Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kolayı lavaboya dökmen inanılmaz birşey,harikasın.O lavabonun yerinde olmak isterdim o ayrı Sen bu işi başaracaksın hiç şüphem yok.Canım ben oldum olası tatlıyı sevmem,yalnızca çikolatayadır zaafım,onun da tadını unuttum.Ben az önce banyo yaptım,çocukluğumdan beri pazar günleri dışarı çıkmam,gizli bir takıntı galiba 3 gibi arkadaşım gelecek,kombisi arızalanmış bende banyo yapacak.O banyodan çıkmaya da hafif bir yemek hazırlarım,beraber yeriz.Yayla çorbası,tavuk sote,pilav ve salata.Tabi bu menüden benim payıma düşen yalnızca 1 kepçe yayla çorbası,2 kaşık tavuk sote ve salata olur İmkanın varsa eşofman giy evden çık,senin yerinde olsam bi yere girip ızgara tavuk yerim 50-60 kalori,yanında da ayran etti 100-120 kalori.Hem de çok iyi gelir.Arkasından da yolumu uzata uzata yürüyerek eve gelir,kahvemi içerim.Bak,harika plan

slm kızlar nasılsınız
bu baharı hiç sevmem ya neden diye sorarsanız herkes sevdiğiyle gezip dolaşıyor ben tek başıma kalıyorumda ondan dermişim
bahar gelince ben bir uyuşuk oluyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor hep uykulu bir hal koluma kaldıracak güç bulamıyorum kendimde

deneme süresinde olan arkadaşlardan sadece aysen_34 devam ediyor galiba. aysen cuma tartıldın mı kilon kaç çünkü bu cuma ki kilon başlangıç kilon olacak canım

doğrusun canım ne desen haklısın :26:
elma diyetine yarın başlıyorum bu defa kesin olmuyor bıraktıkça daha kötü oluyorum ruhen

evet kesinlikle irade nefse hakim olma bunu yaptıkdan sonra gerisi kolay
benimde tatlıyla pek arama yoktur sadece sütlü hafif tatlıları severim..çok canım tatlı isterse kuru üzüm veya incir yiyorum birde k bar aldım bir paketi 90 kalori hemde tatlı isteğine baya köreltiyo ben bitiremiyorum bile çok tatlı geliyo kesiyo diye
bende bu hızla yemeue devam etseymdim 120 kilo olurdum sne yine 90 olurmuşsun

evet canım tartıldım 76,5 kiloydum

öğle
bir porsiyon yumurtalı ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık yoğurt

ara
az şekerli türk kahvesi

leblebi veya elma yerim ilerleyen saatlerde :92:

abiyemi aldım kızlar 42 bedenn lacivert boyundan bağlamalı sırt açık..bu husus beni biraz rahatsız etcek ama beğendim yaa güzel kocişin takımını da lacivert aldıkk bi ara fotoğraf çekip paylaşırımm şimdi gene dışarı çıkıyorumm havalar ısındı beni tutabilene aşkolsunn...yarın kızımın kahvaltı sırası bizdeymişş.domates salatalık peynir zeytin süt diyet kahvaltı yapıo çocuklar okuldaa

oohh ne güzel gez gez benim içinde gez

foto istiyirem. bak mesaj yazarken yukarda ataç şekli var ya orayı tıkla seni yönlendiriyor zaten.içerk ekle deyince de oluyor.

nev anşaa merabalar nasılsınız
Teşekkür ederim kaptanım,iyiyim.Sen de iyisindir inşallah.Elma diyeti kolay gelsin bu arada,bu hafta kaptanımızdan atılım bekliyoruz,verdikçe yenileniyor insan.Bugün yorucuydu.Pazar koşuşturması klasik.Banyo,çamaşır,ütü.Yoruldummmm...
Bugünkü menüm:
2011-05-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:

[1] nestle tropikal meyveli müsli 0.5 100 g 183
[2] pınar light süt 1.5 100 ml 52.5
ARA ÖĞÜN-1:
[3] Cafe Crown Light 1 ADET 35
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Erik 6 ADET 48
ÖĞLE YEMEĞİ:
[6] Ayran (Büyük Bardak 295gr) 0.5 adet 59
[7] Tavuk (yağsız) 100 GRAM 150
[8] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[9] Şehriye Çorbası 0.5 PORSİYON 57.5
AKŞAM YEMEĞİ:
[10] nestle tropikal meyveli müsli 0.5 100 g 183
[11] sek light süt 200 ml 0.5 adet 31.7
[12] Salep 50 GRAM 45
ARA ÖĞÜN-2:
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Galeta (kepekli) 2 adet 40
[15] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Toplam : 1132.7 kal.
Behzat Ç'yi izlerken de yürüyüşümü yapıcam,ve pazar günü böylece tamamlanacak inşallah kazasız kaçamaksız

KAPTANCIM BU HAFTA YOKLAMAYI KİM ALIYOR. İSTERSEN BAŞTAN BAŞLAYALIM. HERKESDE BİR YERE KENDİ ZAMANINI YAZSIN. OLMAZ MI ŞEKERİM? BU ARADA BENİM BAŞKAN YARDIMCILIĞIMI DEVREDECEKTİK HANİ MALUM BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN O MESELEYİ DE HALLEDEK KISA ZAMANDA.

BACILAR BENİM BUGÜNÜMÜN SON HALİ. BELKİ 1 TANE DE 2Sİ BİRARADA İÇEBİLİRİM BİRAZDAN.

2011-05-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Patates Kızartması, Küçük 0.5 ADET 103
[3] Domates 1 ADET 14
[4] damak tadı kahvaltılık sos 0.1 100 gr 17.5
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Taze Yeşil Biber 10 gr 1.25
[7] dereotu 10 gr 22
[8] Kuru kayısı 2 adet 36
[9] sade krep 2 adet 114
[10] Şeker (küp) 2 ADET 39
[11] Çokokrem 0.4 ADET 215.2
[12] Muz 1 ADET 100
[13] Çilek 100 gr 37
[14] Elma 1 ADET 60
[15] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[16] Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
[17] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
Toplam : 1134.95 kal.

akşam
bir tabak nohut yemeği
bir dilim çavdar ekmeği
bol salata

yeşil çay
form çay

ara ne yerim bilmiyorum henüz :97:

birazdanda yürüyüşümü yapıcam

esENCİM SEN MÜSLİYİ 2 ÖĞÜN MÜ KULLANIYOSUN?YA ZOR DEĞİL Mİ. 21 GÜN.ALLAH SABIR VERSİN SEN SABIRLISINBEN DEĞİL 21 2 GÜN DAYANAMAM.

akşam
bir tabak nohut yemeği
bir dilim çavdar ekmeği
bol salata

yeşil çay
form çay

ara ne yerim bilmiyorum henüz :97:

Birazdanda yürüyüşümü yapıcam

koşu bandında mı yapıyordun acnım yürüyüşünü? Nasıl kaç hızda ne kadar yürüyosun. Değişik fikirler var .benim doktorum öle bişe demedi ama bazıları bir hızlı bir yavaş yürütüyolarmış. Hızlanarak azalarak kısa sürede bitiriyorlarmış.

evet canım koşu bandı
ilk başlarda 4.5 6.0 arasında yürüyodum ama aynı hızda yürümek kas yapıyomuş
bazen program seçiyorum kendisi yüksleiyo alçalıyo koşturuyo arada 1 dk
ben bi kaç gündür 3.0 ile başlıyorum 10 dk bir 0.5 artırıp en son 6 da bitiriyorum..arada 1 dk da koşuyorum her 10 dk bir..
50 60 dk arası yürüyorum..60 dk yürümeye 4 küsür km gidiyorum 250 300 kalori arası yakıyorum

kaptancım nereye gittin? 2 kere sordum cevap yok o zaman ben insiyatifimi kullanarak hazırlıyorum listeyi. Sana emri vaki olmasın diye de müsait misin bu hafta bilmiyorum çünkü. Ilk baştada kendimi yazıyorum bu hafta yoklamayı ben alıyorum oldu mu bacım?

yok canım burdayım yapcam takımda yapmayanlar var ilk önce onlar yapsınlar sonra başa döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…