- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.541
valla bende bilmiyorum çaktırmaKiz ben sana dün cevap vermemismiyim ya kafam karisti iyice
evet ismi biraz tuaf ne okudugumu anlatmayi becerene Kadar senelerim gecti
isletme yönetimi ve bilgisayar bilimleri diyelim:)
evet ögrendim simdi varmis:) evet tatlim
aaa tehlikeli işlere girmesin ya gelmesin daha iyiiptal olmuyor izni ama uzakta bi karakolda helikopterle gelip almaları lazım almazsa kalır orda taksiyle falan çıkmasıda çok tehlikeli ama gelmezlerse çıkcam diyo
Ek paket aldım dayanamadım valla günlerdir katılmıyorum zaten aranizaaz daha bekliyeydn olsunnnacaba listeye girebilcen mi nasıl oluyo senin geri dönüşün bi arastıraymmmm
oooo ni cıbıkkkk
valla cok sıkıcıııı eve koşarak gidiyodum bn evde net var diye
aaa tehlikeli işlere girmesin ya gelmesin daha iyi
Hemen tanitayim kendimikaptinn ..
31 yasindayim bankaciyim,suan ucretsiz izi deyim kismetse yilbasinda ise donecegim.Butun gun 5 aylik bicirik kizimla ilgileniyorum malesef ogunlerim cok duzenli degil firsat bulunca yiyebiliyorum ve sut verdigim icin ski bir diyet yapamiyorum.Dikkat ediyorum ve son 1 aydir haftada 3 gun B-fit'e gidiyorum.İnsallah beraberce kilolarimizdan kurtuluruz.
Baslangic kilom:82
Hedef kilom:71(Hamilelik oncesi)
İdeal kilom:68
boyum:1.75
konuya ortasından dalayımmodel güzel ama renginden emin olamadım ben
vericeksnnn börekleri bıraktıgın gün kiloda vericeksnnnnkız keptinkalıcı olaacaaaz kıııız gör bak tabe bide kilo versem ya tık yok ya
sen bnm koltugumu sevmedn mihardal bende hiç sevmiyorum niyeyse yaçoğu rengi severim hardal itici geliyo
nerelerdesinki sen ben yine baya biseyler kacirdimmi unuttummu anlamadimDeğilim cnm. Olsun ıyısın zaten yeterlı bukg:) bende. Merak edıyorm kaçım tartı yokk
iyim tatliskom sen nasilsin?Oooooo naasilsin bukissss
ah sorma kis aylari en zor aylar:) iinsanin ac olmasada yiyesi gelio yahuu... inersin kuzum sende hic merak etmekız bukiii iyi ya 68 ben insem keşke yazın 68 lerdeydim hava bozdu ben hooop şişko emel oldum gene yaaaa
vericeksnnn börekleri bıraktıgın gün kiloda vericeksnnnn
sen bnm koltugumu sevmedn mi
aaa bi bankacımız daha olduuuHemen tanitayim kendimikaptinn ..
31 yasindayim bankaciyim,suan ucretsiz izi deyim kismetse yilbasinda ise donecegim.Butun gun 5 aylik bicirik kizimla ilgileniyorum malesef ogunlerim cok duzenli degil firsat bulunca yiyebiliyorum ve sut verdigim icin ski bir diyet yapamiyorum.Dikkat ediyorum ve son 1 aydir haftada 3 gun B-fit'e gidiyorum.İnsallah beraberce kilolarimizdan kurtuluruz.
Baslangic kilom:82
Hedef kilom:71(Hamilelik oncesi)
İdeal kilom:68
boyum:1.75
ahahahEk paket aldım dayanamadım valla günlerdir katılmıyorum zaten araniza
hahahahaahahaha iyice karistikvalla bende bilmiyorum çaktırma
binci cik gizilhayır be sevdim senin koltukların güzel sadece renk bana hitap etmiyo
binci cik gizilahaha bnm kızım onlar tabikide güzel sende istersen fıstık yeşili al senin oldu mu dünya güzeli gelir
abarttım tm
herkesin zevki kendine gizilahhahaah tabiki begenıp alıyosun sonucta:
herkesin zevki kendine gizil
o da haklı amaabisinin düğünü gelmeden durmaz
sek quark aldım yaban mersinli sen bunu nasıl yiyor buki bukihahahahaahahaha iyice karistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?