- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.821
İnşallah hiç olmazsa -500 olur yayook 100gr gidecek yoksa haftaya kalır senin liste işibirileri bana acımasız mı ol demişti
bizim tv de kendi kendine kapanıyo akıllı cihazlar işte
günaydınnnn sonunda 59u gördüm alkış istiyorum
Çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar ya hastayım bademcik beyaz olmuş antibyotk başladı aile hek gece hiç uyumadım ağrısı kulağıma vuruyo
şimişim iyice uykusuzluktanmı hastalıktanmı anlamadım
ekmek yapıyomusun canım evde yoğurt ekmek felamAynen canım amacım mümkün mertebe şekeri ve beyaz unu hayatımdan çıkarmak kötü karbonhidratlarıda minimum tüketmek onun dışında kendimi çokta kasmamak ve sporu alışkanlık edinmek :)
az karbonlu bi menü olmuş sanki demi kuzumMenüm
Sabah
4 ince dilim somun ekmek
Otlu peynir
Omlet
2 zeytin
Ara
1 poğaça
1 bardak ayran
Öglen
Kısır
Ayran
Akşam
Söğürme
Bir kase yoğurt
1 dilim kadar lavaş
geçmiş olsun yaPek iyi değil ya atesleniyo kuzum huzursuz bayağı bi
Evet canım yoğurt tam buğday ekmek hepsini kendim yapıyorum salçamız da kendimizden kv yaptı sağolsunekmek yapıyomusun canım evde yoğurt ekmek felam
az karbonlu bi menü olmuş sanki demi kuzum
geçmiş olsun ya
Günaydın canım
Gunaydin kuzum nasilsiniz bakalimGunaydinlarrr
Bebis yok kuzumSekerPancarii kuzumm nasilsin bebis kac aylik oldu hamislik nasil gidiyor
Günaydın canısı çok geçmiş olsunGunaydin kizlarmen geldim kizim iyce hastalandi bugun doktora gidiciz
bende çok yiyom seviyom heleki yazalrı çok meyve yerim oda şeker tabisiAyni bendede durum istah kapatacagi yerde canim tatli istiyor yaa ama yemememiz lazimm kg vermek ici ben meyve cok seviyorum hep bahcemizde olan meyveler karpuz kavundan kg veremedim
Okulum başlayınca çok yoğun olduğu için giremedim ama sabit gidiyorum
Hatta biraz kilo verdim
Yok canım beni yazma ben takıma geri dönemem daha okulum tam gaz devam ediyor
Ben olur diyorum
Bu yazdan sonra, bu sıkıntıları yaşamaya başladığımda iki kez kan değerlerime bakıldı
Ve tam ortada normal değerde çıktı ki ben kendimin kansız olmadığı bir dönem bilmiyorum
Bence sağlıklı beslenmek, protein diyeti bize yaradı
Ben artık multivitamin de kullanıyorum marka vermek yasak olabilir belki ama özelden söyleyebilirim enerji falan da veriyor, hep sınavlara hazırlanırken kullanırdım
Profildeki ben değilim ya yok
Ama hedefim öyle incecik olmak işte
Ay ne güzel söyledin bazen insanın böyle rahatlatıcı şeyler duymaya ihtiyacı oluyor cidden
Evet canım İtalya pazar günü dönüyorum
Ahahahahahah ciddi mi?
Bunu bilmiyordum bak dönem dönem bazı şeyler pek meşhur oluyor böyle ama cidden kliniklere başvuran insanların %70i falan nörolojide baş dönmesiyle gidiyormuş
Ben 79la başlamıştım neredeyse 80 şu an 65-66 arasındayım işte
Her yerde diyorum 15 kilo verdim diye anlatıyorum
Seni de tebrik ederim 14. takım sağ olsun şu an böyle fit olabildim hiç desteklerini esirgemediler, güldük eğlendik hem de kilo verdik beraber
böyle okuyan kızlara bayılıyom gülüm ya Allh yolunu açık etsinPazar günü dönüyorum canım
Aslında her dersi almak zorunda değilim ama ben bitirip seneye rahat etmek istedim sadece tez ve asistanlıkla uğraşırım diye
dove kullanıyorum ben ama krem gerekiyo tabi boyadanŞampuan değiştireyim ben bakalım olacak mı bayagidir oluyordu çünkü
sen iyisin irade sağlam selcan ya bende yok o irade kete mete gömerim mideye Allah inandırsın günde 2 kilo alırım oturduum yerde vallahaKiz niye mahrum ediyorsun esas gideceksin tabak önüne gelsin salata varsa yersin evden bisey yapipda kiyabilin esas ozaman komsularin senin ciddi olduguna inanir bugun bakben gittim pasta patetesli borek kete biber dolma vardi yemedim bana sordular yedinmi yedim yedim nasil lezzetli olmuş dedim sende yemiyceksin onu bunu bahane etmiyelim artik hrm nefsine terbiye olur
geçmiş olsun kuzum ya okula başladığından beri hep hasta oldu kıyamam onaGunaydin kizlarmen geldim kizim iyce hastalandi bugun doktora gidiciz
dove güzeldi bugün bakacam markalara .. bende hem kıvırcıkım hem de rofleliliyim mecburen krem kullanıyorumbende çok yiyom seviyom heleki yazalrı çok meyve yerim oda şeker tabisi
böyle okuyan kızlara bayılıyom gülüm ya Allh yolunu açık etsin
dove kullanıyorum ben ama krem gerekiyo tabi boyadan
sen iyisin irade sağlam selcan ya bende yok o irade kete mete gömerim mideye Allah inandırsın günde 2 kilo alırım oturduum yerde vallaha
Saol tatlim valla ne zaman kurtulucaz bu hastaliktan bilmiyomGünaydın canısı çok geçmiş olsun
aaaaaaaaaaaaaaaaabugün kahve çayda da içmicembol su
Kurtulursunuz inşallahSaol tatlim valla ne zaman kurtulucaz bu hastaliktan bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?