Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ah esracım allah sana sabırlar versin..seni tanıdığımdan beri eşinden hep ayrıydın mecburen ki haklısın.. ben çocuk için boşanmıyorum düşüncesine karşıyım.. mutlu ayrılıklar mutsuz evliliklerden daha iyidir. bu karar öyle haa deyince alınacak bişey değil ve bunu söylemesi bile zor... ama sen ağzından çıkardığına göre iyice bunaldın demek ki.. canım sen ya eşinin peşinde dolanıp onun istediği gibi herşeyi yapacaksın ya da böyle ayrı yaşayacaksınız.. ya da ya da senin söylediğin şeye gelecek sıra.. ama inşallah herşey düzelir de buna gerek kalmaz.. rabbim yardımcın olsun

valla geçen hafta ben de düşünmüştüm bunu süper olur haaa

canım evlilikten değil insanlardan kork.. geçmişte kötü bir tecrübe yaşamam rağmen asla erkeklere güvenmem ya da evlilikten korkuyorum demedim.. sen ne kadar kendine güveniyor kendini iyi bir insan olarak görüyorsan emin ol senin gibi erkek de vardır.. ve rabbim bana çok çok şükür hayal bile edemeyeceğim bir eş nasip etti.. korkuların yüzünden hayyatta tek başına kalmaya mahkum olma...

Sporsuz ve susuz diyet olmayacağının,stresin diyetin de en büyük düşmanı olduğunu ispat eder nitelikteki bu haftaki sonucum:Yalnızca 200 gr vermişim.Yeni kilom 91.5 :2:
canım müthiş olmayabilir ama 1 paket margarin gitmiş işte.. azmini kaybetme.. insan bazen duraklayabilir..

ah canım ya kendini çok hırpalıyorsun hala 2 saat spor diyorsun... ama inanıyorum ki sen tecrğübelerinden ders çıkarıp haftaya bomba gibi gelcennn

herkese günaydın kızlar..giden 1 kg. yeni kilom 67.7​

Son düzenleme:
günaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapayım çok üzgünüm ama 100 gr cık gitmiş yeni kilom 71.4

dışarı kahvaltıya gideceğiz,fadime süpersin maşallah 1 kilo gitmiş fıstık oldın fıstık.....

teşekkür ederim canım senin de az da olsa gitmiş ki şu anki hayatına göre almaman bile güzel

fdm tebrik ederim seni ,nasıl verdin 1100 grmı neler yaptın anlatta azcık motive olalım..................

sabah, light ekmekli yağsız tost, bide yeşil çay

bu hafta kalori hesabı yapacam geçen hafta şok diyet biraz kaçamak hiçbişe veremedim demekki vücut savunmaya aldı kendini.......................................kalori hesabıyla haftada hemen hemen 1 kilo gidiyo......................

fdm tebrik ederim seni ,nasıl verdin 1100 grmı neler yaptın anlatta azcık motive olalım..................
teşekkürler canım.. hem kendimin hem de sizlerin yeniden motive olması adına anlatayım neler yaptığımı..
ben sabah çok erken kahvaltı yaparım saat 7de.. asla kahvaltısız evden çıkmam..böylece metabolizmam erkenden çalışmaya başlıyor. hafta sonu kahvaltılarım çok özeldir. kızartma da yerim sucuk da.. ama hafta içi klasik diyet kahvaltıya ek olarak haşlanmış yumurta yerim..ekmeğimi genelde tam tahıllı seçerim ki daha tok tutsun... ne kadar yemiş olursam olayım asla araöğünümü atlamam..öğleleri bazen ekmek yer bazen yemem.. ama akşam ekmeği tamamen kestim artık..hiç şok diyet ya da ayranm detoksu gibi şeyler denemedim..kaçamakları akşama bırakmadan gündüz vakti yaparım.. yemeğe başlamadan önce 2 koca bardak su içiyorum şişeyim de çok yemeyeyim diye..bu hafta hiç yemediğim kadar beyaz ekmek çikolata ve magnum yedim ama demekki metabolizmam eritmiş.sizler gibi düzenli yürüyüş spor yapamıyorum ama okula hep yürüyerek gidip geliyorum bu da en az 40 dakika yapıyor.. bazen işim felan olunca bu süre çok artıyor..bence en etkili diyet kalori sayma yöntemi.ve hiç bugün battı balık yan gider demedim. öğleyin çok yediysem akşamı kıstım.. akşam çok gittiyse hemen 15 dakik leslie yaptım..

inşallah hepimiz çıtır olcaz yaza kadar...kızlar aslahevesinizi kaybetmeyin 2-3 kilo gittiyse 10 kiloda gider 20 kilo daaaaaa

kızlar verdiğiniz kilolardan dolayı sizi kurtluyorum az maz demeyin 100 gram da bişey, eğer diyet uymuş fakat bu hafta mükafatını almamışsanız gelecek hafta muhakkak alırsınız

nev, fadimeni,n bu konuda söylediklerine kaytılıyorum. biz 5 kzı kardeşiz, erkeklere hep mesafeli büyüdük, en iyilerinin bile kadınlara iyi davranmadığını düşünerek:2: yaş ilerledikçe insna dha da tepkil oluyor ki ben de çalşmaya başladığımda 22imde evlenebilecekken 4 yıl bekar hayatı yaşadım, şimdi diyorum ki bekar hayatı da çok da güzel bişey değilmiş.
öncelikle her şey nasip meselesi. erkeklere güvenim pek yoktu ama herhalde bizim için evlensin diye dua eden arkadaşın duası kabul oldu:)
evliliğe mesafeliydim, çalışmaya başladığımda yok işte beni maaşım yüzündne istiyorlar falan diye ağırdan aldım, ince eledim sık dokudum ( koskoca mühendis herifler gelsin görüşelim dediğim halde önden ablasıyla anasını görüşmeye gönderdi!!) falan filan, gel de evlen işte...
evlnmeme sebep; en son evime aldığım ev arkadaşımdır:) ben çok iyiydim o çok kötüydü demek istemiyorum benim de kabahatlerim vardı, ev arkadaşı istememe ve sevmeme rağmen herhalde uzun süre yalnız kalınca 'birlikte yaşamanın ortak kurallarını unutmuşum'' ve biz geçinemedik...her gün tartışma her gün tartışma...kayınvalide gelin tartışması gibi bi türlü neyi paylaşamıyosak paylaşamdık işte...o öğrenciydi, evini benim evime taşımıştı, kamyon tutayım masrafını ödiyim sen taşın dedim verdiği cevap 'ben senin masrafını ödeyim sen taşın':88: çattık belaya...sonra evde konuşmaz olduk, ortak herşeyi ayırdık, ayıramadığımız yerlere bi kırmızı şerit çekmediğimiz kalmıştı işte bu şartlar altında evlenmeye karar verdim...her halde dedim en kötü ihtimalle kocamla geçinemzsem de bu halde yaşarız diye düşündüm Şükür eşimle şimdiye kadar arama kırmızı şerit çekmeye gerek kalmadı, küstük 1-2 ssat surat astık ama bu kadar...
kimse mükemmel değil, esraya takıl eşinin peşine git diyorum ya B seçeneği(boşanma) daha iyi bir seçenek olmadığı için... oğlumun yanında durmuyor diye boşanmak sorunu çözmez, aksine daha da az görmeye başlar oğlunu...3 defa ev taşımışsın, hakikatten gıcık bi durum, böyle bişey benim başıma gelse adamaın becerizksizliği ve ya gittiği hastanede tututunamamsı yüzünden ev taşıyıp duruyorum diye sinirlenirdim. evlilikte ipin iki farklı ucundan asılıp durmamak lazım. eşin sağ tarafa asılıyo ipi sen sola, hayır benim dediğim olsun diye...olmuyo işte denedin. bu sefer taktik değiştirip eşinin yanına geç, ona hak ver, pışpışla poh pohla ...bu ne lüks niye ben onu ya da kadınlar kocalarını pohpohlayacak diyebilirsin. inanın zıtlaştığımız zaman hatalarını anlamaıyorlar.
benim eşim melaike gibi insan , hiç bir şeyime hayır demez. ay ne iyi diyenler olabilir, ama bir erkeğin hayır demeyi bilmemesi o kadar kötü bir özellik ki....baktım ne bana ne de başkasına hayır diyebiliyo, sürekli başkaları yönetiyo benim kocayı...e akşam eve gelmeyecek neymiş efendim hayır diyememiş, biri para istemiş , çıkartıyo zank diye veriyo...ben öğrenci kardeşime 50 lira para gönderirken bile düşünüp de gönderiyorum, adam defalarca 250-300 lirasını ona buna kaptırdı...çok dırdır ettim, sonra ses çıkratmaz oldum, hatta akrabalrından ihtiyaç sahibi varsa ona da para göndersek mi ki diye ben teklif etmeye başladım...8-10 defa kazık yedikten sonra düzeldi şükür...altındaki arabayı isterlerse arabasını bile veriyordu, yaw ben işe dolmuşla gidiyorum sana lazım diye sen ne diye arabayı verip de yürüyerek geliyosun, 2-3 defa da arabyı verdi. çok kızdım niye hakkını savunmuyosun , istemediğin bişey için olmaz demiyosun diye...ve en son arabası istendiğinde vermemiş, adam gitmiş başkasından bulmuş arabayı ve trafik kazası geçirip arabayı hurdaya çıkartmış!!!
Eşim gelir anaokulu çocuğu gibi iş yerindekiler şunu yaptı bunuyaptı diye bana şikayet eder ki asla bir erkeğe bu özelliği yakıştıramam, ilk zaman kzııyordum ama senin de şu hatan var sen neden ses çıkartmadın diye...baktım olmuyo, ben aksini söyledikçe o ısrarla haklı olduğunu söylüyo, ben de onun arkasından gidiyorum, 'vay aptal vaaay demek öyle yaptı' falan diyorum. ama biri bizi dinlese gülmekten ölür ne kadar da saçma ve gülünç bir fikri savunduğuma benim de gülesim gelir. bazen eşim toparlar 'yok canım o kadar da değil diye''

lafı çok uzatıyorum ama boşanmayı düşünmeden önce muhakkak denenmesi gereken bişey var:itiraz etmeden denileni yapmak. 5 defa daha taşı evini. doktor adam, kazanır parasını kazandığını nakliye firmasına harcar...her ay 2-2,5 milyarı nakliyecilere bağışlayıp ev taşırsınız, tutarsın temizlikçini yükünü hafifletirsin az da olsa... insaın içi cız ediyo hakikaten bunları yazarken, o para kolay kazanılmıyo, emek sarfediyo o kadar ama çöpe atıyosa kendi emeğini çöpe atıyor... bu şartlar altında tasarruflu olmak zorunda değilsin. sen göze al her ay ev taşımayı, şartlar böyle olursa bir kaç aya o pes eder taşınıp durmaktan

Allah hayırlı bir çıkış yolu versin inşallah...

ah canım ne güzel anlatmışsın bir kadının sabrını ve azmini.bundan 2 hafta önce eşimle kavagamı yazdığımda da çok güzel tavsiyelerin olmuştu ve işe yaradı.. süpersin.. eşin çok şanslı valla... inşallah senin gibi bi gelinim olurrr :81::81:

14. TAKIM 204. ETAP

aynalar ( 100,7 / 101,6 / -0,9 / -0,89% )
pinkcat87 ( 65,0 / 64,8 / 0,2 / 0,31% )
triptofan ( 78,4 / 78,8 / -0,4 / -0,51% )
anşaaa ( 82,0 / 81,6 / 0,4 / 0,49% )
nev81 ( 91,7 / 91,5 / 0,2 / 0,22% )
roseberry ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14% )
irras ( 92,2 / 91,5 / 0,7 / 0,76% )
fdm ( 68,7 / 67,7 / 1,0 / 1,46% )
selinay2002 ( 67,0 / 66,8 / 0,2 / 0,30% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 717,2 / 715,7 / 1,5 / 0,21% )

kaptanlara bak hele
bu kaptanlıkta bişey var bende eskiden kaptan olmadan çok güzel kilo veriyordum sonra bozuldum.
gülçinede yaramadı kaptanlık

hıımmm galiba bu hafta derece yapamıcazzz...neyse umudumuzu kaybetmek yokk.. sanki hjafta içi yeni gelen arkadaşlardan bazıları yok gibi????

sabah kilomu bildirdim evden bi çıktık yarımsaat önce geldim sabah açık büfe kahvaltıya gittik uzuuuun bir zamandan beri bu kadar çok yedim ve bu saat olmuş karnım taş gibi tok yusuf içinde çok iyi oldu oynadı kuzum bizde eşimle onu seyrettik alışveriş yaptık eşim söz verdiği hediye bileziği aldı ama ne bilezik 50 gr cık kadar ben istemem dedikçe eşim illa alacağım dedi allah razı olsun aldı biz özel günlerin hediyesini yani eşim bilezik olarak hediye alır bunlarda yatırım için iyi oluyor aslında sevmem takmayı ilk 1-2 gün sonra kaldırırım onlar yoruldular uyuyorlar bende çok yoruldum doktorum 2 ay sonra araç kullanabilirsin dedi ama ben başladım kullanmaya inşallah zararı olmaz.....

elifezgi canım biz 7 yıllık evliyiz hatta 22 mayıs evlilik yıldönümümüz ve çok şükür eşimle asla ses tonumuzu yükseltip kavga etmemişizdir,hatta çevremizde ki insanlar çok takdir eder ama bizim de bazı sorunlarımız oluyor evet şimdiye kadar hep ben alttan aldım o yapamıyorsa ben yaparım dedim ama maalesef buda çözüm olmadı ama eşimle konuştum inşallah bundan sonra daha iyi olur herşey .....

kızlar fakirin yağ su ölçer baskülünden aldım ama daha denemedim esen de vardı bundan sonra yağdan mı sudan mı verdim anlarım...

bir taşla iki kuş eşin pek zekiymiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…