- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.761
Yedıklerın guzrl ama az olmus yabugun yediklerim (kahvaltilarim +/- ayni)
-2 ince dilim cavdar ekmegi
-kibrit kutusu beyaz peynir
-4 kiraz domates
-2 ufak salatalik
-tereotu
Haslanmis yumurta
Sut artiirici cay 2 fincan
2 buyuk su bardagi humana
kizimin elma suyundan arta kalan yarim elma
Aksam 2 kase brokoli corbasi.
ama doymadim haliyle hasta oldugum icin simdi biseyler yiyip ilac icecegim.
İlk gunun gunahi olmaz,Allah kabul etsin:)
Napcagiz gunumuz gunumuzu tutmuyor bi hafya super tas gibi gidiyirum ikinci hafta birgunde bi dilim tatli yesem bile o diyet benim için bozuldu sayiyorum off moralim motivasyonum dusuyor bi zabddettiyim baska bisey istemen yaaDizi izliyoruz mesela kaslı erkek.gördüm off deyim yeter
Allah kabul etsin kuzum ..ben bayağı kaçırdım yarın protein yapacam yemenin önüne geçemiyorum zatenbelki protein iyi gelir bana
Canan karatayin dedigi :) leptin hormonunu calistiriyom yag yakma mekanizma yanlis anlamadimsa ogunlerin arasini 5-6 ac kalmak su bitki cay vs gibi gecistirme böyle yapinca ben kg veriyorum yosa arada bi sasirtma bi gun protein diyeti uyguluyorum..Leptin ne oluyor
Evet cnm ya sorma
Artık kılo vermek zorlastı bana ılk zamanlar ıyı verdm bırde
Oglen olmamış
Kahvaltıda salam olmamış
Aksam yemegın fazla olmus
Hem makarna hem ekmek e kofte ıcınde de ekmek var
Bu menu zayıflatmaz
Biliyor kuzum sordu söyledim ona göre verdi sağol inşallah geçerDolven altı aydan once kullanılmıyor dıye bılıyrm
Dr ayını falan ıyı bılıyor mu
Bazen karıstırıyorlar
Cok gecmjs olsun cok cıkmıs atesı
Hmmm emzirenlere uygun mu acaba bu leptinCanan karatayin dedigi :) leptin hormonunu calistiriyom yag yakma mekanizma yanlis anlamadimsa ogunlerin arasini 5-6 ac kalmak su bitki cay vs gibi gecistirme böyle yapinca ben kg veriyorum yosa arada bi sasirtma bi gun protein diyeti uyguluyorum..
Amann dur sen ac kalma bir araştırmak lazim yoksa karatay da ac kalmiyon bayagi doyuyon iste onu 5-6 saat leptin oluyir ama ara var bi bardak sut veya yogurt meyve olmuyor diye biliyorum sen en iyisiHmmm emzirenlere uygun mu acaba bu leptin
Ay benimde kaynanam takmış durumda. Daha çocuk bir yaşına gelirken başlamıştı. Vay bu çocuk bırakmaz aklı ererse diye.E cnm kucuk daha
Emsın ıstedıgı kadar bosver
Ben 2o aylık kestım
Isteyerek kesmedım
Esım annem herkes baskı kurdu
Ikıncı cocugumu 24 ay emzırcem
Ayyy çok sağol canımLuluuu94 sınıfın ornek calıskan ogrencılerı olurya tıpkı onun gıbı
Emzıren annelerımkz bır garıbın menulerını ornek alınız
TünaydınGunaydındicem diyemiyorum
Gün ayamadı karanlık
Karanlıga uyanmsk sınır bozucu
Bırazdan tartılcam
75.1 yanı aynı :)Ayyy çok sağol canım
Tünaydın
Tartıldınmı kaç çıktın
Bnmkı gece durmadı yaAyyy çok sağol canım
Tünaydın
Tartıldınmı kaç çıktın
Aynen birinden ciddi ciddi korkmamız lazım ki kötü yorum almayalım diye yemeyelim75.1 yanı aynı :)
Bı ıhtımal belkı 74 görürüm dıyrdum
Eger ıyı beslenırsem bugun yarın
Eksı cıkarım
@keptinn hizzays sok ıkı gun bızı bebek
Vurdulu kırdılı olsun+18 olsun
@Blacksee55 sen nasıl yardımcısın be
Kıyamam ya bazen öyle yapıyorlar bende o durumlarda uyutmaya çalışırım geri eşim de kızar ağlamıyor işte uyu sen diye eee uyanık olunca uyunmuyor diyorum bende Bnmkı gece durmadı ya
Veuvv heuvv uvvv aaaa dıye ses çıkartıp ellerını yedı gece boyu
Yıne bana uyku yok yaf
Sen ıyı yıyorsun cnm zayıflarsınAynen birinden ciddi ciddi korkmamız lazım ki kötü yorum almayalım diye yemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?