Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy sinirlendimmmm o görümceye ağıza öyle değil böyle s.cilir derdim saçını basını yolardım valla canım çok saf kalma ya çok pasifsin. Bende çok ya öyle değil böyle tartışmayalım konusalimla denedim hep karşımdaki bagirdi çağırdı ben haksiz oldum. Sesini cikar o evde yoksa daha cok boyle yaparlar. Ve ne demek kaynanam beğenmeyince nasil alıyım. Basbaya alcaksın begendigini. Koskoca kadınla senin zevkin birmi. Sesini çıkar kendine kötülük etme

65 e düştüm sinirden günlerdir bir şey yiyemiyorum tek iyi yanı kilo vermem oldu sanırım. Gorumcemle alt değiştirme mevzusunu biliyorsunuz şimdi de ortak hesap olan Instagram dan takipten çıkarmış bizi akşam tekrar istek yolladı ben reddettim bu daha atmis eşim kabul etmiş. Benim numaramı silmiş gerçekten diyecek laf bulamıyorum yokluğu varlığı benim için hiç önemli değil ama saçma sapan davranıp beni suçlu gibi göstermeye çalışıyor

Biri de düzgün olsun bunların

Ay ne cocuk cocuk davranislar yapiyr gorumcen ergenmidr nedr. Cnm sen esini tarafina almalsn sen reddetmssn o onaylamid

Ne bu görümcelerin cirkefligi ya inanamiyorum. Ayy InshAllah biz öyle olmayiz. Ben biriyle küs olmaya dayanamiyorum. Canim takma çok kafana bebeğine odaklan bosver hem kv bile sana hak vermiş

bu seferde sen ins çıkar onu istek atarsada sil eşin kabul ederse yine sil bu ne ya ne halt sanıyor bu görümceler kendilerini

Ay ne cocuk cocuk davranislar yapiyr gorumcen ergenmidr nedr. Cnm sen esini tarafina almalsn sen reddetmssn o onaylamid
Konuya girsem bile çabuk değiştiriyor yorum yapmıyor ki sinir oluyorum ona da . Eşime msj atiyo kızımın resmini istiyo yani görmek istiyomus ama benden dolayı gelemiyormus bunun mesajını veriyor sinsi ara bozmak için ugrasiyo

Canim daha kotu durumdaydim simdi ii halim esimlede konuscam dahada ii duruma getirc3m olmuyor dicm boyle cocukta olunca surekli bu konulari kendime dert etmek istemiyorum kiycm tavrimi

Ne bu görümcelerin cirkefligi ya inanamiyorum. Ayy InshAllah biz öyle olmayiz. Ben biriyle küs olmaya dayanamiyorum. Canim takma çok kafana bebeğine odaklan bosver hem kv bile sana hak vermiş
Kuzum uzaktan bile sinir bozuyor işte hamile diye sakin kalmaya çalışıyordum ama artık gerçekten sabrım tükendi sinsilik yapiyor

bu seferde sen ins çıkar onu istek atarsada sil eşin kabul ederse yine sil bu ne ya ne halt sanıyor bu görümceler kendilerini
Silicem dedim eşime yorum yapmıyor onun için kotu olmakta istemiyorum napayım bilemedim . Hakliyken haksız duruma düşmek istemiyorum

Terbiyesiz. Bak bence al esini karsina ne yapmaya calisiyorsun bu tutum nedir vs gibisinden ciddi ciddi konus. Hakli olan benim yaptiginiza bak de. Sen neden kendini suclu durumunda hissedecekmissin. Gorumcen yazarak resim istiyorsa esin ona gel gor desin bitti gitti ilgilenmesin susnunla nasil kuzu gibi gelir. Ay kizlar ALLAH size kolaylik versin. Siz yazdiniz ben okudum bunaldim valla.

Bu hayatta su bir gercek kotu olan sevilir. Kendini ezdirmeyen sevilir. Alttan alayim iyi olayim dedin mi eziyorlar

Canim daha kotu durumdaydim simdi ii halim esimlede konuscam dahada ii duruma getirc3m olmuyor dicm boyle cocukta olunca surekli bu konulari kendime dert etmek istemiyorum kiycm tavrimi
Canım koy valla. Annenin seni yönlendirmeler yanlis. Işte aileden nasik görüyorsak öyle devam ediyor. Biz ufakken okulda bi deli vardi beni döverdi hep yani dövmeye calisirdi. Babam demezdi kendini koru gibi birsey aman kavga etme öğretmene git sen dokunma sen suçlu olursun benide böyle büyüttüler Allahtan ben sonra anladim yani döndüm yanlıştan. Ailemiz zarar görmemizi istemiyor ama karsimizdakinede laf etmeyelim istiyorlar öyle olmuyor iste

Kuzum uzaktan bile sinir bozuyor işte hamile diye sakin kalmaya çalışıyordum ama artık gerçekten sabrım tükendi sinsilik yapiyor
Canım Allaha havale et birsey yapma sinirlerini bozma öyle biri icin görmemezlikten gel

Ayy kızlar Allah yardımcımız olsun

Amin cnm . Senin gorumce olacak mi

Silicem dedim eşime yorum yapmıyor onun için kotu olmakta istemiyorum napayım bilemedim . Hakliyken haksız duruma düşmek istemiyorum
o da doğru haklılığı orumak lazım umursama fazla resimde atmasın görümcene eşine söyle o ne uyuz hareketler gelmek istedilerde kabul eden yok sanki

Amin cnm . Senin gorumce olacak mi
Evet canim benimki iyi anlaşıyoruz şimdilik ama benden 7 yaş küçük evli cocugu var ufak. Çok nazlı. Annesi ona bebek muamelesi yapıyor. Bende gıcık oluyorum. Hiç çalışmamış. Kıyamamışlar sonrada durumu iyi kocasi olmus. Ben nisanlim anlatınca bazen diyorum annene yazik tum gun çalışıp sonra kızına akşam yardıma gidiyo. Tüm gün evde yapsın işini dedim. Anlamiyorlar. Bende diyorum o prenses zaten bizde öküzüz

Ay kiz seninkide el bebek gul bebek yetismis ins ariza cikarmaz ilerdee hic sevmiyorum oylelerini oyle yetistiren aileleridee

Anlamıyor ki konuşmaya kalksam sus ya diyor bana karşısında insan yok sanki gerçekten bu evlilik böyle hiç iyi yerlere gitmiyor.
Ben yeni telefon aldım eski telefonumu babam dedi ki bana sat ben de söyledim esime dedi ki ben kullanırım onu satma. Az önce annesi dedi ki ben yeni telefon alicam pat diye nur un ki seni olsun dedi . Artık bana öyle batıyor ki yaptıkları

Ay kiz seninkide el bebek gul bebek yetismis ins ariza cikarmaz ilerdee hic sevmiyorum oylelerini oyle yetistiren aileleridee
InshAllah canim. Ben bildiğin ablası gibiyim. Yanında oldugumdanda yaşlı hissediyorum. Çocuk hep onun bunun kucaginda. Ona kalsa hicbirsey yapamıyor. Cocugu bende gunlerce gordum hic oyle zor degil. Ben gezmeye gelmisim izindeyim. Ben abinle cikicam dedim birkac eksigim var dedim. Hee oylemi nereye gideceksiniz napicaksiniz. O bebek var diye gelemedi. Ondan önceki gunde kayinvalidemi carisya gidecektik sabah. Zıl çaldı sabahın koru. Görünce gelmiş süslenmiş hazirlanmis. Kayınvalide sonra benim başım agrio bebeğe bakiyim siz gorumcenle gidin dedi bozuldum. Yani planlanmış bildigin. Yazık kadin gelemedi bizle. Ben nisanlimla az çıktık son gun gezdik sonra drdim içimden geldi birkaç birsey alalim bu akşamki yemeği ben yapıyım dedim. Eve geldim sarma sardım et sote yaptım pilav falan yaptım. Oda telefonuyla oynadı birde bana dioki ee hadi sarmaya baslayalim. Yardim edicek saniyorum. Etmedi. Sofrayida annesiyle biz topladik. Eside geldi orda yedi. Annesi servis yapiyor herkes oturuyor. Kimse bende birseyin ucundan tutiyim demiyor. Kv ile birlikte yaptik. Yazık kadin akşamın korunde eve geliyor. Bunlari kızının düşünmesi lazım normalde. Birde evi iki mahalle yukarda aynı evde kaldık bebeğiyle evde çok büyük degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…