- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.481
Kolayı lavaboya dökmen inanılmaz birşey,harikasın.O lavabonun yerinde olmak isterdim o ayrıgünaydın canım nasılsın. evde misin bugün. hava güzel ama yapacak bişey bulamıyorum tek başıma dışarda. evet o gün misafirler kola almıştım çay istediler. 2.5 lt kolaya aklım takılıp duruyordu. baktım şeytana uyacam dün akşam hepsini döktüm. mutfak evyesi pırıl pırıl oldu ya. kola asitli ya temizledi metali.ne kadar zararlı görüyosunuz.kolayı çok sevmem aslında benim zaafım tatlılardır. sen nasıl tatlı sevmiyorsun ya? ne güzel. tatlı sevmeyenlere imreniyorum. bu arada tuğba özayın videolarından indirdim biraz. ama üst bölgeye yönelik göremedim. bildiğin link var mı?
o böcek ısırmadıysa bile ben ısıracam seni bigün. hani nerde sorularıma cevapp???nerde yediklerin içtiklerin sporun. dost acı söyler bacım kızma. ama ben her gün senin yediklerini görmek istiyorum. elma diyeti yapmamışmıydın geçtiğimiz hafta ? facedeki o oyunu bırak yaaa bak pc başında oturmakda çok kilo aldırıyor.
hadi spor yapalııımm...
nev anşaa merabalar nasılsınız
iii kaptancım nolsun 11 de kalktım temizlik yaptım kızlara bi bakıyım dedim yapıyosunuz diye herkeste bahardan kaynaklanan bir mahmurluk var galibaa spor yapcam şimdidee...
canım aslında tek veya değil irade önemli. ben kocam varken o işten gelmeden gizli gizli çikolataları götürüyodum. görürse kızıyordu elimden alıyordu. kendi yiyordu gıcık kocam. ama haklı benim iyiliğim için. hatta bana giderken şimdi yalnızsın korkuyorum aburcuburdan başşka bişey yemezsin diye demişti. ama ben markete gittiğimde çoğu zaman elinme alıp bırakıyorum veya haftada 1-2 gofret veya puding alıyorum. kinder süt dilimi var 100 kalori mesela onu seviyorum hem çok fazla ağır değil. ehmde tatlı krizimi engelliyor. bu benim için çookk az bi miktar önceden o kadar aburcubru yiyordum ki. günlük 800 kalorilik abur cuburdan sonra birde akşam yemeğinde az yiyorum diyerek (şu anki aklımla ne kadar çok olduğunu anlıyorum) birsürü şey yiyordum.aynen neresinden dönsem kar. hiç başlamasam aynı devam etsem şimdi 90 olmuştum.
slm kızlar nasılsınız
bu baharı hiç sevmem ya neden diye sorarsanız herkes sevdiğiyle gezip dolaşıyor ben tek başıma kalıyorumda ondan dermişim
bahar gelince ben bir uyuşuk oluyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor hep uykulu bir hal koluma kaldıracak güç bulamıyorum kendimde
deneme süresinde olan arkadaşlardan sadece aysen_34 devam ediyor galiba. aysen cuma tartıldın mı kilon kaç çünkü bu cuma ki kilon başlangıç kilon olacak canım
doğrusun canım ne desen haklısın :26:
elma diyetine yarın başlıyorum bu defa kesin olmuyor bıraktıkça daha kötü oluyorum ruhen
abiyemi aldım kızlar 42 bedenn lacivert boyundan bağlamalı sırt açık..bu husus beni biraz rahatsız etcek ama beğendim yaa güzel kocişin takımını da lacivert aldıkk bi ara fotoğraf çekip paylaşırımm şimdi gene dışarı çıkıyorumm havalar ısındı beni tutabilene aşkolsunn...yarın kızımın kahvaltı sırası bizdeymişş.domates salatalık peynir zeytin süt diyet kahvaltı yapıo çocuklar okuldaa
abiyemi aldım kızlar 42 bedenn lacivert boyundan bağlamalı sırt açık..bu husus beni biraz rahatsız etcek ama beğendim yaa güzel kocişin takımını da lacivert aldıkk bi ara fotoğraf çekip paylaşırımm şimdi gene dışarı çıkıyorumm havalar ısındı beni tutabilene aşkolsunn...yarın kızımın kahvaltı sırası bizdeymişş.domates salatalık peynir zeytin süt diyet kahvaltı yapıo çocuklar okuldaa
Teşekkür ederim kaptanım,iyiyim.Sen de iyisindir inşallah.Elma diyeti kolay gelsin bu arada,bu hafta kaptanımızdan atılım bekliyoruz,verdikçe yenileniyor insan.Bugün yorucuydu.Pazar koşuşturması klasik.Banyo,çamaşır,ütü.Yoruldummmm...nev anşaa merabalar nasılsınız
akşam
bir tabak nohut yemeği
bir dilim çavdar ekmeği
bol salata
yeşil çay
form çay
ara ne yerim bilmiyorum henüz :97:
Birazdanda yürüyüşümü yapıcam
koşu bandında mı yapıyordun acnım yürüyüşünü? Nasıl kaç hızda ne kadar yürüyosun. Değişik fikirler var .benim doktorum öle bişe demedi ama bazıları bir hızlı bir yavaş yürütüyolarmış. Hızlanarak azalarak kısa sürede bitiriyorlarmış.
kaptancım nereye gittin? 2 kere sordum cevap yok o zaman ben insiyatifimi kullanarak hazırlıyorum listeyi. Sana emri vaki olmasın diye de müsait misin bu hafta bilmiyorum çünkü. Ilk baştada kendimi yazıyorum bu hafta yoklamayı ben alıyorum oldu mu bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?