Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah öyledir.. çok mu kilo aldın diyor eşin fren yaptın yaptın yapmadın yandın valla pok yoluna girme çıkılmıyor

bende azcık hırs ypsm ya
durcam önümüzdeki hafta son artık bitiyo spor yapcaz evde öyle anlastık
hırsln bence de ölü topragı avr üstünde farkında mısın

bu cuma da mı yoksun

Canım sakin ol. Sessiz durma yeter. Güzelce konuş. Anasına vereceğine badanada verebilirdiniz. Yaa bende böyle haksızlığa gelemiyorum deli oluyorum

Suna bak ya. Tatlim kafani toparla uzuleme kizina yansitmamak icin uzulmemeye calis . Ve dik dur kocana da haddini bildir. Sana o sekilde davranmaya hakki yok. Saygisiz davranamaz seni dinlemek zorunda. Tavrini koy. O huzursuz olsun. Sonucta alsam senin koynuna giriyor tum islerini sen goruyorsunn bu sekilde davranamaz. Bir huzur verecekler veremiyorlarsa torolarina tekmeyi yerler.

İyi ki siz varsınız gerçekten ağlamak istiyorum su an kızım için dik duruyorum
Aglama sakin kizin her seyi anliyor kocana cemkir icini bosalt atma icinwe

ayi nasil nur benimkinin de adi nurdan masallah nur akiyor suratlarindan

Valla hic uzulme kv ne sonucta o yetiatirmis kizini. Zamaninda ogreteceksin asilayacaksin. Ben cocuklugumdan beridir bir yere gitsem totom yer gormez . Loca kadin olmus cocuk yapmis is yapmayacak utanmada uyanmiyor mu. Sevmiyorum hic yaa

Valla hic uzulme kv ne sonucta o yetiatirmis kizini. Zamaninda ogreteceksin asilayacaksin. Ben cocuklugumdan beridir bir yere gitsem totom yer gormez . Loca kadin olmus cocuk yapmis is yapmayacak utanmada uyanmiyor mu. Sevmiyorum hic yaa
Canım evden çıkmadan önce koca tencere çorba vardi içinde az kalmis. Ufak tencereye boşalttim. Buzdolabına koydum. Musluğu falan temizledim ciktim. Eve bi geldim. Ocakta tencere. Hep dökülmüş. Tepsi muslukta tabakla. Bebeğine yedirmis. Geldiğimde oynuyorlardı tv izliyordu. Orayı toplamak 3 dakika. Neyse. Yemek yapmaya koyuldum dolabi actim tereyag alicaktim. Baktım tencerenin kapağı buzdolabinda. Yooooh artiiik yaaa bukadarida fazla dedim içimden tüm yaz yazliktalardi. Oraya buraya tatile gittiler. Ben eşek gibi calistim. Bir gün güneşte oturduğumu hatirlamiyorum. Ama herkes ona üzülüyor

Yok artik. Tencerenin kapagi buzdolajinda prs. Ben oyle gorsem her yeri sinir krizine girerdim herhalde. Acaba hastami gorumcen ondan mi kimse bu durumu yadirgamiyor

Yok artik. Tencerenin kapagi buzdolajinda prs. Ben oyle gorsem her yeri sinir krizine girerdim herhalde. Acaba hastami gorumcen ondan mi kimse bu durumu yadirgamiyor
Kız yok sapasağlam bebek gibi görüyorlar. Oyle oturuyor.yemek yaparken ben mutfağa gelip bana birseyler diyip gidiyordu telefon elinde. Bende dedim bulaşıkların yerlerini bilmiyorum cnm makinayı boşaltirmisin dedim. Telefon elinde boşalttı ama musluktakileri koymadı. Annemde beni begenmio bir bilse. Valla bende kriz gecirecektim. Yok beni düşünmüyorsun ananı dusun yani yazik günah o kadina

Senin annende.mi benimkide beni begenmezdi bekarken biz.varya inci gibiyiz bunlari gordukce ne.kadinim be diyorum

Gitmiyor gerçekten bu evlilik artık . Kendi tarafına her şeye tamam bizimkilere yok. Annemlerde garibim nasıl seviyorlar onu bilmiyorlar içini. Açık açık diyor ben bizimkilere vermek isterim size istemem diye gözümde hiç kalmıyor soğudum gerçekten . Bi de bana diyor ki beni kendine giciklandirma

Iwittt bu aksam verdiklerimi geri almazsam tabi

Bende bu listede olmak istyrummm
bana hedefini mesajla göndert yaziim hemen

ergen gibi silip tekrar mı eklemiş

durcam önümüzdeki hafta son artık bitiyo spor yapcaz evde öyle anlastık
hırsln bence de ölü topragı avr üstünde farkında mısın

bu cuma da mı yoksun
Hee yoğumm valla iste cumaları eşimin izinli gunu oldugundan beri hic gelemiyom ya ondan istemiyom ya kaptanligi hatta şuanda da yogummm yarin icin kurabiye yapacum kizimi yikicumm saçlarımı akşamdan düzleştiricim ojelenicim

Ayni benim girumce yeminle yerden kalkmaz kaynanam belinde fitik var ancak onun cocuklarinin bogazina cisine yetisiyir bende yap yika sil supur ropla benimde kv yemege yardim ederse o onlar varkn

Valla benim gorumce aksam sil topla cik mutfaktan sabah savasvalani kendi yemis cocuklari yemis bide sigara iciyir camlarin mermerinde sonduruyor sinir oluyorum kc kere kv deme dedim ama hic dermi kizina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…