- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.861
direkten döndük desene10kişi oldu kuzu :bende cok şaşkınım
tamamdır kuzusss seni eklemişim zatii istersen yılbası kilonuda söyle onuda ekliim listemize
şöylee cesuuur bi hedef söyle hadi
şüküüürrrr
şahane olur binic -500 senin kilon için cok iyi olur
geçmiş olsun kuzuuummm
günaydın bebeğiimmmmcok geçmiş olsun bi iyileşemedi niye öle oldu ki
Tikkat tikkat
Kızlaaaar bu saat itibariyle patatesler takımı sporda önde gidiyo haberiniz olsun
SchonerDuft @Favelayn SekerPancarii @pembebalerin @elaalemi ve ben tabisi
Tembeliz ha
kaç kiloyum söyleyim sanaHee ya kiş günü terletilir mi cocuh
2 günlük falan yapabilirsin kuzum saglikli bi sok bence protein diyeti@sekerpancari @lilipitkaptinn poncikbirgelincik
benim durumu biliyorsunuz kilo almaya başladım dikkat edemiyorum açıkçası bir dur demem lazım şok diyet düşünüyorum mesela protein diyeti bir ara @Vanillav ile yapmıştık demir eksikliğime de iyi gelir ne diyorsunuz bu duruma
teselli vol:154465556922222içmeyince daha iyi hissediyorum aslındasu hayattır zaten
düşünememiş mi öğretmen bunu tövbe tövbe zatewn biri hsta olsa hepsine bulaşır sınıfta
oooo zayıfladn mı sahaneeeeeeOzaman 100 vram daha vermem lazim bugn tartida 70.7 yi gordum
aa fazla harekete gelemiyo mu kiiii terliyodur dimi bide teeri sırtında kurudu mu hastalanır hemencik onların canı ne kiSaol kuzum ya okulda terleten oyunlar oynatiyomus ogretmenhele diyom bu cocuh niye bu kadar hastalaniyo dedik de sakin oyunlar oynatacak gayrı
Soylesaaaanekaç kiloyum söyleyim sana
Bitane var oda burnu havada bisey biraz sivri dilli ve suratsiz buyugum ama ya benim tam tersim hersey onun istedigi gibi olsn istiyor yonetmeyi sever bende kendi.i kimseye yonetememsenin kac görümcen var? fenalarmi?
Ter ustlerinde soguyunca hemen hastalanirlar kuzum ogretmenin dusunmesi lazimdi ama niyseteselli vol:154465556922222kahve candır
oooo zayıfladn mı sahaneeeeee
aa fazla harekete gelemiyo mu kiiii terliyodur dimi bide teeri sırtında kurudu mu hastalanır hemencik onların canı ne ki
bugün 1.ci günüm yarında yapacam başka kaldırmaz bu mide zaten2 günlük falan yapabilirsin kuzum saglikli bi sok bence protein diyeti
bir tesellliii verrrrteselli vol:154465556922222kahve candır
oooo zayıfladn mı sahaneeeeee
aa fazla harekete gelemiyo mu kiiii terliyodur dimi bide teeri sırtında kurudu mu hastalanır hemencik onların canı ne ki
7nin yanına 80 koy o kadar 72 yi bile geçtim bu hafta anlamıyorum nasıl şiştim birdenSoylesaaaane
baya döndük ama eger kızlar kalıcı olursadirekten döndük desene
bencede sonucta egitimini almş yaniTer ustlerinde soguyunca hemen hastalanirlar kuzum ogretmenin dusunmesi lazimdi ama niyse
yarattıııgggıınn şu şişkoyaaa bir tesellliii veeerrrbugün 1.ci günüm yarında yapacam başka kaldırmaz bu mide zaten
bir tesellliii verrrr
7nin yanına 80 koy o kadar 72 yi bile geçtim bu hafta anlamıyorum nasıl şiştim birden
Tebrik ederim masallahgünaydınnnn sonunda 59u gördüm alkış istiyorum
Anlamadim bi anda oluverdigocamdan da laf duymadim iyi etmişin bosver yi dedi hani assalicaktin beni didim amaaan didi sıkma kendini yi gitsin dedi
farkettiim dünden bu güne kalıncaheheeh hee ya bir an unuttum konuyu
10kişi oldu kuzu :bende cok şaşkınım
tamamdır kuzusss seni eklemişim zatii istersen yılbası kilonuda söyle onuda ekliim listemize
şöylee cesuuur bi hedef söyle hadi
şüküüürrrr
şahane olur binic -500 senin kilon için cok iyi olur
geçmiş olsun kuzuuummm
günaydın bebeğiimmmmcok geçmiş olsun bi iyileşemedi niye öle oldu ki
teşekkür ederimTebrik ederim masallah
sen 56lardaydn 59oldun diye mi tebrik etcem senifarkettiim dünden bu güne kalınca
iinsan bi alkış tutar sen ne biçim arkadaşsın
teşekkür ederim
o biraz cok olmadı mı beybisi
deme kız sende elalemin adamına tabe kıskanır benimkide kıskanır öldürür hatta desem öyleDizi izliyoruz mesela kaslı erkek.gördüm off deyim yeter
Allah kabul etsin kuzum ..ben bayağı kaçırdım yarın protein yapacam yemenin önüne geçemiyorum zatenbelki protein iyi gelir bana
hahaha kız benim menülerde saçma sapan ama birbirimize yorum yapmazsak burda olmanın anlamı olmuyo demi vallaha bak sa ol bi sen bana yorum yapmışın dünkü menüme teşekkür gülümMenum okadar berbat ki
Kendımı yemekteyı yarısmasında elestırıp elestırıp bı tane bıle guzel yemek yapamayan cok bılmısler gıbı hıssedıyrm yorum yazdıgımda
gülüm menü iyi sayılır diyim ama salam yeme salam ii şey diil simit yarım bişi olmaz bence ekmek yemezsen öğlenin az olmuş maşallah bende o kadar az yiyebilsem keşkeHayırlı geceler güzel takımım..
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim salam, 3 bardak çay, 4 çatal beyaz peynir, 2 salatalık, yarım domates, yarım simit.
Öğle: 1 küçük Amasya elması
Aksam: 1 tabak ıspanak yemeği, 4 kasik domates soslu makarna, 8 küçük ev yapımı köfte,1 kaşık yoğurt, 1 küçük dilim ekmek (beyaz).
sen 56lardaydn 59oldun diye mi tebrik etcem seni
şaka kız şakadetoks işe yaradıysa demekkkk
hadi bi detoks daha patlat kocişin gelene kadar
o biraz cok olmadı mı beybisi
güzel menü gülüm bnce sadece emzirdiği için başka şeylerde yersen iyi olu diyecem zaten yazmışsın yerim diye canım yavaş yavaş oluyo zaten hepimiz öyle başlıyoz hatta ben daha oturtamadım bilebugun yediklerim (kahvaltilarim +/- ayni)
-2 ince dilim cavdar ekmegi
-kibrit kutusu beyaz peynir
-4 kiraz domates
-2 ufak salatalik
-tereotu
Haslanmis yumurta
Sut artiirici cay 2 fincan
2 buyuk su bardagi humana
kizimin elma suyundan arta kalan yarim elma
Aksam 2 kase brokoli corbasi.
ama doymadim haliyle hasta oldugum icin simdi biseyler yiyip ilac icecegim.
İlk gunun gunahi olmaz,Allah kabul etsin:)
Çoğu kalıcı gibi 3 kişi pek gelmiyor pembeblerin ertuğrul biri daha vardı nicki unuttumbaya döndük ama eger kızlar kalıcı olursa
bencede sonucta egitimini almş yani
benim de çok işim var ya ....yarattıııgggıınn şu şişkoyaaa bir tesellliii veeerrr
ne coh işim var
tebrik ederim 59u görmüşsünfarkettiim dünden bu güne kalınca
iinsan bi alkış tutar sen ne biçim arkadaşsın
teşekkür ederim
kıskansın diye diyorum hoşuma gidiyordeme kız sende elalemin adamına tabe kıskanır benimkide kıskanır öldürür hatta desem öyle
hahaha kız benim menülerde saçma sapan ama birbirimize yorum yapmazsak burda olmanın anlamı olmuyo demi vallaha bak sa ol bi sen bana yorum yapmışın dünkü menüme teşekkür gülüm
gülüm menü iyi sayılır diyim ama salam yeme salam ii şey diil simit yarım bişi olmaz bence ekmek yemezsen öğlenin az olmuş maşallah bende o kadar az yiyebilsem keşkeama öğlenin az olunca akşam aşmışsın kendini bebeim ya öğlene çekseydin makarnanı süper olurmuştu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?