- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.041
haslanmış pattisle mi ypıyon sen nası yapıyon ki öyleBen sevmiyom patates koftesini kiyma kalmamisda kizimin kofte gunuydu haşlanmış pattis vardi yapıverdim
Ooovvv demeğğğahahahajahah gahgahgahgahhh
de bakam kulama merak ettimAy burada tam bir esprik patlatirdim ama utanirim yaa
Az yiyom bebisim 1 kurabik nedir disimin kovuguna yetmi inannn
Ben sevmem pattis koftesini hic yapmadiydim ondan nete baktim haşlanmış pattisliydi bende hasladiydim zaten hazir vardi patatesi rendeledim bi yumruta biraz galeta biraz salça baharatlar yogurup cızbız yaptimhaslanmış pattisle mi ypıyon sen nası yapıyon ki öyle
Tünaydın şimdi dene günaydını aymamıştı o zaman daha gün
Seninki de zor beegünaydın kuzuuum geçmiş bitti sonunda
Hee kız göğüs 92 belimde var bi orantısızlıkBenim kalca 97 seninki azmiş baha kiz
50 ye inince kendime hedef Buharda mantı yiyecem inşallah57 den inse bi 56.2 lere gelsem daha kolay inicembende manti yesem bende vermek yerine alirim ayy dün aksam yatarken canim manti cekti benimde ohh sarimsakli yogurtlu boll soslu
hheeee mantuhluuu cok fazla kızartmaya da gerek kalmaaazzz içine kaşarda olur onunnn tost makinasında yapcan bide yağsızBen sevmem pattis koftesini hic yapmadiydim ondan nete baktim haşlanmış pattisliydi bende hasladiydim zaten hazir vardi patatesi rendeledim bi yumruta biraz galeta biraz salça baharatlar yogurup cızbız yaptimkizim coh sevdi kahvaltida 3 dene yidi okulda 2 dene kizim az yir hep yemek verme açim demez bu onun icin coh
valla cok zor sırf menüler yüzünden okumak zorunda kalıyorum her sayfayıTünaydın şimdi de
Seninki de zor bee
Hee kız göğüs 92 belimde var bi orantısızlık
Doğum yaptım ben çok normal dimi evet evet bencede doğum bu sonuçta borumu
(teselli)
50 ye inince kendime hedef Buharda mantı yiyecem inşallah
Tabi kiz bide emziriyon ya daha goguslerin küçülür emzirmeyi birakinca o zamana kadar incecik olarsin zatenTünaydın şimdi de
Seninki de zor bee
Hee kız göğüs 92 belimde var bi orantısızlık
Doğum yaptım ben çok normal dimi evet evet bencede doğum bu sonuçta borumu
(teselli)
50 ye inince kendime hedef Buharda mantı yiyecem inşallah
Eferim işine sadık kaptanvalla cok zor sırf menüler yüzünden okumak zorunda kalıyorum her sayfayı
Hee nar gibi kizariyo ve yag cekmiyo azcik koydum tavaya ben yine yağ var di cekmedi kaşar da olar tabihheeee mantuhluuu cok fazla kızartmaya da gerek kalmaaazzz içine kaşarda olur onunnn tost makinasında yapcan bide yağsız
Ayy inşallah altı aydan sonra göbek kalmıyor dediler şurada üç gün kaldı altı ay dolmasınaTabi kiz bide emziriyon ya daha goguslerin küçülür emzirmeyi birakinca o zamana kadar incecik olarsin zatenben 53 olunca yiyim bari
Bencede kesun der bu ne guzel olmusSöyleme kocana sağlıklı bisey oldugunu anlamicak bile
Kiz suliyimem utanrm aipppde bakam kulama merak ettim
kaptan sensin yalnızEferim işine sadık kaptan
he annem ciğden yapıyodu rendeleyip baharatını vs atıp öyle ama haslama mantıklıg eldi akşamdan haşlarım hem sabah vakit kaybetmemHee nar gibi kizariyo ve yag cekmiyo azcik koydum tavaya ben yine yağ var di cekmedi kaşar da olar tabisen ciğ pattisle mi yapiyom
lifteeeeennnnnnnBencede kesun der bu ne guzel olmus
Kiz suliyimem utanrm aippp
57 den inse bi 56.2 lere gelsem daha kolay inicembende manti yesem bende vermek yerine alirim ayy dün aksam yatarken canim manti cekti benimde ohh sarimsakli yogurtlu boll soslu
YARIM TABAK YEDİM BEN SARIMSAKSIZ YEİM EŞİM İSTEDİ BUGÜN AVAKADOLU SÜT İÇECEM SADECE YA DA ÇORBA57 den inse bi 56.2 lere gelsem daha kolay inicembende manti yesem bende vermek yerine alirim ayy dün aksam yatarken canim manti cekti benimde ohh sarimsakli yogurtlu boll soslu
dün bnmde canım mantı cektti markete gittim indirimdeydi alsam mı almasam mı derken zor attım kendimi dısarıYARIM TABAK YEDİM BEN SARIMSAKSIZ YEİM EŞİM İSTEDİ BUGÜN AVAKADOLU SÜT İÇECEM SADECE YA DA ÇORBA
Çok şükür atladım ipimisağlam mısın bebeğim
bana kv vermişti marketten sadece pizza alırımdün bnmde canım mantı cektti markete gittim indirimdeydi alsam mı almasam mı derken zor attım kendimi dısarıtehlikeli yerler
gözümüz aydınlar olsun spor sahane bişeyÇok şükür atladım ipimi
akşam yumusatıcı al da gel dedim beraber gidelim dedi dönüşte poşetlerde trilice harcı puding süt pirinc vardıbana kv vermişti marketten sadece pizza alırımo yüzden aylık alışveriş yapmak en idaeli bizim için evde oldu mu markete gitmek zorunda kalmıyorsun tehlikelerden de uzak oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?