakami göremedim evliyim birbucuk sene olcak cocugum yok, calisiyorum ekonomienformatigi okudum bilgisayar mühendisligi yapiyorum...

tarif süper deneyeceğim mutlaka
quark Migroslar da var. ben de evde yapıldığını bilmiyordum.
ooo süper ozaman migrosda varsa ben izine gitigimde türkiyede bikac defa aramistim ama bulamamistim. Dene canim kendin yapinca hem kesin daha saglikli olur.
Bu icecegi spordan sonrada tüketebilirsiniz yada ara ögün olarak ben hatta bazen aksam yemegi olarak iciyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…