Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçmiş olsun kuzum ya okula başladığından beri hep hasta oldu kıyamam ona
Saol kuzum yaa aynen oyle tam iyilesiyo okula gidiyo geri hastalanip geliyo sanirim terletici oyunlar oynatiyolarmiş ogretmene soyledik oynatmicak oyle oyunlar cocuklar hep hasta

Yaa sporumu yapiyoRm ama gunlukmu bildirecektim cok kosturuyorum bu aralar bayilmak uzereyim yorgunluktan uykusuzluktan sporu yarin bildireyim not aliyorum gunluk
perşembe son gün bu haftada canım
cuma sabaha kadar hepsini bildiriver gülüm bakalım hangi takım kazanacak patateslermi domateslermi
Hani yemek hani cesit
evet yemek yapamadım halim yok

YENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇ
2018 OCAK HEDEFİ

@mihracee :

@emelinbusesi :68

@bir garip :51

@Melekemal :68

@pembebalerin :

@ertugrulunhalimesi :

@Favelayn :60

@elaalemi :52

@denetim :65

@Buki_89 9 :65

kaptinn :53

SekerPancarii : 53

lilipit :70

@Blacksee55 :

@SaiKing :58

kızlaarrrr yeni yıl hedefleri listesi hala dolmamışşş gözümden kacanlar vardır eklemeyı unutanlar vardır beni etiketleyip hedef kilonuzu bildirir misinizzz???
yeni gelen arkadaslar eğer katılmak isteyen varsa sizlerde beni etiketleyip bildirin

aaaaaaaaaaaaaaaaa hiç begenmedim o diyeti ben
içmeyince daha iyi hissediyorum aslında su hayattır zaten

Saol kuzum yaa aynen oyle tam iyilesiyo okula gidiyo geri hastalanip geliyo sanirim terletici oyunlar oynatiyolarmiş ogretmene soyledik oynatmicak oyle oyunlar cocuklar hep hasta
düşünememiş mi öğretmen bunu tövbe tövbe zatewn biri hsta olsa hepsine bulaşır sınıfta

Valla ben 11 de attim simdiden mide bulantisi birden halsizlik falan hepsi basladi
geçecek zamanla hiç bırakma sakın
öğlen ve ara biraz karbonlu olsada emziriyorsun zaten bişi olmaz kuzu
18 aylık bebişim. Emzirmeyi seviyorum ama artık bırakması gerekiyor yavaş yavaş. Ek gıda yiyor çok şükür ama emmekten vazgeçemiyor.
geçmesin 2 yaşa kadar yolu var zaten ne iyi

içmeyince daha iyi hissediyorum aslında su hayattır zaten

düşünememiş mi öğretmen bunu tövbe tövbe zatewn biri hsta olsa hepsine bulaşır sınıfta
Ben bilmiyodum daha çünkü kizimi almaya gittigimde terli olmuyodu ama watsap grubu var annelerin orda bi bayan yazdi terletici oyunlar oynatmayin surekli hastaliniyo cocuk diye bende dedim bizimki de surekli hastalaniyo demekki ondan inşallah boyle devam etmez hastalanma sıklığı

kaptinn bizim aday listesinde kaç kişi oldu takip edemiyorum valla
10kişi oldu kuzu : bende cok şaşkınım

kaptinn benim guncel kilom 82 hedef kilom 71
tamamdır kuzusss seni eklemişim zatii istersen yılbası kilonuda söyle onuda ekliim listemize
şöylee cesuuur bi hedef söyle hadi

günaydınnnn sonunda 59u gördüm alkış istiyorum
şüküüürrrr

İnşallah hiç olmazsa -500 olur ya
şahane olur binic -500 senin kilon için cok iyi olur

günaydın kızlar ya hastayım bademcik beyaz olmuş antibyotk başladı aile hek gece hiç uyumadım ağrısı kulağıma vuruyo
şimişim iyice uykusuzluktanmı hastalıktanmı anlamadım
geçmiş olsun kuzuuummm
Gunaydin kizlarmen geldim kizim iyce hastalandi bugun doktora gidiciz
günaydın bebeğiimmmm cok geçmiş olsun bi iyileşemedi niye öle oldu ki

Vaaayy kimleri görüyorum fıstık naparsin

Sahur
2 yumurta
1 kâse hoşaf

Iftar
Bi tabak kuru fasulye
Salata
1 kâse hoşaf

Ara
1 kupa çay
Yarım kek
1 litre elmalı limonlu çay
1 litre su
1 kase aşureyi unutmuşum

1 saat yürüdüm
hoşaf süt yapıyomu cnım
bu leptin olayı nası oluyo selcan bendemi yapsam ama aç kalamıyomki
sende işe yarıyomu kaç kilo verdin böyle

Bende kullandim bu ay klimen ilac tam buyutmemis cumada gidicem doktor bidaha bakmam lazim dedi .malesef bende 10 vermistim ozaman hamile kalmistim oda dusk oldu

illa veli dimi dicek bunu öğretmene havayı görmüyor mü ... inşallah kuzum

Saol kuzum ya okulda terleten oyunlar oynatiyomus ogretmenhele diyom bu cocuh niye bu kadar hastalaniyo dedik de sakin oyunlar oynatacak gayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…