- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.601
Menü paylaşmak bile gelmiyor insanın içinden 7. Takım gibi olsak bizdeevet farkındayım kuzum
sorsan takımda 10 15 kişi var ama kimse yokMenü paylaşmak bile gelmiyor insanın içinden 7. Takım gibi olsak bizde
Evet canim catlatma ignesiCnm yedigin ev yspimi bilmyrm eger ev yspimi degilse aldrma yememenin cozumunu ben oyle buldum.
Ne ignesi cnm bebekmi
Anladm cnm
Canim banada kadin dogum uzmani verdi bende polikistik overim ondan verdi insulun direnci olur sende dedi surekli kullan dedi hemde yumurtalarinada i gelir dediCanim gecmis olsun seker ilacini neden kullaniYorsun diye sacma bir soru sorabilirmiyim.banada kadin dOgum uzmanim kistlerden dolayi vermisti inanilmaz mide bulantisi yapti bende.biraktim tekrar baslayacam ama
Ay dıyet yoruyor ınsanı yaNasılsın canım
Ben de olsa üç gündür kendimi tutamıyorum ya çok yiyorum sanki biri beni durdursun
Ben firsat buldukca ugramaya calisiyirum cumadabmnberi evde misa#ir var girumcem kuzenleri 10 kisiyiz evde ancak yemege yetisebiliyorum@Blacksee55
Luluuu94
M Melekemal
Favelayn
munter
UMEYYE
SaiKing
heksi
emelinbusesi
P pembebalerin
kızlar takıma ugramayanlar neden ugramadıklarını söyleyebilir mi ?
ben 1 2 kişi dışında mazereti olan bilmiyorum da
On kılo fazlam var kuzumzaten cok bi kilon kalmadı kuzumcok zorlama kendini
neden tasınıyosunuz iş değişikliği falan mı
Bnm ışlerım cok yogunlastı cnmniye kimseler yok
Ben firsat buldukca ugramaya calisiyirum cumada@Blacksee55
Luluuu94
M Melekemal
Favelayn
munter
UMEYYE
SaiKing
heksi
emelinbusesi
P pembebalerin
kızlar takıma ugramayanlar neden ugramadıklarını söyleyebilir mi ?
ben 1 2 kişi dışında mazereti olan bilmiyorum da
neyse düzelir bnm yoklugum yaramamış sizeAh ahhh
bakaalıımmmmm gelsin cezalaarrrBence de kimse yok baksana ilk zamanlar iyiydi motivede olunmuyo
10 kişi mi hemde 3 gündürBen firsat buldukca ugramaya calisiyirum cumadabmnberi evde misa#ir var girumcem kuzenleri 10 kisiyiz evde ancak yemege yetisebiliyorum
Cumadan beri evde misafir var evde 10 kisiyiz gorumcemler kuzenleri ancak yemege bulasiga yetisiyorumBen firsat buldukca ugramaya calisiyirum cumada
senin işlerin den dolayı oldugunu biliyorum kuzum ki zaten izindesin sen şu an hiç gelmesen niye gelmedin diyemez kimseBnm ışlerım cok yogunlastı cnm
neyse düzelir bnm yoklugum yaramamış size
bakaalıımmmmm gelsin cezalaarrr
10 kişi mi hemde 3 gündür[/QUOT
Evet canim valla oldum kacgundur
Dun dayilarida geldi 20 kisiydik oldum mide bulantisi halsizlik kusma bide misafirker 3 kadar oturdular oldum hic gitmeyede niyetleri yokneyse düzelir bnm yoklugum yaramamış size
bakaalıımmmmm gelsin cezalaarrr
10 kişi mi hemde 3 gündür
Öyle canımİnşallah canım :)
İnşallah olmadan olmaz Allah dilemeden olmaz
Sanırım yine aynı yerde lilimmm.Maşallah sana :)
Bende bugun dıyete katı donus yapmayı plnlıyrm
Yenı yılakaptinn e bıldırdıgımız hedeflerle gırmemız lazım
Zayıf ve guzel olursam kendımı ıyı hıssederım
Hayatım degısıyor sanırım tasınmamız gerekecek
Zor gunler benı beklıyor
Black sen evlenınce nerede oturcan
Canım kızma ama 2 buçuk yaşında çocuk yani hani aklı erse haklisin dicem ama kendide bebek :/ ama sen öyle uygun görüyorsan öyle yap. Hakli haksız aranmasinBi şey sorucam 5 aylık kızım var altını degistiricektim görümcemin oğlu var 2 5 yaşında geldi başında bekliyordu bende kızımın mahremiyeti için diğer odada değiştirdim görümcem surat yaptı gel oğlum senden rahatsız oluyorlar diyor esimde onlara hak verdi siz ne diyorsunuz haksız mıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?