- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.441
Bende bu hafta spor yapamadım ondanGünaydın kizlar ben aynı kilodayım(((((
Şu hesaplamada nerde yalnış yapıyorum ya***14. TAKİM 545. ETAP***
Blacksee55 (64.3/ / /%)sabit
Bir garip (52.3/ / /%)sabit
Melekemal (69.5/68.4/1.1/1.58%)
Favelayn (66.3/ / /%)
munter (73.0///%)
14. Takim ortalamasi:%
Canım sende yazmissin şimdi gördüm kusura bakmaBende bu hafta spor yapamadım ondan
Sag ol cnmmmmAfiyet olsun, o bir tane nazar değmesin diye yenir, kalanı en üst dolaba
Dimii tartlmyrm korkudnuyku ayrı birşey evet
valla 1 dolu bir boşa da enerji kalmıyorçocuktan sonra böyle olmuştur kuzum normaldir belki de kendine çok az zaman ayırıyorsun 2 çocuk bitkisel bir şey dene ama dikkatli ol herşeyi alıp içme bitkli çayları kafi hap falan alma duvarlara tırmanırsın falan
afiyet olsun bir şey olmaz 1 kurabiyeden
Canim mesela 1.1 ÷ 69.5 x 100 ben böyle yapiyorum. Dur kiz belki ben yanlış yapmışımdırŞu hesaplamada nerde yalnış yapıyorum ya
Canm ben dun oglen kalktm bu ara gecelri kizim uyumyr gunduz cikmiyrm yataktn k8zim igg dese alip yedrp yatrum ne kwdar uyursa kardr.midalisabah kalhvaltıları sende standart galiba kuzum ben begeniyorum kahvaltını
menüyüde begendm bugün balık cok değildir inşallahh
az geliyyy bana haaaaaa
yogurt salata vs ye bari kuzum tok tutar
aferin kuzumaaaa kurabiye yokmş dün
ama kahvaltıda yok
persembe akşamı pilav ekmek ve kurabiye yemiyeymişin iyiymiş aslında kuzum
maşallahhh biskevitlerrrrr
Benimde az kaldı hatta dündü günü olmadıkça şişerim artıkCanım sende yazmissin şimdi gördüm kusura bakmavalla bende regl oldum birsey yapamadım benim cok sancili geciyo
Hee bide x100 mü var onu bilmiyordumCanim mesela 1.1 ÷ 69.5 x 100 ben böyle yapiyorum. Dur kiz belki ben yanlış yapmışımdır
Aynen canim bendede şişkinlik oluyoBenimde az kaldı hatta dündü günü olmadıkça şişerim artık
Hee bide x100 mü var onu bilmiyordum
Tesekur ederim ilk bi ay hic verememistim uzulmustum allahtan verebiliyorumAynen canım tebrikler
Bekliyoruz insallah bol eksilerle gelirsinTartilio geliyom kizlaar
Sagol abla tesekur erim cok sevindim
Geldim cnm 800 gr eksi ile cok messuuuduummBekliyoruz insallah bol eksilerle gelirsin
Cok sevindim gayet guzel insallah hep biyke giderGeldim cnm 800 gr eksi ile cok messuuuduumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?