- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.101
Yap benceyiiiioooooo ne alakası vaaağğğ
ben ikisini de yapamıyorumBen korumayi guzel yapiyom vermekte başarılı olamiyom artikverek de korumasi kolay yaa
Niye kiz korumuyon mu aldim deme sakin kac kilosunben ikisini de yapamıyorum
salata cabdur gerisi patlıcandırBen salatayla doyuyorum iyiki Salata var yoksa aç aç gezecez
oda iyi
ilk defa deniyciiğiimmmdüdüklüde güzel oluyor çorbaa
ihtiyacım yohhYap bence
70,80 sabitNiye kiz korumuyon mu aldim deme sakin kac kilosun
Demediydin öğrendiğim iyi oldusalata cabdur gerisi patlıcandırcok severim patlıcanı demiş miydim
ilk defa deniyciiğiimmm
ihtiyacım yohh
Insallah dedigin gibi olur bekliyorum bugun igne olali 11 gun oldu 10 gun daha beklim adet olmassam test yaparinm diyorum1 kase yersen olur fazlası yine zarara döner ...
seni çok merak ediyorum bu topikte isteyen herkes hamiş kldı arka arkaya hepimizinde sorunu oldu sen şeytanın bacağını kırda bebeğini kucağına al
dondurucuda varsa közlenmiş patlıcan cıkartayımda yogurtlarımDemediydin öğrendiğim iyi oldu
çatlama vurulalı 11 gün oldu dimi 15.ci günü belli olur inşllahInsallah dedigin gibi olur bekliyorum bugun igne olali 11 gun oldu 10 gun daha beklim adet olmassam test yaparinm diyorum
pilv bile yapılıyor onlarda 8 dk da pişiyormuş hemisalata cabdur gerisi patlıcandırcok severim patlıcanı demiş miydim
ilk defa deniyciiğiimmm
ihtiyacım yohh
Senin yoosa benim heç yohihtiyacım yohh
Ayni durumdayiz senle çabaladikca olmuyo sanki demi yaa ahh şu 70 i bi kirsan 68 falan olsan gerisi gelecek benimde 56 olsam gerisi gelecek ammaaa70,80 sabitveremiyorum ki çok çabaladım şimdi bıraktım zaten sporada yapamıyorum ama toparlamam lazım kendimi yoksa kötü olcak
Dondurucuya koyulabilecek en guzel seylerden biri köz patlican bencede yaadondurucuda varsa közlenmiş patlıcan cıkartayımda yogurtlarım
ahaha kııızzzz 3 5 tane daha düdüklü alaym benpilv bile yapılıyor onlarda 8 dk da pişiyormuş hemi
he had yiyekSenin yoosa benim heç yohhadin salçalı makarna yiyek
Dondurucuya koyulabilecek en guzel seylerden biri köz patlican bencede yaahele hünkar begendiiiiii yapinca
Benim zor bir ton ilaç alıyorum yine birde diyet yapmaktan korkuyorumAyni durumdayiz senle çabaladikca olmuyo sanki demi yaa ahh şu 70 i bi kirsan 68 falan olsan gerisi gelecek benimde 56 olsam gerisi gelecek ammaaa
kaçta ne var sendeahaha kııızzzz 3 5 tane daha düdüklü alaym ben
he had yiyekdiyete başlamadan kıymalı salcalı bi makarna patlatcam zaten zirvede bırakcm
Misafir ol gel bana badılcan yapayım sanadondurucuda varsa közlenmiş patlıcan cıkartayımda yogurtlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?