- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.001
aç karnına 57.5'e ulaşmanın sevinciyle menümü paylaşıyrüm
Kahvaltı
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto sosu
1 çay kaşığı pekmez
nane
1 kk süzme peynir
öğlen
yoğurt
müsli
chia
ara
yarım küçük mandalina
akşam
15-20 hamsi
salata
2 yaprak lahana turşusu
ara
60 gr grissino (252 kaloriymiş toplamı)
2 lt su
1 bardak yeşil çay
spor
yine uyanamadım50 dk işe yürümece
Fit 365'e göre ortalama 1215 kalori almışım.
sağlam mısın bebeğimBiraz ip atlayacağım. Alt komşum şikayete gelmez inşallah. Oturduğumuz lojman eski. Tavan çökermiş
hiç beğenmedimBugunku menum
Sabah
1haslanmis yumurta
2dilim ekmek
2zeytin
Sekersiz cay
Domates salatalik
Ara
2mandalin
1elma
Oylen
1haslanmis yumurta yarim dilim ekmek
Sekerziz cay
Ara
Yarim mandalin
Aksam 3yk patatesli tavuk
Az tursu
Yarim suruye ekmegi lavas gibi
Ara
2dilim baklava kucuk
Sekersiz cay
bnmde tansiyonlarım düştü şu an o tv karsısında niye kuruyemiş meyve vs. değilde kurabiyeler çikiletalar yeniyoSabah
1 gun kurusu
** gece kizim hic uyumadigi icin sabah yedirdim yatrdim yedirdim yatirdim dus aldim is yaptim biraz uyudum derken saat 11 oldu
1 ad. Sahan yumurta terayagli
1 dilim beyaz peynir
3 dilim kasar peynir
3 ad. Zeytin.
2 dilim ekmek
Ara 1 buyuk mandalina
Aksam
4 parca tavuk kizarmis
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kasar peynir
1 ad. Zeytin.
Dizi izlerken
1 ad. Ev kurabiyesi
1 kasik pekmez
1 kasik cikiletaa
Kan sekerim mi dustu ne
1 ad. Burcak kurabiyesi
O cadıdan bendede var
O zaman 5 biber dolmasi gelal olsunn iyi yaomissinSeninkise mi uyumuyor
Kizlar mashAllah aralar baklavalar kurabiyeler ahahaha birde birbirimizi begenmiyoruzya şu şu çok olmuş diyoruz ahahahkörle sağırlar birbirini ağırlar olduk tam keptin ve şekerpancarı yarin bi gelsinde fircalarimizi yiyen
Ay evet motıve lazım
Gunaydın
Günaydın canım nasılsın
Kizlar mashAllah aralar baklavalar kurabiyeler ahahaha birde birbirimizi begenmiyoruzya şu şu çok olmuş diyoruz ahahahkörle sağırlar birbirini ağırlar olduk tam keptin ve şekerpancarı yarin bi gelsinde fircalarimizi yiyen
Bibeimm cayin yaninda dadlii seyleri seviyomm ben yaaabnmde tansiyonlarım düştü şu an o tv karsısında niye kuruyemiş meyve vs. değilde kurabiyeler çikiletalar yeniyo
tencerenin dibi kara seninki benden kara diyoruz sizin muhabbete ikinizde birbirinize söylenmişiniz
giriş gelişme sonuc hep tatlı zaten sende
Bibeimm cayin yaninda dadlii seyleri seviyomm ben yaaagecelerim cok huzursuz geciyir kizim uyumuyor 3 e kadar ugrastim sen dusun gerisini o cikiletanin o kurabikin sayesinde
Sonucu tatliya bagladiya ona bak senn
Onlar bir kurabiyenin yerini tutmii be keptenimmmmm ven yiyerek zayiflicimmmgiriş gelişme sonuc hep tatlı zaten sendekuru incir ye üzüm ye hepsini geçtim pekmez ye
SekerPancarii nın granola tarifleri vardı yanlış hatırlamıyosam onlardan deneeeeee
yemiyceeesiiinOnlar bir kurabiyenin yerini tutmii be keptenimmmmm ven yiyerek zayiflicimmmhem ben onlarida yerim kurabikte yerimm en iyisi kurabikle gecistirmek
Masum bisey o pattis köftesi giz yagsiz icinde cok malzeme yok sevmem zaten kizimin okuluna yaptiydim tadina baktimooov cok begendıııımmm
o patates öftesi nedir orda
akşam pek güzel olmuş begendim
Benim kalca 97 seninki azmiş baha kizNe güzel benim kalça 88 falan dı herhalde basen de öyle orantılı yani ama belimde böyle biraz kalın işte galiba kemikten kaynaklı
Olacah tabimadem bunu bile yapamıcaktım ne diye vardın bana saffeeetttt
oooh şahaneyürüyüş yapmana karışmıyo kimse dimi bebeğim
süslendigim günlerde oluyo elbet
Aa oyle deme bak topigim var benim orda browni tarifi paylastim tam bi enerji bombasi cok da guzel süt yapar aksam cayin yanina bir dilim yersinOnlar bir kurabiyenin yerini tutmii be keptenimmmmm ven yiyerek zayiflicimmmhem ben onlarida yerim kurabikte yerimm en iyisi kurabikle gecistirmek
Gunaydin kuzum geçmiş olsunnnngünaydın kızlar berbat bir ağrım var kulağımda geçmek bilmiyor
geçeydi bi ama yagünaydın kızlar berbat bir ağrım var kulağımda geçmek bilmiyor
ben bilmem sınucta tavad akızaran bişey yapmıyacaaağğdın bu hatayı bürütüsMasum bisey o pattis köftesi giz yagsiz icinde cok malzeme yok sevmem zaten kizimin okuluna yaptiydim tadina baktimgurultular eşliginde uyudum dün gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?