- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.621
Bi şey sorucam 5 aylık kızım var altını degistiricektim görümcemin oğlu var 2 5 yaşında geldi başında bekliyordu bende kızımın mahremiyeti için diğer odada değiştirdim görümcem surat yaptı gel oğlum senden rahatsız oluyorlar diyor esimde onlara hak verdi siz ne diyorsunuz haksız mıyım ben
Kuzum ama çekirdekten yetişir insan ben kızımın mahremiyeti için yaptım olabildiğince az kişi olsun istiyorumCanım kızma ama 2 buçuk yaşında çocuk yani hani aklı erse haklisin dicem ama kendide bebek :/ ama sen öyle uygun görüyorsan öyle yap. Hakli haksız aranmasin
insan utanır o kadar saat kalmaya sende otur bebeğim hastayım halsızımde odana geç ne mecburiyetn var yoruyosun kendini sana da kızıyorum köle gibi peşlerinde geziyosn habireDun dayilarida geldi 20 kisiydik oldum mide bulantisi halsizlik kusma bide misafirker 3 kadar oturdular oldum hic gitmeyede niyetleri yok
valla bence haklısın çünkü nasıl alıştırırsan öyle gider şimdi ikisininde aklı ermiyo ama böyle büyürseler bu durum onlara normal gelicek ilrde belkiBi şey sorucam 5 aylık kızım var altını degistiricektim görümcemin oğlu var 2 5 yaşında geldi başında bekliyordu bende kızımın mahremiyeti için diğer odada değiştirdim görümcem surat yaptı gel oğlum senden rahatsız oluyorlar diyor esimde onlara hak verdi siz ne diyorsunuz haksız mıyım ben
*** ADAYLAR LİSTESİ***
@SaiKing 62,6 olursa 24 kasımda listede
@heksi 68kg olursa 24 kasımda listede
@pembebalerin 84,7 olursa 24 kasımda listede
**beklemede**
@emelinbusesi ( 73,2 ///%) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63
@UMEYYE (71,5// /%1)5kasım Pazar Baslangic kilo72,5, hedef kilo 52
**diskalifiye**
@yesiltazenane
Oğluna sapik demisim gibi yaptı yani anlamıyorum yaniTabi ki haklisin.Ne demek surat yapmak onu anlamadim,gorumcene sorsaydin senin kizin olsa ayni seyi yapmaz miydin diye.Kiz erkek cocuk hos farketmez,bebegin alti baskasinin yaninda acilmamasi gerektigini dusunuyorum bende.Musait ortama geciyorum yada 2 dk musade edin ben altini degistirecegim diyorum,kim olursa olsun.
insan utanır o kadar saat kalmaya sende otur bebeğim hastayım halsızımde odana geç ne mecburiyetn var yoruyosun kendini sana da kızıyorum köle gibi peşlerinde geziyosn habire
Ablası değil benim ablam olsa hak verirdi akılsız adam
valla bence haklısın çünkü nasıl alıştırırsan öyle gider şimdi ikisininde aklı ermiyo ama böyle büyürseler bu durum onlara normal gelicek ilrde belki
eşinde neyini haklı buluyo kızının mahremini ulu orta sergilemek hosuna mı gidiyomuş
Oğluna sapik demisim gibi yaptı yani anlamıyorum yani
İnşallah :)neyse düzelir bnm yoklugum yaramamış size
bakaalıımmmmm gelsin cezalaarrr
10 kişi mi hemde 3 gündür
kuzum böyle şeylerde haber vermek zor burayı düşüncek halin kalmamıştr eminim ama en azından bana bi mesaj atsanız ne kadar sürerse o kadar idare ederiz hiç sorun olmaz sen madem kendini toparladıgında haber ver kesin olarak başlayabilirim de ona göre devam edelimKizim ben esim hepimiz hastaydik zor bir hafta gecirdik cok giremedim kaldi menu paylasmak
diskalifiye olunca tekrar girilemiyor mu acaba,yoksa da can sagolsun ben kendim dikkat etmeye devam ediyorum.Bebisten firsat buldukca bfite de gidecegim ilk ay fena vermedim,insallah devami gelir.Bugun de dukan eksprese basladim biraz odem atayim
Sordum az önce canın sıkıldı ama ben kızımın mahremiyeti adına yapıyorum çekirdekten yetişir sonuçta dedim hii dedim sadece tavır yapıyor hâla kv de bana hak verdiAcik acik konus bence,surat yapacak yada laf sokacak bir durum yok, ben boyle dusunuyorum, boyle olmasini istiyorum diye.Hala devam ederse de bosver.annesi sensin kimse senden daha iyisini dusunemez
Aynen öyle bir an önce dönmek istiyorum tatile geldim güya evde daha rahattimFavelayn kendi aileleri hep dogru diğer herks yanlış gibi hareket edenlerden yani neyse kuzuş evine döndüğünde herşey normale dönck sabır de
Ben paylaştimm diye hatırlıyorum ama benimde mi yok kuzuevet kızlar dünkü menüleri hiç göremedim burda olanlar bi menü paylaşın bakalım kimler tokatlanıcak görelim
ay dur bakim kuzum gözümden mi kactı acaba sözde okudum bütün sayfalarıBen paylaştimm diye hatırlıyorum ama benimde mi yok kuzu
Ben de tam hatırlayamadim simdiay dur bakim kuzum gözümden mi kactı acaba sözde okudum bütün sayfaları
Bennnnevet kızlar dünkü menüleri hiç göremedim burda olanlar bi menü paylaşın bakalım kimler tokatlanıcak görelim
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineeSlm kizlar eşim iş gitti ben geldimcok hastayim yaa ishal ve kusmaktan öldüm geceden beri elim ayagim kalkmiyo yatiyom kizimda vardi simdi bende var bu sene hastaliktan kurtulamicaz biz sanirim
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 y.k kaymak
6 dilim patates kızartması
3 dilim pide ekmek
Öğlen yok
Ara muz
Akşam
Fırında patatesli tavuk
1 kase ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?