- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.981
Kılo veremıyrm cnm sıkılıyor cnmdarısı başımıza inşallah
galibası 3 gün kuzu
tm bebeim bu cuma ayıralım zaten cok bile bekledin kac hafta öncesinden söylemiştin sen izin diye
gittiği yere kadar kuzuİsyan çıkacağı belli ama yoookk direnmem lazım
belki farketemişsindr sıcagı sıcagına da cıkmaz onun acısı sonradan cıkıyoAma bir haftadır geçmiyor canım
Canım hep yaptığım sporlar Jillian ve leslie bide kendi çapımda mekik falan beş gündür yapmama rağmen geçmedi
cok vahim bibiğimo kadar diyorsun benden de mi vahim durum
valla en iyisini yapıyorsun ben 2 kere gittim ama bilinçsiz gittim işe yaramadı pek
doktora gitsen keşke
ck yorma kendinide biz buralardayız zaten kuzumiyi bende cok yogun calisiyorum dünde sabahdan aksama Kadar seminerdeydim hic giremedim orda
anladim canim iyi ya ne olsun bendede ayni
ho maşallahhh bende ögle yemeginden geldm işteDaha yeni kahvaltı yaptım günaydın
tartının bozulmasına daha çok güldümgittiği yere kadar kuzu
belki farketemişsindr sıcagı sıcagına da cıkmaz onun acısı sonradan cıkıyo
cok vahim bibiğimtartıda bozuldu
ck yorma kendinide biz buralardayız zaten kuzum
ho maşallahhh bende ögle yemeginden geldm işte
Her öğün sonrası yürüyüs yapsam daha hızlı kilo verir miyim sencegittiği yere kadar kuzu
belki farketemişsindr sıcagı sıcagına da cıkmaz onun acısı sonradan cıkıyo
cok vahim bibiğimtartıda bozuldu
ck yorma kendinide biz buralardayız zaten kuzum
ho maşallahhh bende ögle yemeginden geldm işte
çalışan insan için öyle oluyo gercekten hep bi tedirginlik o işi yapana kadarKılo veremıyrm cnm sıkılıyor cnm
Yogunum menude yazamıyrm
Ben yukumluklerımı yapmadıgımda strese giryrm
saabh saatli bomba gibi tik tak ses geliyodu içinden üstüne cıktm göüntü yok pilini cıkartıp ters cevirdm beynine kan gitsin aztartının bozulmasına daha çok güldümvalla tartıyı çöz yoksa direk kilo almaya başlarsın
bilemedim kuzuum ne yediğinede baglı yani o biraz ama bn bi ara akşam yürüyüşü yapıyodm yemektn sonra baya etkili olduyduHer öğün sonrası yürüyüs yapsam daha hızlı kilo verir miyim sence
çalışan insan için öyle oluyo gercekten hep bi tedirginlik o işi yapana kadar
saabh saatli bomba gibi tik tak ses geliyodu içinden üstüne cıktm göüntü yok pilini cıkartıp ters cevirdm beynine kan gitsin az
bilemedim kuzuum ne yediğinede baglı yani o biraz ama bn bi ara akşam yürüyüşü yapıyodm yemektn sonra baya etkili olduydu[/QUOTE
Asiri sıkı simsiki yönetim ilan ediyorum şu saatten sonra şimdi yağlarım düşünsün
Oyş ne tatlış bugelecekteki kızımla tanışınnnnnn
cok güzel ooooOyş ne tatlış bu
Insallah olut
Tamam bebegimmm
yaaa dudaklara bak hele burun allahım ne tatlııııgelecekteki kızımla tanışınnnnnn
cuma günü görüşelimTamam bebegimmm
gocan dekolte giydircek mi bacım allhım dünya kadar olmuş karnı keptinn seni düşünemedim bir an böyle heebu gelecekteki ben muhtemelen
neyse ki bu takımdayım aldıgımı veririm öyle bişey olursa kuzuaman diyim dikkat et
yaaa dudaklara bak hele burun allahım ne tatlıııı
evde giyerimde dısarda sanmıyorumgocan dekolte giydircek mi bacım allhım dünya kadar olmuş karnı keptinn seni düşünemedim bir an böyle hee
Dimineyse ki bu takımdayım aldıgımı veririm öyle bişey olursa kuzu
evde giyerimde dısarda sanmıyorumbende kendimi düşünemedim bi an top gibi
amaannn kuzum aldıgımız gibi veririz verdiğimiz gibi alırız boşver rabbim nasip etsindeDimi
o kadar kilo ver sonra ayaklarınla kilo al top içine kaçmış gibi yarın dünya ol
büyük mutlululk valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?