- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.441
uyku böceği diye böcek vardı dimi beni o ısırmış olabilir miuyanığım ama ayakta uyuyorum sanki
ah canım işin çok zor. eğitim bilimlerinde bir teknik var görmezden gelme diye. sen onu uygula öğrenciyi değil de davranışı görmezden gelmen lazım. o zaten senle zıtlaşmak ve sınıfında öne çıkmak bir nevi kahraman olmak için yapıyor. sende istediğini vermişsin. yoksa normalde sıraya ayağını uzatmak hatta rahatsız bir oturuuş şekli.sen indir dedikçe tamam oltaya geldi demişştir onun düşüncesiyle. ama hiiiç bişey demesen bi süre sonra yorulup kendi indirecek belki ayağını ve kahraman olamadığı gibi seni de sinir edemediğini görüp kendi sinir olacak. her şeyin birr sebebi var unutma. kesin ailesiyle bir problemi var. ben ücretliyim nasıl olsa deme sakın. ailesiyle konuşanilirsin.şimdi o eda öğretmene karşı üstünlük sağladığını düşünüyor. tehdit etme. ama sınıfada sivil alma bence ne acıyosun ya. sen suçlu olursun müdür yad bir müfettiş görse sana buu ne diyebilir.alma sınıfa öle.Allah yardımcın olsun.
meraba şekerler yeni geldim eve sabah devlet yatılılık bursluluk sınavı vardı orda görevliydim kitapçıklar gidene kadar bekledik eve geldim kocacık tutturdu ac yaşıyosun kac haftadır bizimle kahvaltı yapmıyosun diye dışarı çıktık kahvaltıya gittik...malum düğnler yaklaşıoo abiye krizi tavan yaptı artık gezdimmm gezzdiimmm beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim beni beğenmediibilmiyorum bakalım sonum ne olacak bütün şık güzel şeyler 40 beden yaa...oofff off...canım çok sıkıldı...
nesse bacılar işte sabah ekmeksiz de olsa sağlam bir kahvaltı yaptım gazetemi okudum sigara kahve keyfimi yaptımm...ohhh sefam olsunn...eve geldim bi kase cacık yaptım kendime yedim şimdi yeter bugünlükk diye düşünüyorum bakalım şimdilik...ilerleyen saatlerde görüşürüzzz öpüldünüzzz....
Evet canım benim,dayanıcaz.Allahtan besin değeri çok yüksek,içinde 12 çeşit altın değerinde tahıl var,hele ki yulaf Allah'ın mucizelerinden biri.hadi bakalım inşlh çok güzel kilo verirsin canım
sen uygula sonra bende denerim
bende badem ve balı hiç sevmem yaaama zayıflama yolunda çekilen sıkıntılar kutsaldır
Canım yeşil mercimekte yanlışın var.4 silme yemek kaşığı yeşil mercimek yaklaşık 70 gram geliyor ve onun da kalorisi 235 kalori,100 gramı 364 kalori çünkü.Baklagiller kısmında var yeşil mercimek.Ben deli olurum öyle severim yeşil mercimeği ama hem besin değeri hem kalorisi yüksektir,bu yüzden dikkatli yiyorum.Zaten baklagillerin kalorisi yüksek olduğu içindir çorbaların sandığımızdan daha çok kalori oluşu.3-4 y.k mercimek de 80 kalori ama kalorisepetinde değerini bulamadım.onuda eklersem 1030 oluyor. ayy süper bişey bu kalori sayma. hem ye hem kilo ver. bu hafta 1,5 kilo versem ancak telafie diyorum. ama şuana kadar haftada 1 kilo bile vermedim. neyse ben 1.5 hedefleyeyim ne kadar yüksek hedef o kadar yaklaşırım.
Evet canım benim,dayanıcaz.Allahtan besin değeri çok yüksek,içinde 12 çeşit altın değerinde tahıl var,hele ki yulaf Allah'ın mucizelerinden biri.
Canım yeşil mercimekte yanlışın var.4 silme yemek kaşığı yeşil mercimek yaklaşık 70 gram geliyor ve onun da kalorisi 235 kalori,100 gramı 364 kalori çünkü.Baklagiller kısmında var yeşil mercimek.Ben deli olurum öyle severim yeşil mercimeği ama hem besin değeri hem kalorisi yüksektir,bu yüzden dikkatli yiyorum.Zaten baklagillerin kalorisi yüksek olduğu içindir çorbaların sandığımızdan daha çok kalori oluşu.
2011-04-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] nestle tropikal meyveli müsli 0.45 100 g 164.7
[2] sek light süt 200 ml 1 adet 63.4
ARA ÖĞÜN-1:
[3] Altınbaşak kepekli bisküvi 2 adet 36
[4] Dil Peyniri 10 GRAM 29
[5] Jacobs 3 in 1 1 adet 52
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Altınbaşak kepekli bisküvi 2 adet 36
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Madımak 100 GRAM 26
[9] danone tam yağlı yoğurt 50 gram 37
[10] yesil cay 2 adet 0
ARA ÖĞÜN-2:
[11] Crax Kıvrık Kraker 20 GRAM 73
AKŞAM YEMEĞİ:
[12] nestle tropikal meyveli müsli 0.45 100 g 164.7
[13] sek light süt 200 ml 1 adet 63.4
ARA ÖĞÜN-3Hafta sonlarına mahsus,geç yattığım için yiyorum bu son öğünü)
[14] Domates 2 ADET 28
[15] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[16] Şeker (küp) 7 ADET 136.5
[17] Crax Kıvrık Kraker 20 GRAM 73
Toplam : 1064.7 kal.
Yeşillikler arasında 1 saat tempolu yürüyüşümü de yaptım,şimdi yeşil çayımla keyif sigaramı içiyorum.Yoruldum :26:
kızlar merhaba herkese,çok güzel birgün geçirdim baya moral oldu,florya sosyal tesislerine gittik ailecek eşim yemek ısmarladı ama ben diyet yapıyorum dedim hepsi kızdı özellikle eşim,fıstık gibisin daha fazla zayıflama dedi aslında çok hoşuma gitti allahtan eşim balık etli seve,bende benim nerem balık etli balina gibiyim dedim o da sen 95 kiloyken bile sana balina demedim niye böyle yapıyorsun dedi neyse yemekte ben salata ve söylemesi ayıp ızgara yedim light kolayla tatlı yemedim,yusuf hepimize kök söktürdü acaip bir enerji var kuzumda herkes sevdi oğlumu çünkü benim oğlan o kadar can ciğer bir çocuk ki anlatamam sokakta kimi görse sarılır öper en çokta o mutlu oldu diye sevindim işte böyle geçti cumartesi günümüz...yarın sinemaya gidicez eşimle en sevdiğim hobim tiyatro ve sinema ....
eeevvveeett diycektim ama az biraz dondurma yiycem az sonra ev dondurmasıısade cacıkla mı duracan?
Canım yok,kurusunun bile 100 gramı 314 kalori.5 ayrı siteye baktım emin olayım diye hepsinde aynı.Kırmızı eti kastetmiştir diyetisyenin,kırmızı etin de kalorisi yüksek çünkü.Bak aşağıdaki sitede kurusu diye belirtmiş hususi.ama doktorun bana verdiği listede 3-4 kaşığın 1 değişim ete eşit olduğu yazıyor.oda 80 kal. canım sen yeşil mercimek yemeğine bakmış olmayasın kalori sepetindeki benim anladığım erişteli sulu yeşil mercimek yemeği yaparız ya onu kastediyor. ebnim yaptığım sadece yeşillik ekledim haşlanmış mercimeğe. olamaz yaaa. o kadar olamaazzz...
Erkeğin hası,hiçbir hemcinsinin yanında karısını ön plana çıkarmaz.Bizim kültürümüzün özünde var bu,bence mutlu olmalısın.nee 95 mi olmuştun ... vallahi bravoo nasıl verdin yabu arada eşinle muhabbetine de bende kocişimle tartıştım bugün beni aramıyo diye. çok sıkılıyorum tek başıma burda oda 2 haftada 1 geliyor buna şükür ama bari sık sık ara demi. ev arkadaşının yanında konuşamıyor kısa kesiyor filan sanki ergenler gibi utanıyor ne varsa.
eeevvveeett diycektim ama az biraz dondurma yiycem az sonra ev dondurmasıı
esenn biliyorum çok oluyorum ama çizelgemi düzeltirmisin canımm nolluuurrr...beceremiyomm ya napimmm...
menü gayet güzel ama keyif sigarasını beğenmedimEvet canım benim,dayanıcaz.Allahtan besin değeri çok yüksek,içinde 12 çeşit altın değerinde tahıl var,hele ki yulaf Allah'ın mucizelerinden biri.
Canım yeşil mercimekte yanlışın var.4 silme yemek kaşığı yeşil mercimek yaklaşık 70 gram geliyor ve onun da kalorisi 235 kalori,100 gramı 364 kalori çünkü.Baklagiller kısmında var yeşil mercimek.Ben deli olurum öyle severim yeşil mercimeği ama hem besin değeri hem kalorisi yüksektir,bu yüzden dikkatli yiyorum.Zaten baklagillerin kalorisi yüksek olduğu içindir çorbaların sandığımızdan daha çok kalori oluşu.
2011-04-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] nestle tropikal meyveli müsli 0.45 100 g 164.7
[2] sek light süt 200 ml 1 adet 63.4
ARA ÖĞÜN-1:
[3] Altınbaşak kepekli bisküvi 2 adet 36
[4] Dil Peyniri 10 GRAM 29
[5] Jacobs 3 in 1 1 adet 52
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Altınbaşak kepekli bisküvi 2 adet 36
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Madımak 100 GRAM 26
[9] danone tam yağlı yoğurt 50 gram 37
[10] yesil cay 2 adet 0
ARA ÖĞÜN-2:
[11] Crax Kıvrık Kraker 20 GRAM 73
AKŞAM YEMEĞİ:
[12] nestle tropikal meyveli müsli 0.45 100 g 164.7
[13] sek light süt 200 ml 1 adet 63.4
ARA ÖĞÜN-3Hafta sonlarına mahsus,geç yattığım için yiyorum bu son öğünü)
[14] Domates 2 ADET 28
[15] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[16] Şeker (küp) 7 ADET 136.5
[17] Crax Kıvrık Kraker 20 GRAM 73
Toplam : 1064.7 kal.
Yeşillikler arasında 1 saat tempolu yürüyüşümü de yaptım,şimdi yeşil çayımla keyif sigaramı içiyorum.Yoruldum :26:
ay oh sefam olsun gezin gezinnnnkızlar merhaba herkese,çok güzel birgün geçirdim baya moral oldu,florya sosyal tesislerine gittik ailecek eşim yemek ısmarladı ama ben diyet yapıyorum dedim hepsi kızdı özellikle eşim,fıstık gibisin daha fazla zayıflama dedi aslında çok hoşuma gitti allahtan eşim balık etli seve,bende benim nerem balık etli balina gibiyim dedim o da sen 95 kiloyken bile sana balina demedim niye böyle yapıyorsun dedi neyse yemekte ben salata ve söylemesi ayıp ızgara yedim light kolayla tatlı yemedim,yusuf hepimize kök söktürdü acaip bir enerji var kuzumda herkes sevdi oğlumu çünkü benim oğlan o kadar can ciğer bir çocuk ki anlatamam sokakta kimi görse sarılır öper en çokta o mutlu oldu diye sevindim işte böyle geçti cumartesi günümüz...yarın sinemaya gidicez eşimle en sevdiğim hobim tiyatro ve sinema ....
kız bende eşimle geçen yıl ayrıydım bu erkekler başka erkeklerin yanoında eşiyle konuşmayı sevmiyorlar galiba..nee 95 mi olmuştun ... vallahi bravoo nasıl verdin yabu arada eşinle muhabbetine de bende kocişimle tartıştım bugün beni aramıyo diye. çok sıkılıyorum tek başıma burda oda 2 haftada 1 geliyor buna şükür ama bari sık sık ara demi. ev arkadaşının yanında konuşamıyor kısa kesiyor filan sanki ergenler gibi utanıyor ne varsa.
Eğer ömrüm varsa;1 şubat 20011 de başladığım diyetimi inşallah başarı ile 1 şubat 2012 de bitirip,hemen ardından da 40 günde sigarayı bırakıcam.Rabbim yardım eder inşallah.menü gayet güzel ama keyif sigarasını beğenmedim
kızlar sabah güzel bi kahvaltıdan sonta annemim gününde 2.5 parça fırında pişirilmiş içli hamurişi yedim.. yarım kase patates salatası+yarım kase un helvası yedim.. daha yeni de müsli yiyip günü kapadımmm... herkes bana nasıl zayıfladın diye sordu çok sevindimmmmmm
81,6 yım canımmmEstağfurullah canım benim,yeni kilonu söyle hemen yapıyım.
ben bırakıp bırakıp tekrar başlamaktan bıktım artık yaa...sigarada kilo gibi bişii yaa gercekten irade işi içmiyorum şartlıyorum kendimi bişey oluyo canım sıkılıo sinirli anıma denk geliyo yakıyorum dayanamıyorum...Eğer ömrüm varsa;1 şubat 20011 de başladığım diyetimi inşallah başarı ile 1 şubat 2012 de bitirip,hemen ardından da 40 günde sigarayı bırakıcam.Rabbim yardım eder inşallah.
Maşallah canım,yüzünü gizleyip eski ve yeni halinin resimlerini ekle de biz de motive olalım olmaz mı?
menü gayet güzel ama keyif sigarasını beğenmedim
ay oh sefam olsun gezin gezinnnn
kız bende eşimle geçen yıl ayrıydım bu erkekler başka erkeklerin yanoında eşiyle konuşmayı sevmiyorlar galiba..
kızlar sabah güzel bi kahvaltıdan sonta annemim gününde 2.5 parça fırında pişirilmiş içli hamurişi yedim.. yarım kase patates salatası+yarım kase un helvası yedim.. daha yeni de müsli yiyip günü kapadımmm... herkes bana nasıl zayıfladın diye sordu çok sevindimmmmmm
kızlar merhaba herkese,çok güzel birgün geçirdim baya moral oldu,florya sosyal tesislerine gittik ailecek eşim yemek ısmarladı ama ben diyet yapıyorum dedim hepsi kızdı özellikle eşim,fıstık gibisin daha fazla zayıflama dedi aslında çok hoşuma gitti allahtan eşim balık etli seve,bende benim nerem balık etli balina gibiyim dedim o da sen 95 kiloyken bile sana balina demedim niye böyle yapıyorsun dedi neyse yemekte ben salata ve söylemesi ayıp ızgara yedim light kolayla tatlı yemedim,yusuf hepimize kök söktürdü acaip bir enerji var kuzumda herkes sevdi oğlumu çünkü benim oğlan o kadar can ciğer bir çocuk ki anlatamam sokakta kimi görse sarılır öper en çokta o mutlu oldu diye sevindim işte böyle geçti cumartesi günümüz...yarın sinemaya gidicez eşimle en sevdiğim hobim tiyatro ve sinema ....
lale devrini izliyorum,yeğenlerim burda ev kreş gibi çocuk sesi kadar güzel bişey var mı ya?hepsinin topu var amabir top için kırılıp geçiyorlar,kızlar ben ameliyattan sona acaip bir unutkanlık yaşıyorum mesela daha önce tanıdığım bir kadıncağız anneme umreden sonra ziyarete geldi kadını asla ama asla tanıyamadım eşim 2 gün önce toplu bir para verdi saklamam için bugün sordu sadece o anı hatırlıyorum ama ne parayı ne de nereye koyduğumu hatırladım gelince evi alt üst ettim yok hatırlamıyorum sonra şans eseri buldum hiç ummadığım yerden,doktorum 1 sene b vitamini kullanmam gerektiğini söyledi,ilk bebeğimi kaybettikten sonra yusufa hamile kaldım onunda düşük tehlikesi vardı bir test yapıldı ve o testte vücudumun b vitamini üretmediği ortaya çıkmıştı ama böyle unutkanlığım yoktu ne oldu bana bunuyor muyum acep...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?