- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.461
kızlar birde ben pc den ideal kilomu hesapladım ideal kilom 65 miş
hedefimi 65 mi yapsam acep :86:
iyi akşamlar kızlar
bende bir saat yürüyüşümü yaptım
akşam yemeğim
bir tane karnıyarık
1 dilim çavdar ekmeği
salata
ara
5 6 çilek :81:
şimdide yeşil çayımı içiyorum
Canım biz niyetimizi ettik,emeğimizi verdik,tevekkül ediyor ve diyoruz ki hayırlıysa Allah nasip eder inşallah hepimize.ben ayda 2 kilo versem 2012 mayısında ancak 55 kiloyu görebilecem inşallah. Esencim sen herhalde daha fazla verdiğin için daha çabuk ulaşacaksın.
81,6 yım canımmm
Kesinlikle sporla taş gibi olursun.pammukkk gibi oldum kızlar derhal sıkılaşmam lazımm tavsiye öneriii...vb. ne varsa söleyin bana her gün spor yapsam 1 ayda biraz toparlanabilirmiyim acabaa???
ben henüz listeye girmedim sanırsam değiştirebilirim..yada kalsın ne kadar uzak yol o kadar azimcanım hedef sonradan değişebiliyor mu bilmiyorum. bu yüzdelerimizi hesaplarken hedefi de kullanıyo olabilirler. bende sordum kaptana ama cevap yok.. gelsin zaten onu ısıracam..
valla canım ben verebiliyorsam herkes verir bende pko hipotiroidi insülin direnci hepsi var hepsi zorlaştırıyo..ama bende duraklama dönemi yaşadım sökülmeye başladım inşlh durmam..canım senle aynı kiloyduk. maşallah sen 1.5 kilo evrince aradki fark açıldı.üfff ben neden böle başaramıyorum. ben hiiiç 1 kilo veremedim haftada. boğazıma hakim olamıyorum yaa. en fazla 800 gram verdim şimdiye kadar galiba.
pammukkk gibi oldum kızlar derhal sıkılaşmam lazımm tavsiye öneriii...vb. ne varsa söleyin bana her gün spor yapsam 1 ayda biraz toparlanabilirmiyim acabaa???
Ohhhh,cillop gibi kahvaltıgünaydddııııınnnn...güneşil bir Ankara sabahından günaydıın..
9 da kalktım 1 bardak ılık su içtim. 2 kuru kayısı yedim. biraz öncede kahvaltımı yaptım.
2011-05-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Patates Kızartması, Küçük 0.5 ADET 103
[3] Domates 1 ADET 14
[4] damak tadı kahvaltılık sos 0.1 100 gr 17.5
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Taze Yeşil Biber 10 gr 1.25
[7] dereotu 10 gr 22
Toplam : 302.75 kal.
kayısıyı eklemeyi unutmuşuum..onuda tanesi 18 kalori. yani sabhtan beri 338 kalori almışım.
Ohhhh,cillop gibi kahvaltıCanım diyette evde tek olmak,lehine çevirirsen müthiş bir avantaj.Ben de tek yaşıyorum biliyorsun.Evde yalnızca sebze,beyaz et,meyve ve kepekli gıdalar bulunduruyorum.Yani kriz geldiğinde ve dolaba saldırdığımda,kepekli galeta ya da meyveden başka kaçamak yapacak tehlikeli bir yiyecek bulamıyorum.Bu sayede,o günkü tüm emeğimi sabote edecek ve sıfırlayacak bir hata yapmama olanak kalmıyor.Bu süreçte evde misafir ağırlamak tehlikeli olabiliyor.Bi kere herkes bilsin diyette olduğunu,bu sayede komşularım getirdikleri börek dolu tabağı diyette olduğumu söyleyerek kibarca geri çevirmeme bozulmuyorlar.Artık komşularım da alıştı,geçenlerde biri kabak salatası getirmiş ve verirken için rahat olsun,kalorisi çok az bunun dedi.Yani aslında diyette olmayan biri bile diyet mantalitesi çevresinde bana ikram yapmış oldu.Artık misafirliğe gittiğim arkadaşlarım ben hiçbirşey söylemeden bana meyve tabağı hazırlıyorlar.3 aydır diyetteyim ve 3 ay boyu kadını erkeği,zayıfı kilolusu farketmez sürekli diyeti bırakmam konusunda zorlandım gerek sözle gerek ikramla.Ama kararlı olduğumu görünce pes ettiler.Taviz tavizi de getiriyor.Ben artık diyetimi kasıtlı sabote etmeye çalışan birine,sağlam bir HAYIR çekebiliyorum.Bence mutfağımızı kaçamak yapamayacak şekilde güvenli bir hale çevirmeliyiz,kriz gelse bile kaçamak yapacak ürünümüz olmamalı.Kakooları,unları,pudingleri,çikolataları bulamayacağımız bir mutfak.Bir de kepekli galeta,evimizd stok halinde bulunmalı,ben açlığımı bastırmada çok faydalandım tanesi 14 kalori olan kepekli galetadan.
Ohhhh,cillop gibi kahvaltıCanım diyette evde tek olmak,lehine çevirirsen müthiş bir avantaj.Ben de tek yaşıyorum biliyorsun.Evde yalnızca sebze,beyaz et,meyve ve kepekli gıdalar bulunduruyorum.Yani kriz geldiğinde ve dolaba saldırdığımda,kepekli galeta ya da meyveden başka kaçamak yapacak tehlikeli bir yiyecek bulamıyorum.Bu sayede,o günkü tüm emeğimi sabote edecek ve sıfırlayacak bir hata yapmama olanak kalmıyor.Bu süreçte evde misafir ağırlamak tehlikeli olabiliyor.Bi kere herkes bilsin diyette olduğunu,bu sayede komşularım getirdikleri börek dolu tabağı diyette olduğumu söyleyerek kibarca geri çevirmeme bozulmuyorlar.Artık komşularım da alıştı,geçenlerde biri kabak salatası getirmiş ve verirken için rahat olsun,kalorisi çok az bunun dedi.Yani aslında diyette olmayan biri bile diyet mantalitesi çevresinde bana ikram yapmış oldu.Artık misafirliğe gittiğim arkadaşlarım ben hiçbirşey söylemeden bana meyve tabağı hazırlıyorlar.3 aydır diyetteyim ve 3 ay boyu kadını erkeği,zayıfı kilolusu farketmez sürekli diyeti bırakmam konusunda zorlandım gerek sözle gerek ikramla.Ama kararlı olduğumu görünce pes ettiler.Taviz tavizi de getiriyor.Ben artık diyetimi kasıtlı sabote etmeye çalışan birine,sağlam bir HAYIR çekebiliyorum.Bence mutfağımızı kaçamak yapamayacak şekilde güvenli bir hale çevirmeliyiz,kriz gelse bile kaçamak yapacak ürünümüz olmamalı.Kakooları,unları,pudingleri,çikolataları bulamayacağımız bir mutfak.Bir de kepekli galeta,evimizd stok halinde bulunmalı,ben açlığımı bastırmada çok faydalandım tanesi 14 kalori olan kepekli galetadan.
tek yaşamanın avantajı gerçekten ben mesela dün eşim ve abimin canı irmik helvası istedi onlara kavurdum ben sadece şekerini ayarlarken tadına baktım o kadar yemedim
ama eskiden olsa markete gidince bisküvi çikolatalı gofret çayın yanına alırdım yapardım şimdi hiç bişey yok doldurduğum çekmecemde sadece çıbık kraker altınbaşak kepekli,k bar ve leblebi var
insan yeterki istesin bunca eziyeti neden kendime yapmışım 2 3 senedir neden daha önce bu kararı almadım diye kendime kızıyorum en fazla 10 ay bir dikkatten sonra normal standartlara inmek en önemlisi sağlıklı olmak varken nedne beklemişim..neyse zararın neresinden dönülürse kardır diyorum
inşallah canım en yakın zamanda eski ve yeni halimi eklicem...sende ne olur bi an önce bırak sigarayıı..Eğer ömrüm varsa;1 şubat 20011 de başladığım diyetimi inşallah başarı ile 1 şubat 2012 de bitirip,hemen ardından da 40 günde sigarayı bırakıcam.Rabbim yardım eder inşallah.
Maşallah canım,yüzünü gizleyip eski ve yeni halinin resimlerini ekle de biz de motive olalım olmaz mı?
dur kaşıyım81,6 yım canımmm
ben bırakıp bırakıp tekrar başlamaktan bıktım artık yaa...sigarada kilo gibi bişii yaa gercekten irade işi içmiyorum şartlıyorum kendimi bişey oluyo canım sıkılıo sinirli anıma denk geliyo yakıyorum dayanamıyorum...
ayy ne güzel insanın azmi artıyo..totoşu kaşısaydın bacımm nazar neyim değmesin...
o zaman bol bol balık da ye esra..b vitamini gerçekten çok önemlilale devrini izliyorum,yeğenlerim burda ev kreş gibi çocuk sesi kadar güzel bişey var mı ya?hepsinin topu var amabir top için kırılıp geçiyorlar,kızlar ben ameliyattan sona acaip bir unutkanlık yaşıyorum mesela daha önce tanıdığım bir kadıncağız anneme umreden sonra ziyarete geldi kadını asla ama asla tanıyamadım eşim 2 gün önce toplu bir para verdi saklamam için bugün sordu sadece o anı hatırlıyorum ama ne parayı ne de nereye koyduğumu hatırladım gelince evi alt üst ettim yok hatırlamıyorum sonra şans eseri buldum hiç ummadığım yerden,doktorum 1 sene b vitamini kullanmam gerektiğini söyledi,ilk bebeğimi kaybettikten sonra yusufa hamile kaldım onunda düşük tehlikesi vardı bir test yapıldı ve o testte vücudumun b vitamini üretmediği ortaya çıkmıştı ama böyle unutkanlığım yoktu ne oldu bana bunuyor muyum acep...?
bence ikisinden fazla şey gerktiriyor paylaşım.. başkalarına yorum yapmak birbirimizi takip etmek gerçek paylaşım olmalı.. zaten eskiden biz selam verip ya da menülerimizi yazıp kaçtığımız için paylaşım çok azdı.. bunlardan fazlasına ihtiyacımız varr..esra sen hazırlamışmıydın devam çizelgesi. ben bu hafta yeni bir liste hazırlayayım en iyisi herkes de o sayfayı sık kullanıllanlara eklesin...sırasını unutmasın olmaz mı?her hafta birimiz paylaşımları not alsın. 3 gün paylaşımda bulunmayan diskalifiye edilsin. yalnız size fikrinizi sorak istiyorum. paylaşım demek yediklerini yazmak mıdıııırr? yoksa gün boyunca 1 kere selaammmm deyip gitmek midir?1 mesaj bile olsa paylaşım sayıyor muyuz yani? kaptancım nerdesin?
ohhhhh...güzel bi pazar kahvaltısı.. benimkine çok benziyor canım valla..günaydddııııınnnn...güneşil bir Ankara sabahından günaydıın..
9 da kalktım 1 bardak ılık su içtim. 2 kuru kayısı yedim. biraz öncede kahvaltımı yaptım.
2011-05-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Patates Kızartması, Küçük 0.5 ADET 103
[3] Domates 1 ADET 14
[4] damak tadı kahvaltılık sos 0.1 100 gr 17.5
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Taze Yeşil Biber 10 gr 1.25
[7] dereotu 10 gr 22
Toplam : 302.75 kal.
kayısıyı eklemeyi unutmuşuum..onuda tanesi 18 kalori. yani sabhtan beri 338 kalori almışım.
günaydın canım.. elbette diyebilirsin.. iyiyim valla pazar pineklkemesi yapıyorum sen nasılsın????fdm günaydın. sana fadime diyebilir miyiiimm?
merhabalar hatunlar,gülçin hiçde geç kalkmadım saat 8.30 uyandım 9 da hrkes kahvaltıdaydı annem bir kahvaltı hazırlamış misfririmiz de var bir kuş sütü eksikti ama ben her zaman yediğim şeyleri yedim,birazdan bir banyo yapıp sinemya gidicez birazda gezeriz yarın saat 1,20 de eşim uçakta olacak en az 3 hafta yok belki biz gideriz önce bir doktor kontrolünden geçeyim bakalım ne diyecek az önce bir dünya ütü yaptım yoruldum,dinlenirim artık....
günaydın canım.. elbette diyebilirsin.. iyiyim valla pazar pineklkemesi yapıyorum sen nasılsın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?