Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah fazla cesit güzel bence
öğleyi begenmedimmm akşamda grissino harici cok cok cok iyi

hiç beğenmedim
sabah hariç olmamış

bnmde tansiyonlarım düştü şu an o tv karsısında niye kuruyemiş meyve vs. değilde kurabiyeler çikiletalar yeniyo

bnmde tansiyonlarım düştü şu an o tv karsısında niye kuruyemiş meyve vs. değilde kurabiyeler çikiletalar yeniyo
Bibeimm cayin yaninda dadlii seyleri seviyomm ben yaaa gecelerim cok huzursuz geciyir kizim uyumuyor 3 e kadar ugrastim sen dusun gerisini o cikiletanin o kurabikin sayesinde

tencerenin dibi kara seninki benden kara diyoruz sizin muhabbete ikinizde birbirinize söylenmişiniz

Sonucu tatliya bagladiya ona bak senn

Bibeimm cayin yaninda dadlii seyleri seviyomm ben yaaa gecelerim cok huzursuz geciyir kizim uyumuyor 3 e kadar ugrastim sen dusun gerisini o cikiletanin o kurabikin sayesinde

Sonucu tatliya bagladiya ona bak senn
giriş gelişme sonuc hep tatlı zaten sende kuru incir ye üzüm ye hepsini geçtim pekmez ye
SekerPancarii nın granola tarifleri vardı yanlış hatırlamıyosam onlardan deneeeeee

giriş gelişme sonuc hep tatlı zaten sende kuru incir ye üzüm ye hepsini geçtim pekmez ye
SekerPancarii nın granola tarifleri vardı yanlış hatırlamıyosam onlardan deneeeeee
Onlar bir kurabiyenin yerini tutmii be keptenimmmmm ven yiyerek zayiflicimmm hem ben onlarida yerim kurabikte yerimm en iyisi kurabikle gecistirmek

Onlar bir kurabiyenin yerini tutmii be keptenimmmmm ven yiyerek zayiflicimmm hem ben onlarida yerim kurabikte yerimm en iyisi kurabikle gecistirmek
yemiyceeesiiin
kurabik yeme meyve ye bebeğim ilk başladıgın zamanlara döndük farkında mısın

ooov cok begendıııımmm

o patates öftesi nedir orda
akşam pek güzel olmuş begendim
Masum bisey o pattis köftesi giz yagsiz icinde cok malzeme yok sevmem zaten kizimin okuluna yaptiydim tadina baktim gurultular eşliginde uyudum dün gece

Aa oyle deme bak topigim var benim orda browni tarifi paylastim tam bi enerji bombasi cok da guzel süt yapar aksam cayin yanina bir dilim yersin diyet gunluklerinde keyifli diyetler ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…