- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.061
O baklavalar oduldu kendime odul vermistim 500 gram daha gitti diyehiç beğenmedim
sabah hariç olmamış
ee geri geldi onlar baklavalarla noldu simdiO baklavalar oduldu kendime odul vermistim 500 gram daha gitti diye
Biraz vicdan azabi cekiyorum malesefee geri geldi onlar baklavalarla noldu simdi
pudingggg geçen fırın sütlaç yaptım yiyemedim canım çekti yinegözümüz aydınlar olsun spor sahane bişey
akşam yumusatıcı al da gel dedim beraber gidelim dedi dönüşte poşetlerde trilice harcı puding süt pirinc vardı
Tam bugday unu yada kepekli unla manti acsak yesek olurmuYARIM TABAK YEDİM BEN SARIMSAKSIZ YEİM EŞİM İSTEDİ BUGÜN AVAKADOLU SÜT İÇECEM SADECE YA DA ÇORBA
1 kase yersen olur fazlası yine zarara döner ...Tam bugday unu yada kepekli unla manti acsak yesek olurmu
Nasıl yanikaptan sensin yalnız
he annem ciğden yapıyodu rendeleyip baharatını vs atıp öyle ama haslama mantıklıg eldi akşamdan haşlarım hem sabah vakit kaybetmem
cek cek iyidir bebegim bi daha yemezsinBiraz vicdan azabi cekiyorum malesef
trilice bn sevmiiim yani yedimde pek hosuma gtmedi bakim bide kendimd eniyeyim belki güzel olurpudingggg geçen fırın sütlaç yaptım yiyemedim canım çekti yinetriliçe çok güzel ama ya insan yemelere doymuyor
kız ben seni pancar sandım yaNasıl yani
Yok almim ben :)) bende bi an haberim olmadan kaptanmı oldumki dedimcek cek iyidir bebegim bi daha yemezsin
trilice bn sevmiiim yani yedimde pek hosuma gtmedi bakim bide kendimd eniyeyim belki güzel olur
kız ben seni pancar sandım yasorry kuzu ama istersen kaptanda olabilirsin tabisiiii
bigün öyle bişey yapcam zaten pat diye birini kaptan yapcamYok almim ben :)) bende bi an haberim olmadan kaptanmı oldumki dedim
Aman diyimbigün öyle bişey yapcam zaten pat diye birini kaptan yapcamnoldugunu bile anlamıcaksınız
niye kız eglanceeeliiAman diyim
ben çok sevim yap bana gönder ben yerim hepisinicek cek iyidir bebegim bi daha yemezsin
trilice bn sevmiiim yani yedimde pek hosuma gtmedi bakim bide kendimd eniyeyim belki güzel olur
kız ben seni pancar sandım yasorry kuzu ama istersen kaptanda olabilirsin tabisiiii
akşam kv ler ve babamla kardesim yemege gelcekben çok sevim yap bana gönder ben yerim hepisini
bugün akşam mıakşam kv ler ve babamla kardesim yemege gelcekyemek bakmaya başladım
evettttbugün akşam mı
ne ara yapacaksın sen bunları gerçi, fasulye düdüklüde 17 dk pişer 15 dk çorba desek 45 dk ikisi hazır o sürede pilav ve salata yaparsan yetişir yeter daha ne olsun sen her hafta onları mı ağırlıyorsunevetttt
taze fasulye pilav mercimek corbası yapcam salata yogurtta koyarm yeter dimi
İçinde ben olmayınca eğlenceli :)niye kız eglanceeelii
fasulyeyi zaten dün buzluktan cıkarmıştm onların kısmetiymiş haslayıp koymustm cabuk pişerne ara yapacaksın sen bunları gerçi, fasulye düdüklüde 17 dk pişer 15 dk çorba desek 45 dk ikisi hazır o sürede pilav ve salata yaparsan yetişir yeter daha ne olsun sen her hafta onları mı ağırlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?