Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uyku böceği diye böcek vardı dimi beni o ısırmış olabilir mi uyanığım ama ayakta uyuyorum sanki

o böcek ısırmadıysa bile ben ısıracam seni bigün. hani nerde sorularıma cevapp???nerde yediklerin içtiklerin sporun. dost acı söyler bacım kızma. ama ben her gün senin yediklerini görmek istiyorum. elma diyeti yapmamışmıydın geçtiğimiz hafta ? facedeki o oyunu bırak yaaa bak pc başında oturmakda çok kilo aldırıyor.

hadi spor yapalııımm...

haklısın canım ama görmezden gelsem nasılsa takmıyo deyip iice şımarcak.dier öğrenciler de aynısını yapcak off off bi daha almıcam ztn öle gelirse acımıycam hiç:88:

meraba şekerler yeni geldim eve sabah devlet yatılılık bursluluk sınavı vardı orda görevliydim kitapçıklar gidene kadar bekledik eve geldim kocacık tutturdu ac yaşıyosun kac haftadır bizimle kahvaltı yapmıyosun diye dışarı çıktık kahvaltıya gittik...malum düğnler yaklaşıoo abiye krizi tavan yaptı artık gezdimmm gezzdiimmm beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim beni beğenmediibilmiyorum bakalım sonum ne olacak bütün şık güzel şeyler 40 beden yaa...oofff off...canım çok sıkıldı...
nesse bacılar işte sabah ekmeksiz de olsa sağlam bir kahvaltı yaptım gazetemi okudum sigara kahve keyfimi yaptımm...ohhh sefam olsunn...eve geldim bi kase cacık yaptım kendime yedim şimdi yeter bugünlükk diye düşünüyorum bakalım şimdilik...ilerleyen saatlerde görüşürüzzz öpüldünüzzz....

sade cacıkla mı duracan?

hadi bakalım inşlh çok güzel kilo verirsin canım
sen uygula sonra bende denerim
bende badem ve balı hiç sevmem yaa ama zayıflama yolunda çekilen sıkıntılar kutsaldır
Evet canım benim,dayanıcaz.Allahtan besin değeri çok yüksek,içinde 12 çeşit altın değerinde tahıl var,hele ki yulaf Allah'ın mucizelerinden biri. Canım yeşil mercimekte yanlışın var.4 silme yemek kaşığı yeşil mercimek yaklaşık 70 gram geliyor ve onun da kalorisi 235 kalori,100 gramı 364 kalori çünkü.Baklagiller kısmında var yeşil mercimek.Ben deli olurum öyle severim yeşil mercimeği ama hem besin değeri hem kalorisi yüksektir,bu yüzden dikkatli yiyorum.Zaten baklagillerin kalorisi yüksek olduğu içindir çorbaların sandığımızdan daha çok kalori oluşu.
2011-04-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] nestle tropikal meyveli müsli 0.45 100 g 164.7
[2] sek light süt 200 ml 1 adet 63.4
ARA ÖĞÜN-1:
[3] Altınbaşak kepekli bisküvi 2 adet 36
[4] Dil Peyniri 10 GRAM 29
[5] Jacobs 3 in 1 1 adet 52
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Altınbaşak kepekli bisküvi 2 adet 36
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Madımak 100 GRAM 26
[9] danone tam yağlı yoğurt 50 gram 37
[10] yesil cay 2 adet 0
ARA ÖĞÜN-2:
[11] Crax Kıvrık Kraker 20 GRAM 73
AKŞAM YEMEĞİ:
[12] nestle tropikal meyveli müsli 0.45 100 g 164.7
[13] sek light süt 200 ml 1 adet 63.4
ARA ÖĞÜN-3Hafta sonlarına mahsus,geç yattığım için yiyorum bu son öğünü)
[14] Domates 2 ADET 28
[15] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[16] Şeker (küp) 7 ADET 136.5
[17] Crax Kıvrık Kraker 20 GRAM 73
Toplam : 1064.7 kal.
Yeşillikler arasında 1 saat tempolu yürüyüşümü de yaptım,şimdi yeşil çayımla keyif sigaramı içiyorum.Yoruldum :26:

ama doktorun bana verdiği listede 3-4 kaşığın 1 değişim ete eşit olduğu yazıyor.oda 80 kal. canım sen yeşil mercimek yemeğine bakmış olmayasın kalori sepetindeki benim anladığım erişteli sulu yeşil mercimek yemeği yaparız ya onu kastediyor. ebnim yaptığım sadece yeşillik ekledim haşlanmış mercimeğe. olamaz yaaa. o kadar olamaazzz...

kızlar merhaba herkese,çok güzel birgün geçirdim baya moral oldu,florya sosyal tesislerine gittik ailecek eşim yemek ısmarladı ama ben diyet yapıyorum dedim hepsi kızdı özellikle eşim,fıstık gibisin daha fazla zayıflama dedi aslında çok hoşuma gitti allahtan eşim balık etli seve,bende benim nerem balık etli balina gibiyim dedim o da sen 95 kiloyken bile sana balina demedim niye böyle yapıyorsun dedi neyse yemekte ben salata ve söylemesi ayıp ızgara yedim light kolayla tatlı yemedim,yusuf hepimize kök söktürdü acaip bir enerji var kuzumda herkes sevdi oğlumu çünkü benim oğlan o kadar can ciğer bir çocuk ki anlatamam sokakta kimi görse sarılır öper en çokta o mutlu oldu diye sevindim işte böyle geçti cumartesi günümüz...yarın sinemaya gidicez eşimle en sevdiğim hobim tiyatro ve sinema ....

nee 95 mi olmuştun ... vallahi bravoo nasıl verdin ya bu arada eşinle muhabbetine debende kocişimle tartıştım bugün beni aramıyo diye. çok sıkılıyorum tek başıma burda oda 2 haftada 1 geliyor buna şükür ama bari sık sık ara demi. ev arkadaşının yanında konuşamıyor kısa kesiyor filan sanki ergenler gibi utanıyor ne varsa.

Canım yok,kurusunun bile 100 gramı 314 kalori.5 ayrı siteye baktım emin olayım diye hepsinde aynı.Kırmızı eti kastetmiştir diyetisyenin,kırmızı etin de kalorisi yüksek çünkü.Bak aşağıdaki sitede kurusu diye belirtmiş hususi.
Kalori Cetveliniz - Hangi Yemek Ka Kalori - Kalori Cetveli - www.turkish-media.com

Erkeğin hası,hiçbir hemcinsinin yanında karısını ön plana çıkarmaz.Bizim kültürümüzün özünde var bu,bence mutlu olmalısın.

eeevvveeett diycektim ama az biraz dondurma yiycem az sonra ev dondurmasıı
esenn biliyorum çok oluyorum ama çizelgemi düzeltirmisin canımm nolluuurrr...beceremiyomm ya napimmm...

Estağfurullah canım benim,yeni kilonu söyle hemen yapıyım.

menü gayet güzel ama keyif sigarasını beğenmedim

ay oh sefam olsun gezin gezinnnn

kız bende eşimle geçen yıl ayrıydım bu erkekler başka erkeklerin yanoında eşiyle konuşmayı sevmiyorlar galiba..

kızlar sabah güzel bi kahvaltıdan sonta annemim gününde 2.5 parça fırında pişirilmiş içli hamurişi yedim.. yarım kase patates salatası+yarım kase un helvası yedim.. daha yeni de müsli yiyip günü kapadımmm... herkes bana nasıl zayıfladın diye sordu çok sevindimmmmmm

Eğer ömrüm varsa;1 şubat 20011 de başladığım diyetimi inşallah başarı ile 1 şubat 2012 de bitirip,hemen ardından da 40 günde sigarayı bırakıcam.Rabbim yardım eder inşallah.
Maşallah canım,yüzünü gizleyip eski ve yeni halinin resimlerini ekle de biz de motive olalım olmaz mı?

Son düzenleme:
ben ayda 2 kilo versem 2012 mayısında ancak 55 kiloyu görebilecem inşallah. Esencim sen herhalde daha fazla verdiğin için daha çabuk ulaşacaksın.

Estağfurullah canım benim,yeni kilonu söyle hemen yapıyım.
81,6 yım canımmm
ben bırakıp bırakıp tekrar başlamaktan bıktım artık yaa...sigarada kilo gibi bişii yaa gercekten irade işi içmiyorum şartlıyorum kendimi bişey oluyo canım sıkılıo sinirli anıma denk geliyo yakıyorum dayanamıyorum...

ayy ne güzel insanın azmi artıyo..totoşu kaşısaydın bacımm nazar neyim değmesin...

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
bende bir saat yürüyüşümü yaptım

akşam yemeğim
bir tane karnıyarık
1 dilim çavdar ekmeği
salata

ara
5 6 çilek :81:
şimdide yeşil çayımı içiyorum

oo ne güzel gezmişsiniz canım yusufu öpüyorum
benim eşimde bana diyet yapıyorum diye çok kızıyodu ilk başlarda sonra baktı gerçekten ben verince mutlu oluyorum koşu bandımıda aldı
herşeyden önce sağlık için vermemiz lazım

lale devrini izliyorum,yeğenlerim burda ev kreş gibi çocuk sesi kadar güzel bişey var mı ya?hepsinin topu var amabir top için kırılıp geçiyorlar,kızlar ben ameliyattan sona acaip bir unutkanlık yaşıyorum mesela daha önce tanıdığım bir kadıncağız anneme umreden sonra ziyarete geldi kadını asla ama asla tanıyamadım eşim 2 gün önce toplu bir para verdi saklamam için bugün sordu sadece o anı hatırlıyorum ama ne parayı ne de nereye koyduğumu hatırladım gelince evi alt üst ettim yok hatırlamıyorum sonra şans eseri buldum hiç ummadığım yerden,doktorum 1 sene b vitamini kullanmam gerektiğini söyledi,ilk bebeğimi kaybettikten sonra yusufa hamile kaldım onunda düşük tehlikesi vardı bir test yapıldı ve o testte vücudumun b vitamini üretmediği ortaya çıkmıştı ama böyle unutkanlığım yoktu ne oldu bana bunuyor muyum acep...?

canım et yemiyo musun? ondan da olur. petek dinçöz hiç yemezmiş de bunamışAMANNN haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…