- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.181
Canım benim bak bu hafta birkaçımız değişik sebep ve sorunlarla koptuk.Ama madem saldım diye koyvermemek lazım,ben 3 gündür kolumu kıpırdatmadım spor anlamında ama 1000 kalorinin de üzerine çıkmadım.Bir yerlerden yakalamalıyız.Ya hep ya hiç çi olmak,diyet maratonundaki insanları geriye götürür.Bunu bırakıcaz ve zararın neresinden dönülse kardır diycez.bugunde yaptım kaçamak
of yaaaaa ben zayıflıyamayacam
Sen de Ankara'da bulamazsan kim bulacak...Ankamall'da vardır %100 mesela,Kızılay'da Gima'da vardır,3M migroslarda da vardır...Ben netten 10'lu paket sipariş verdim 30 lirayamüsliyi nerden bulacam ya. ankaradayım ama nerde bulurum bilmiyorum bizim burdaki markette yok. migroslarda filan olur mu acaba . aktar tarzı yerlerde olmaz demi.
İnanki benim 3 aydır olmuyor.Hem davul gibiyim,hem gergin,hem aç.Kaçamak yapıyorsan sporu arttrmalısın.Yoksa onca emek kaybolup gidiyor...off off bide regl dönemim yaklaştı ondanda çok abarttım
kızlar allah yardımcım olsun kafayı yemek üzereyim eşim aradı karamanda ki adamlar eşimden 2 ay çalıştırıp 1 aylık maaşını zorla verdikten sonra geri istiyorlarmış hastaneyi batmanlı bir adam almış ya verirsin yada biz zorla alırız diyorlarmış bu nedir yarabbim malatyaya falan gitmiyorum her zaman ki gibi hayal kur suya düşsün vallahi billahi yaşamak istemiyorum bu nasıl bir sınav yarabbim ........
slm kızlar okuldan geldim geleli uyuyorum. midem çok kötü üşüttüm galiba ev soğuk çok fena hastalanacam ben ama dur bakalım. dışarısı çok soğuk yağmur yağıyor. kışın bile böyle soğuk değildi. allah yardımcımız olsun. ben kendime geleyim gelirim yine
canım sabah ve akşam arasında çok fark olur sen mümkünse sabah tuvalete gittikten sonra tartılgünaydın kızlar
dün akşam tartıldım yatmadan bi baktım 78.6 çıktı ohaa dedim aksatmıyorum diyeti herşeyi yapıyorum nasıl kilo vermem hadi vermeye bırak alırım
sonra bu sabah çıktım dedim hep aç karnına karnım suyla dolu değilken çıkıyodum
ve 77.5
regl dönemindeyim acaba ondanmı böyle dengem şaştı bilmiyorum
aman canım ya kullanma böyle şeyleriiihanımlar bugün itibariyle diyetteyim ilk günüm bol şans dileyin bana :) sandoloz sakızı kullanıorum onunla başladım diyete bişe sorcam sansoloz sakızı kullanırken tatlı bişe yenmicekmiş ama ben üçü bi arada içtim bozarmı yoksa artık ikisi bi aradamı içsem napsam bi akıl verin ve bende artık zayıf olmak istiorum bide hepinizin adının altında kilo çizelgesi var nasıl yapcam ben bunu yardım edermisiniz bana yeni katıldım aranıza nasıl yapcamı bilmiorum:):89:
canım yeşil çay tek başına ara olmaz ki.. meyve ya da leblebi gibi bişeyle zenginleştirmelisinsabah
2 bardak limonlu ılık su
1 kase special k
ara
yeşil çay
5 1 yerde çay
1 lt su
öğle
1 kase ıspanak kavurma
3 kaşık yoğurt
ekmeğim bitmiş :96:
60 dk hızlı tempo yürüyüş
belki vardır aktarda ama sende bulamazsan biz diyeti bırakalım yaneeeeemüsliyi nerden bulacam ya. ankaradayım ama nerde bulurum bilmiyorum bizim burdaki markette yok. migroslarda filan olur mu acaba . aktar tarzı yerlerde olmaz demi.
kız ne yaptın sen 10 paket.. uzmanlar 3 hafta kullanın biraz ara verin diyorlarSen de Ankara'da bulamazsan kim bulacak...Ankamall'da vardır %100 mesela,Kızılay'da Gima'da vardır,3M migroslarda da vardır...Ben netten 10'lu paket sipariş verdim 30 liraya
İnanki benim 3 aydır olmuyor.Hem davul gibiyim,hem gergin,hem aç.Kaçamak yapıyorsan sporu arttrmalısın.Yoksa onca emek kaybolup gidiyor...
aman canım ya sizinki zor iş valla. allah kolaylık versinkızlar allah yardımcım olsun kafayı yemek üzereyim eşim aradı karamanda ki adamlar eşimden 2 ay çalıştırıp 1 aylık maaşını zorla verdikten sonra geri istiyorlarmış hastaneyi batmanlı bir adam almış ya verirsin yada biz zorla alırız diyorlarmış bu nedir yarabbim malatyaya falan gitmiyorum her zaman ki gibi hayal kur suya düşsün vallahi billahi yaşamak istemiyorum bu nasıl bir sınav yarabbim ........
kızlar daha öncede dediğim gibi 2 gün karbonhidrat ağırlıklı beslendim. mantılar pastalar. sanki beynim boşaldı ne kalori hesabı yaptım ne değişimlerimi saydım. şubattan beri ufak kaçamaklarım oluyordu ama böle abartmamıştım..ve şimdi bugün kendime geldiğimde gördüm ki günlük 1700 civarı kalori allmışım. halbuki günde 1300 ü geçmemem lazım. bununla birlikte günde 1 saat sporum var.sizce durumum nedir. yaşayacak mıyımmm. bu haftayı telafi etmenin yolları lazım bana. 1 saat yürüdüm az önce 1 saat sonra biraz daha yürüyecem..yeşil çay içiyorum bu arada. yarında kapuska yapacam800 kalori civarında alırsam cumaya kadar telafi olur muuu? daha önce benim durumumda olup kilo veren oldu mu?
geçmiş olsun canım . kaptan dikkat et kendine. elma diyeti nasıl gidiyor. bu arada spor yapıyomusun? kız çoluğumuz çocuğumuz yokken verdik verdik sonra en spor yapacak nede bakım yapacak vaktiiz olur..
şok şok şok.... kızlar cumartesi dayanamdım ve tartıldım cuma ile aramda yani 1 günlük arada 1 kilo az çıktım.. cuma 68.7 iken cumartesi 67.7 idim.. inşallah bozmadan bu cumaya ulaşırım
hafta sonu hep misafirim vardı gelemedim.. yalnız bugün ekstra bi öğün yapıp 2 milföy ve 1 kase patates saltası yedim onun dışında herşey normaldii...
Şu anki durumunda,ipten adam aldığı rivayet edilen 4444 tefriciye salavatını şiddetle tavsiye ediyorum.1 haftada bitmesi lazım.Gerekirse takımca paylaşırız herkes gönüllü olursa.Kerametini ben yaşadım bu salavatın,hele ki kutlu doğum ayında,dilinden salavatı düşürme bitanem.kızlar allah yardımcım olsun kafayı yemek üzereyim eşim aradı karamanda ki adamlar eşimden 2 ay çalıştırıp 1 aylık maaşını zorla verdikten sonra geri istiyorlarmış hastaneyi batmanlı bir adam almış ya verirsin yada biz zorla alırız diyorlarmış bu nedir yarabbim malatyaya falan gitmiyorum her zaman ki gibi hayal kur suya düşsün vallahi billahi yaşamak istemiyorum bu nasıl bir sınav yarabbim ........
Bennn.Doğum günü haftamda 3 gün üst üste 1700-2000 kalori civarı almıştım kutlamalar esnasında.Ama o hafta 1 kilomu vermiştim.Çarşamba akşama kadar haşlanmış sebze,perşembe akşama kadar haşlanmış tavuk göğsü yiyerek.kızlar daha öncede dediğim gibi 2 gün karbonhidrat ağırlıklı beslendim. mantılar pastalar. sanki beynim boşaldı ne kalori hesabı yaptım ne değişimlerimi saydım. şubattan beri ufak kaçamaklarım oluyordu ama böle abartmamıştım..ve şimdi bugün kendime geldiğimde gördüm ki günlük 1700 civarı kalori allmışım. halbuki günde 1300 ü geçmemem lazım. bununla birlikte günde 1 saat sporum var.sizce durumum nedir. yaşayacak mıyımmm. bu haftayı telafi etmenin yolları lazım bana. 1 saat yürüdüm az önce 1 saat sonra biraz daha yürüyecem..yeşil çay içiyorum bu arada. yarında kapuska yapacam800 kalori civarında alırsam cumaya kadar telafi olur muuu? daha önce benim durumumda olup kilo veren oldu mu?
kız ne yaptın sen 10 paket.. uzmanlar 3 hafta kullanın biraz ara verin diyorlar
Hepsi benim değil canım.Burada bulunmadığı için 3 arkadaş getittirdik,paylaşıcaz 3 er paket.şok şok şok.... kızlar cumartesi dayanamdım ve tartıldım cuma ile aramda yani 1 günlük arada 1 kilo az çıktım.. cuma 68.7 iken cumartesi 67.7 idim.. inşallah bozmadan bu cumaya ulaşırım
Harikaaaaa,inşallah canım.
Şu anki durumunda,ipten adam aldığı rivayet edilen 4444 tefriciye salavatını şiddetle tavsiye ediyorum.1 haftada bitmesi lazım.Gerekirse takımca paylaşırız herkes gönüllü olursa.Kerametini ben yaşadım bu salavatın,hele ki kutlu doğum ayında,dilinden salavatı düşürme bitanem.
Bennn.Doğum günü haftamda 3 gün üst üste 1700-2000 kalori civarı almıştım kutlamalar esnasında.Ama o hafta 1 kilomu vermiştim.Çarşamba akşama kadar haşlanmış sebze,perşembe akşama kadar haşlanmış tavuk göğsü yiyerek.
kız ne yaptın sen 10 paket.. uzmanlar 3 hafta kullanın biraz ara verin diyorlar
Hepsi benim değil canım.Burada bulunmadığı için 3 arkadaş getittirdik,paylaşıcaz 3 er paket.şok şok şok.... kızlar cumartesi dayanamdım ve tartıldım cuma ile aramda yani 1 günlük arada 1 kilo az çıktım.. cuma 68.7 iken cumartesi 67.7 idim.. inşallah bozmadan bu cumaya ulaşırım
Harikaaaaa,inşallah canım.
iyi ki varsın canım ne güzel moral veriyosun. tefriciye konusunda ben alırım. böyle bir sebep olmazsa hiiiç bişey yapmıyorum ya onu farkettim. bu arada musli alırken nelere dikkat ediyoruz. bunun bi çeşisdi vs var mı?
Canım benim sağol,ben de senden,sizlerden güç alıyorum ne zaman dibe vursam.Müsliyi birkaç gün araştırdım.Hazır almakla,Ender Saraç'ın tarifini kullanarak kendim müsli yapmak arasında kaldım.Sonra bir site buldum.9 tane müsli markasını labaratuvarda incelemişler.Birçoğunun malzemeleri gerekli orantıda ayarlayamadığını malzemeden kaçıldığını,gramajda üçkağıt yaptıklarını farketmişler.Marka vericem mecburen ama bari ilk 3 harfini yazıyım.İçlerinde en iyi ve milimi milimine tarife uyulmuş olanı NES--E'ninki imiş.Ben netten aldım ama sen rahat bulursun.Müsliyi al,sonra ben müsli 21 gün programını diyet listesini kopyalayım buraya.Beraber yaparız 21 gün.Günde herhangi 2 öğünde müsli ve light sütü karıştırıp yiycez.Ben sabah ve öğle öğünlerimde kullancam.Bu markanın 2 çeşidi var;sade ve tropikal meyveli.Ben sadesini kullanıcam,hiç sevmem tropik tatları.İlle de memleketimin olmalı mideme giren :) Bu arada panik yaparsan garip bir şekilde,beyin kiloyu vermiyor.Çarşamba ve perşembeye çok dikkat edilirse sorun kayboluveriyor.Tabi her hafta söylediğim gibi perşembe akşamı tarçınlı elma çayı içmek çok önemli.Bu arada şok diyet yapmamız az kilo versek de çok iyi oldu.Vücudu şaşırttık.Ama bu hafta için çok panikteysen,ikimiz çarşamba ve perşembe 2 gnlük ayran detoxu yapalım istersen.İçimiz rahat olur.iyi ki varsın canım ne güzel moral veriyosun. tefriciye konusunda ben alırım. böyle bir sebep olmazsa hiiiç bişey yapmıyorum ya onu farkettim. bu arada musli alırken nelere dikkat ediyoruz. bunun bi çeşisdi vs var mı?
tamam yapalım. hem ben bişeye bağlı olursam çarşamba misafirler varken dikkat ederim..müsliyi de ancak perşembe alabilirim. cumartesiye sarkabilir.Canım benim sağol,ben de senden,sizlerden güç alıyorum ne zaman dibe vursam.Müsliyi birkaç gün araştırdım.Hazır almakla,Ender Saraç'ın tarifini kullanarak kendim müsli yapmak arasında kaldım.Sonra bir site buldum.9 tane müsli markasını labaratuvarda incelemişler.Birçoğunun malzemeleri gerekli orantıda ayarlayamadığını malzemeden kaçıldığını,gramajda üçkağıt yaptıklarını farketmişler.Marka vericem mecburen ama bari ilk 3 harfini yazıyım.İçlerinde en iyi ve milimi milimine tarife uyulmuş olanı NES--E'ninki imiş.Ben netten aldım ama sen rahat bulursun.Müsliyi al,sonra ben müsli 21 gün programını diyet listesini kopyalayım buraya.Beraber yaparız 21 gün.Günde herhangi 2 öğünde müsli ve light sütü karıştırıp yiycez.Ben sabah ve öğle öğünlerimde kullancam.Bu markanın 2 çeşidi var;sade ve tropikal meyveli.Ben sadesini kullanıcam,hiç sevmem tropik tatları.İlle de memleketimin olmalı mideme giren :) Bu arada panik yaparsan garip bir şekilde,beyin kiloyu vermiyor.Çarşamba ve perşembeye çok dikkat edilirse sorun kayboluveriyor.Tabi her hafta söylediğim gibi perşembe akşamı tarçınlı elma çayı içmek çok önemli.Bu arada şok diyet yapmamız az kilo versek de çok iyi oldu.Vücudu şaşırttık.Ama bu hafta için çok panikteysen,ikimiz çarşamba ve perşembe 2 gnlük ayran detoxu yapalım istersen.İçimiz rahat olur.
Ve ayran detoksumuz orijinal tariftamam yapalım. hem ben bişeye bağlı olursam çarşamba misafirler varken dikkat ederim..müsliyi de ancak perşembe alabilirim. cumartesiye sarkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?