Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugunde yaptım kaçamak
of yaaaaa ben zayıflıyamayacam
Canım benim bak bu hafta birkaçımız değişik sebep ve sorunlarla koptuk.Ama madem saldım diye koyvermemek lazım,ben 3 gündür kolumu kıpırdatmadım spor anlamında ama 1000 kalorinin de üzerine çıkmadım.Bir yerlerden yakalamalıyız.Ya hep ya hiç çi olmak,diyet maratonundaki insanları geriye götürür.Bunu bırakıcaz ve zararın neresinden dönülse kardır diycez.

müsliyi nerden bulacam ya. ankaradayım ama nerde bulurum bilmiyorum bizim burdaki markette yok. migroslarda filan olur mu acaba . aktar tarzı yerlerde olmaz demi.

müsliyi nerden bulacam ya. ankaradayım ama nerde bulurum bilmiyorum bizim burdaki markette yok. migroslarda filan olur mu acaba . aktar tarzı yerlerde olmaz demi.
Sen de Ankara'da bulamazsan kim bulacak...Ankamall'da vardır %100 mesela,Kızılay'da Gima'da vardır,3M migroslarda da vardır...Ben netten 10'lu paket sipariş verdim 30 liraya
off off bide regl dönemim yaklaştı ondanda çok abarttım
İnanki benim 3 aydır olmuyor.Hem davul gibiyim,hem gergin,hem aç.Kaçamak yapıyorsan sporu arttrmalısın.Yoksa onca emek kaybolup gidiyor...

slm kızlar okuldan geldim geleli uyuyorum. midem çok kötü üşüttüm galiba ev soğuk çok fena hastalanacam ben ama dur bakalım. dışarısı çok soğuk yağmur yağıyor. kışın bile böyle soğuk değildi. allah yardımcımız olsun. ben kendime geleyim gelirim yine

kızlar allah yardımcım olsun kafayı yemek üzereyim eşim aradı karamanda ki adamlar eşimden 2 ay çalıştırıp 1 aylık maaşını zorla verdikten sonra geri istiyorlarmış hastaneyi batmanlı bir adam almış ya verirsin yada biz zorla alırız diyorlarmış bu nedir yarabbim malatyaya falan gitmiyorum her zaman ki gibi hayal kur suya düşsün vallahi billahi yaşamak istemiyorum bu nasıl bir sınav yarabbim ........

alla alla neden geri istiyorlar ki anlamadım. adamlarım tavırları hiç hoşuma gitmedi canım. bence eşin uğraşmasın onlarla. eşin devlette çalışmıyor muydu

töbeee. canım bunda da vardır bir hayır diyorum. eşin belki sıkıyı görürse maceradan vazgeçip artık sabit bir yerde durmayı ister. sende gerilmeden huyuna gidip alttan alta bu düşünceyi işle. ama senin yüzünden vs gibi deyip inatlaşma. yoksa daha beter olur..farzetki 1 ay çalışmadı. senin yusufun ve eşinin mutluluğundan önemli değil hiçbişey.bu sınavıda geç sonra sana güzel bir karne gelecek:)

selam kızlar yeni geldm eve 11 30 dan 4 e kadar dersim vardı.5 ten 8 e kadar da kursum vardı.şimdi oturdum survivorı izliyorum:)

kızlar daha öncede dediğim gibi 2 gün karbonhidrat ağırlıklı beslendim. mantılar pastalar. sanki beynim boşaldı ne kalori hesabı yaptım ne değişimlerimi saydım. şubattan beri ufak kaçamaklarım oluyordu ama böle abartmamıştım..ve şimdi bugün kendime geldiğimde gördüm ki günlük 1700 civarı kalori allmışım. halbuki günde 1300 ü geçmemem lazım. bununla birlikte günde 1 saat sporum var.sizce durumum nedir. yaşayacak mıyımmm. bu haftayı telafi etmenin yolları lazım bana. 1 saat yürüdüm az önce 1 saat sonra biraz daha yürüyecem..yeşil çay içiyorum bu arada. yarında kapuska yapacam800 kalori civarında alırsam cumaya kadar telafi olur muuu? daha önce benim durumumda olup kilo veren oldu mu?

geçmiş olsun canım . kaptan dikkat et kendine. elma diyeti nasıl gidiyor. bu arada spor yapıyomusun? kız çoluğumuz çocuğumuz yokken verdik verdik sonra en spor yapacak nede bakım yapacak vaktiiz olur..

canım sabah ve akşam arasında çok fark olur sen mümkünse sabah tuvalete gittikten sonra tartıl

aman canım ya kullanma böyle şeyleriii

sabah
2 bardak limonlu ılık su
1 kase special k
ara
yeşil çay
5 1 yerde çay
1 lt su
öğle
1 kase ıspanak kavurma
3 kaşık yoğurt
ekmeğim bitmiş :96:

60 dk hızlı tempo yürüyüş
canım yeşil çay tek başına ara olmaz ki.. meyve ya da leblebi gibi bişeyle zenginleştirmelisin

belki vardır aktarda ama sende bulamazsan biz diyeti bırakalım yaneeeee

kız ne yaptın sen 10 paket.. uzmanlar 3 hafta kullanın biraz ara verin diyorlar

aman canım ya sizinki zor iş valla. allah kolaylık versin

şok şok şok.... kızlar cumartesi dayanamdım ve tartıldım cuma ile aramda yani 1 günlük arada 1 kilo az çıktım.. cuma 68.7 iken cumartesi 67.7 idim.. inşallah bozmadan bu cumaya ulaşırım

hafta sonu hep misafirim vardı gelemedim.. yalnız bugün ekstra bi öğün yapıp 2 milföy ve 1 kase patates saltası yedim onun dışında herşey normaldii...

bence yaşarsın
detoks yap 2-3 gün

geçmiş olsun canım . kaptan dikkat et kendine. elma diyeti nasıl gidiyor. bu arada spor yapıyomusun? kız çoluğumuz çocuğumuz yokken verdik verdik sonra en spor yapacak nede bakım yapacak vaktiiz olur..

elma diyeti başladı ama üşüdüğüm için çorba yaptım yedim

maşallah canım

Şu anki durumunda,ipten adam aldığı rivayet edilen 4444 tefriciye salavatını şiddetle tavsiye ediyorum.1 haftada bitmesi lazım.Gerekirse takımca paylaşırız herkes gönüllü olursa.Kerametini ben yaşadım bu salavatın,hele ki kutlu doğum ayında,dilinden salavatı düşürme bitanem. Bennn.Doğum günü haftamda 3 gün üst üste 1700-2000 kalori civarı almıştım kutlamalar esnasında.Ama o hafta 1 kilomu vermiştim.Çarşamba akşama kadar haşlanmış sebze,perşembe akşama kadar haşlanmış tavuk göğsü yiyerek.

Canım benim sağol,ben de senden,sizlerden güç alıyorum ne zaman dibe vursam.Müsliyi birkaç gün araştırdım.Hazır almakla,Ender Saraç'ın tarifini kullanarak kendim müsli yapmak arasında kaldım.Sonra bir site buldum.9 tane müsli markasını labaratuvarda incelemişler.Birçoğunun malzemeleri gerekli orantıda ayarlayamadığını malzemeden kaçıldığını,gramajda üçkağıt yaptıklarını farketmişler.Marka vericem mecburen ama bari ilk 3 harfini yazıyım.İçlerinde en iyi ve milimi milimine tarife uyulmuş olanı NES--E'ninki imiş.Ben netten aldım ama sen rahat bulursun.Müsliyi al,sonra ben müsli 21 gün programını diyet listesini kopyalayım buraya.Beraber yaparız 21 gün.Günde herhangi 2 öğünde müsli ve light sütü karıştırıp yiycez.Ben sabah ve öğle öğünlerimde kullancam.Bu markanın 2 çeşidi var;sade ve tropikal meyveli.Ben sadesini kullanıcam,hiç sevmem tropik tatları.İlle de memleketimin olmalı mideme giren :) Bu arada panik yaparsan garip bir şekilde,beyin kiloyu vermiyor.Çarşamba ve perşembeye çok dikkat edilirse sorun kayboluveriyor.Tabi her hafta söylediğim gibi perşembe akşamı tarçınlı elma çayı içmek çok önemli.Bu arada şok diyet yapmamız az kilo versek de çok iyi oldu.Vücudu şaşırttık.Ama bu hafta için çok panikteysen,ikimiz çarşamba ve perşembe 2 gnlük ayran detoxu yapalım istersen.İçimiz rahat olur.

Son düzenleme:
Bu da müsli diyetimiz.Bu haftalık programı,mümkünse listenin dışına çıkmadan tam 3 hafta yapıyoruz.Sonra ara verip,ramazanda yapıcam tekrar 21 gün.Sahurda ve iftarda müsli yemek bütün enerji ve besin ihtiyacını zorlamadığı gibi tok tutuyor ve ramazanda muhteşem kilo attırıyormuş.İftarla sahur arası da abartmamak kaydıyla normal yiyeceklerden yiyebiliriz.

Günlük menü
Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş yarım dilim muz.
Saat 11.00: Bir adet elma.
Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz.
Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm.
Ana öğün: Meyveyle birlikte temel gıdalar.
Yatmadan önce: Bir portakal.
Bu da öğün alternafi öneriler:
Meyveler:
Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango.

Ana öğünler
Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve.
Salı: İki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.
Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan spagetti. Bir meyve.
Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.
Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.
Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.

Son düzenleme:
tamam yapalım. hem ben bişeye bağlı olursam çarşamba misafirler varken dikkat ederim..müsliyi de ancak perşembe alabilirim. cumartesiye sarkabilir.

tamam yapalım. hem ben bişeye bağlı olursam çarşamba misafirler varken dikkat ederim..müsliyi de ancak perşembe alabilirim. cumartesiye sarkabilir.
Ve ayran detoksumuz orijinal tarif
2 lıtre ayran
2 tane rendelenmiş salatalık,
Pişmemiş kuru halde 8'er yemek kasıgı bulgur, haslanmıs nohut, yeşil mercımek.
Nohutları önceden ıslatın, hepsini birlikte haşlayın, 2'ye bölün. Bir bölümünü
2 litre ayran ve salatığın içine karıştırın, tuz yasakmış. Sarımsak ve baharatlar serbestmiş.
Sabah kahvaltılarında da 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta, beyaz peynır domates, salatalık, yeşıllık yenilecekmiş.
Rivayete görede 2 günde 1-2 kilo arası yağdan verdiriyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…