Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabi ki haklisin.Ne demek surat yapmak onu anlamadim,gorumcene sorsaydin senin kizin olsa ayni seyi yapmaz miydin diye.Kiz erkek cocuk hos farketmez,bebegin alti baskasinin yaninda acilmamasi gerektigini dusunuyorum bende.Musait ortama geciyorum yada 2 dk musade edin ben altini degistirecegim diyorum,kim olursa olsun.

Canım kızma ama 2 buçuk yaşında çocuk yani hani aklı erse haklisin dicem ama kendide bebek :/ ama sen öyle uygun görüyorsan öyle yap. Hakli haksız aranmasin
Kuzum ama çekirdekten yetişir insan ben kızımın mahremiyeti için yaptım olabildiğince az kişi olsun istiyorum

Dun dayilarida geldi 20 kisiydik oldum mide bulantisi halsizlik kusma bide misafirker 3 kadar oturdular oldum hic gitmeyede niyetleri yok
insan utanır o kadar saat kalmaya sende otur bebeğim hastayım halsızımde odana geç ne mecburiyetn var yoruyosun kendini sana da kızıyorum köle gibi peşlerinde geziyosn habire

valla bence haklısın çünkü nasıl alıştırırsan öyle gider şimdi ikisininde aklı ermiyo ama böyle büyürseler bu durum onlara normal gelicek ilrde belki
eşinde neyini haklı buluyo kızının mahremini ulu orta sergilemek hosuna mı gidiyomuş

Kizim ben esim hepimiz hastaydik zor bir hafta gecirdik cok giremedim kaldi menu paylasmak
diskalifiye olunca tekrar girilemiyor mu acaba,yoksa da can sagolsun ben kendim dikkat etmeye devam ediyorum.Bebisten firsat buldukca bfite de gidecegim ilk ay fena vermedim,insallah devami gelir.Bugun de dukan eksprese basladim biraz odem atayim

Oğluna sapik demisim gibi yaptı yani anlamıyorum yani

kuzum böyle şeylerde haber vermek zor burayı düşüncek halin kalmamıştr eminim ama en azından bana bi mesaj atsanız ne kadar sürerse o kadar idare ederiz hiç sorun olmaz sen madem kendini toparladıgında haber ver kesin olarak başlayabilirim de ona göre devam edelim

Acik acik konus bence,surat yapacak yada laf sokacak bir durum yok, ben boyle dusunuyorum, boyle olmasini istiyorum diye.Hala devam ederse de bosver.annesi sensin kimse senden daha iyisini dusunemez
Sordum az önce canın sıkıldı ama ben kızımın mahremiyeti adına yapıyorum çekirdekten yetişir sonuçta dedim hii dedim sadece tavır yapıyor hâla kv de bana hak verdi

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 y.k kaymak
6 dilim patates kızartması
3 dilim pide ekmek

Öğlen yok
Ara muz

Akşam
Fırında patatesli tavuk
1 kase ayran

kaymak demek
patates kızartması demek
3 dilim ekmek demek

öğle menüsü de yok

akşam yine patates
nerde salata nerde corba nerde ara öğünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…