- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.881
anladim canim umarim cook yakin oturmuyosunuzdurBitane var oda burnu havada bisey biraz sivri dilli ve suratsiz buyugum ama ya benim tam tersim hersey onun istedigi gibi olsn istiyor yonetmeyi sever bende kendi.i kimseye yonetemem
ya 2 sene emsin sonra bıraktıracaksın tabi ömrü billah emecek deil kimseye uyma senAy benimde kaynanam takmış durumda. Daha çocuk bir yaşına gelirken başlamıştı. Vay bu çocuk bırakmaz aklı ererse diye.
gülüm afiyet olsun 1 simitin çok gibi ya yarım olaymış çeyrek olaymış keşkeGünaydın hanımlar :)
Ben de dünkü mönümü paylaşayım
Sabah
Bir dilim tam buğday ekmeği
3 siyah zeytin 3 dilim kasar peyniri
1 cay kaşığı tereyağı
Bir haşlanmış yumurta
Sütlü kafeinsiz filtre kahve
Ara 200 ml az yağlı süt
Öğle
Bir simit yarım domates
Birkaç dilim beyaz peynir 3-4 siyah zeytin
Ara bir avuç ay çekirdeği ve bir avuç da karışık kuruyemiş
Akşam
4 tane minnos kabak dolması yoğurtla bir dilim ekmek bir yemek kaşığı tahin pekmez
Ara bir mandalina
Leptin olayını bilmiyorum. Ama şahsım adına konuşayım kendimi bir süre aç bırakınca sonrasında normalden çok daha fazlasını yiyorum. Daha beteri günlerce bunu durduramıyorum. O nedenle bu beslenme tipini denemeye bile korkuyorum açıkçası.hoşaf süt yapıyomu cnım
bu leptin olayı nası oluyo selcan bendemi yapsam ama aç kalamıyomki
sende işe yarıyomu kaç kilo verdin böyle
süpersin canım
Bnmkı gece durmadı ya
Veuvv heuvv uvvv aaaa dıye ses çıkartıp ellerını yedı gece boyu
Yıne bana uyku yok yaf
kııız avatar resmin çok şahane ya hep görünce komiğime gidiyo güzel bulmuşunGünaydın kızlar
2 günde 100 gram gider gülüm yaİyiyim canım çok tuhaf bişey oldu tlf şarja takıyordum tv birden çalışmaya başladı kumandaya falan hiç elim değmedi Ha
Ve doğal beslenmeyi anlatıyorlardı çok dinleyemedim tabi o ayrı
52.8im ne yani o 100 gramı veremezsem giremeyecemmi
Çoğu kalıcı gibi 3 kişi pek gelmiyor pembeblerin ertuğrul biri daha vardı nicki unuttum
benim de çok işim var ya ....
valla şişko oldum
tebrik ederim 59u görmüşsün
kıskansın diye diyorum hoşuma gidiyor
Aynı ben ve benim kafaLeptin olayını bilmiyorum. Ama şahsım adına konuşayım kendimi bir süre aç bırakınca sonrasında normalden çok daha fazlasını yiyorum. Daha beteri günlerce bunu durduramıyorum. O nedenle bu beslenme tipini denemeye bile korkuyorum açıkçası.
Bir de kendisini çok sevmesem de Mehmet Oz'un diyet ve sporla ilgili çok güzel bir önerisi vardı. Diyordu ki hayatınıza yerleştirip alışkanlık yapabileceğiniz spor ve beslenme tipine geçin. Örneğin haftada 1 saat ağır spor yapıp bunu 6 ay kilo verene kadar sürdürüp sonra bırakacaksanız başlamayın ama hayat boyu bu şekilde yaşayabilecekseniz yapın. Eğer siz günde 15 dk spor yapabilecekseniz bunu alışkanlık haline getirin.
Bu bakış açısı diyette bana daha uygun görünüyor. Eğer bir hafta ekmek yemezsem sonraki hafta bir oturuşta bir ekmek yerim öyle saçma bir kişiliğim var
O nednele bu tarz değişiklikleri iyice kendini dinleyip yapmak lazım.
@selcanmehmetcan gayet istikrarlı ve başarılı ilerletiyor demek ki bu tarz beslenme ona uygunmuş
İnşallah canım2 günde 100 gram gider gülüm ya
3 ayda verirsin canımcım inş
günaydınnnn sonunda 59u gördüm alkış istiyorum
ay aynı benim kv hep onun istediini yiyecez mobilyalar onun istediği renk olacak çoxuk onun isediğni yiyecek gideceimiz yere karar veriyo yaa ben karıştırmıyom kötü gelinim benBitane var oda burnu havada bisey biraz sivri dilli ve suratsiz buyugum ama ya benim tam tersim hersey onun istedigi gibi olsn istiyor yonetmeyi sever bende kendi.i kimseye yonetemem
yarattıııgggıınn şu şişkoyaaa bir tesellliii veeerrr
ne coh işim var
Yasasinnnnnnmunter hadi iyisiinnnnnnn
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yaa cok gecmis olsun cnmm hayirlisi olsun ins en kisa zamanda bebis gelir.düşük yaptım kuzum doğru hatırlıyorsun şimdi önümdeki maçlara bakıyorum
Iyiyiz cnm siz nasilsiniz yavrus okula gidecekti dimii nasil guzel gidiyor muGunaydin kuzum nasilsiniz bakalim
Bebis yok kuzumdüşük yaptim ben
yok be sen beni öldürcen midünden beri boş sütle duruyom zati o perşembe geliyo ben 58,9 falan olabilirim belki ama daha tartılamam ben bugün gidiyom
Çoğu kalıcı gibi 3 kişi pek gelmiyor pembeblerin ertuğrul biri daha vardı nicki unuttum
valla şişko oldum
aynıyız. ne kadar kısarsam o kadar çok yiyom sonradan. 2 gün kıssam 20 gün yerim. göz doymuyo iştah çok. boş yere kilo almadım. aylece böyleyiz biz ya malesef. mehmet özü neden sevmiyorsun canım bende karatayı sevemedim bi türlü. spor açısından haklısın bırakmamak lazım ben yapıyom artık 15 dakika eliptik yapıyom en azından günde ama eliptik yer kaplıyo satacam bikaç ay sonra galiba başka spor yaparım baharda dışarı çıkarımLeptin olayını bilmiyorum. Ama şahsım adına konuşayım kendimi bir süre aç bırakınca sonrasında normalden çok daha fazlasını yiyorum. Daha beteri günlerce bunu durduramıyorum. O nedenle bu beslenme tipini denemeye bile korkuyorum açıkçası.
Bir de kendisini çok sevmesem de Mehmet Oz'un diyet ve sporla ilgili çok güzel bir önerisi vardı. Diyordu ki hayatınıza yerleştirip alışkanlık yapabileceğiniz spor ve beslenme tipine geçin. Örneğin haftada 1 saat ağır spor yapıp bunu 6 ay kilo verene kadar sürdürüp sonra bırakacaksanız başlamayın ama hayat boyu bu şekilde yaşayabilecekseniz yapın. Eğer siz günde 15 dk spor yapabilecekseniz bunu alışkanlık haline getirin.
Bu bakış açısı diyette bana daha uygun görünüyor. Eğer bir hafta ekmek yemezsem sonraki hafta bir oturuşta bir ekmek yerim öyle saçma bir kişiliğim var
O nednele bu tarz değişiklikleri iyice kendini dinleyip yapmak lazım.
@selcanmehmetcan gayet istikrarlı ve başarılı ilerletiyor demek ki bu tarz beslenme ona uygunmuş
42 ne kız gene 45 yapaydın ya onu
aaaa hadi bakalmmmm naptı nişanlın gitmişler mi almayayok be sen beni öldürcen midünden beri boş sütle duruyom zati o perşembe geliyo ben 58,9 falan olabilirim belki ama daha tartılamam ben bugün gidiyom
unuttun yani o kadar ugramıyolarÇoğu kalıcı gibi 3 kişi pek gelmiyor pembeblerin ertuğrul biri daha vardı nicki unuttum
valla şişko oldum
he biz evatlıgız beslemeyiz sanki sıgıntı gibi haklısın kız kv ler ne fenaaaa3 ayda verirsin canımcım inş
ay aynı benim kv hep onun istediini yiyecez mobilyalar onun istediği renk olacak çoxuk onun isediğni yiyecek gideceimiz yere karar veriyo yaa ben karıştırmıyom kötü gelinim benbi oğlan doğuruyolar evlendiriyolar sanıyolarki bizide satın aldılar ya
şişkomu olduuun sen ama dedim ben sana evlenince şişko olunur dikkat et keepttiiin demedimmiiiii yime sakın yime hamileyken alacan zaten
kendini ne zaman hazır hissedersen menüleri yorumları eksik etmicem dediğinde kop gel listeye giriyorum deYasasinnnnnn
Ne zmn kilomu sogleyecegim liste falan paylasacagim kuzum bana bir ozet geciver lutfennnnnn
Yaa cok gecmis olsun cnmm hayirlisi olsun ins en kisa zamanda bebis gelir.
Iyiyiz cnm siz nasilsiniz yavrus okula gidecekti dimii nasil guzel gidiyor mu
Col gecmis olsun cnm Rabbim hayirlisijinasip etsin. Dusuk tehliken varmiydi
Sende hiç deneme o vakit. yavaş olsun sağlam olsun
aynıyız. ne kadar kısarsam o kadar çok yiyom sonradan. 2 gün kıssam 20 gün yerim. göz doymuyo iştah çok. boş yere kilo almadım. aylece böyleyiz biz ya malesef. mehmet özü neden sevmiyorsun canım bende karatayı sevemedim bi türlü. spor açısından haklısın bırakmamak lazım ben yapıyom artık 15 dakika eliptik yapıyom en azından günde ama eliptik yer kaplıyo satacam bikaç ay sonra galiba başka spor yaparım baharda dışarı çıkarım
insan devam ettremeyeceği sporu veya diyeti yapmamalı bence 1 ekmek yiyorsan yarıma indirince kilo verirsin zaten tam kesersen olmaz ya mutsuz olursun ya ekmek kokusu duyunca saldırırsın
aaaa hadi bakalmmmm naptı nişanlın gitmişler mi almaya
unuttun yani o kadar ugramıyolar
he biz evatlıgız beslemeyiz sanki sıgıntı gibi haklısın kız kv ler ne fenaaaa
bn olmadım @denetim oldu şişkoama bnde fena değilim yani 56olmuşm
kendini ne zaman hazır hissedersen menüleri yorumları eksik etmicem dediğinde kop gel listeye giriyorum de
ay evet bak demin aklimdaydi yazmayi unuttum:) 35 dakika sporum var dünden03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
@denetim 0 + 40 + 0 +30 +20
Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 +40
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 42
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50
PATATESLER
M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100
kaptinn 30 + 60 + 60 +0 +30
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25
@Bir garip veBuki_89 bacılar dün spor yaptınızmı
yaptınızsa deyiverin hele
yapmadıysanız size salıya sıfırı çakacam çok ayıp
yapanlara yıldızlı beş pekii
canimmm sIkma canini iyi düsün iyi olsun bakalimhayır gıtmedıler yarın bu saatlerde ucagı var o hala tabura dönemedi cok canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?