Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gözümüz aydınlar olsun spor sahane bişey

akşam yumusatıcı al da gel dedim beraber gidelim dedi dönüşte poşetlerde trilice harcı puding süt pirinc vardı
pudingggg geçen fırın sütlaç yaptım yiyemedim canım çekti yine triliçe çok güzel ama ya insan yemelere doymuyor

Tam bugday unu yada kepekli unla manti acsak yesek olurmu
1 kase yersen olur fazlası yine zarara döner ...
seni çok merak ediyorum bu topikte isteyen herkes hamiş kldı arka arkaya hepimizinde sorunu oldu sen şeytanın bacağını kırda bebeğini kucağına al

Biraz vicdan azabi cekiyorum malesef
cek cek iyidir bebegim bi daha yemezsin

pudingggg geçen fırın sütlaç yaptım yiyemedim canım çekti yine triliçe çok güzel ama ya insan yemelere doymuyor
trilice bn sevmiiim yani yedimde pek hosuma gtmedi bakim bide kendimd eniyeyim belki güzel olur

kız ben seni pancar sandım ya sorry kuzu ama istersen kaptanda olabilirsin tabisiiii

trilice bn sevmiiim yani yedimde pek hosuma gtmedi bakim bide kendimd eniyeyim belki güzel olur

kız ben seni pancar sandım ya sorry kuzu ama istersen kaptanda olabilirsin tabisiiii
Yok almim ben :)) bende bi an haberim olmadan kaptanmı oldumki dedim

ben çok sevim yap bana gönder ben yerim hepisini

evetttt
taze fasulye pilav mercimek corbası yapcam salata yogurtta koyarm yeter dimi
ne ara yapacaksın sen bunları gerçi, fasulye düdüklüde 17 dk pişer 15 dk çorba desek 45 dk ikisi hazır o sürede pilav ve salata yaparsan yetişir yeter daha ne olsun sen her hafta onları mı ağırlıyorsun

ne ara yapacaksın sen bunları gerçi, fasulye düdüklüde 17 dk pişer 15 dk çorba desek 45 dk ikisi hazır o sürede pilav ve salata yaparsan yetişir yeter daha ne olsun sen her hafta onları mı ağırlıyorsun
fasulyeyi zaten dün buzluktan cıkarmıştm onların kısmetiymiş haslayıp koymustm cabuk pişer
corbayı da hemenck yaparım oldu bittiii yok kuzum her hafta değil denk gelince işte arada gönülleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…