Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kizlar. Haftaya güzel başlayalım inş.

Masalla
Ben başladım yine inshAllah mashAllah

Maşallah sana :)
Bende bugun dıyete katı donus yapmayı plnlıyrm
Yenı yıla kaptinn e bıldırdıgımız hedeflerle gırmemız lazım

Zayıf ve guzel olursam kendımı ıyı hıssederım

Hayatım degısıyor sanırım tasınmamız gerekecek
Zor gunler benı beklıyor

Black sen evlenınce nerede oturcan

zaten cok bi kilon kalmadı kuzum cok zorlama kendini
neden tasınıyosunuz iş değişikliği falan mı

Gunaydın tatlımmm
Nasılsın canım
Ben üç gündür kendimi tutamıyorum ya çok yiyorum sanki biri beni durdursun

Gunaydin yaa nasil gaza geldim anlatamam hemen sporumu arttirayim bari araya birde temizlik ekleyeyim spor niyetine

Merhaba kızlar geçen hafta grip oldum evde istirahattaydım kafamı bile kaldıramıyordum yazamadım. Kiloda veremedim. bu hafta kaldığım yerden devam:)

Seker ilaci midemi bulandiriyordu bu aralar iyim ama tavuk eti kokuyor bana zorla yedim oda kustum et severim ama simdi yuyemiyorum ilactan hetalde
Canim gecmis olsun seker ilacini neden kullaniYorsun diye sacma bir soru sorabilirmiyim.banada kadin dOgum uzmanim kistlerden dolayi vermisti inanilmaz mide bulantisi yapti bende.biraktim tekrar baslayacam ama

Kıssss nere kayboldun
hafta sonu tatili bibiğim pek güzel gezdim

Gunaydin yaa nasil gaza geldim anlatamam hemen sporumu arttirayim bari araya birde temizlik ekleyeyim spor niyetine

cumya kadar bu kiloya inebilirsin bence

Merhaba kızlar geçen hafta grip oldum evde istirahattaydım kafamı bile kaldıramıyordum yazamadım. Kiloda veremedim. bu hafta kaldığım yerden devam:)
cok geçmiş olsun canım grip mi oldun

niye kimseler yok
Ben varım kuzum ama ben de sinirden delircem Allah in yaa eşimle memlekete geldik su an kv lerde kalıyoruz görümcem evli o da burda iki lafindan biri o zararlı bu zararlı sürekli eleştiriyo 5 aylık çocuğu . Sabir ver Allah imm daha anlatmadigim bi ton sey var kafamda dönüyor hepsi

oy kuzum allah sabır versin ne kadar kalcaksınız orda
annesi bnm senden daha cok düşünürüm merak etme de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…