- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.461
yok canım bekleme süresi varKendi isteğinle ayrılınca giremiyormusun
Hedef kilonami gelsin kuzuuucanım listede yokuz biz yapmıyoruz o yüzden ama arada tartıldıkca yazıyorz
Aaa giremiyormusin bir dahainşllah kuzum
ayyy trabzona aşığım ben trabzondan sonra ankarada zor gelir deniz şehri değil
tedavimden dolayı listeden ayrıldım girme hakkımda kalmadı benim malesef
Hic donemeyecek msnaşılama tedavisi gördüm kilo aldım zarar vermemek için ayrılmıştım hamileymişim aslında ama bilmiyordum işte bilseydim hamile diye ayrılır listeye dönme şansım olurdu
Hedef kilonami gelsin kuzuuu
Aaa giremiyormusin bir daha
Hic donemeyecek msn
düşünmüyorum zaten tedavim olcak yine inşallah doğumdan sonra senin gibi dönmek nasip olur tabi sizler burda olursanız yoksa bende sanmıyorum bir daha takıma gireceğimiHedef kilonami gelsin kuzuuu
Aaa giremiyormusin bir daha
Hic donemeyecek msn
Her gunKızlar geçen haftanın birincisi 3.8 kilo vermiş hergün 10.000 ip atlamış
Anladm canimm ins gonlunce olir her sey. Bebek icin asilamami tup bebek midüşünmüyorum zaten tedavim olcak yine inşallah doğumdan sonra senin gibi dönmek nasip olur tabi sizler burda olursanız yoksa bende sanmıyorum bir daha takıma gireceğimi
Nasıl lıstyee gırme hakkın kalmıyor nasıl oluyorinşllah kuzum
ayyy trabzona aşığım ben trabzondan sonra ankarada zor gelir deniz şehri değil
tedavimden dolayı listeden ayrıldım girme hakkımda kalmadı benim malesef
10000 ıp kac dk surer acabaKızlar geçen haftanın birincisi 3.8 kilo vermiş hergün 10.000 ip atlamış
Aşılama düşünüyoruz aralık ya da ocak gibi tüp bebek defterini kapattık zatenHer gun
Anladm canimm ins gonlunce olir her sey. Bebek icin asilamami tup bebek mi
Poncık ben bu hafta ızne ayrıldımahh nerdeeeee
listeden ayrıldığım için izine ayrılmak birde listeden çıkmak e ben ara ara izine ayrıldım zaten tek çıkmak kaldı listeden onund bekleme süresi 6 ay sanıyorumNasıl lıstyee gırme hakkın kalmıyor nasıl oluyor
500 atlamış 1dk dinlenmiş böyle böyle 2 saate yakın sürmüş10000 ıp kac dk surer acaba
Cok yorucu bana guzdl gelmedı ama dehset kılo vermıs500 atlamış 1dk dinlenmiş böyle böyle 2 saate yakın sürmüş
Poncık ben bu hafta ızne ayrıldım
Izın ne kadar suruyor
Gerı nasıl donulıyor
Cok yorucu bana guzdl gelmedı ama dehset kılo vermıs
Ben zıplayamıyrm gogsum acıyor hop hop
Helal olsun valla yaa biz yürüyüş zor yapıyoruz500 atlamış 1dk dinlenmiş böyle böyle 2 saate yakın sürmüş
Aynen canımHelal olsun valla yaa biz yürüyüş zor yapıyoruz
Anldm cnmm ins tutar asilama.Aşılama düşünüyoruz aralık ya da ocak gibi tüp bebek defterini kapattık zaten
BenimdeeCok yorucu bana guzdl gelmedı ama dehset kılo vermıs
Ben zıplayamıyrm gogsum acıyor hop hop
Hicmi giremiceksin artıkaşılama tedavisi gördüm kilo aldım zarar vermemek için ayrılmıştım hamileymişim aslında ama bilmiyordum işte bilseydim hamile diye ayrılır listeye dönme şansım olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?