Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar birde ben pc den ideal kilomu hesapladım ideal kilom 65 miş
hedefimi 65 mi yapsam acep :86:

canım hedef sonradan değişebiliyor mu bilmiyorum. bu yüzdelerimizi hesaplarken hedefi de kullanıyo olabilirler. bende sordum kaptana ama cevap yok.. gelsin zaten onu ısıracam..

esra sen hazırlamışmıydın devam çizelgesi. ben bu hafta yeni bir liste hazırlayayım en iyisi herkes de o sayfayı sık kullanıllanlara eklesin...sırasını unutmasın olmaz mı?her hafta birimiz paylaşımları not alsın. 3 gün paylaşımda bulunmayan diskalifiye edilsin. yalnız size fikrinizi sorak istiyorum. paylaşım demek yediklerini yazmak mıdıııırr? yoksa gün boyunca 1 kere selaammmm deyip gitmek midir?1 mesaj bile olsa paylaşım sayıyor muyuz yani? kaptancım nerdesin?

iyi akşamlar kızlar
bende bir saat yürüyüşümü yaptım

akşam yemeğim
bir tane karnıyarık
1 dilim çavdar ekmeği
salata

ara
5 6 çilek :81:
şimdide yeşil çayımı içiyorum

canım senle aynı kiloyduk. maşallah sen 1.5 kilo evrince aradki fark açıldı. üfff ben neden böle başaramıyorum. ben hiiiç 1 kilo veremedim haftada. boğazıma hakim olamıyorum yaa. en fazla 800 gram verdim şimdiye kadar galiba.

pammukkk gibi oldum kızlar derhal sıkılaşmam lazımm tavsiye öneriii...vb. ne varsa söleyin bana her gün spor yapsam 1 ayda biraz toparlanabilirmiyim acabaa???

ben ayda 2 kilo versem 2012 mayısında ancak 55 kiloyu görebilecem inşallah. Esencim sen herhalde daha fazla verdiğin için daha çabuk ulaşacaksın.
Canım biz niyetimizi ettik,emeğimizi verdik,tevekkül ediyor ve diyoruz ki hayırlıysa Allah nasip eder inşallah hepimize.
81,6 yım canımmm

Canım ekle.http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wQs7J59/weight.png
pammukkk gibi oldum kızlar derhal sıkılaşmam lazımm tavsiye öneriii...vb. ne varsa söleyin bana her gün spor yapsam 1 ayda biraz toparlanabilirmiyim acabaa???
Kesinlikle sporla taş gibi olursun.

Son düzenleme:
canım hedef sonradan değişebiliyor mu bilmiyorum. bu yüzdelerimizi hesaplarken hedefi de kullanıyo olabilirler. bende sordum kaptana ama cevap yok.. gelsin zaten onu ısıracam..
ben henüz listeye girmedim sanırsam değiştirebilirim..yada kalsın ne kadar uzak yol o kadar azim
valla canım ben verebiliyorsam herkes verir bende pko hipotiroidi insülin direnci hepsi var hepsi zorlaştırıyo..ama bende duraklama dönemi yaşadım sökülmeye başladım inşlh durmam..
birde ben yürüyüşün ve çayların özellikle her sabaah iki bardak ılık limonlu suyun çok faydalı olduğunu düşünüyorum sende dene istersen

benimde kol bölgemin alt tarafı yumuşamış iyice aslında dumbble yapıyorum demek yetersiz kalıyo
birde göbeğimde çatlaklar olmuş

günaydddııııınnnn...güneşil bir Ankara sabahından günaydıın..

9 da kalktım 1 bardak ılık su içtim. 2 kuru kayısı yedim. biraz öncede kahvaltımı yaptım.

2011-05-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Patates Kızartması, Küçük 0.5 ADET 103
[3] Domates 1 ADET 14
[4] damak tadı kahvaltılık sos 0.1 100 gr 17.5
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Taze Yeşil Biber 10 gr 1.25
[7] dereotu 10 gr 22
Toplam : 302.75 kal.

kayısıyı eklemeyi unutmuşuum..onuda tanesi 18 kalori. yani sabhtan beri 338 kalori almışım.

Ohhhh,cillop gibi kahvaltı Canım diyette evde tek olmak,lehine çevirirsen müthiş bir avantaj.Ben de tek yaşıyorum biliyorsun.Evde yalnızca sebze,beyaz et,meyve ve kepekli gıdalar bulunduruyorum.Yani kriz geldiğinde ve dolaba saldırdığımda,kepekli galeta ya da meyveden başka kaçamak yapacak tehlikeli bir yiyecek bulamıyorum.Bu sayede,o günkü tüm emeğimi sabote edecek ve sıfırlayacak bir hata yapmama olanak kalmıyor.Bu süreçte evde misafir ağırlamak tehlikeli olabiliyor.Bi kere herkes bilsin diyette olduğunu,bu sayede komşularım getirdikleri börek dolu tabağı diyette olduğumu söyleyerek kibarca geri çevirmeme bozulmuyorlar.Artık komşularım da alıştı,geçenlerde biri kabak salatası getirmiş ve verirken için rahat olsun,kalorisi çok az bunun dedi.Yani aslında diyette olmayan biri bile diyet mantalitesi çevresinde bana ikram yapmış oldu.Artık misafirliğe gittiğim arkadaşlarım ben hiçbirşey söylemeden bana meyve tabağı hazırlıyorlar.3 aydır diyetteyim ve 3 ay boyu kadını erkeği,zayıfı kilolusu farketmez sürekli diyeti bırakmam konusunda zorlandım gerek sözle gerek ikramla.Ama kararlı olduğumu görünce pes ettiler.Taviz tavizi de getiriyor.Ben artık diyetimi kasıtlı sabote etmeye çalışan birine,sağlam bir HAYIR çekebiliyorum.Bence mutfağımızı kaçamak yapamayacak şekilde güvenli bir hale çevirmeliyiz,kriz gelse bile kaçamak yapacak ürünümüz olmamalı.Kakooları,unları,pudingleri,çikolataları bulamayacağımız bir mutfak.Bir de kepekli galeta,evimizd stok halinde bulunmalı,ben açlığımı bastırmada çok faydalandım tanesi 14 kalori olan kepekli galetadan.

henüz kahvaştı yapmadım hiç yapasımda yok iki bardak limonlu suyumu içtim yemek yemiş kadar oldum
altınbaşak kepekli yiycem yarım paket herhalde zaten öğleyede az kaldı :96:

tek yaşamanın avantajı gerçekten ben mesela dün eşim ve abimin canı irmik helvası istedi onlara kavurdum ben sadece şekerini ayarlarken tadına baktım o kadar yemedim
ama eskiden olsa markete gidince bisküvi çikolatalı gofret çayın yanına alırdım yapardım şimdi hiç bişey yok doldurduğum çekmecemde sadece çıbık kraker altınbaşak kepekli,k bar ve leblebi var
insan yeterki istesin bunca eziyeti neden kendime yapmışım 2 3 senedir neden daha önce bu kararı almadım diye kendime kızıyorum en fazla 10 ay bir dikkatten sonra normal standartlara inmek en önemlisi sağlıklı olmak varken nedne beklemişim..neyse zararın neresinden dönülürse kardır diyorum

günaydın canım nasılsın. evde misin bugün. hava güzel ama yapacak bişey bulamıyorum tek başıma dışarda. evet o gün misafirler kola almıştım çay istediler. 2.5 lt kolaya aklım takılıp duruyordu. baktım şeytana uyacam dün akşam hepsini döktüm. mutfak evyesi pırıl pırıl oldu ya. kola asitli ya temizledi metali.ne kadar zararlı görüyosunuz.kolayı çok sevmem aslında benim zaafım tatlılardır. sen nasıl tatlı sevmiyorsun ya? ne güzel. tatlı sevmeyenlere imreniyorum. bu arada tuğba özayın videolarından indirdim biraz. ama üst bölgeye yönelik göremedim. bildiğin link var mı?

canım aslında tek veya değil irade önemli. ben kocam varken o işten gelmeden gizli gizli çikolataları götürüyodum. görürse kızıyordu elimden alıyordu. kendi yiyordu gıcık kocam. ama haklı benim iyiliğim için. hatta bana giderken şimdi yalnızsın korkuyorum aburcuburdan başşka bişey yemezsin diye demişti. ama ben markete gittiğimde çoğu zaman elinme alıp bırakıyorum veya haftada 1-2 gofret veya puding alıyorum. kinder süt dilimi var 100 kalori mesela onu seviyorum hem çok fazla ağır değil. ehmde tatlı krizimi engelliyor. bu benim için çookk az bi miktar önceden o kadar aburcubru yiyordum ki. günlük 800 kalorilik abur cuburdan sonra birde akşam yemeğinde az yiyorum diyerek (şu anki aklımla ne kadar çok olduğunu anlıyorum) birsürü şey yiyordum.aynen neresinden dönsem kar. hiç başlamasam aynı devam etsem şimdi 90 olmuştum.

inşallah canım en yakın zamanda eski ve yeni halimi eklicem...sende ne olur bi an önce bırak sigarayıı..

dur kaşıyım

o zaman bol bol balık da ye esra..b vitamini gerçekten çok önemli

bence ikisinden fazla şey gerktiriyor paylaşım.. başkalarına yorum yapmak birbirimizi takip etmek gerçek paylaşım olmalı.. zaten eskiden biz selam verip ya da menülerimizi yazıp kaçtığımız için paylaşım çok azdı.. bunlardan fazlasına ihtiyacımız varr..

ohhhhh...güzel bi pazar kahvaltısı.. benimkine çok benziyor canım valla..

günaydın kızlar herkese. hava harika, güneş pırıl pırıl.. az sonra kociş ve oğluşla dışarı çıkcaz. inşallah hava bozmazz.. yaz gelsin artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kahvaltım
Patates Kızartması (orta) 0.5 ADET 140.00
Ekmek 2 DİLİM 130.00
Ekmek 1 DİLİM 65.00
Kaşar Peyniri 2 DİLİM 250.00
Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 30 GRAM 102.00
kaşar peyniri (yağlı) 1.5 kibrit kut. 186.00
Domates 1.5 ADET 21.00
Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.50
Toplam : 333.50kal.

merhabalar hatunlar,gülçin hiçde geç kalkmadım saat 8.30 uyandım 9 da hrkes kahvaltıdaydı annem bir kahvaltı hazırlamış misfririmiz de var bir kuş sütü eksikti ama ben her zaman yediğim şeyleri yedim,birazdan bir banyo yapıp sinemya gidicez birazda gezeriz yarın saat 1,20 de eşim uçakta olacak en az 3 hafta yok belki biz gideriz önce bir doktor kontrolünden geçeyim bakalım ne diyecek az önce bir dünya ütü yaptım yoruldum,dinlenirim artık....

annaaaa tembel dediğime utandım şimdi:26::26:ama seninde kulağın çınladı da geldin. yazmasam gelmeyecetingitttiğin filmleri bizede güzelse tavsiye et canım bu aralar iyi geziyosun maşallah ama zararı olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…