- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.401
gülo hata raporunu çok güzel hazırlamışsın bir de regl olmadın onunda etkisi vardır bir regl olsan kilon düşer eminim,bir değer çıkıyor tartıda yanında b sonra ki değerde m yazıyor değerin yanında olmazsa yarın fakirin müşteri temsilcisini ararım artık...
canım bone kemik demek. muscle kas demek. kemiğin ne kada mış? bende yağ 35 yanlış hatırlamıyosam.sende kaç.
Canım bende kemik 3.5 kg,yağ 44,su 44.Aslında kilo farklarımıza bakıldığında ölçüm mantıklı.Kızlarrrr nescafe içiyorum vazgeçemiyorum vazgeçemiyorum,yarın 21 günlük müsli programıma başlamadan önce bu haftaki gibi bir azizlik yaşamak iyi gaz oldu.Müslileri depoladım.21 gün 2 öğün umarım başarılı olurum.Bel,kalça,göğüs ölçülerimi de not aldım.Tam 19 mayısta sizlere ayrıntılı rapor vericem.Etkili ise,sizlere de öneririm o zaman.Esen senin yağ kaç kuzu?
Bitanem yüzde de olsa sonuç çok değişmez.Miktar ise kemik bende 3.5 gözüküyor.Yüzde olsa dakız benim kemik 2.1 çıkıyor o nedem ya ne kadar az bence doğru değildir,ben ince kemikliyim parmaklarım inceciktir kollarım ve bileklerim milletin de tuhafına gider ama leğen kemiğim geniş ....
diyetisyenin verdiği ölçüm listesine baktım orda yağ 28.5 kg tartı yüzde oranını veriyor sanırım ....
esselam kızlar
iki gündür yoktum hala kızım doğum yaptı yazmıştım gerçi
kilo verenleri tebrik ediyorum liste varmı acep :26:
bu arada bende tamı tamına 1,5 kilo vermişim yeni kilom 76,5
Bitanem yüzde de olsa sonuç çok değişmez.Miktar ise kemik bende 3.5 gözüküyor.Yüzde olsa da
91.5 / %3.5 = 3.2 kg olur.Yani sonuç çok değişmez.Leğen kemiğin boyut olarak geniş ama,kalınlık olarak daha ince olabilir.Bir de kemik ağırlığımız sandığımız kadar çok değil.Düşünsene 91.5 kilonun içinde yalnızca 3.5'u kemik,tam bir yağ tulumuyum
gözünüz aydın olsun allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin....,
gerçekten süper kilo vermişsin canım ama kilo bildirimini sabah yapıyoruz,haftaya inşallah...
Çok teşekkür ederim,güzel baktığın için güzel görüyorsun canım benim,maharet sendecanım hesabın doğru pazartesi diyetisyene sorucam gerçekten merak ettim,kendine haksızlık etme lütfen gayet güzel bir bayansın....
ayşegülcüm afiyet olsun yağlarını yaksın,bende şu aralar 5 i 1 yerde çaya bayıldım tadı çok güzel yeşil çaydan daha güzel demek istedim inşallah faydası olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?