Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

lilipit liste harika.ben bu kadar yesem ooohoooo. Ac geziyorum gibi geliyor bana.

Bugunku menum
Sabah
Yumurta yağda
1 kk helva
5 zeytin
2 kk beyaz peynir
1kk kaşar peyniri
1 ck reçel
3 dilim ekmek

Öğlen
1 kase yoğurt
1 kase kapuska
1 dilim ekmek

Ara
2 ceviz 4 Erik

Akşam
1 tabak portakallı kereviz
1 kase yoğurtlu tarhana
2 çatal havuc salatası
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak çay
2 tane yulaflı bisküvi

Spor sonrası
1 muz

4 litre su ( bugün abartmisim resmen suyu)
1 bardak su içine rezene, gece çayı lactamil ve süt damlası katip içtim ..

Listeye giriyorsan bu hafta sabah bildirmen gerekli erkenden tartil geçen haftaki cuma kilonu yaz yarın ki kilonu da biz hesaplarız olur mu ?
Biliyorum ama internetim bitti esim aksam gelicek sabah namaza kalkinca tartilirm artik napim ozaman yazarim siz hesaplarsiniz listeye girip girmedimide aksam bakabilirim menumu paykasim ozaman

Sabah
1 haskanmis yumurta
1dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
Az domates

Ara
3 kuck mandalin

Oylen
Kuck bir tost
Cay
Midem bulaniyor canim hic bisey yemek istemiyor

Ara
1 muz
Kuck bir nar

Aksam
1 dilim ekmek
Az salata
Cok az tavuk

Ara
Cay
1baklava

Ne guzel internette varmi dukan dieti yazsam cikar dimi

Bu kadar suyu nasıl içtin ben 2 litre içsem wc den çıkamıyorum hatta zor yetişiyorum. Maşallah

Bu kadar suyu nasıl içtin ben 2 litre içsem wc den çıkamıyorum hatta zor yetişiyorum. Maşallah

Yahu yanlış hesaplamısim. 3 lt içmişim. Bende kendime şaşırdım zaten. Tupperware şişe aldım 750 ml yanım sıra gezdiriyorum.ondan iki tane ictim+6 bardak su ve bı kupa cay

M Melekemal aç karnına içebildiğin kadar ılık su iç şöyle 1 ltden fazla o da olmadı 2-3 kaşık zeytinyağı

Banada rica etsem 20 dakika yazarmisiniz emel hanimciiim

Dukanda bendede o sorun oldu cok protein aldığım icin. Kilo gidiyordu ama karnım şiş geziyordum wc çıkamıyordum ayy

Kizlar menum

Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim hindi füme
Yarim domates
2 haşlanmış yumurta

Öyle
1 tabak sebze yemeği
2 kasik yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam
3 kasik makarna (yagsiz)
1 kasik yoğurt

2 litre su ictim bugun

Sagolasin canim rabbim olmayanlarada nasip etsin ev alali tam bir yil olacak 11ci ayin sonunda
Bi akrabamiz var yıllardir gelcek hayirli olsuna onunla beraber 4 tane tryzelerimde gelcek gelini kızları torunlari ooooo hem oturak die kucuk kucuk bebe cok nasil olcak bide venimkiler var ice kuduracaklar :)) obovv 11 cocukla iyi otururuk :))
Evett gecmisi okuyamadim ve cokkk yorgunum sabah temuzlik yaptim oglen sonu saat 2 den aksam 8ce avm lerr gezdim elektirik spurgeye baktım buyuk salona şark Köşesi ne baktim fiyatlar ucukkk
Bana iki saat spor yazz 120 dk hakittim ben bu rakami :))

nasıl insanlar çok samimiyseniz diyet tatlılar atıştırmalıklar hazırlayabilirsin. Eğer ağır top misafirse onlara yedir sen yeme.
Yok canim yakin akrabalarim teyzelerim gelcek yemek yapıyım dedim vaz gectim; acma kete ,kekli baklava,patates salatası, tavuklu sehriye salatası, lahana sarması,bal kabak tatlısı da yaparım cok bizde :) ,yanina tursuda çıkarırım ara ara yani tabak hazirliyim diyom hep yemek oluyordy degisiklik olsun ben kendime haslan patitis bol salata yeter diğerlerini onlara yedirirdm evde kalmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…