- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.741
Deneyeceğim bende inşallahSadece emiyorsan zorlayabilir belki. Ama zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun işten güçten. Akşam çabuk oluyor.
2YUMURTA ile nasıl durdun canım akşama kadarSahur
2 yumurta
1 kâse hoşaf
Iftar
Bi tabak kuru fasulye
Salata
1 kâse hoşaf
Ara
1 kupa çay
Yarım kek
1 litre elmalı limonlu çay
1 litre su
Dizi izliyoruz mesela kaslı erkek.gördüm off deyim yeterO senı kıskanır mkıskqnclık kotu ya
Esım benı kıskanıyor sınır oluyrm
Sankı erkekler kapımda dıızlmiş
Allah kabul etsin kuzum ..ben bayağı kaçırdım yarın protein yapacam yemenin önüne geçemiyorum zatenBen iyiyim canim yogun bi gundu cuz okudum kuran derse git gel yürüyüş yaptım 100 dk regliyken biraz kacirdim hemen toparlayim dedin kiz canim surekli sekerli busey cekiy ben kuru kayısı erik yedim. Simdi mjs okuyum dedim..
Ramazanda sahur yapmadığım zamanlarda oluyordu. Günler kısa olduğu için çok zorlamadı şükür.Deneyeceğim bende inşallah
2YUMURTA ile nasıl durdun canım akşama kadar
Leptin ne oluyorMenum
Sabah yemeye firsatim olmadi acil cuz okudum
Ögle iki haslanmis yumurta 7zeytin iki incir cay
Ara yok leptin yapiyorum
Aksam 4 tane yagsiz baharatli kofte yesillik uc yk yogurt
Ara kuru kayısı erik
2,5 lt su 100 dk yürüyüşemelinbusesi
Birazdan bi iki ceviz yerim vc cikim die bide bol su icerim tmm
Dolven altı aydan once kullanılmıyor dıye bılıyrm37 ile 38.7 arasında kuzum veriyorum dolven önerdi doktor bi de aferin kullanıyorum
Cnm aksam bıskuvı olmamısBugnku menum
Sabah
1 kk peynir
5zeytin
1haslanmis yumurta
1dilim ekmek cay
Ara
1 kuck armut
Oylen
Cok az borek
Kahvaltilik aci sos ben kendim yaptim
Cay
Ara
3 misir birinc patlakli atistirmalik
1 kucuk armut
Aksam
1 baget
Az salata
1 kepce corba
Arav
10 kuru uzum
1 buskuvu
Cay
E cnm kucuk daha18 aylık bebişim. Emzirmeyi seviyorum ama artık bırakması gerekiyor yavaş yavaş. Ek gıda yiyor çok şükür ama emmekten vazgeçemiyor.
Olsun o kadar da bısı olmazGecmis olsunnnn normal gezen az zaten
Oohh masallaaaah kocaman olmussss
Sigara iyi tek tuk iciyorm gunde 1 fln kahvee yoksa psikoljk yemege saricam
Menum okadar berbat ki
Kendımı yemekteyı yarısmasında elestırıp elestırıp bı tane bıle guzel yemek yapamayan cok bılmısler gıbı hıssedıyrm yorum yazdıgımda
Canım biraz geç oldu ama kusura bakma..evet bebek icin içmiştim şimdi 11 ve 2.5 yaşinda kızlarım var..Rabbim size de nasip etsin en hayırli zamanda..Nicin kullandin bebekmi istiyordun
Merhaba canım bu gün sporumu yapamadım eşim erken gelince kalakaldım öyle.Tikkat tikkat
Kızlaaaar bu saat itibariyle patatesler takımı sporda önde gidiyo haberiniz olsun
SchonerDuft Favelayn @SekerPancarii @pembebalerin @elaalemi ve ben tabisi
Tembeliz ha
Evet cnm ya sormaalerji durumunuz duzelsin insallah yersin canim sende.elimzi kolumuzu sut bagliyor,cok sukur yine alsinlar yeter ki
Senı goremıyrm nerelerdesınMerhaba canım bu gün sporumu yapamadım eşim erken gelince kalakaldım öyle.
Oglen olmamışHayırlı geceler güzel takımım..
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim salam, 3 bardak çay, 4 çatal beyaz peynir, 2 salatalık, yarım domates, yarım simit.
Öğle: 1 küçük Amasya elması
Aksam: 1 tabak ıspanak yemeği, 4 kasik domates soslu makarna, 8 küçük ev yapımı köfte,1 kaşık yoğurt, 1 küçük dilim ekmek (beyaz).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?