- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.841
Saol kuzum yaa aynen oyle tam iyilesiyo okula gidiyo geri hastalanip geliyo sanirim terletici oyunlar oynatiyolarmiş ogretmene soyledik oynatmicak oyle oyunlar cocuklar hep hastageçmiş olsun kuzum ya okula başladığından beri hep hasta oldu kıyamam ona
perşembe son gün bu haftada canımYaa sporumu yapiyoRm ama gunlukmu bildirecektim cok kosturuyorum bu aralar bayilmak uzereyim yorgunluktan uykusuzluktan sporu yarin bildireyim not aliyorum gunluk
evet yemek yapamadım halim yokHani yemek hani cesit
içmeyince daha iyi hissediyorum aslındaaaaaaaaaaaaaaaaaahiç begenmedim o diyeti ben
düşünememiş mi öğretmen bunu tövbe tövbe zatewn biri hsta olsa hepsine bulaşır sınıftaSaol kuzum yaa aynen oyle tam iyilesiyo okula gidiyo geri hastalanip geliyo sanirim terletici oyunlar oynatiyolarmiş ogretmene soyledik oynatmicak oyle oyunlar cocuklar hep hasta
Dün öğlen coh yidim benne guzel 56.8 olmustum aksam cok az yedim dengeledim hah bek guzel dedim sabah bi tartıldım 57.5 dengelememis
geçecek zamanla hiç bırakma sakınValla ben 11 de attim simdiden mide bulantisi birden halsizlik falan hepsi basladi
öğlen ve ara biraz karbonlu olsada emziriyorsun zaten bişi olmaz kuzuİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık kırmızı bıber
Ara ogun 1o:30
1 tane ıncır
2 tane hurma
1 cevız
Oglen 13:00
2 tane Hamburger
Ara öğün 15:30
2 dılım borek
Aksam 18:00
1 Kase mercimek
Marul salatası
1 tabak karnabahar
1 dılım ekmek
5 zeytın
Ara ogun 21:30
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Bugun dıyet menusu olmadı bılıyrm
Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
On besinci hafta kilo kaybi:0
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800
Ana hedefe kalan:2100"
geçmesin 2 yaşa kadar yolu var zaten ne iyi18 aylık bebişim. Emzirmeyi seviyorum ama artık bırakması gerekiyor yavaş yavaş. Ek gıda yiyor çok şükür ama emmekten vazgeçemiyor.
Ben bilmiyodum daha çünkü kizimi almaya gittigimde terli olmuyodu ama watsap grubu var annelerin orda bi bayan yazdi terletici oyunlar oynatmayin surekli hastaliniyo cocuk diye bende dedim bizimki de surekli hastalaniyo demekki ondaniçmeyince daha iyi hissediyorum aslındasu hayattır zaten
düşünememiş mi öğretmen bunu tövbe tövbe zatewn biri hsta olsa hepsine bulaşır sınıfta
Anlamadim bi anda oluverdineettin yaaa
heheeh hee ya bir an unuttum konuyurüya demiştik
10kişi oldu kuzu :
tamamdır kuzusss seni eklemişim zatii istersen yılbası kilonuda söyle onuda ekliim listemize
şüküüürrrrgünaydınnnn sonunda 59u gördüm alkış istiyorum
şahane olur binic -500 senin kilon için cok iyi olurİnşallah hiç olmazsa -500 olur ya
geçmiş olsun kuzuuummmgünaydın kızlar ya hastayım bademcik beyaz olmuş antibyotk başladı aile hek gece hiç uyumadım ağrısı kulağıma vuruyo
şimişim iyice uykusuzluktanmı hastalıktanmı anlamadım
günaydın bebeğiimmmmGunaydin kizlarmen geldim kizim iyce hastalandi bugun doktora gidiciz
Vaaayy kimleri görüyorum fıstıkOkulum başlayınca çok yoğun olduğu için giremedim ama sabit gidiyorum
Hatta biraz kilo verdim
Yok canım beni yazma ben takıma geri dönemem daha okulum tam gaz devam ediyor
Ben olur diyorum
Bu yazdan sonra, bu sıkıntıları yaşamaya başladığımda iki kez kan değerlerime bakıldı
Ve tam ortada normal değerde çıktı ki ben kendimin kansız olmadığı bir dönem bilmiyorum
Bence sağlıklı beslenmek, protein diyeti bize yaradı
Ben artık multivitamin de kullanıyorum marka vermek yasak olabilir belki ama özelden söyleyebilirim enerji falan da veriyor, hep sınavlara hazırlanırken kullanırdım
Profildeki ben değilim ya yok
Ama hedefim öyle incecik olmak işte
Ay ne güzel söyledin bazen insanın böyle rahatlatıcı şeyler duymaya ihtiyacı oluyor cidden
Evet canım İtalya pazar günü dönüyorum
Ahahahahahah ciddi mi?
Bunu bilmiyordum bak dönem dönem bazı şeyler pek meşhur oluyor böyle ama cidden kliniklere başvuran insanların %70i falan nörolojide baş dönmesiyle gidiyormuş
Ben 79la başlamıştım neredeyse 80 şu an 65-66 arasındayım işte
Her yerde diyorum 15 kilo verdim diye anlatıyorum
Seni de tebrik ederim 14. takım sağ olsun şu an böyle fit olabildim hiç desteklerini esirgemediler, güldük eğlendik hem de kilo verdik beraber
hoşaf süt yapıyomu cnımSahur
2 yumurta
1 kâse hoşaf
Iftar
Bi tabak kuru fasulye
Salata
1 kâse hoşaf
Ara
1 kupa çay
Yarım kek
1 litre elmalı limonlu çay
1 litre su
1 kase aşureyi unutmuşum
1 saat yürüdüm
bu leptin olayı nası oluyo selcan bendemi yapsam ama aç kalamıyomkiMenum
Sabah yemeye firsatim olmadi acil cuz okudum
Ögle iki haslanmis yumurta 7zeytin iki incir cay
Ara yok leptin yapiyorum
Aksam 4 tane yagsiz baharatli kofte yesillik uc yk yogurt
Ara kuru kayısı erik
2,5 lt su 100 dk yürüyüşemelinbusesi
Birazdan bi iki ceviz yerim vc cikim die bide bol su icerim tmm
ahahahahahaDün öğlen coh yidim benne guzel 56.8 olmustum aksam cok az yedim dengeledim hah bek guzel dedim sabah bi tartıldım 57.5 dengelememis
Bende kullandim bu ay klimen ilac tam buyutmemis cumada gidicem doktor bidaha bakmam lazim dedi .malesef bende 10 vermistim ozaman hamile kalmistim oda dusk olduHem onu içtim hem de klomen yumurta buyüten ilaç içtim..stres kesinlikle yasak ama..iki kızımda da kilo verince hamile kaldım polikistin düşmanı malasef kilo..sen kilona dikkat et spor mutlaka yap ilaclarıni da duzenli iç olur Allahın izniyle
illa veli dimi dicek bunu öğretmene havayı görmüyor mü ... inşallah kuzumBen bilmiyodum daha çünkü kizimi almaya gittigimde terli olmuyodu ama watsap grubu var annelerin orda bi bayan yazdi terletici oyunlar oynatmayin surekli hastaliniyo cocuk diye bende dedim bizimki de surekli hastalaniyo demekki ondaninşallah boyle devam etmez hastalanma sıklığı
Saol kuzum ya okulda terleten oyunlar oynatiyomus ogretmen10kişi oldu kuzu :bende cok şaşkınım
tamamdır kuzusss seni eklemişim zatii istersen yılbası kilonuda söyle onuda ekliim listemize
şöylee cesuuur bi hedef söyle hadi
şüküüürrrr
şahane olur binic -500 senin kilon için cok iyi olur
geçmiş olsun kuzuuummm
günaydın bebeğiimmmmcok geçmiş olsun bi iyileşemedi niye öle oldu ki
Hee ya kiş günü terletilir mi cocuhilla veli dimi dicek bunu öğretmene havayı görmüyor mü ... inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?