Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay benimde kaynanam takmış durumda. Daha çocuk bir yaşına gelirken başlamıştı. Vay bu çocuk bırakmaz aklı ererse diye.
ya 2 sene emsin sonra bıraktıracaksın tabi ömrü billah emecek deil kimseye uyma sen
gülüm afiyet olsun 1 simitin çok gibi ya yarım olaymış çeyrek olaymış keşke
kaşarda yağlı başka peyniremi geçsen bende kaşar yedim geçen hafta vallaha kilo veremiyo insan kaşarla kız

hoşaf süt yapıyomu cnım

bu leptin olayı nası oluyo selcan bendemi yapsam ama aç kalamıyomki
sende işe yarıyomu kaç kilo verdin böyle
Leptin olayını bilmiyorum. Ama şahsım adına konuşayım kendimi bir süre aç bırakınca sonrasında normalden çok daha fazlasını yiyorum. Daha beteri günlerce bunu durduramıyorum. O nedenle bu beslenme tipini denemeye bile korkuyorum açıkçası.

Bir de kendisini çok sevmesem de Mehmet Oz'un diyet ve sporla ilgili çok güzel bir önerisi vardı. Diyordu ki hayatınıza yerleştirip alışkanlık yapabileceğiniz spor ve beslenme tipine geçin. Örneğin haftada 1 saat ağır spor yapıp bunu 6 ay kilo verene kadar sürdürüp sonra bırakacaksanız başlamayın ama hayat boyu bu şekilde yaşayabilecekseniz yapın. Eğer siz günde 15 dk spor yapabilecekseniz bunu alışkanlık haline getirin.
Bu bakış açısı diyette bana daha uygun görünüyor. Eğer bir hafta ekmek yemezsem sonraki hafta bir oturuşta bir ekmek yerim öyle saçma bir kişiliğim var
O nednele bu tarz değişiklikleri iyice kendini dinleyip yapmak lazım.
@selcanmehmetcan gayet istikrarlı ve başarılı ilerletiyor demek ki bu tarz beslenme ona uygunmuş

Bnmkı gece durmadı ya
Veuvv heuvv uvvv aaaa dıye ses çıkartıp ellerını yedı gece boyu
Yıne bana uyku yok yaf
of of eski günler benimki uyumazdı yatmazdı gündüzde uyumazdı ama geçiyo yalnız diş çıkardığı günler zor oluyo unutulur sonra lilicim büyüyolar geçip gidiyuo işte

2 günde 100 gram gider gülüm ya

Aynı ben ve benim kafa

2 günde 100 gram gider gülüm ya
İnşallah canım

kaptinn benim guncel kilom 82 hedef kilom 71
3 ayda verirsin canımcım inş
günaydınnnn sonunda 59u gördüm alkış istiyorum

Bitane var oda burnu havada bisey biraz sivri dilli ve suratsiz buyugum ama ya benim tam tersim hersey onun istedigi gibi olsn istiyor yonetmeyi sever bende kendi.i kimseye yonetemem
ay aynı benim kv hep onun istediini yiyecez mobilyalar onun istediği renk olacak çoxuk onun isediğni yiyecek gideceimiz yere karar veriyo yaa ben karıştırmıyom kötü gelinim ben bi oğlan doğuruyolar evlendiriyolar sanıyolarki bizide satın aldılar ya
yarattıııgggıınn şu şişkoyaaa bir tesellliii veeerrr
ne coh işim var
şişkomu olduuun sen ama dedim ben sana evlenince şişko olunur dikkat et keepttiiin demedimmiiiii yime sakın yime hamileyken alacan zaten

Yasasinnnnnn
Ne zmn kilomu sogleyecegim liste falan paylasacagim kuzum bana bir ozet geciver lutfennnnnn

düşük yaptım kuzum doğru hatırlıyorsun şimdi önümdeki maçlara bakıyorum
Yaa cok gecmis olsun cnmm hayirlisi olsun ins en kisa zamanda bebis gelir.

Gunaydin kuzum nasilsiniz bakalim

Bebis yok kuzum düşük yaptim ben
Iyiyiz cnm siz nasilsiniz yavrus okula gidecekti dimii nasil guzel gidiyor mu

Col gecmis olsun cnm Rabbim hayirlisijinasip etsin. Dusuk tehliken varmiydi

yok be sen beni öldürcen mi dünden beri boş sütle duruyom zati o perşembe geliyo ben 58,9 falan olabilirim belki ama daha tartılamam ben bugün gidiyom

emelinbusesi 42 dk sporum var 38 dksi twist stepper 4 dkcik da squat mekik kol çalışma

aynıyız. ne kadar kısarsam o kadar çok yiyom sonradan. 2 gün kıssam 20 gün yerim. göz doymuyo iştah çok. boş yere kilo almadım. aylece böyleyiz biz ya malesef. mehmet özü neden sevmiyorsun canım bende karatayı sevemedim bi türlü. spor açısından haklısın bırakmamak lazım ben yapıyom artık 15 dakika eliptik yapıyom en azından günde ama eliptik yer kaplıyo satacam bikaç ay sonra galiba başka spor yaparım baharda dışarı çıkarım
insan devam ettremeyeceği sporu veya diyeti yapmamalı bence 1 ekmek yiyorsan yarıma indirince kilo verirsin zaten tam kesersen olmaz ya mutsuz olursun ya ekmek kokusu duyunca saldırırsın

03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER
@denetim 0 + 40 + 0 +30 +20

Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 +40
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 42
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50

PATATESLER

M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100
kaptinn 30 + 60 + 60 +0 +30
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25

@Bir garip ve Buki_89 bacılar dün spor yaptınızmı
yaptınızsa deyiverin hele
yapmadıysanız size salıya sıfırı çakacam çok ayıp
yapanlara yıldızlı beş pekii

yok be sen beni öldürcen mi dünden beri boş sütle duruyom zati o perşembe geliyo ben 58,9 falan olabilirim belki ama daha tartılamam ben bugün gidiyom
aaaa hadi bakalmmmm naptı nişanlın gitmişler mi almaya

unuttun yani o kadar ugramıyolar

he biz evatlıgız beslemeyiz sanki sıgıntı gibi haklısın kız kv ler ne fenaaaa
bn olmadım @denetim oldu şişko ama bnde fena değilim yani 56olmuşm

kendini ne zaman hazır hissedersen menüleri yorumları eksik etmicem dediğinde kop gel listeye giriyorum de

Sende hiç deneme o vakit. yavaş olsun sağlam olsun
Mehmet oz'u aslında çok beğeniyordum tarzı verdiği bilgiler gerçekten çok faydalı hala da dinliyorum. Ama bir kere bir ürün tanıtımı mı ne yapmış onda yanlış bilgiler vermiş sırf reklam için sonradan da davalık olmuş ABD'de kongrede ifade vermiş. Onu duyunca bir gözümden düştü para için nasıl böyle olmuş dedim

hayır gıtmedıler yarın bu saatlerde ucagı var o hala tabura dönemedi cok canım sıkılıyor

ay evet bak demin aklimdaydi yazmayi unuttum:) 35 dakika sporum var dünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…