- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.581
Günaydın kizlar. Haftaya güzel başlayalım inş.
Masalla
Ben başladım yine inshAllah mashAllah
Gunaydın tatlımmmGünaydın kızlar sağlıklı ve bol eksili hafta bizim olsun inşallah
hadi bakalm güzel haberler alırız senden umarımIgnemi oldum beklemedeyim su an sagol canim sordun unutmamissin
zaten cok bi kilon kalmadı kuzumMaşallah sana :)
Bende bugun dıyete katı donus yapmayı plnlıyrm
Yenı yılakaptinn e bıldırdıgımız hedeflerle gırmemız lazım
Zayıf ve guzel olursam kendımı ıyı hıssederım
Hayatım degısıyor sanırım tasınmamız gerekecek
Zor gunler benı beklıyor
Black sen evlenınce nerede oturcan
Maşallah sana :)
Bende bugun dıyete katı donus yapmayı plnlıyrm
Yenı yılakaptinn e bıldırdıgımız hedeflerle gırmemız lazım
Zayıf ve guzel olursam kendımı ıyı hıssederım
Hayatım degısıyor sanırım tasınmamız gerekecek
Zor gunler benı beklıyor
Black sen evlenınce nerede oturcan
Nasılsın canımGunaydın tatlımmm
Kıssss nere kayboldungünaydın güzel baağyanlaarrrr
Gunaydin yaa nasil gaza geldim anlatamam hemen sporumu arttirayim bari*** ADAYLAR LİSTESİ***
@SaiKing 62,6 olursa 24 kasımda listede
@heksi 68kg olursa 24 kasımda listede
P pembebalerin 84,7 olursa 24 kasımda listede
**beklemede**
@emelinbusesi ( 73,2 ///%) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63
@UMEYYE (71,5// /%1)5kasım Pazar Baslangic kilo72,5, hedef kilo 52
**diskalifiye**
@yesiltazenane
Çok gecmiş olsun canımMerhaba kızlar geçen hafta grip oldum evde istirahattaydım kafamı bile kaldıramıyordum yazamadım. Kiloda veremedim. bu hafta kaldığım yerden devam:)
Canim gecmis olsun seker ilacini neden kullaniYorsun diye sacma bir soru sorabilirmiyim.banada kadin dOgum uzmanim kistlerden dolayi vermisti inanilmaz mide bulantisi yapti bende.biraktim tekrar baslayacam amaSeker ilaci midemi bulandiriyordu bu aralar iyim ama tavuk eti kokuyor bana zorla yedim oda kustum et severim ama simdi yuyemiyorum ilactan hetalde
geçmiş olsun kuzum havalar değişiyor dikkat etmek lazımMerhaba kızlar geçen hafta grip oldum evde istirahattaydım kafamı bile kaldıramıyordum yazamadım. Kiloda veremedim. bu hafta kaldığım yerden devam:)
Ev yapımı değil kuzum da kv lerdeyiz su an onlar alıyor ben evde tan buğday ekmeği yiyorum sadeceCnm yedigin ev yspimi bilmyrm eger ev yspimi degilse aldrma yememenin cozumunu ben oyle buldum.
Ne ignesi cnm bebekmi
Anladm cnm
hafta sonu tatili bibiğimKıssss nere kayboldun
Gunaydin yaa nasil gaza geldim anlatamam hemen sporumu arttirayim bariaraya birde temizlik ekleyeyim spor niyetine
cok geçmiş olsun canım grip mi oldunMerhaba kızlar geçen hafta grip oldum evde istirahattaydım kafamı bile kaldıramıyordum yazamadım. Kiloda veremedim. bu hafta kaldığım yerden devam:)
Ben varım kuzum ama ben de sinirden delircem Allah in yaa eşimle memlekete geldik su an kv lerde kalıyoruz görümcem evli o da burda iki lafindan biri o zararlı bu zararlı sürekli eleştiriyo 5 aylık çocuğu . Sabir ver Allah imm daha anlatmadigim bi ton sey var kafamda dönüyor hepsiniye kimseler yok
oy kuzum allah sabır versin ne kadar kalcaksınız ordaBen varım kuzum ama ben de sinirden delircem Allah in yaa eşimle memlekete geldik su an kv lerde kalıyoruz görümcem evli o da burda iki lafindan biri o zararlı bu zararlı sürekli eleştiriyo 5 aylık çocuğu . Sabir ver Allah imm daha anlatmadigim bi ton sey var kafamda dönüyor hepsi
Daha buradayız eşim yıllık izne ayrıldı ama yeminle çok bunaldım sesini duymak bile beni deli ediyooy kuzum allah sabır versin ne kadar kalcaksınız orda
annesi bnm senden daha cok düşünürüm merak etme de
bi kere sinir oldun mu öyle oluyo kuzum insana herşeyi batıyoDaha buradayız eşim yıllık izne ayrıldı ama yeminle çok bunaldım sesini duymak bile beni deli ediyo
evet farkındayım kuzumKeptinn kaptan grupta ölü havası var farkediyon demi
Canlanmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?