Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

direkten döndük desene

içmeyince daha iyi hissediyorum aslında su hayattır zaten

düşünememiş mi öğretmen bunu tövbe tövbe zatewn biri hsta olsa hepsine bulaşır sınıfta
teselli vol:154465556922222 kahve candır

Ozaman 100 vram daha vermem lazim bugn tartida 70.7 yi gordum
oooo zayıfladn mı sahaneeeeee

Saol kuzum ya okulda terleten oyunlar oynatiyomus ogretmenhele diyom bu cocuh niye bu kadar hastalaniyo dedik de sakin oyunlar oynatacak gayrı
aa fazla harekete gelemiyo mu kiiii terliyodur dimi bide teeri sırtında kurudu mu hastalanır hemencik onların canı ne ki

aa fazla harekete gelemiyo mu kiiii terliyodur dimi bide teeri sırtında kurudu mu hastalanır hemencik onların canı ne ki
Ter ustlerinde soguyunca hemen hastalanirlar kuzum ogretmenin dusunmesi lazimdi ama niyse

2 günlük falan yapabilirsin kuzum saglikli bi sok bence protein diyeti
bugün 1.ci günüm yarında yapacam başka kaldırmaz bu mide zaten

bir tesellliii verrrr
7nin yanına 80 koy o kadar 72 yi bile geçtim bu hafta anlamıyorum nasıl şiştim birden

bugün 1.ci günüm yarında yapacam başka kaldırmaz bu mide zaten

bir tesellliii verrrr

7nin yanına 80 koy o kadar 72 yi bile geçtim bu hafta anlamıyorum nasıl şiştim birden
yarattıııgggıınn şu şişkoyaaa bir tesellliii veeerrr
ne coh işim var

heheeh hee ya bir an unuttum konuyu
farkettiim dünden bu güne kalınca

iinsan bi alkış tutar sen ne biçim arkadaşsın

Tebrik ederim masallah
teşekkür ederim

Dizi izliyoruz mesela kaslı erkek.gördüm off deyim yeter

Allah kabul etsin kuzum ..ben bayağı kaçırdım yarın protein yapacam yemenin önüne geçemiyorum zaten belki protein iyi gelir bana
deme kız sende elalemin adamına tabe kıskanır benimkide kıskanır öldürür hatta desem öyle
Menum okadar berbat ki
Kendımı yemekteyı yarısmasında elestırıp elestırıp bı tane bıle guzel yemek yapamayan cok bılmısler gıbı hıssedıyrm yorum yazdıgımda
hahaha kız benim menülerde saçma sapan ama birbirimize yorum yapmazsak burda olmanın anlamı olmuyo demi vallaha bak sa ol bi sen bana yorum yapmışın dünkü menüme teşekkür gülüm
gülüm menü iyi sayılır diyim ama salam yeme salam ii şey diil simit yarım bişi olmaz bence ekmek yemezsen öğlenin az olmuş maşallah bende o kadar az yiyebilsem keşke ama öğlenin az olunca akşam aşmışsın kendini bebeim ya öğlene çekseydin makarnanı süper olurmuştu kuzu

sen 56lardaydn 59oldun diye mi tebrik etcem seni
şaka kız şaka detoks işe yaradıysa demekkkk
hadi bi detoks daha patlat kocişin gelene kadar

o biraz cok olmadı mı beybisi

yok be sen beni öldürcen mi dünden beri boş sütle duruyom zati o perşembe geliyo ben 58,9 falan olabilirim belki ama daha tartılamam ben bugün gidiyom

güzel menü gülüm bnce sadece emzirdiği için başka şeylerde yersen iyi olu diyecem zaten yazmışsın yerim diye canım yavaş yavaş oluyo zaten hepimiz öyle başlıyoz hatta ben daha oturtamadım bile

baya döndük ama eger kızlar kalıcı olursa

bencede sonucta egitimini almş yani
Çoğu kalıcı gibi 3 kişi pek gelmiyor pembeblerin ertuğrul biri daha vardı nicki unuttum

yarattıııgggıınn şu şişkoyaaa bir tesellliii veeerrr
ne coh işim var
benim de çok işim var ya ....
valla şişko oldum
farkettiim dünden bu güne kalınca

iinsan bi alkış tutar sen ne biçim arkadaşsın

teşekkür ederim
tebrik ederim 59u görmüşsün

kıskansın diye diyorum hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…