- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.841
ağzının kenarında balYaparsin yine cnm hem bakarsin hamile kalmışsın sonra bebişten sonraya kalır diyet yine hepberaber veririz
ben hiççç doymuyorummbugün cok acıktım
Aynen canım dikkat etmelisin zaten yediklerine. Gerçi tek monoton yiyen benim galibaağzının kenarında balinşallah o yüzden de çok kısmak istemiyorum kendimden zaten aralıkta tedavi olcak sağlıklı beslenmek odak noktam
10 dk onra ymege gitcem bebeğim ne kahvaltısıGel kahvalri edelim bebisim
he ya daha yapmak istediğim seyler var bnm başbaşayken fırsatımız varkennnn tatiller gezmeler kış piknikleri oooooTam bugdayla da leziz olmi yaaa. Ben kensime yapmyrm ikramlik yapyrmya ondn kuzu . Bebisim buyuun acik kensime tam bugday yaparm soz
Anladm kociskonun haberi yokk
Aman ne aceleniz var daha kycuksunuz siz acik egleninevliliginizin tadini cikarinn yuz verme kiz
bindiağzının kenarında balinşallah o yüzden de çok kısmak istemiyorum kendimden zaten aralıkta tedavi olcak sağlıklı beslenmek odak noktam
ben hiççç doymuyorumm
Bugn tartildim 500 gram daha gitmis gune enerjik basliycm cunku cok muylu oldumAynen canım dikkat etmelisin zaten yediklerine. Gerçi tek monoton yiyen benim galibaburdaki kizlar ne güzel yiyorlar.
Az kalmış canım ins güzel sonuçlanır, senin adına okadar mutlu olurumkii
Çok güzel anne olacaksin eminim
Bu arada sanki 100 kiloyuz ya surda 10 kilo fazlamız vardepresyonlara giriyoruz. Gerçi şekerle keptin 2 kiloda deliriyorlar
Canım sevindim senin icin keske hergun 500 500 gitse ahh ne mutlu olurumBugn tartildim 500 gram daha gitmis gune enerjik basliycm cunku cok muylu oldum
bende monoton yiyorum ya genelde aynı yemekler akşamları çorba yapacam bir süre belki iyi gelir çorba soda iyi gelir sanırm ...Aynen canım dikkat etmelisin zaten yediklerine. Gerçi tek monoton yiyen benim galibaburdaki kizlar ne güzel yiyorlar.
Az kalmış canım ins güzel sonuçlanır, senin adına okadar mutlu olurumkii
Çok güzel anne olacaksin eminim
Bu arada sanki 100 kiloyuz ya surda 10 kilo fazlamız vardepresyonlara giriyoruz. Gerçi şekerle keptin 2 kiloda deliriyorlar
dün sana konuştum akşamı 10 gibi eşimle kahvaltı yaptık10 dk onra ymege gitcem bebeğim ne kahvaltısı
he ya daha yapmak istediğim seyler var bnm başbaşayken fırsatımız varkennnn tatiller gezmeler kış piknikleri ooooo
bindi
ooo bu gidişle dobik olursunuz sizdedün sana konuştum akşamı 10 gibi eşimle kahvaltı yaptık
Düzeldi çok şükür.tm kuzum telefon sorunun düzeldi mi peki
bekliyorumDüzeldi çok şükür.
Bugün menümü yazacağım inşallah.
Sorma altıda kalkıyorum zilli hanım icin gece de kaç kere uyandığımı sayamam vallauykusuzluktandır o
Hamilelige okadar uzagimki diyorumki çiftliklerimi var yazik sabah sabah süt sağıyormuşahahaha
zabaan körü ben 7 de uyanıyorum daha 15 dkk var diyip tekrar yatıyorumSorma altıda kalkıyorum zilli hanım icin gece de kaç kere uyandığımı sayamam valla
Allah canini almasın ben de çok güldüm
Cok yimee10 dk onra ymege gitcem bebeğim ne kahvaltısı
he ya daha yapmak istediğim seyler var bnm başbaşayken fırsatımız varkennnn tatiller gezmeler kış piknikleri ooooo
bindi
artık cooh geeeçççCok yimee
he ya ekşınlar olurdu hepAy esskid3n su bdb ne canliydi cesit cesit konular vardi simdi cok sakinn dadi cikmii
sonumuz öyle görünüyor vallaooo bu gidişle dobik olursunuz sizde
kuzum sağolasın ya kaçmıştır yada çoklu alıntı yapmayı es geçmişimdir iş arasında bakıyorumSchonerDuft sekerm ben sana gecmis ossun dedim bana cevap yazmadn gormedin hergalde gozune gozune sokusturym didimm
Ewiit yaaartık cooh geeeççç
he ya ekşınlar olurdu hep
Tmm zuzu iyi ol gerisi muhim dilllkuzum sağolasın ya kaçmıştır yada çoklu alıntı yapmayı es geçmişimdir iş arasında bakıyorum
biz akşam bişey yemedik cok şaşırtıcısonumuz öyle görünüyor valla
espirikli youmlar olurduEwiit yaaben yorumlari konudan daha heyecanli okurdum
Tmm zuzu iyi ol gerisi muhim dilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?