- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.781
Evet cok fena kaşınıyorKıyamam ya bazen öyle yapıyorlar bende o durumlarda uyutmaya çalışırım geri eşim de kızar ağlamıyor işte uyu sen diye eee uyanık olunca uyunmuyor diyorum bende dişleri kaşınıyor demi
Bu hafta iyi olmadı herhalde şimdilik sadece 300 gram falan gitmişSen ıyı yıyorsun cnm zayıflarsın
Ağlamadıysa uykusu gelmemiştir yavrunun :)Evet cok fena kaşınıyor
Aldım emzırıyım dedım hep ısırdı
Uyutucam dıye cnm cıktı
Eskı usul aldım ayagıma salladım mecbur
8:11Saat kac ya
Sıtenın saatı farklı
cok güzel bişi yapmış ama
ahahah pilav mı cok severimİlk kez diyet yapacağım ondan çok pis gaza geldim canım
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyeceğim ama diyet topigine gitmeyecek
bnmde var kuzum ama bnm egzamadan oluyo öyle demişti doktor cok fazla cıkıyo ama geciyo hemenKızlar yaa saç diplerimde sivilce çıktı. Şampuan değiştirmiştim ondan mıdır? Çok kaşınıyor bu konudan muzdarip olanlar var mı??
bugün kaç dk spor yapcan hayırlısıynan kuzum
ben 7 de uyanıyorm o zaman bile karanlıkGunaydındicem diyemiyorum
Gün ayamadı karanlık
Karanlıga uyanmsk sınır bozucu
Bırazdan tartılcam
diyosun eh tm madem o zaman75.1 yanı aynı :)
Bı ıhtımal belkı 74 görürüm dıyrdum
Eger ıyı beslenırsem bugun yarın
Eksı cıkarım
kaptinn hizzays sok ıkı gun bızı bebek
Vurdulu kırdılı olsun+18 olsun
@Blacksee55 sen nasıl yardımcısın be
yeliiimmm ben onuuuuBnmkı gece durmadı ya
Veuvv heuvv uvvv aaaa dıye ses çıkartıp ellerını yedı gece boyu
Yıne bana uyku yok yaf
Aynen birinden ciddi ciddi korkmamız lazım ki kötü yorum almayalım diye yemeyelim
cok değil mi o bebeğim
Günaydın kaptan keyifler nasılveeee herkeslereee günaydınlaaaarrrr
tatlııım sen hedef kilonu bildirmemişssinn onu bana söyleyebilir misinSelam kızlar yaş 32 boy 154 kilo 72.5
Bir buçuk yaşında kızım var. Aslında 64.5 e düştüm bi ara ama sonra stresten yemeye verdim kendimi.Çalışmıyorum hafta içi kursa gidiyorum öğlene kadar. Eşim vardiyalı çalışıyor. İskenderunda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
şahane kuzuumm senin nasılGünaydın kaptan keyifler nasıl
Gercektenmi o ilaci icncemi oldu kacinci ayinda hamile kaldin hepiniz benden buyuksn hep bebek hamile kalmak diyip duruyorum ayip oliyor biliyorum ama kusura bakmayin napim heycanlaniyorumCanım biraz geç oldu ama kusura bakma..evet bebek icin içmiştim şimdi 11 ve 2.5 yaşinda kızlarım var..Rabbim size de nasip etsin en hayırli zamanda..
İlacın yan etkisi var ama sabırlı olursan bünye alışıyo zayıflamaya da cok yardımcı..
Ins cnm benim. Sen nasilsin bir ara geldigimde hamilelik durumun vardi sanki ne oldu o yanlis hatrlamiyorumdur ins.sek quart mı ne markası buki demişti
evetttsütlü detoksu da içebiliyorsun sen
maşallah canım ya verirsin kiloları merak etme 1 2 hfta daha geçir öyle gel istersen süt gerekli şimdi bebişe
Aa gercekten mi super cok sevindim bebisleriniz ne kadarlik bana menuler lazim a4astiriyorum nettende ama boyle daha iyi olur spor falan yapiyirmusunuz kac kilosunuz ins benm kadar varsinizidrCnm burda baya bı emzıren anne varız
Gel sende :)
Arastir guzel keptenummm benmmm . Guzel haberlerinii bekliyorum bu arada evlilik nasil gidiyor bakimmmaz daha bekliyeydn olsunnnacaba listeye girebilcen mi nasıl oluyo senin geri dönüşün bi arastıraymmmm
oooo ni cıbıkkkk
valla cok sıkıcıııı eve koşarak gidiyodum bn evde net var diye
Karatayı emzirenler de yapabilir tabi..normalda 2 öğün yapılıyo ama emzirenler 3 öğün yapabilir..aralarda 5 saat olması lazım..karbonhidrat ve meyve kesinlikle yasak..meyve kilo koruma aşamasında yenebilir..5 saat aralikta yeşil çay kahve serbest..Amann dur sen ac kalma bir araştırmak lazim yoksa karatay da ac kalmiyon bayagi doyuyon iste onu 5-6 saat leptin oluyir ama ara var bi bardak sut veya yogurt meyve olmuyor diye biliyorum sen en iyisisarraf arkadasimiza sor oda bayagi kg verdi hemde simdi kizi 2,5 yasindaymis bilgi alabilirsin sarraf arkadasimiz eskilerden kendiside uyguladi heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?