- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.461
Harika olmus, tebriklerGeldim cnm 800 gr eksi ile cok messuuuduumm
Ins cnm gitsin.kilolarrrCok sevindim gayet guzel insallah hep biyke gider
Uzulme tatlim bu hafta verirsin listeye girersinn moral bozmak yokBen kilo veremedim bu haftailk hafta 1 kilo vermiştim 71.5 ti bir hafta ara vermiştim bugün 71.7 yim yine listeye giremedim yani ya ilk haftaki gazla devam etseydim iyiydi. Gazım söndü.
Sag ol cnm. Sende 200 gr vermissin tebrik ederim bu hafya daha cik veririz insHarika olmus, tebrikler
Masallah bu hafta cok guzel olmus, tebriklerTesekur ederim ilk bi ay hic verememistim uzulmustum allahtan verebiliyorum
Boy kaçtı canımTesekur ederim ilk bi ay hic verememistim uzulmustum allahtan verebiliyorum
Hoşgeldinslm kizlar ben geldim, napiyosunuz bakalim?
iyi iyi canim, aynen bende kilo verme modundayim listede olmasamda devam yaniBoy kaçtı canım
Direncini kırmışsın iradeyle devam ettinmi gelir inşallah devamı
Hoşgeldin
İyiyiz işte kilo vermek le uğraşıyoruz
Sen
Kilo veren arkadaşları kutluyor başarılarının devamını diliyorum.***14. TAKİM 545. ETAP***
Blacksee55 (64.3/ / /%)sabit
Bir garip (52.3/ / /%)sabit
Melekemal (69.5/68.4/1.1/1.58%)
Favelayn (66.3/ / /%)
munter (73.0/72.2/0.8/1.09%)
14. Takim ortalamasi:%
Kilo veren arkadaşları kutluyor başarılarının devamını diliyorum.
Oh oh pek iyiiyi iyi canim, aynen bende kilo verme modundayim listede olmasamda devam yani
Ben kilo veremedim bu haftailk hafta 1 kilo vermiştim 71.5 ti bir hafta ara vermiştim bugün 71.7 yim yine listeye giremedim yani ya ilk haftaki gazla devam etseydim iyiydi. Gazım söndü.
Sağol canim beni kutlamıyorsun demekkiKilo veren arkadaşları kutluyor başarılarının devamını diliyorum.
hanimiş kaptaaannn
***14. TAKİM 545. ETAP***
Blacksee55 (64.3/ / /%)sabit
Bir garip (52.3/ / /%)sabit
Melekemal (69.5/68.4/1.1/1.58%)
Favelayn (66.3/ / /%)
munter (73.0/72.2/0.8/1.09%)
14. Takim ortalamasi:%
Ayyy çok şükür bunu bekliyordumkuzu sen izine ayrıl bu hafta listede 4 kişi var nasıl olsa sen haric. başla artık ilaclarına
Zaten ben bi ise yaramadım bu haftakuzu sen izine ayrıl bu hafta listede 4 kişi var nasıl olsa sen haric. başla artık ilaclarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?