Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Off burası baya hareketli bi grupmuş.kendimi tanıtmak için sabah girmiştim bide şimdi fırsatım oldu.baya sayfa birikmiş
sabah iki dilim tam bugday ekmegi
Tatlı kasıgı kadar tahin pekmez
İki zeytin
İki dilim ıspanaklı tepsi böregiakşamdan kalmıştı yemesem dökülecekti
Öglen bir cewiz bir galeta
Akşamı şimdiden yaZayım ve burda yazdıgım kadar yicem inşallah
ıspanak köklü yeşil mercimek corbası yarım kase.
İki kadınbudu köfte
Bebegimde süt alerjisi oldugu için süt ürünleri tüketmemeye dikkat ediyorum ama bazen dayanamayıp yiyorum
Önceden üç litre su içiyodum ama havalar soguk diye hiç canım istemiyozorla iki yada birbucuk litre

hayır bende begendım senınkılerı ama sadece hardal sevmiyorum hele açık hardal hıc sevmiyorum annemde gitti açık aldı sarı gibin
ahahah sevmiyosa kendi evine alma sanane ananın evinden
bnde pembe sevmem koyu pembe yani pek hoşlaşmıyorz kendişisyle

ama akşam cok az olcak bnce corba tam kase olsun köfteleri 3 e cıkart ve salata olsun yanında
su kışın bnde tüketmiyorm pek malesef sıcak seylere gidiyo elim

tam dicektimki koltukların pembe diye koyu eklemissin he tamam oldu karısmıyom mavileri ben aldfırmıstım hep dedi sen begendıgını aldın dıye sımdı kendı begendı

Seni mi kırıcam canım.sen yeterki fazlalastırnormalde bi kase corba on tane kadınbudu yiyen bi insandım.bide ekmegin içine koyar yerdim.dogumdan sonra dizginledim biraz kendimi.
Bide gün içinde stresli sinirli olmasam cok iyi olacak

tam dicektimki koltukların pembe diye koyu eklemissin he tamam oldu karısmıyom mavileri ben aldfırmıstım hep dedi sen begendıgını aldın dıye sımdı kendı begendı
o yüzden ekledm o koyuyu gönlünden ne geçiyosa onu alsın anacın sende moralini bozma cok güzeller falan de

emziriyosn az yemekle olmaz herseyden kararında yiciksin hamur işi yemiciksinn mesela o böregi gördüm ben ama bişi demedim ilk gün diye
ve salata türü şeyler muhakkak olsnn yogurt tüketebiliyo musun süt ürünü alerjisi demiştin gerci ama

allah bağışlasın kızını profildeki kızınmı nazar değmesin
b fiti duydum burdada var ama çok pahalıymış dedilerdi buyun uzun maşallah ben o boyda olsam yir içerdim ama bankacı bayanlar bakımlı oluyo faturaya felam gidince görüyoruz vitrinden fırlamış gibisiniz kız bi giydiğinizi bi daha giymiyosunuz vallahi maşallah verirsin sende bize takılınca hadi hayırlı olsun başlangıcın
Ek paket aldım dayanamadım valla günlerdir katılmıyorum zaten araniza
bende diyecektim paket al diyede neyse karışmıyım dedimdi
emelinbusesi sekerim bana yarim saat spor yazabilirsin yürüyüş yaptım carsiya gidip gelirken
ooooovv black yürüyüş yaparak spor listesine hıphızlıııı bir giriş yaptı beeeeee tebrikkkkk bebişim
hiç yemedim ya tatsız tuzsuzmu ben yoğurt gibi sanmıştım bi kasede kalori kaçmış acaba bende mi alsam
tekrar merhaba canım hoşgeldin börek dökülseydi keşke ama midene gitmeseydi ama öyle yetiştirilmedik malesefki hep atılır ye dökülür ye ddiler bugüne şişko geldik yağlı olduk kalça basen şişti ama yemekler çöpe gitmedi
bence yeme bi daha çöpe gitsin eşin yesin felam ama sen yeme bende yapıyom bu hataları bakma dört dörtlük diilim tabi akıl vermek kolayda yeme yemeyelim hiçbirmiz

işte bunlar hep şişmanılk sebebi ya sinir stres depraşyon

fikrini değiştridm azıcık daha koyulttu rengi hahahah
bak hele yaaa

ooooovv black yürüyüş yaparak spor listesine hıphızlıııı bir giriş yaptı beeeeee tebrikkkkk bebişim
ahahah buna gülmeden geçemedim @Blacksee55

listeye kaç kilo verince girecem ben bacılar
o önemli değil canııımmmm vermiş olman yeterli ama tabikide diyetin başındasn ve kilon cok o yüzden biraz gayter etsen her hafta en az 1 kg vermen lazım normaldee

meyveli yoğurt gibi ama tadı pek yok tokta tutyormuş kalorisi 90 yanılmıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…