- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.881
menemen yapsan bir gün yumurtasızEt sut yumurta yasak cnm
soğukta kalkmakta sıkıntı ya uykuda bölünüyorgece 2 kere kalktm galiba
ben uyuyamıyorum geceleri kuzu yasoğukta kalkmakta sıkıntı ya uykuda bölünüyor
yerine alışmadın mı ?ben uyuyamıyorum geceleri kuzu ya30dkda bir acılıyo gözlerim sebepsiz dönüp duruyorum
Iyıyım cnm cok sukur dusunmemeye cslısıyrm :) sen nasılsınhoşş geldiinn nasılsın kuzum moraller nasıl
Neler yapıyorsun56lardaydım en sonbu yeni gelin yemekleri bitirdi beni
iyiyim bende değişiklik yokIyıyım cnm cok sukur dusunmemeye cslısıyrm :) sen nasılsın
alıştım aslında hiç böyle sorun yoktu şu 3 4 gündr böyleyimyerine alışmadın mı ?
bn bişey yapmıyorum valla evde sebze yemekleri pişiyo gnelde yada et türüNeler yapıyorsun
burasıda cok sogukNapiyonuz gizlaakizimi okula götürdüm hava sogukkkk esim ise gitti açtım pencereleri miss gibi temizlik yapiyom
Ayy içeri havasiz kalmış kiz soguk gelmiyo pencereden bizim ev sicak zati kömürlü kalorifer oldugu icinburasıda cok sogukkapat o camları daha yeni iyileştin
Eee okadar uğraştın elletme valla ellemesinler bi zahmetbende monoton yiyorum ya genelde aynı yemekler akşamları çorba yapacam bir süre belki iyi gelir çorba soda iyi gelir sanırm ...
dualarınız sayesinde olcak inanıyorum
pimpirikli anne olurum kimseye elletmem sanırım
valla benim hedef 65 idi 5 6 kilo fazlam var abartıyormuyuz sence
Yaa sorma anneme anlattim manyakmisin kadin üzülür deme öyle dioAllah canini almasın ben de çok güldüm
ben hafta sonları acabiliyom öyle anca onda da hırkaynan geziyom bizim ev petekliAyy içeri havasiz kalmış kiz soguk gelmiyo pencereden bizim ev sicak zati kömürlü kalorifer oldugu icinaz yiyom hee
Hee dogal gaz olunca oyle oliiben hafta sonları acabiliyom öyle anca onda da hırkaynan geziyom bizim ev petekli
tirip atarlar sanırım ama napi fanusa koycam sadece ben ben ben sevecemEee okadar uğraştın elletme valla ellemesinler bi zahmet
Yaa sorma anneme anlattim manyakmisin kadin üzülür deme öyle diosanki ne dedim. Ortada ufak bi yanlış anlaşılma var sadece
havalardandır o zamanalıştım aslında hiç böyle sorun yoktu şu 3 4 gündr böyleyim
burasıda cok sogukkapat o camları daha yeni iyileştin
Ankara'dan hava durumubu bildiriyorum burasıda soğuk hatta çok çok soğuk....Ayy içeri havasiz kalmış kiz soguk gelmiyo pencereden bizim ev sicak zati kömürlü kalorifer oldugu icinaz yiyom hee
Canım hangi şehirdesinAyy içeri havasiz kalmış kiz soguk gelmiyo pencereden bizim ev sicak zati kömürlü kalorifer oldugu icinaz yiyom hee
Eee okadar uğraştın elletme valla ellemesinler bi zahmet
Yaa sorma anneme anlattim manyakmisin kadin üzülür deme öyle diosanki ne dedim. Ortada ufak bi yanlış anlaşılma var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?