- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.341
Iwitttoooww kilo vermişiz galibası
Bende bu listede olmak istyrummmYENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇ
2018 OCAK HEDEFİ
@emelinbusesi :68
@Bir garip :51
@Melekemal :68
@Favelayn :60
@elaalemi :52
@denetim :65
@Buki_89 9 :65
kaptinn :53
@SekerPancarii : 53
@lilipit :70
hatırlatiiim didim
Ayyy sinirlendimmmm o görümceye ağıza öyle değil böyle s.cilir derdim saçını basını yolardım vallaBence hetsey este bitiyir o arada o sagliyck dengeyi benimki gibi olursada larisini surekli ezdirir bence koca dedigin annesini esine ezdirmick ezinide annesine ezdirmickki gerektinde savuncak kv dede gorumcekere ezdirmesin gelinsin senin sunu dememen lazim kaynanasin bana karisamazsin siye bisey yok kv gelini kizi bilick sevmesede ii davranck ezdirmick gelinse anne bilip saygi gosterck hizmet edick kv demden yana pek bi sorunum yok kavgada etsek barisiyoruz ama esime bi turlu derdimi anlatamiyorum kavgada ediyorum duzgunde anlatiyorum adamin bi kulagindan girip digerinden cikiyor oda ii bir insan ama beni cok eziyor sajip cikmiyor sanki bana yeterince arkamda durmuyor gibi mesala memleke gitmistik gorumcemlerle orda annem aradi esim hastaydi nasil diye gorumcenin kizi sen butn konustuklarimi dinle git annesine biraz daha ekle anlar ozaman 6 yadinda bende diyom bu gayret yanimda oturuyor eve girdm kv yoktu disardaydi esimde enistesiyle bi yere gitmislerdi gorumce baskafi ustume yurumeye ben senin bildigin insanlara benzemem agzina sicarim diyor bagiriyor defol git diyor sana soyle yaparim boyle yaparim diyor bagiriyor kuzeni tuttu tutmasa doverdide bende abla valla kotu bisey demedim gel konusalim niye bagiriyorun diyom derdimi anlatmaya calisiyorum ciktim disari agladim annende tlfn acik dinliyor bildigi galde demedini birakmadi annen esimi aramis gekdi oda bana kiziyor noldu ne anlattin annebe kv dem geldi agliyordum noldu diyor gorumcede esime demiski annene anlatmiyialim bn anlattim boyle boyle yapti bagirdi cagirdi butn koye duyurdu rezil etti bizi terniyesiz kv demde atamrada kaldi birazda bana sey yapti oyle boyke gecti valla kotu biseyde demedim anneme neymis ben esim hakkinda bisey anlatamazmism annene sinir oldum ozaman soylim annene seni arasin once izn alsin oyke arasin dedim daha neker beler yapti anlatmaya sayfalar yetmez kndide bisey olsun henen arar tlsen anlatir neyse istanbula donduk iki gun sonra aklima geldikce agliyorum cok uzuldum agliyorum esim demezmi ben senin sucun oldunu bilseydim dusunseydim kiznazmiydim sana diyor anam sok oldum madem ben suczuz olduna inaniyirsun niye demedin o benim karim sen kimi kovuyordun burasi dedemin evi sen kimin agzina siciyorsn denezmi ya kv demde aynisini diyor bisey dedikmi biz sana siyir sen ne bicim annesin madem sucsusuzum desene sen kizimsan oda gelinim ne hakla bagiriyirsun ne diyirsn o seni kovamaz sende onu kovamazsin semefiler ya baskasi olsa valla cekmez bunlari anam baya derdim varmis allah o girumcenin de bin katini yasatsin insallah disundukce valla cekilcek seyler degil
Biri de düzgün olsun bunlarınBence hetsey este bitiyir o arada o sagliyck dengeyi benimki gibi olursada larisini surekli ezdirir bence koca dedigin annesini esine ezdirmick ezinide annesine ezdirmickki gerektinde savuncak kv dede gorumcekere ezdirmesin gelinsin senin sunu dememen lazim kaynanasin bana karisamazsin siye bisey yok kv gelini kizi bilick sevmesede ii davranck ezdirmick gelinse anne bilip saygi gosterck hizmet edick kv demden yana pek bi sorunum yok kavgada etsek barisiyoruz ama esime bi turlu derdimi anlatamiyorum kavgada ediyorum duzgunde anlatiyorum adamin bi kulagindan girip digerinden cikiyor oda ii bir insan ama beni cok eziyor sajip cikmiyor sanki bana yeterince arkamda durmuyor gibi mesala memleke gitmistik gorumcemlerle orda annem aradi esim hastaydi nasil diye gorumcenin kizi sen butn konustuklarimi dinle git annesine biraz daha ekle anlar ozaman 6 yadinda bende diyom bu gayret yanimda oturuyor eve girdm kv yoktu disardaydi esimde enistesiyle bi yere gitmislerdi gorumce baskafi ustume yurumeye ben senin bildigin insanlara benzemem agzina sicarim diyor bagiriyor defol git diyor sana soyle yaparim boyle yaparim diyor bagiriyor kuzeni tuttu tutmasa doverdide bende abla valla kotu bisey demedim gel konusalim niye bagiriyorun diyom derdimi anlatmaya calisiyorum ciktim disari agladim annende tlfn acik dinliyor bildigi galde demedini birakmadi annen esimi aramis gekdi oda bana kiziyor noldu ne anlattin annebe kv dem geldi agliyordum noldu diyor gorumcede esime demiski annene anlatmiyialim bn anlattim boyle boyle yapti bagirdi cagirdi butn koye duyurdu rezil etti bizi terniyesiz kv demde atamrada kaldi birazda bana sey yapti oyle boyke gecti valla kotu biseyde demedim anneme neymis ben esim hakkinda bisey anlatamazmism annene sinir oldum ozaman soylim annene seni arasin once izn alsin oyke arasin dedim daha neker beler yapti anlatmaya sayfalar yetmez kndide bisey olsun henen arar tlsen anlatir neyse istanbula donduk iki gun sonra aklima geldikce agliyorum cok uzuldum agliyorum esim demezmi ben senin sucun oldunu bilseydim dusunseydim kiznazmiydim sana diyor anam sok oldum madem ben suczuz olduna inaniyirsun niye demedin o benim karim sen kimi kovuyordun burasi dedemin evi sen kimin agzina siciyorsn denezmi ya kv demde aynisini diyor bisey dedikmi biz sana siyir sen ne bicim annesin madem sucsusuzum desene sen kizimsan oda gelinim ne hakla bagiriyirsun ne diyirsn o seni kovamaz sende onu kovamazsin semefiler ya baskasi olsa valla cekmez bunlari anam baya derdim varmis allah o girumcenin de bin katini yasatsin insallah disundukce valla cekilcek seyler degil
Ay ne cocuk cocuk davranislar yapiyr gorumcen ergenmidr nedr. Cnm sen esini tarafina almalsn sen reddetmssn o onaylamid65 e düştüm sinirden günlerdir bir şey yiyemiyorum tek iyi yanı kilo vermem oldu sanırım. Gorumcemle alt değiştirme mevzusunu biliyorsunuz şimdi de ortak hesap olan Instagram dan takipten çıkarmış bizi akşam tekrar istek yolladı ben reddettim bu daha atmis eşim kabul etmiş. Benim numaramı silmiş gerçekten diyecek laf bulamıyorum yokluğu varlığı benim için hiç önemli değil ama saçma sapan davranıp beni suçlu gibi göstermeye çalışıyor
Ne bu görümcelerin cirkefligi ya inanamiyorum. Ayy InshAllah biz öyle olmayiz. Ben biriyle küs olmaya dayanamiyorum. Canim takma çok kafana bebeğine odaklan bosver hem kv bile sana hak vermiş65 e düştüm sinirden günlerdir bir şey yiyemiyorum tek iyi yanı kilo vermem oldu sanırım. Gorumcemle alt değiştirme mevzusunu biliyorsunuz şimdi de ortak hesap olan Instagram dan takipten çıkarmış bizi akşam tekrar istek yolladı ben reddettim bu daha atmis eşim kabul etmiş. Benim numaramı silmiş gerçekten diyecek laf bulamıyorum yokluğu varlığı benim için hiç önemli değil ama saçma sapan davranıp beni suçlu gibi göstermeye çalışıyor
bu seferde sen ins çıkar onu istek atarsada sil eşin kabul ederse yine sil bu ne ya ne halt sanıyor bu görümceler kendilerini65 e düştüm sinirden günlerdir bir şey yiyemiyorum tek iyi yanı kilo vermem oldu sanırım. Gorumcemle alt değiştirme mevzusunu biliyorsunuz şimdi de ortak hesap olan Instagram dan takipten çıkarmış bizi akşam tekrar istek yolladı ben reddettim bu daha atmis eşim kabul etmiş. Benim numaramı silmiş gerçekten diyecek laf bulamıyorum yokluğu varlığı benim için hiç önemli değil ama saçma sapan davranıp beni suçlu gibi göstermeye çalışıyor
Konuya girsem bile çabuk değiştiriyor yorum yapmıyor ki sinir oluyorum ona da . Eşime msj atiyo kızımın resmini istiyo yani görmek istiyomus ama benden dolayı gelemiyormus bunun mesajını veriyor sinsi ara bozmak için ugrasiyoAy ne cocuk cocuk davranislar yapiyr gorumcen ergenmidr nedr. Cnm sen esini tarafina almalsn sen reddetmssn o onaylamid
Canim daha kotu durumdaydim simdi ii halim esimlede konuscam dahada ii duruma getirc3m olmuyor dicm boyle cocukta olunca surekli bu konulari kendime dert etmek istemiyorum kiycm tavrimiAyyy sinirlendimmmm o görümceye ağıza öyle değil böyle s.cilir derdim saçını basını yolardım vallacanım çok saf kalma ya çok pasifsin. Bende çok ya öyle değil böyle tartışmayalım konusalimla denedim hep karşımdaki bagirdi çağırdı ben haksiz oldum. Sesini cikar o evde yoksa daha cok boyle yaparlar. Ve ne demek kaynanam beğenmeyince nasil alıyım. Basbaya alcaksın begendigini. Koskoca kadınla senin zevkin birmi. Sesini çıkar kendine kötülük etme
Kuzum uzaktan bile sinir bozuyor işte hamile diye sakin kalmaya çalışıyordum ama artık gerçekten sabrım tükendi sinsilik yapiyorNe bu görümcelerin cirkefligi ya inanamiyorum. Ayy InshAllah biz öyle olmayiz. Ben biriyle küs olmaya dayanamiyorum. Canim takma çok kafana bebeğine odaklan bosver hem kv bile sana hak vermiş
Silicem dedim eşime yorum yapmıyor onun için kotu olmakta istemiyorum napayım bilemedim . Hakliyken haksız duruma düşmek istemiyorumbu seferde sen ins çıkar onu istek atarsada sil eşin kabul ederse yine sil bu ne ya ne halt sanıyor bu görümceler kendilerini
Terbiyesiz. Bak bence al esini karsina ne yapmaya calisiyorsun bu tutum nedir vs gibisinden ciddi ciddi konus. Hakli olan benim yaptiginiza bak de. Sen neden kendini suclu durumunda hissedecekmissin. Gorumcen yazarak resim istiyorsa esin ona gel gor desin bitti gitti ilgilenmesin susnunla nasil kuzu gibi gelir. Ay kizlar ALLAH size kolaylik versin. Siz yazdiniz ben okudum bunaldim valla.Konuya girsem bile çabuk değiştiriyor yorum yapmıyor ki sinir oluyorum ona da . Eşime msj atiyo kızımın resmini istiyo yani görmek istiyomus ama benden dolayı gelemiyormus bunun mesajını veriyor sinsi ara bozmak için ugrasiyo
Canım koy valla. Annenin seni yönlendirmeler yanlis. Işte aileden nasik görüyorsak öyle devam ediyor. Biz ufakken okulda bi deli vardi beni döverdi hep yani dövmeye calisirdi. Babam demezdi kendini koru gibi birsey aman kavga etme öğretmene git sen dokunma sen suçlu olursun benide böyle büyüttüler Allahtan ben sonra anladim yani döndüm yanlıştan. Ailemiz zarar görmemizi istemiyor ama karsimizdakinede laf etmeyelim istiyorlar öyle olmuyor isteCanim daha kotu durumdaydim simdi ii halim esimlede konuscam dahada ii duruma getirc3m olmuyor dicm boyle cocukta olunca surekli bu konulari kendime dert etmek istemiyorum kiycm tavrimi
Canım Allaha havale et birsey yapma sinirlerini bozma öyle biri icin görmemezlikten gelKuzum uzaktan bile sinir bozuyor işte hamile diye sakin kalmaya çalışıyordum ama artık gerçekten sabrım tükendi sinsilik yapiyor
Amin cnm . Senin gorumce olacak miCanım koy valla. Annenin seni yönlendirmeler yanlis. Işte aileden nasik görüyorsak öyle devam ediyor. Biz ufakken okulda bi deli vardi beni döverdi hep yani dövmeye calisirdi. Babam demezdi kendini koru gibi birsey aman kavga etme öğretmene git sen dokunma sen suçlu olursun benide böyle büyüttüler Allahtan ben sonra anladim yani döndüm yanlıştan. Ailemiz zarar görmemizi istemiyor ama karsimizdakinede laf etmeyelim istiyorlar öyle olmuyor iste
Canım Allaha havale et birsey yapma sinirlerini bozma öyle biri icin görmemezlikten gel
Ayy kızlar Allah yardımcımız olsun
o da doğru haklılığı orumak lazım umursama fazla resimde atmasın görümcene eşine söyle o ne uyuz hareketler gelmek istedilerde kabul eden yok sankiSilicem dedim eşime yorum yapmıyor onun için kotu olmakta istemiyorum napayım bilemedim . Hakliyken haksız duruma düşmek istemiyorum
Evet canim benimki iyi anlaşıyoruz şimdilik ama benden 7 yaş küçük evli cocugu var ufak. Çok nazlı. Annesi ona bebek muamelesi yapıyor. Bende gıcık oluyorum. Hiç çalışmamış. Kıyamamışlar sonrada durumu iyi kocasi olmus. Ben nisanlim anlatınca bazen diyorum annene yazik tum gun çalışıp sonra kızına akşam yardıma gidiyo. Tüm gün evde yapsın işini dedim. Anlamiyorlar. Bende diyorum o prenses zaten bizde öküzüzAmin cnm . Senin gorumce olacak mi
Ay kiz seninkide el bebek gul bebek yetismis ins ariza cikarmaz ilerdee hic sevmiyorum oylelerini oyle yetistiren ailelerideeEvet canim benimki iyi anlaşıyoruz şimdilik ama benden 7 yaş küçük evli cocugu var ufak. Çok nazlı. Annesi ona bebek muamelesi yapıyor. Bende gıcık oluyorum. Hiç çalışmamış. Kıyamamışlar sonrada durumu iyi kocasi olmus. Ben nisanlim anlatınca bazen diyorum annene yazik tum gun çalışıp sonra kızına akşam yardıma gidiyo. Tüm gün evde yapsın işini dedim. Anlamiyorlar. Bende diyorum o prenses zaten bizde öküzüz
Anlamıyor ki konuşmaya kalksam sus ya diyor bana karşısında insan yok sanki gerçekten bu evlilik böyle hiç iyi yerlere gitmiyor.Terbiyesiz. Bak bence al esini karsina ne yapmaya calisiyorsun bu tutum nedir vs gibisinden ciddi ciddi konus. Hakli olan benim yaptiginiza bak de. Sen neden kendini suclu durumunda hissedecekmissin. Gorumcen yazarak resim istiyorsa esin ona gel gor desin bitti gitti ilgilenmesin susnunla nasil kuzu gibi gelir. Ay kizlar ALLAH size kolaylik versin. Siz yazdiniz ben okudum bunaldim valla.
Bu hayatta su bir gercek kotu olan sevilir. Kendini ezdirmeyen sevilir. Alttan alayim iyi olayim dedin mi eziyorlar
InshAllah canim. Ben bildiğin ablası gibiyim. Yanında oldugumdanda yaşlı hissediyorum. Çocuk hep onun bunun kucaginda. Ona kalsa hicbirsey yapamıyor. Cocugu bende gunlerce gordum hic oyle zor degil. Ben gezmeye gelmisim izindeyim. Ben abinle cikicam dedim birkac eksigim var dedim. Hee oylemi nereye gideceksiniz napicaksiniz. O bebek var diye gelemedi. Ondan önceki gunde kayinvalidemi carisya gidecektik sabah. Zıl çaldı sabahın koru. Görünce gelmiş süslenmiş hazirlanmis. Kayınvalide sonra benim başım agrio bebeğe bakiyim siz gorumcenle gidin dedi bozuldum. Yani planlanmış bildigin. Yazık kadin gelemedi bizle. Ben nisanlimla az çıktık son gun gezdik sonra drdim içimden geldi birkaç birsey alalim bu akşamki yemeği ben yapıyım dedim. Eve geldim sarma sardım et sote yaptım pilav falan yaptım. Oda telefonuyla oynadıAy kiz seninkide el bebek gul bebek yetismis ins ariza cikarmaz ilerdee hic sevmiyorum oylelerini oyle yetistiren aileleridee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?